Ikizler burcu kadını yatakta nasıldır beyler? ? Bazı sitelerde baktım çok iyi yazmışlar, ikizler burcu kadını cinsellik için yaratılmış diyebilir miyiz sizce?ikizler kadını seks
Tercihen yatak konusun'da kendim İkizler erkeği olarak biliyorum İkizler kadının'dan şaşmayın derim tabi kişilik karakterde etkisi olabilir ama içinde bir panter var :D onun dışında tavsiye edebileceğim Akrep Kadını'dır :)
ikizler burcu kadını cinsellik için yaratılmıştır! Onu tanımak, yaşamak lazım. Ne desek eksik kalacak ama tanıdığım bütün ikizler burçları çok şehvetliydi.
Entelektüel ve seksi ikizler kadını, şehvetli ve iyi bir konuşmacıdır. Konuşurken erkekleri cezbedebilir ve çok yüksek bir libidoya sahiptir. Gizemlidir ve seninle yatakta olduğu her seferinde yeni bir tarafını ortaya çıkarır. ikizler burcu kadını ve cinsellik birbirine en yakışan ikilidir.
ikizler kadını sekste nasıldır?
Sosyal ve eğlenceli, İkizler'deki kadının aynı anda birden fazla partneri olabilir. Onun kadar maceralı ve eğlenceli birine ihtiyacı var. Eşi sıkıcı ve yeni şeylere açık değilse, başka birini arayacaktır. Cinsel fantezileri çılgınca ve birçok fetişi olabilir. ikizler burcu kadını sexs denince korkmaz; heyecanlanır. Örneğin, bir alem veya üçlü kişi onun için korkutucu gelmez.
ikizler burcu kadın cinsellik için zaman harcar. Diğer burçlara benzemiyor, bu yüzden bir vericiden çok bir alıcıdır. İkizler kadını yatakta zorlayacak ve hemen hemen her gece onunla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ancak, tüm bunlar, ortağı tatmin edemediği anlamına gelmez. ciddi flört ve açık konuşmalar yapmaktan alıkoymaz kendini. Sadece her türlü deneyi önerecek olan kişi değil, aynı zamanda halka açık yerlerde seks yapmaya da hazır olabilir. Tamamen partnerini layık görmesi ya da onda o ışığı görmesiyle alakalıdır.
Esprili ve zeki, onunla seks yaptıktan sonra vücudunuza yeni bir enerji girdiğini hissedeceksiniz. % 100 sadık olacak tipte değilseniz, bu bayan tam size göre. Kişiliğinin birçok tarafını yatakta ortaya çıkaracaktır. Bir gece vahşi ve baskın olabilir, başka bir gece masum ve saf olabilir. ikizler burcu kadını cinsellik içinde farklılıktan hoşlanır. Herhangi bir rol üstlenecek: hizmetçi, hemşire ve hatta rahibe. Bu kadınla seks yapmaktan asla sıkılmazsın.
Kız arkadaşım vardı ikizler, oradan biliyorum. Onun gibisini bir daha bulamadım. Tüm İkizler kadınları inanılmaz derecede güzeldir, bu nedenle başkalarının ne düşündüğünden endişe duymadan çıkabilirsiniz. Kişiliğini, konuştuğu kişiye göre değiştirir ve insanların yanında olmayı sever. Onun bu bukalemun özelliği, aynı zamanda yatak odasında kullandığı bir şey. Sevişirken sessiz değil. Her zaman konuşmayı sever, bu yüzden seks için bir istisna yapmaz.
Ancak tanıdığım, ona baktığımda anladığım kadarıyla gerçekten tutkulu, arzulu ve bunu içten yaşayan bir burç. Tutkusu, arzusu gözlerinden okunabilir. Ve bunu gizleyemez... Cinselliğe verdiği değer ve eğilimide boş değildir.
İkizler burcuyum her defasında farklı bir tat alırsın. Değişiklikten hoşlanırlar. Asla monoton tek düze bir hayatın olmaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tam işini bilendir yatakta ne istediğini bilir ve acık acık söyler biraz sert ve acılı bir ilişki severler genelde acıkcası partnerinin oruspussu olur yatakta o şehvetle ağzından ne cıktığını bilmez ama seni fazlasıyla tahrik eder doyumsuzdur kesinlikle böyleler ama tadınada doyulmaz gizeeem nerdesin gizeeemmmm 😬😬
İkizler burcu icin cinsellik son planda gelir o sebepten ikizler kadindan performans almaniz icin cok sevdirmeniz lazim kendinizi :) onlarin isi gucu hediyeler eglence gezmeler cok dengesiz bir burc :D
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ikizler burcu olarak söylüyorum hiç son planda değil :D :D
@sezenkız ilişkilerinde geniş hayal dünyaların aktif kullanırlar. Saygısını ve güvenini kazanan partnerini sadece yatakta memnun etmekle kalmak uçuk kaçık fantezi dünyasını keşfe zorlar
Yapmışsındır bir hata hep böylemisiniz olum siz? Hem suçlu hem güçlü sonra ikizler kötü haa tabi haklısınız adımız çıkmış bir kere insan bir kere de düşünür niye bana kazık attı diye.