Merhaba saygıdeğer KS halkı.
Sorum özellikle kızlara. Kız arkadaşım çok nadir oral seks yapıyor. Daha sık yapmasını nasıl sağlayabilirim.
Sorum özellikle kızlara. Kız arkadaşım çok nadir oral seks yapıyor. Daha sık yapmasını nasıl sağlayabilirim.
KIZA HER İSTEDİĞİNİ HEMEN VERME.. YANİ DÜZ DUVARA TIRMANDIRACAK KADAR ATEŞLE.. O ZAMAN SEN İSTEMESEN BİLE PANTOLUNUNU YIRTAT ::) :)
:)
ilaco senin ona yapmandır...bir başka yolu 69 dur...
Daha oral seks yapmasını istediğini ona söyleyebilirsin açıkca
Söylüyorum. İstemiyor. Bunun üzerine ısrarcı oluyorum. İyice sarpa sarıyor:(
Bende mi yapmim o yapmazsam
Onu tahrik edersen yapabilir..
Örnek verebilirseniz çok sevinirim.
Cinsel organını okşayabilirsin.. Sende ona oral yapabilirsin..
Çok güzel yapıyorum. 3-4 kere orgazm oluyor bazen ama ne hikmetse o pek yapmak istemiyor.
Bayanlarda 3,4 kere orgazm imkansız denecek kadar zor. Bence o seni yiyiyor. Yada orgazm olmasını bilmiyor.
Kadınların iki elin parmakları kadar orgazm olabileceğini biliyorsunuz sanırım. Beni kandırdığı sanmıyorum. Ağzım uyuşuyor oral yapmaktan.
Özel olmazsa eğer siz bir ilişkide kaç kere oluyorsunuz
Ben 2 kere olurum. Ama olduktan sonra birdaha istemem. Yani zor isterim orgazm olmak için istek lazım 2 kereden sonra da istek aşırı azalır. Yani bi 4,5 saat geçmesi lazım
Her ilişkide olabiliyosanız şanslısınız. Ancak sayının fazla olabildiğini söyleyebilirim. Belkide inanılmaz orgazm oluyosunuz en zirveye çıkabiliyosunuz. Boşalma oluyormu
Pardonn.. Ben orgazmı boşalma olarak algıladım..
İkisi arasındaki fark tam olarak ne acaba
Bilmiyorum, ikisini ayıran sizsiniz..
Erkeklerin orgazmı ne kadar kolay akıntı oldumu tamamdır ama sizde işler karışık biraz:)
Bizdede akıntı oluyor ama siz göremiyorsunuz :) Her kız akıntı olduğunu hisseder boşalırken ;)
Oral yaparken az dolmadı ağzım:)
Peki o dediğin ağzını dolduran şey beyaz mı oluyor yoksa su gibi mi ?
Beyaz ile şeffaf ortası
Bilmiyorum zevk suyudur. 4,5 kere boşalacağını sanmıyorum
Boşlama da gelen sıvı nasıl oluyor sizde
Akıntı gibi oluyor renksiz. Uzanırken yaparsam boşaldığımda arkaya doğru aktığını hissediyorum.
Çok ilginç teşekkrler çok güzel anlattınız
O kadar yardımcı oldum bi en iyi cevabı hakettim yani :)
Tabiki fazlasıyla hakettiniz. Çok teşekkürler tekrar.
Yaşamadım bu çok ilginç bişey nasıl olur bilmiyorum
Bence denemelesiniz herkes sizin gibi açık görüşlü değil...
Nasıl olur peki bunun hakkında bi bilginiz var mı ?
Tesekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Ona daha çok aşkını,ilgini göster.Özellikle ilgilen ve önemli olduğunu hissettir..Ama yalansa lütfen bunları yapma hatta öyle şeyler yapmış olman bile yanlış olur .
5 yıldır birlikteyiz. Çok seviyorum onu evlenicez.
Hiç yapmayıp da 5 yıldır birlikte olan insana yuh hala yapmadınız mı denmez.Çünkü mecburi değildir. Ama eğer iki insanda yapıyosa böyle şeyleri alışılmış olması lazım diye düşünüyorum sonuçta yıllar olmuş,seviyosunuz yapıyosunuzda .Söyleyerek hala istediğini yapamıyosa sen uzaklaşma,sen mutlu ol diye yapıyo olabilir
O da çok zevk alıyor. Sürtünerek vs. yapıyoruz. Bekaretine asla ellemeyi düşünmüyorum. O da biraz daha evlilik sonrasına bırakmak istiyor oral vs.
Evlenin bari o zaman artık :D
Gün sayıyıoruz inşallah:)
Hayırlısı olsun inşallah :)
Amin inşallah:)
şanslısın.tercih meselesi.seyrek yaptıgı gibi hiç yapmayabilirdide.ben yapmıyorum mesela.
sen ona yaparsan belki teşvik edebilirsin onu.
Teşekkürler
Rica ederim.
adam bana tesekkur etmıs ya :D
Olsun onunda hakkıdır :)
bundan çok etkilendiğini yani sana oral yapmasından çok büyük zevk aldığı ona ifade etmeye çalış. kim erkek arkadaşını zevkin doruklarına çıkarmak istemez ki...bunu anlarsa daha sık yapar.
Teşekkürler
boşaldıktan sonra kalkması gerekiyor ağzına alır mısın diyor benim sevgilim
Spermli şekilde mi
hayır temizledikten sonra geliyor. ama kalkması gerekiyor ağzına alır mısın falan diyor
Hiç reddediyomusun yoksa her daim alıyormusun
devamını istediğim için kalksın istiyorum yapıyorum
Genelde kaç sefer yapıyosunuz
4 falan
Puuuuu maşallah:)
Vallahi siz aktifsiniz baya
ona kalsa daha devam eder :P
Bu 4 swfelik sek seansı ne kadar sürüyor? zaman olarak
3 falan
Hımm normal o zaman
evet :)
Daha İçten Yap Ne bileyim Coştur Onu Dostum :D
Cosmayla olmuyoruki
cinsel organına fazla temas etme
Neden
level 4 terk
69:):):):)
Hiç sevmiyor:)
o senin bilecegin is haahha
sende ona yap 69
Ben ona çok uzun yapıyorum her seferinde
o zaman yeterince gözü dönmüyordur kızın biraz acık olacak ama iyice azdır yapmayacagı sey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar