Evet arkadaslaar sevgiliyle sanal sekste neler tavsiye edersiniz
?
?
Ne kadar akılsızsınız ya da beyninize giden damarlarınızda bir sorun var.
Şimdi sen sanal seks yaparken sevgilin seni video'ya alsa. velhev ki ikinizden birisinin bilgisayarında trojan var birisi sizi kaydetti ne olacak? Şantaj ya da ver internete rezil et.
Gerçekten yazık.
Ben tanımadığın insanlarla yap ya da yapıyorsun mu dedim. Ne dediğimi anlamayacak kadar cahilsin. Fotoğraflar ile idare ediyormuş. Yarın öbür gün resimlerin dolaşmasın. ya da belkide dolaşıyordur. O kadar çok gizli çekilmiş resimler paylaşılıyor ki seninde öyle fotoların varsa %100 dolaşıyordur ortalarda. Gelmiş birde bana ahkam kesiyor.
Sen bence benim ilk yazdığım yorumu oku. O paylaşır demedim. Telefon ya da Bilgisayarda senin haberin olmadan başkaları tarafından resimlerin paylaşılır.
Birde bu resimleri karşı tarafa gönderiyorsun bunu nasıl gönderiyorsun. Hiç mi aklın yetmiyor acaba bunu gönderiyorum ama bunu gönderdiğim servis uygulaması görüyormu görmüyormu...
Orada özgürsün işte.
Şöyle sok aşkım böyle daha sert gir falan tarzda herşeyi diyebilirsin :D
o sana kalmış neler konuşmak yapmak istiyosan yaparsını sınrı sen belirliyeceğin için
peki siz ypatınızmı
Cevap
22Cevap
Karşındakinden daha kaliteli bir hıyar al kendine onunla yap :))
Yapıcaksan bile git reelde yap, sanala çok saçma. Ayrıca karşındaki seni kaydedip başına dert açabilir o yüzden yapma derim :)
Belli olmaz. Reelde yanına gelmeyecek kadar seni seviyor. Sanalda bu işleri yaptıracak kadar azgın ve vasifsiz. .
benim bildiğim sanal seks tanımakdık insnalarla olur ama
2 adet telefon veya 2 adet kameralı bilgisayar tavsiye ederim.
wuhuu sanal seks iidir. betimleme sanatıdır bir nevi , detaylı ve güzelce anltp anı yaşatman lazım
ben de sevgilimden uzağım ve çok istiyorum ama o istemiyor. keşke snn gibi düşünse o da
saçma geliyormuş
gerçekte istiyormuş sanal saçma geliyormuş
yaşın küçük yapma başını belaya koyma derim
ailen duyarsa ne olur biliyomsun senin azına... yaparlar
onu geçtim ileride kimse bekareti bozuk kız istemez oyüzden yapma sabret tutkendini boşa geleçeğini mahvetme 1 saatlik zevk için
çok safsınız ya her erkek aynı şeyleri söyler sizin gibiller inanır napıyosan yap karışmıyorum
ozman çoçuk harbiden fena çuvallamış :)
koz güçlü istediğin yaptır ozman
bence sen istesen bile yapmaz o böğle bişey genede :D
anal :)
sanal :)
Sanal yapcağına git normal takıl :D
poponu kaldır ve sana kalkan şeyin yanına git
peki reis yaptınmı yacpaksmn
sevgilinlemi yapıyrsn sadece yoksa tipi hosuna gden kişlerledemi?
Sanaldan ne zevk alıcan bırakın bu işleri
orgazm olurken ses çıkarın
o kadar çok şey varki tatlım
az fantazi az laf abartmadan..
sünnettimden girer sütyeninden çıkarım :D
Maus klavye sen delik
bence yapılmaması
yaparken nasıl yapıyosunuz?
Böyle ilişki yürümez
yapmamanızı
dayan
Saçma