Evlilikte oral seks iknası?

Herkese selamlar, dört aylık evliyim arkadaşlar. Eşimle evlilik öncesi öpüşmek ve giyinikken birbirimize dokunmak dışında hiçbir şey paylaşmadık. Uzun süren ilişkimizde evliliğimizin bir anlamı olmasını istedik ve tüm cinselliğimizi evlendiğimizden beri paylaşıyoruz. Öncesinde konuşmazdıkta bırakın bir şey yapmayı... İlk bir ay oral sexle alakalı hiç bir talepte bulunmamama rağmen daha sonra bir kez ima ettim, öpermisin diyerek... Şimdi hazır değilim dedi. Hiç ısrar etmedim. Dört ay geçti, geçenlerde tekrar sorar gibi oldum, yine hazır değilim dedi... Yine bir saniye bile üzerinde durmadım.

Kızlara soruyorum özellikle, hazır değilim ne demek? :)) Benim hazır olması için yapabileceğim bir şey varmı? Bu hep böyle mi devam eder, yoksa bir gün hazır olurmu?

NOT: oral seksin günah olduğunu, yapılmaması gerektiğini, onsuzda cinsel hayat olabileceğini yazacaklar zahmet edip yazmasınlar lütfen...
Güncellemeler
+1 yıl
Başlangıçta çikolatalı yada meyve aromalı prezervatif kullanmayı teklif etmenin bir yararı var mıdır?
Evlilikte oral seks iknası?