Müdürüm Benimle Seks Yapmak İstemedi Mi?

Kasiyerlik işine gireli iki gün olmuştu. Bu iki gün içinde işi iyi beceremediğimi söyeyip müdürüm beni işten çıkardı.
Ben de 2 günlük çalışmamın karşılığını almak istedim bunu müdürüme söyleyince açıklarımın fazla olduğunu söyledi.
Daha sonra telde konuşmalarımıza devam ettik ve bir buluşma ayarladık.
Nese bir kafeye geçtik oturduk içtik yarın kendisi ben de kalacaktı biz öyle ayarlamıştık. Hatta kendisi de kafedeyken bunu bana hatırlattıp durdu, yani bu buluşma sonrasında daha buluşma olacağı yönünde çok konuştu.
Her neyse ben eve gittim, bu benim kardeşim kadar yakın olan bir arkadaşımla tartıştı telefondan. Arkadaşım benim çalışmanın karşılığını vermeyeceği takdirde, tehditler savurdu kendisine.
Nese ben eve gittim bana müdürden gelen mesaj, çantanı sana getiriyim mi oldu çünkü kendisinde unutmuştum.
Yarın öğlen bana çantamı getirdi ve gitti. Ardından gece için buluşma durumundan hiç söz etmedi, mesaj atmadı. Nedeni ne olabilir ki? Arkadaşımla olan durumu mu yoksa başka bir şey mi?
Bu kadar uzun okuma zahmetine giren arkadaşlara ayrıyetten teşekkür ediyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar troll falan demeyin, öyle olsa zaten bu kadar uzun yazmazdım herhalde. Ayrıca soruma cevap dışında cevap yazmak için kendinizi yormayın
Müdürüm Benimle Seks Yapmak İstemedi Mi?