Cinsellik Sevgilim mastürbasyon yapacağım dedi beni kovdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sen biraz mastürbasyon yapacağım görüşürüz dedi benimle neden yapmıyor bozuluyorum cidden... Güncellemeler+1 yıl Çok aşırı kıskanıyor beni kavga ediyoruz sonra böyle alıp başını uzaklaşıyor Sevgilim mastürbasyon yapacağım dedi beni kovdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Ahaha sen gibi sevgilim olacak ben seni bırakmam bile jdjf 1 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen isteksiz biriysen ve yapmak istemiyorsan o yüzden reddediyordur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İstekliyim Yorumla Herakkles +1 yıl E peki sen istekliysen madem neden sadece mastürbasyon yapıyor ilişki yaşamıyor musunuz ya da yüzeysel sevişmiyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe Yorumla Herakkles +1 yıl Neden aynısınız ki hani üniversite okuyorsun o yüzden falan mı şehir dışındasın Neredesiniz sizin şehirler neresi Yorumla Soran +1 yıl Ne ünisi ya çocuk mu sandın sen beni Yorumla Soran +1 yıl Çoktan bitti üni Yorumla Herakkles +1 yıl Ne bileyim hayatım soruyorum hani insan şehir dışına mesafe neden olur ya o askere gitmiştir ya farklı şehirlerde üniversite okuyorsundur Ne bileyim hani bu ikisi geldi aklıma Yorumla Soran +1 yıl İnternetten tanıştık çünkü Yorumla Herakkles +1 yıl Reel hiç oldu mu Yorumla
Şamil31 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen belki daha once red ettin oda tribinle uğraşmamak içindir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya aksine ben istekliyim Şamil31 +1 yıl İlginç o zaman
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demek videolar ya da hayal gücü senden daha etkileyici 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla doganburak65 +1 yıl Daha önce denediniz mi. Yorumla Soran +1 yıl Denedik çok güzeldi ama son zamanlarda böyle Yorumla doganburak65 +1 yıl Biraz monoton geçmiş sanırım son zamanlar. ya da onun istediği birşeyi yapmamissin Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl malmış senden başkasını bul mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sen varken neden mastürbasyon yapıyor asıl bunu sorgulaman gerekiyor 0 0 Yorumla
Meninist Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sende seninle yapanla konussan ya, neden onu bekliyosun 1 1 Yorumla Meninist +1 yıl Hadi sanslisin bugun, bana yaz da sevgilini nasil ikna edecegini anlatayim 😅 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. onunda beklediği soru bu bize değil ona sormalısın 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu yapmadığına pişman et 👍 1 1 Yorumla kaancan_7 +1 yıl Kendinide bir test et iyice anla sebebi👍 Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Niye sana yaptirtmadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Mrtckk +1 yıl Senden iyisinimi bulacak ilginc Yorumla
barisaydinn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Sen teklif et zarf atmış tepki görememiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ettim ama görüşürüz dedi Yorumla barisaydinn +1 yıl Hımm o zaman farklı sebepler olabilir Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Senden başka beklentisinin olduğu apaçık ortada 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Canın istiyorsa birlikte yapalım aşkolsun 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Trolmü bu ya :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef değil Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl Üzdün be :) Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Isteklerine cevap vermez. isin 0 1 Yorumla Pilates22Cm +1 yıl Sen yap Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsellik konusunda 546 cevap paylaştı. ciddi olamazsın :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ahaha sen gibi sevgilim olacak ben seni bırakmam bile jdjf
Sen isteksiz biriysen ve yapmak istemiyorsan o yüzden reddediyordur
İstekliyim
E peki sen istekliysen madem neden sadece mastürbasyon yapıyor ilişki yaşamıyor musunuz ya da yüzeysel sevişmiyor musunuz
Uzak mesafe
Neden aynısınız ki hani üniversite okuyorsun o yüzden falan mı şehir dışındasın Neredesiniz sizin şehirler neresi
Ne ünisi ya çocuk mu sandın sen beni
Çoktan bitti üni
Ne bileyim hayatım soruyorum hani insan şehir dışına mesafe neden olur ya o askere gitmiştir ya farklı şehirlerde üniversite okuyorsundur Ne bileyim hani bu ikisi geldi aklıma
İnternetten tanıştık çünkü
Reel hiç oldu mu
Sen belki daha once red ettin oda tribinle uğraşmamak içindir
Yok ya aksine ben istekliyim
İlginç o zaman
Demek videolar ya da hayal gücü senden daha etkileyici
Bilmiyorum
Daha önce denediniz mi.
Denedik çok güzeldi ama son zamanlarda böyle
Biraz monoton geçmiş sanırım son zamanlar. ya da onun istediği birşeyi yapmamissin
malmış senden başkasını bul mastürbasyon yap
Sen varken neden mastürbasyon yapıyor asıl bunu sorgulaman gerekiyor
Sende seninle yapanla konussan ya, neden onu bekliyosun
Hadi sanslisin bugun, bana yaz da sevgilini nasil ikna edecegini anlatayim 😅
onunda beklediği soru bu bize değil ona sormalısın
Onu yapmadığına pişman et 👍
Kendinide bir test et iyice anla sebebi👍
Tek başına sarıyor demek ki
Niye sana yaptirtmadi
Bilmem
Senden iyisinimi bulacak ilginc
Sen teklif et zarf atmış tepki görememiş