Kizlar esinizin veya arkadasinizin penisi ince ve birsey hissetmiyorum diyeniz var mi?

Evet kizlar evlendiniz veya erkek arkadasiniz var, cinsel iliskiye girdiginizde hic birsey veya az hissediyorum diyeniniz var mi? Keske esimin veya arkadasimin penisi kalin olsaydi diyeniz var mi? Ince ise hic ölcdünüz mü? Sizce penis kalinligi ne kadar önemli? Ve uzunlugu en az sizce ne kadar olmali?

Ayriyeten merak ediyorum. Biz erkekler penisimizi ölceriz ve yapmayan yoktur bence. Sizler hic merak ettiniz mi vajina giris kisminin genisligi ne kadar oldugunu? ve ölcdünüz mü ? Ben cok merak ediyorum. Nedenide su kizlar kalinligi cok önemli diyorlar ya. Ozaman bizlerde bilmek istiyoruz vajinanin giris kisminin genisligi tabiki birsey itmeden ve ayirmadan ne kadardir? Vajina dudaklarini hafifce ayrip giris kisminin genisligin ölce bilirmisiniz? Sizlerden rica etsem gizli olarak yazabilirsiniz zamaniniz olursa bir vajina giris kisminizi bir cetvelle ölcermisiniz, bir kac saniyenizi alir? Bence bunu cogumuz merak etmekte. Bilgilenmis oluruz. Asagi yukari ne kadardir bilmek isterim.

Ben daha bakirim ve sözlendim. Benim aklima takildi penisim ince ve kisa ise ozaman esimide memnun edemem, ve belki bende ozaman birsey hissetmem diye düsünüyorum. Onun icin cevaplandirirsaniz sevinirim. Bu arada bende cetvelli alarak penisimi ölcdüm. Penis uzunlugu 14-15 santim ve kalinligi 4 ile 4,5 santim. (capi, penisin bir kenarindan bir kenara), cevresi 12,5 santim. Tesekkürler.
Kizlar esinizin veya arkadasinizin penisi ince ve birsey hissetmiyorum diyeniz var mi?