Sevgilimi çok arzuluyorum ama seksten sonra...

Yaklaşık üç senelik bir birlikteliğim var ve son bir seneden biraz fazla bir zamandır erkek arkadaşımla sevişiyoruz. Sevişirken onu normal boyutlarda arzuluyorum, bazen başta hiç istemiyorken sevişme esnasında arzuluyor hale gelebiliyorum. Seks hayatımıza dair herhangi bir memnuniyetsizliğim yok yani partnerim bana göre kusursuz uyum sağladığım kişi cinsel anlamda da. Fakat seviştikten sonra eve dönerken yolda o sevişme anlarımız gözümün önüne geliyor. Onun beni arzulaması, sözleri, işte çıkardığı sesler, bana olan tutkusu, bir yada iki değil daha fazla boşalmaları falan daha sonra onu sevişirken ne kadar arzulamışsam kat kat daha fazla arzulamaya başlıyorum. Yani sevişme sırasında onun bana dair olan arzusu benim onu sevişme esnasında değil daha çok sonrasında arzulamamı sağlıyor. Sonra eve gidip onu arayıp yeniden onunla olmak istediğimi falan söylüyorum telefonda azdırıyorum onu bu sefer ve birlikte deliriyoruz. Mastürbasyon yapıp o an kendimi bastırmış oluyorum ama bir önceki akşam o alevli konuşmalar sonrası ertesi gün gayet yine akşamkinden eser kalmamış halde oluyorum yatakta. Sevgilim ilişki sırasında telefon ettiğimdeki gibi falan tutkulu olmamamı utangaçlığıma bağlıyor. Halbuki hiç alakası yok üç sene sonra gayet ona karşı rahatım çekingenliğim vs yok sadece bana olan arzusu beni çıldırtıyor ama geç dank ediyor. Bu konuda ne yapabilirim? Onu çıldırtıyor olduğumu neden ilişki sırasında değil de sonrasında anlıyor, seziyor olabilirim?
Sevgilimi çok arzuluyorum ama seksten sonra...