Yaklaşık üç senelik bir birlikteliğim var ve son bir seneden biraz fazla bir zamandır erkek arkadaşımla sevişiyoruz. Sevişirken onu normal boyutlarda arzuluyorum, bazen başta hiç istemiyorken sevişme esnasında arzuluyor hale gelebiliyorum. Seks hayatımıza dair herhangi bir memnuniyetsizliğim yok yani partnerim bana göre kusursuz uyum sağladığım kişi cinsel anlamda da. Fakat seviştikten sonra eve dönerken yolda o sevişme anlarımız gözümün önüne geliyor. Onun beni arzulaması, sözleri, işte çıkardığı sesler, bana olan tutkusu, bir yada iki değil daha fazla boşalmaları falan daha sonra onu sevişirken ne kadar arzulamışsam kat kat daha fazla arzulamaya başlıyorum. Yani sevişme sırasında onun bana dair olan arzusu benim onu sevişme esnasında değil daha çok sonrasında arzulamamı sağlıyor. Sonra eve gidip onu arayıp yeniden onunla olmak istediğimi falan söylüyorum telefonda azdırıyorum onu bu sefer ve birlikte deliriyoruz. Mastürbasyon yapıp o an kendimi bastırmış oluyorum ama bir önceki akşam o alevli konuşmalar sonrası ertesi gün gayet yine akşamkinden eser kalmamış halde oluyorum yatakta. Sevgilim ilişki sırasında telefon ettiğimdeki gibi falan tutkulu olmamamı utangaçlığıma bağlıyor. Halbuki hiç alakası yok üç sene sonra gayet ona karşı rahatım çekingenliğim vs yok sadece bana olan arzusu beni çıldırtıyor ama geç dank ediyor. Bu konuda ne yapabilirim? Onu çıldırtıyor olduğumu neden ilişki sırasında değil de sonrasında anlıyor, seziyor olabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılaklını herşeyini onda bırakmanı saglıyo tam anlmylamı ilşki yasıyosunuz belirtmemssn? ANI YASAMALISIN kendini fazla baskıda tutuyosun onun yanında aklın kafan baska seylere gidiyo yanından gittigin zamanda kendini baskıdan cıkmıs hissediyosun e dogal olarakda kafan rahatlıyo o an yasamadıklarını hissedemedigini o sıra düsünüyosun.her neyse yani rahat bırak kendini gevse o an hiiç bişi düsünme sadece onu hisset onu yasa ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılYani ne demeliyim bilmiyorum insan bu kadar net ifade edebilir mi? Hayır yani istersen uzman doktor ol bu konuda ondan güzel yansıtabilmiş ol ne olursan ol yine de bu kadar olmaz diyorum. Çok teşekkür ederim sanırım bu doğru durum işte kendimi kasıyorum ve sonrasında yaşadığım gevşeme sebebiyle oluyor olanlar... sanırım şimdi çok daha kolay başa çıkabileceğim ç..ok teşekkürler ederim.
Soran+1 yılBu arada evet tam olarak bir ilişki yaşıyoruz ama daha evvel tam olarak ilişkiye girmediğimiz dönemlerde de aynı durumdaydım. Sayende çözebileceğime inanıyorum artık. Tekrar teşekkürler.
- +1 yıl
bir ilişkide eger kendini tam anlamıyla rahat bırakmassan kendini baskıda hissedersin vede partnerinin istedigi için yapmş olursun bu durumda sen istedigin sonucu alamassın sen istersen zevkli olur yoksa mutlu olamazsın..ayrıca anlattıkların kadarıylada baya birşeyleri aşmıssınız artık ondan utanman için hiç bir sebeb yok yasamıssınız cogu şeyleri ona karsı rahat olabilirsin..degişiklikde yapabilrsin kendi arzuna göre hiç utanıp cekinme hem bu durum senin için dha ii olur.Bnde teskkr ederm
En İyi Cevaplar
+1 yılokurken ortalara doğru bi gözlerim büyüdü,filmin sonunu.. pardon sorunun sonunu bayağ merak ettim
hoppidi uylamaya geçiyosanız belki ondan oluyodur03 Yorumla
Soran+1 yılHoppidi uygulamaya geçmek derken bir araya gelir gelmez sevişmeye başlamak anlamında mı? Tam olarak koşa koşa seks için ona gitmişim gibi olmuyor süreç. Önce baya uzun uzun sohbet ettiğimiz, film seyrettiğimiz, uyuduğumuz da oluyor.
- +1 yıl
yok böyle bi kur yapma,cilveleşme,kaç-kovala durumları :)
Soran+1 yılHayatımızın %90' ı cilveleşmeler üzerine kurulu diyebilirim ama kur yapma gibi bir konsepti hiç yaşamadık belki de onun ezikliği var üstümde kim bilir :Pp
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar boşalsan da kafanda onları canlandırır ya da birşeyleri izlersen tekrar canının istemesi daha da kuvvetli olacaktır. Bunun doyuramamakla alakası yok. Ön sevişmeyi uzatabilirsiniz. Senin gibi bir kadınım olsun isterdim tam benim istediğim tarz. Ama siz yakın zamanda evlenin bence. Evlenince çok ateşli olacak sizin eviniz belli yakmayın sağı solu. O zaman doyarsın ona :-) Sabaha kadar sevişirsiniz siz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz bu yaz içindi planlarımız fakat malesef o babaannesini ve dedesini kaybetti ben de trafik kazası yaptım biraz ciddi bir kazaydı. Kısmet değilmiş. Çok teşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim inşallah bir daha sorun olmaz da evlenirsiniz en kısa zamanda.
ayrıca ben devletime güvenirim..verdiği karalara her zaman saygım var.. rahat ol sen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evli olmadığınızdan ve akışa uymayan bir şeyler yaşadığınızdan olabilirmi? Sonuçta gizli olan bir durum ve buda uzun vadede vicdani boyututa rahatsızlık doğurabilir.Kaldıki eşiniz olsaydı bu sorunsalı çok daha rahat empati yapabilirdiniz.
047 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda empati yapacağım? Empati yapılacak bir durum yok ki burda? Bunun dışında evli olup cinselliği yaşamak yada tersi konusunda bir tabum yok. Öyle bir çevreden değiliz her ikimizde ayrıca nişanlımdır sevgilim geçen yaz evlenecektik lakin babaannesi ve dedesi vefat ettiği için düğünü seneye yaza erteledik ama ben bunları yazmadım gerek duymadım kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum çünkü ayrıca problemin genelinde bunları belirtmeme lüzum yoktu.
- +1 yıl
üstte yorum yapan bir niki tehdit etmişsiniz, mahkemeye vereceğim diyerek, burada yorum yapılmasına tahammül edemeyecekseniz neden soru soruyorsunuz? Soruyorsanızda eleştirilere açık olmanız gerekmiyormu? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil,ve hiç birimiz duymak istediklerimizi karşı tarafa dikte edemez,obsiyon sağlatamayız.Kişisel düşünceler değişkendir ve bizede saygı duymak düşer.Kaldıki ''namus'' anlayışıyla örtüşmüyorsa neden kendi fikrini söylemekten çekinsinki.Subjektif bir kavram bu
Soran+1 yılÜstte yorum yapan kişinin yorum yapma hakkı sonsuzca vardır ancak hakaret etme hakkı sonsuzca yoktur. Bunu anlamasını sağlamak da benim birincil görevlerimden birisidir yasal anlamda. Bunun dışında bir insan hakarette bulunduğunda hukuki yollarla hakkını aramak ve bunu ifade etmek o kişiyi tehdit etmek demek değildir. Kişinin avukatlığını yapmak size hangi vasıfla düştü bilemiyorum ama konu mahkemeye iştikal edeceği için bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum bu yanlış olur.
Soran+1 yılKaldı ki durum sizi o kişi tarafından açılmış başka bir hesap olmadığınız sürece hiç ilgilendirmez de zaten.
- +1 yıl
Beni ilgilendirir veya ilgilendirmezden öte, sizin uslubunuz o beyden dahamı şık ? ''Sizi ilgilendirmez''gibi bir yaklaşımda bulunacaksanız neden soru souyor, yorumumuzada tahammül edemiyorsunuz?Siz gizlisiniz, şahsınıza kişiliğinize laf söylemiş olması için öncelikle kimliğinizi deşifre etmeniz gerekmiyormu? Bu durumda x birisisiniz o bey nazarında,nasıl şahsileştirebilirsinizki? Ben garibime gitti ve yazmak istedim,neden yazdım diye, ilgilendirip ilgilendirmemeside yine kendi tasarrufumdadır
- +1 yıl
''Kişinin avukatlığını yapmak derken'' ben hukuk okumadımki bu görevi ifa edebileyim.Uslubunuz çok sert. Mahkemeye iştikal eder veya etmez, ama siz peki bunu taşıdığınızda hangi kimlikle müracaat edeceksiniz? Gizli olarakmı? Adınızı bile bilmeyen birine bu şekilde şahsınıza hakaret etti demeniz ne kadar sağlıklı ve doğru olabilir?Sizde okudum yorumlarınızı çokda seçici davranmamışsınız kelimelerinizde.En ufak bir nahoşluk sezinlendiğinde o zaman tüm ks bir birini mahkemeye versin. Gereksiz bence
Soran+1 yılHiç bir şekilde alakasız 3. kişi olduğunuz için daha fazla cevap vermeyeceğim. Eğitimini almadığınız bir konuda ve ötesinde bu kadar alakadar olmayınız mümkünse ne sıfatla nereye başvuracağım ne yapacağım sizi alakadar etmiyor diyorum daha net olamam herhalde bu sizin sorunuz değil. Aldığım karar kesin ve nettir yaklaşık 14:30 civarı teslim etmiş olacağım. Ne kadar konuşursanız konuşun daha da cevap vermeyeceğim. Boşuna savunmayın yani.
- +1 yıl
o halde empati yapmayı düşünmüyorum,bir bayan olarak bu sizin için daha üzücü olucak, sonuçta deşifre oalcaksınız, erkek arkadaşınıza, yakınlarınıza, sonuçta soru cinsellik ihtiva ediyor ve en ince ayrıntısına kadar mahkemede yüzünüze okunacak,ne diyebilirsinizki? ''Gizliydim, ama hakaret ettimi?'' Demezlermi ''adınız, kimliğiniz bile belli değil, kime nasıl hakaret editmiş'' diye? Bir bayan olarak burdaki yazdıklarınızı düşünerek doğru yapmayacağınızı düşündüm, sağduyulu yaklaştım.Siz bilirsinz
Soran+1 yılHanımefendi şikayet etmek için ismimin ifşa olmasına gerek yok. Bilmiyorsunuz neden biliyor gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ki o kişinin sahte bir hesabı olduğunuzu yahut onun aracılığıyla bu kadar uğraştığınızı bu kadar belli etmeyin lütfen. Ne ailemin ne de bir başkasının haberi neden olsun yahu şikayet eden benim o kişinin ailesi tabi tazminatı ödemek maksatlı duyabilir orası beni ilgilendirmez ben emniyetin bilişim dosyalarına müracat etmedim dolayısıyla evimin adresine bile gelecek bişe yok
Soran+1 yılSavcıya yazdığım dilekçeye konunun özelliği itibariyle gerçek kimliğin saklı tutulması suretiyle diyerek özellikle defalara belirterek yazdım dilekçemi. Suç duyurusunu ben değil savcılık açacak bu durumda çünkü insan hakları evrensel bildirgesine göre devlet vatandaşına edilen hakaret durumunda şayet kimliğini ifşa etmesi sakıncalı durumsa hakkını arar. Tek bir cümle daha yazarsanız şikayet konusu olmuş durum adına suçlu sayılırsınız belirtirim.
Soran+1 yılDaha net söylemem gerekirse tazminatı ödeyecek kişi bile benim kim ve ne olduğumu bilmeyecek sadece savcının kendisi gerçek ismimi ve gerçek ev adresimi iletişim bilgilerimi bilir. Ne davaya bakarken ifşa eder kimliğimi ne de tazminatı ödemek durumunda kalan kişi kimliğime dair tek bir bilgi sahibi olamaz değil ki ailem falan bilecek olsun bir sürü roman yazmışsınız. İnanılmaz komik siz işinize bakın.
- +1 yıl
o kişinin sahte hesabı değilim, lütfen emin olmadan bu kadaryargılamayın. Kaldıki bende bir bayan olduğum için empati yaparak sizi düşündüm ama bana suç sayılır dediniz, demekki insanlara çok fazla sağduyulu yaklaşmamakl, iyi niyetle dahi olsa özverili düşünmemek grek. ''Nemelazım'' felsefesinde olmadığım ,çinmi bu tavrınız?
Soran+1 yılYani bir kadın olarak empatik yaklaştığınızda hakkında hiç bir fikri olmadığı bir bayana bir erkeğin namussuz iffetsiz yakıştırması yapmasını etik buluyorsunuz da hakkımı aramamı mı sağduyulu olmayan davranış olarak görüyorsunuz? O zaman şurda size iffetsiz namussuz diyim ağzıma geleni söyleyeyim tıpkı aşağıda dediğiniz gibi bana da "sizin yorum yapma hakkınız sonsuzca vardır nasılsa kişisel gerçek adımı da bilmiyor dolayısıyla bizzat şahsıma hakaret etmiş sayılmaz olun.
Soran+1 yılBenim yukarıda şahsa karşı kullanmış olduğum dili en az o kişinin dili kadar yakışıksız bulan zihniyetin beni sağduyusuz bulurken o şahsı savunması yukarıda şahsın bana karşı olan hakaretlerinin çirkinliğinden daha çirkin bir durum. Sizin empatinize ihtiyaç duymayacak kadar bilinçli bir insanım. Böyle bir beklentim de yok kimseden hele de sizden. Yargılamayın diye diye asıl yargılamayı yapmayı bırakın artık. Savunma ile empati aynı kavramlar değil.
Soran+1 yılSizin savunduğunuz o kişi gerçekten savunulacak kadar doğru davranmış bir kimlik olsaydı zaten şu durumda ne ben suç duyurusunda bulunam zahmetinde olurdum ne de savcılık hakareten bu dilekçeyi kabul etmiş olurdu. Sizin kimi ne kadar doğru yanlış bulduğunuza göre değil hukuki süreç bazında davranıyorum yani bir ehemmiyeti yok değerlendirmelerinizin anlayın bunu artık.
- +1 yıl
Sizi tanımam,etmem,yorum yapan kişininde farklı bir hesabı değilim,sadece burda empa
tik yaklaşdım,gereği olmadığını uzatmanın Siz erkek arkadaşım diyerek tüm çıplaklığıyla ilişkinizin her boyutunu en ince ayrıntılarıyla paylaşınca, bu herkesde kabul görmeyebilir.Şahsen bende evlilik dışında sıcak bakmayan biriyim bu tarz ilişkilere.Ha bana sorarsanız,'' yaptığımız nasıl'' diye,tüm samimiyetimle doğru bulmadığımı yazarım bu benim düşüncem,sizin hayatınıza ne dahil olabilir nede yönlendirebilrim. - +1 yıl
Ben ehemmiyeti olsun veya olmasın diye yorum yapmıyorumki, düşüncemi paylaşmak için yapıyorum. Bu arada kimse karşısındakine siizn düşüncelerinizin ehemmiyeti yok diyebilecek kadar üstün insan vasfında değildir. Saygı lütfen. Ordünalyüs olsak bile öğrenebileceğimiz hayattan çok şey vardır, yaşadığımız sürece, bilim, bilgi dinamik bir kavram olduğuna göre, kimsenin kimseden üstünlük hali olamaz. Hayatın izdüşümü bu değil. Siizn uslubunuzda farkındaysanız sert.
- +1 yıl
Empati nedir bu durumda? insan ilişkilerinde, hayatımızın her alanında sosyalleşmenin gereği, geliştirilenbir olgu değilmidir? Siz'' diline ayar vermek'' tarzında yorum yapan beye demişsiniz, bende uslup hoş olmamış dedim, bunu kabullenmek zorundada hissetmiyorum kendimi, her denene evet mi demek lazım, siz haklısınız,doğrusunuz gibi.Siz derken, bu olaydaki örgüye demedim, karşımızdak,ne hep tasvip etmemi anlamında dedim. Yanlış algılanmasın. Bu arada'' sizi ilgilendirmez'' demenizi şık bulmadım
Soran+1 yılBir insanın hayatına dair seçimlerini doğru bulmamak ve bunu ifade etmek ayrı bir şeydir o insana hakaret etme hakkınızı doğruemaz bu. Yaptığının size göre yanlış olduğunu söylemek yolu değildir hakaret etmek aşağılayıcı konuşmak vs. Erkek arakdaşımla yaşadığım durumları alenen ayrıntılarıyla anlatmış da değilim ama öyle bile olsaydı bu site buna izin veriyor ki halen burada alenen duruyor yazdıklarım.Rahatsız olanın bu sekmede işi yok o zaman
Soran+1 yılHala geçmiş karşıma utanmadan saygı diyorsunuz bana hakaret eden insanı savunarak ortada saygı duyulacak birisi varsa o da sadece benim sizin fikirleriniz benim için bir ehemmiyeti olmadığını ifade etmiş olmam size saygısızlık yapmış olduğumu göstermez. Tanımadığım bir insanın düşüncelerine ehemmiyet göstermiyor oluşumdan daha normal bir şey de olamaz hatta.
Soran+1 yılPazartesi ek dosya halinde bizzat sizin yorumlarınızı da dosyaya iliştireceğim o kadar savunma yapma ihtiyacı duyuyorsanız buyrun o empatiyi savcının önünde de yapın zira savunmanızın gerçekten önemsenmesini istiyorsanız ve önemsemiyorum dememi saygısızlık olarak niteliyorsanız öyleyse önemseyerek bu bana göre olağanüstü boyutta saçma ve haksız tutarsızlıklarla dolu savunmanızı kaale alır savcıya aynen iletirim. Adliyede memur olarak çalışıyor olduğumdan bana külfet değil nasılsa.
- +1 yıl
bakın hanfendi, adınızı bilmediğimden böyle hitap ediyorum. Bayan gizli kullanıcı diyeyim, ben sadece dışardan üçüncü bir kişi olarak yorum yapıyorum.Ne siiz ne şahsı reel hayatmda tanımam.Objektif bir gözle okuyorum fotoğrafı.Her ne ise, uzatmanın içselleştirmenin anlamı olmadğını yazdım.Sonuçta sizde hemcinsimsiniz, sizin kimliğiniz gizli, bu durumda şahsınıza yönelik , direk bir yargı oluşturmaz bu durum.Sizi tanıyarak kasıtlı,bilinçli bir hakaret söz konusu değil.Şahsileştirmeyin diye yazdım
Soran+1 yılAyrıca ek olarak şunu da söylemek isterim orada benim yaptığım doğru mu yanlış mı fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum gibi bir ifade var mı? Hayır yok. Dolayısıyla kesin artık şunu size göre neyin doğru neyin yanlış olduğunu hiç bir zaman hiç bir yerde sormuyorum sormadım sormayacağım da... Daha fazla beni sinirlendirmeyin kabahatini kabul edip oturacağı yerde o kişi davayı daha ciddi sonuçlarla kapatmamı sağlamasın, sağlamayınız.
Soran+1 yılSen yada siz kimsiniz ki benim yaşadıklarım yanlış olduğunu dşünüp bana hakaret etme hakkının olduğunu savunuyorsunuz? Siz kimsiniz ki bana benim yaptığım yanlış olduğunu söyleyerek beni yargılama hakkına sahip oluyorsunuz. Bunların tek birine bile cürreti olmadığını aklı başında olan her insan bilir farkındadır üstürüplu biçimde onaylamadığını söylemek de değil üstelik resmen hakaret etmiştir şahsıma gereğini yaparım tek bir savunma da istemiyorum.
Soran+1 yılBu ülkede zina suç değil hukuki anlamda dolayısıyla gerisi benim seçimim benim hayatım benim özgürlüğüm benim yaşam tarzım ve benim hayatımdır hiç kimse hükümet nikahım olmaksızın yaşadığım bir durum adına bana namussuz diyemez derse de bedelini öder bu kadar net sizi de başından sonuna hiç alakadar etmez. Alakadar edecek yakınlığınız varsa savcılığa bekliyorum.
- +1 yıl
İnsanlar yorum yaparken doğru bulup bulmadıklarınıda yazabilir,bu öznel bir durumdur.Bu kadar keskin çizgilerimiz varsa ve tahammül derecemiz bu kadar minimumsa insanlara açık bir alanda her türlü yorumunda gelebileceği ihtimali düşünmeliyiz.Yüzlerce kişi var,her biri ayrı düşüncelere sahip.Yorum yaparkende,olayı değerlendirirkende,olayı doğru bulup,bulmadığınıda yazabilirler,bunun içinde bunun sorulması gerekmiyorki.Doğrumu, yanlışmı yaptm diye?Sonuçta bütünü okurken,doğru yanlış belirtilebilnr
- +1 yıl
size tüm samimiyetimle yorum yaptıma*siz hala farklı taraflara çektiniz, bu sağduyunun bir getirisi idi, amaalgılanamadığını düşünüyorum. Ben hakaret etme hakkım var dedimmi? Doğru bulurum, bulmam, buda benim kişisel düşüncemdir ve böyle düşündüğüm içinde eleştirilme hakkımın olduğunu düşünmüyorum.Size ne kadar doğru gelsede bana gelmeyebilir.Buda dünya mantalitesidir.Bunun içinde bir hakaret yokki, görüş var. Sizi yargıladığımı düşünmüyorum, sadece düşüncemi yazdım, ...sınız demedim.
- +1 yıl
şusunuz, busunuzda demedim, dmemde, beni ilgilendirmez sonuçta, hayat sizin, hakaret etme hakkını savunmadım, böyle bir anlamı nasıl yüklediniz onuda anlayamadım. Yrgılamak için hüküm vermem gerekirdi, böyle bir ibarede yok,ve'' siz kim oluyorsunuzki'' demenizi destekleyecek tek bir negatif cümlemde...
Soran+1 yılHayır efendim insanların hakaret etme hakkı yoktur kimliği ister gizli olsun isterse olmasın zaten hakkı vardır diyorsunuz öyle bir hakkı olsa o savcı bugün benim dilekçemi almazdı ben şikayet ettim dilekçem de kabul edildi demek ki hakkı yokmuş kendisi de en gec bir sene içerisinde çağrıldığında anlar zaten neye ne kadar hakkı var yakınıysanız siz de görür öğrenirsiniz.
Soran+1 yılSenin düşüncen benim özel hayatıma müdahale ise onun adı yargılama olur oturup size Türkçe öğretecek değilim üstelik ısrarla düşüncelerinizi öenmsemiyorum dediğim halde arsızca düşüncelerini yazıyor haldesiniz. İlgilenmediğim halde halen yazıyor olmanız çok üzgünüm ama size karşı bende ancak acıma duygusu yaratıyor. Hadi ağlamayın ne olur şimdilik tazminat davası açmayı düşündüm biraz daha şansınızı zorlamaya devam ederseniz direk hapis cezası isteminde bulunacağım ama.
Soran+1 yılAy bir de beni ilgilendirmez diye diye yanlışsınız bilmem nesiniz olmuyorsunuz ahaha... tam bombaymış sizin kafanız gerçekten. Sizi ilgilendirmeyen bir durum adına nerdeyse ferman yayınladınız şurda bir de ilgilendiren bir durum alsa aman Tanrı'm yani!
- +1 yıl
bakın,ben tasvip ederim veya etmem,bu benim kişisel düşüncemdir ve tasarrufuda tamamen bana aittir benim normlarım hayata bakış açım,felsefemdir.Ama siz böyle düşünmek zorunda değilsiniz. siz sizsiniz, bende ben.Böyle düşünmek zorunda olmadığınızıda, tamemen kendi tercihinizdir diyerek belirttim zaten.Beni ilgilendirmez kısmı, hayatı nasıl yaşadığınız kısmı idi. Ya anlamak istemiyorsunuz,yada somutlaştıramıyorsunuz sözlerimi zihninizde. Özel hayata müdahale: ''yapamazsın,hayır,asla izin vermem''
Soran+1 yılBen de bunu diyorum ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim dolayısıyla sizin yada başkasının bana yanlış, doğru değil gibi müdahalede bulunmak hakkı yok dolayısıyla da fikriniz benim için önemli değil. Aynı şekilde kişisel düşüncesi bana uymuyor diye kimsenin bana hakarette bulunmaya hakkı da yok hakarette bulunana çıkıp karşıma savunmaya da kimsenin hakkı yok. Olay mahkemeye kesinlikle iştikal edecek hale gelmişken hala neden konuşuyorsunuz anlamıyorum ki size tersse banane?
- +1 yıl
''Hadi ağlamayın ne olur şimdilik tazminat davası açmayı düşündüm biraz daha şansınızı zorlamaya devam ederseniz direk hapis cezası isteminde bulunacağım ama'' bu alaylı tavrı siz kendinize yakıştırıyor olabilirsiniz, ama ben ne size nede x birisine hayatım boyunca bu şekilde yaklaşmadım, yaklaşmamda. Tazminat davası için elinizde hakaret içeren belge mahşyetinde somut maddi deliller olması lazım.Tasvip etmek veya etmemek,tazminat hakkını doğurmaz.Eğer azda olsa hukuk diye bir kavramı biliyorsam
Soran+1 yılSuç duyurusunda bulunmamadan tutun yaşam tarzıma kadar fikirlerinizi söyleyip sormadığım sorulara bile lüzumsuz yere ekstradan fikirlerinizi belirttiniz yeter artık ben siz yazdıkça şikayet etme talebimden vazgeçmiyorum vazgeçmeyeceğim yani tam tersi mümkünse tazminat davasından daha ağır bir şeyler olabilir mi onun yolunu aramaya başladım. Arkadaşa yardımcı olayım derken daha beter çıkmazlara sokuyorsunuz. Senin benim hayatım değil senin değerlerin üzerinden kendi hayatını yönlendirmen gerek
Soran+1 yılBakın sabahtan beri hayatım hakkında fikrinizi beyan etmediğiniz tek bir detayım kalmadı size sormadığım halde halen ben sizin hakkınızda tek bir yargılamada bulunmadım yanlış yada doğru diye en çok burda haddimi bilmiş bir insan olarak diyorum istediğiniz kadar konuşun bu ne sizi nazarımda haklı yapacak ne de herhangi bir kararımda değişiklik yapmamaı sağlayacak zaten kendiniz diyorsunuz banane diye hayatım adına o zaman susun artık çünkü o davayı açacağım. Net budur
- +1 yıl
Size şunu anlatamadım bayan gizli kullanıcı,ben tamamen iyi niyetle yaklaşdım ama siz her nedense hep farklı taraflara çektiniz.Size diyorumki,sosyal bir platformda yüzlerce üyesi olan bir ortamda genel bir soru olunca,her türlü yorumlar yapılabilinir.Buna açık olmanız gerekir.Tasvip eden olduğu kadar etmeyende olacaktır.Keskin çizgilerimiz varsa,tahammül eşiğimiz düşükse herkesin yorum yapacağı bir alanda sormamamz lazım.Ha sorarsınız bu en tabi hakkınız ama o zaman içselleştirmeyin babındaydı
Soran+1 yılBen de diyorum ki ben buna açık olmak zorunda değilim size göre belirlemiyorum gerekliliklerimi. Şikayetimi ettim gereğini de yaparım yapacağım haddini de bu şekilde bildireceğim BU KADAR!
- +1 yıl
bu arada yargılamadım, yargılamamda, bu siizn hayatınız sadece doğrularımla örtüşmediğini beyan ettim.Ama yineliyorum bu yargı, hüküm asla değildir. Sadece dünya görüşüdür. Ben kararınızda değişklik yapın veya yapmayın diye yeamıyorum, bu siizn tasarrufunuzdadır sonuçta, ben dışardan üçüncü bir göz olarak düşüncelerimi paylaşıyorum insani bir durum yani. Gereksiz kırgınlıkların olmamsını istemek bence tasvip edilecek bir yaklaşım, veya şöylemi demeliyim, hadi herkes bir biri ile kavgaya tutuşsun
Soran+1 yılHala yorum diyorsunuz yahu ne yorumu hakarettir bu hakaret yorum değil ben hakarete dava açtım. Yoruma dava açmadım anladınız mı? Yapılmış olan hakarete dava açtığımı daha kaç defa yinelersem inanacaksınız acaba? Sizi inandırmak zorunda mıyım peki tabiki de hayır! Ben size bi sürü hakaret edeyim siz de ben bu tür ortamlarda açığım böyle yorumlara olun ve oturun yeter ki kesin artık su muhabbeti.
Soran+1 yılKişiler üzerinden yaptığınız yanlıştır bana göre denilerek yapılmaz dünya görüşü daha ne kadar komik duruma düşüreceksiniz kendinizi merak ediyorum ama ben kesinlikle sizin de aleyhinizde şikayette bulunabileceğimi öğrendim az evvel. Kişilerin bu tür ortamlarda hakaret içerikli yorum yapabilmesine açık olmak gerekir demeniz yasalara karşı bir savunma olduğundan suç teşkil ediyormuş Ben teşekkür ediyorum zira size bana hakaret eden şahıstan daha çok sinirlendiğim bir gerçek.
Soran+1 yılBir de çok başlarda bir yerlerde yukarda bir kişiyi seni mahkemeye vereceğim diye tehdit etmişsiniz demişsiniz. Bir insanı hukuki yollara başvurarak şikayette bulunmak beyanı o kişiyi tehdit etmek demek değildir seni öldürürüm vs gibi yasa dışı bir ceza verme durumu ibraz etmez bu noktada da sizi şikayet edebiliyorum. Siz devam edin lütfen ben cevap vermeyeceğim bundan sonra asla ama suç unsurlarını tek tek bulup kullanacağım.
- +1 yıl
Ciden anlamıyorsunuz,'' Kişilerin bu tür ortamlarda hakaret içerikli yorum yapabilmesine açık olmak gerekir'' demedim,bu tür yorumlar olabileceğini düşünmek gerekir dedim.Yani her türlü cevapların gelebileceği ve buna hazırlıklı olmamzı dedim.Bu gün bende sorsam herhangi bir şey bilirimki çok ütopik cevaplarda gelebilir.Bunun bilincinde olduğum içinde açıkcası içselleştirip üzülmem.Siz hep farklı bir yerden alıyorsunuz yazdığım her kelimeyi..anlamış değilim.Yasalara karşı savunma bumudur?Yapmayn
Soran+1 yılBen sizi şikayet dosyalam ekleyeyim de savunmanızı orda yaparsınız artık.
- +1 yıl
Herkes anlamak istediği gibi anlar. benim yazdıklarım çok açık ve netti, ne hakaret nede saygısızlık barındırıyordu içinde. Buda benim size yazabileceğim son cevap. ''Ne kadar bilirsen bil, ne kadar konuşursan konuş, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.'' Hz. Mevlana
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynı şekildeyim o an tahrik olamıyorum sanırım beyinde halletmen gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni tamamen doyuramamış
14 Yorumla
Soran+1 yılSevişme sırasında normal arzuluyor oluyorum ve birlikte boşalıyoruz yani beni bekliyor. Bu birden fazla olsa bile. O tamamen doyuma ulaştıktan hemen sonra ama bende yeniden ve daha fazla arzu hali uyanıyor sanki demin yataktaki kadın ben değildim bir başkasıydı ben onları seyrettim ve etkilendim gibi. Tam bu aşamada geri dönüp yeniden birlikte olduğum da oldu yine sanki başka iki kişi sevişiyor ben de seyrediyorum gibi oluyor benim kafamda olay.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte boşalmakla ilişki bitmemeli.biraz seviştikten sonra devam etmelisiniz seni birkaç sefer boşaltmalı
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ilk zamanlarda birkaç denemeden sonra sertleşme sorunu olabilir o sırada oral yapmasını önerin.daha sonra alışacaktır
+1 yılbir kovayı dolduracak şekilde boşalmadığın sürece böyle olacak
00 YorumlaÖnsevişmeyi uzatın bence...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdığın kadar konuşuyorsan büyük problem var.
Cevap veriyorum, olabilir.00 Yorumla
+1 yılÇok değişik değil ama tavsiyelere ihtiyacın var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık valla yemin ediyorum ya hemcinsime helal olsun ama kullanmasını iyi biliyor.25 inden sonra beni bu halimle kim alır diye ağlanmaya başlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHhaha.. çok gülüyorum ben böyle kafasında kurgulamaya başlayanlara yahu ben nişanlıyım bu yaz evlenecektik cenaze sebebiyle düğün ertelendi. Böyle her duruma da ezbere girip yapmayın şöyle durumlar herkesin zihniyeti sizinle aynı değil bunu idrak edin oturun. Her neyse
+1 yılÇooook ilginç. Vallahi şaşırdım..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem