Peki bunun dışında gitmemesi için napmam gerekir?
Ya gitmez biliyorum, oldukça temiz ve hijyenik birisi öyle kadinlari yapmaz ama yine de korku oluyo.
aılesıne cekmıs cocuk bellı kı bekaretını almıs hadı hayırlısı bakalım ben dındar bırı degılım umrunda olmaz evlenmek mı aklımda bıle degıl nedenı ıse evlı kadınlar ama ne bıleyım sırf o kusagın buyusunu bozmamak ıcın o kızla olmazdım bıde askere gıdıyorsun olum var bunuda dusun aman neyse banane ne dusuncelı bı ılıskınız var umarım evlenırsınız
Adam gibi biriyse gitmez. Ben de askerlik yaptım, aptal saçma sapan şeylerle o tarz ihtiyacımı giderecek kadar alçalmadım, düşmedim!
Benimde sigaram, kötü alışkanlığım yok, tertemiz birisiyim, hatta mühendisim ama benim için böyle endişelenecek birisi yok hayatımda :)
İnşallah olur :)
Ahh tatlim benim ;)) seni cok iyi anliyorum ayni senin ki gibi bir erkek arkadasim var 8 aydir falan taniyorum aynii o da tertemiz bir insan, merak etme gitmez ins , sen elinden geldigi kadar onu srxe doyur , eger o sexe ac hissetmezse gitmez , dinli imanliysa hic gitmez merak etme :)) ve ona soyle her cani seks istediginde mast yapsin
:)) her istediğin de fotoğraf ve görüntülü konuşuyoruz zaten canım karşılıklı mast yapıyoruz :) tsk ederim :*
gitmez camnin ya kotu dusunme, sadece ona guvendigini hissettir. yani sonra demesin nasil olsa guvenmiyor gidersem nolucak gibi :) kendine guven Allah sizi bir birinize bagislasin canim
Aminnn. Allah razi olsun canımin içi
tsk ederim canim :)) icini rahat tut :*
Cevap
25Cevap
Korkma. Seni seviyor ve sadece seni istiyorsa gitmez başkasına.
Ins canım saol :)
Yani şahsen benim midem kaldırmaz. bir de bizde arkadaşın şey yaptığı şeye şey yapılmaz :):):) Dediğin gibiyse gitmez ama temiz bir hatun neden olmasın?
Yaptığı yer çok küçük yer.
Bulunduğu yer de 2-3 tane kadın var, tüm bölük de onlara gidiomus zaten.
Yani anlatmak istediğim mesele şu; Sadece hayat kadını ile sınırlı kalmasında bence bir problem yok. Çünkü erkekten başka bişey görmüyosun. Askerlik emin ol çok farklı bir psikoloji. Kendini baskı altına alması bu gün hanım arkadaşların abazan dediği tiplerin oluşmasının nedeni işte. Herhangi bir hayat kadınıyla birlikte olduğunu öğrensen bile bunu anlayışla karşılamalısın bence. (Askerlik dönemi için!) Engellemeye de çalışma gereksiz sorun yaratırsın.
Birbirmiz olduk lafına sen. ne kadar inanıyorsun bunları diyerek
Sevgilini bilemeyiz sen emin olacaksın
Mal değilsin vermek gibi iğrenç tabirleri kullanıp kadınlığını küçültme
Tabirlerim seni ilgilendirmez.
Kaybol küçük velet.
En yokluk zamanımda bile öyle kadınlarla bitlikte olmadım çünkü sevgilin gibi düşünüyorum yani inan ki o düşüncedeki bir insan sen olmasan bile gidip yapmaz
Başlığı gorunce dedim aha kesin ayrıldılar kız çok pişman sonrs detayı okuyunca sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız insan kimseye guvenemiyo bende cok kararsızım neyse mutluluklar canım
Benım anlamadığım namazında niyazında diyorsun ilişkiye girdik diyorsun namaz kılan allah korkusu var demektır zına yaptınız buda allahın yasakladığı şeylerdır istediğiniz kadar evlencez diyin nikah olmadan yaptınız. Bu cocuk yarım hocamı?
Askerden gelince sana 2-3 kez daha kayar cok cok. ondan sonra hic vermemis biri ile görücü usulü evlenir sende kalirsin oyle
gittikçe bataklığa batıyorsunuz o insan müsvettesi erkek arşadaşın senle evlenmek zorunda bekaretini vermişsin. sonuçta
şu an gelse evlenmek istemiyorum dese zorlamam..
Kızdigim tek kişi kendim olurdur.
Gururum tavanlarda, bu huyumu bende sevmiyorum ama israr etmem. Beni istemeyeni ben hiç istemem. Bekaretimi vermiş olsam bile.
akıllı ol. sen hayatta hiç tanımadıgın eşine ihanet ettin kendini eşine saklamadın çocugunun annesi olacaksın çocuklarının babasıyla değilde bir başka namahremle o işi yapmış oldun. sence bekaret önemli değil mi. hah eşinden önce bir başkasıyla olman ne kadar utanç verici birşey biliyomusun
Başkasıyla evlenip kimsenin gunahina girmem ki.
Ömür boyu bekar kalırım. Çok ciddiyim ben. Kimseyle evlenmem.
*zaten birakmaz beni. Kendine yediremez arkasından şerefsiz diyecegimi.
kimsenin günahına girmemelisin evet. senle evlenmedi mi baktın evvela onunkine sık sonra kendinkine ama sakın ha sakın kimsenin günahına girme bekar kalabiliyosan da kal
Sıkmak mı? Saçmalama.
ailesi ebdestli namazlı çocuğu harama uçkur çözüyor!!! düzgün karakterli!!!
ve o kadına bakmam diyor, arkadaşları aç..! arkadaşlarına saydırıyor..!
seninle yatmasaydı o açlardan olacaktı..!
Askerlik insani degistirir ama su dkkkayltimi cekti eskiden mis o aile neyse evladi oyledir diye simdikilerde aile ile alakadi yok cocugun
Namazında niyazındaymış. müslüman zina yapmaz. hıristiyan ve yahudiler bile yapmıyorlar
Dikkatli oku..
Annesi babasi namazinda niyazinda dedim..
Bana namaz niyaz diyip durma lütfen. Benim o konuda çok fırsatım olmasına rağmen hep bu dünyadaki değil öbür dünyadaki boyutunu düşündüm.
tamam anlatım bozukluğu olduğundan anlamamışım. ailesi dindar diye o da öyle olacak diye bişey yok. senle birlikte oluyorsa başkalarıyla olmadığının olmayacağının garantisi de yok. bu tarz şeyler insanın en büyük testlerindendir. eğer bir kere yaparsan daha çok yaparsın, yapmak istersin
Olmusa care var mı kardes? Yok.
Başkasına gitmesinden ise birbirimizde gidermeyi tercih ettik.
Ayrıca 3 senedir sevgiliyiz şimdiye kadar hiç bir yamuk hareketini görmedim.
Aşk kördür derler.
Körlük 3 sene sürmez merak etme.
Iyi geceler.
Teyzem 10 senelik evli kuzenim 5 yaşındayken aldatıldığını fark etti (kuzenim şu anda 7)
Yani 8 sene öncesinde nişanlılık dönemi vs kaç senede körlük geçti
O kadar güvenilirse neden şüphe tohumları ekiliyor aklına?
Gitmez.. Benim sevgilim olmadığı zamanlarda bile o durumu hiç yaşamadım yaşamamda..
Askere bak a. k hem resim aliyo hem goruntulu is goruyo :) galiba kendimi konuya veremedim ben ama bir yakalarlarsa kan alirlar kann :))
Gitmez korkma. bunsoru surekli sorup gundeme getirip aklina sokma
Haklısın. Kendi kendimi strese sokuyorum. Hiç bir şey, yoyokken.
*yok iken.
Aynen oyoe. sordukca daha cok aklina sokarsin cocugun olmayan bir fikri sokmus olursin. hadi bol sans
Bu kadar yazı yazdığına göre vaziyet çok karışık görünüyor :D Geri al tuşuna basıp geri al her şeyi.
bence onu buradan tatmin etmelisin foto video konuşmalar vs vs yoluyla
Güncel.
Ben İstanbul dayim. Sevgilim Doğu da.:( gidemem yani.
Heh işte bende onu soruyorum, ne bulabilirim?
askerlik yaptığı yere gidip, çarşı izninde görüşebilirsin. bir alternatif ama sözüne güvenmek daha iyi, gitmem diyorsa gitmez
Doğu tarafında yapıyor. Gidemem ki :(
o zaman sözüne güven, bir şey yapmana gerek yok. izin kullansın 3 5 gün o gelsin
3 ay sonra gelicek izine :)
onu düşündükçe 3 ay seni de zorlayacak gibi sanırım :)
Beni değil, bizi zorluyor :)
Evet evet aynen :)
Biran önce bitse artık askerlik...
acısını cıkartırsınız izinde bol bol
ne kadar da temiz aile çocuğuymuş. zinanın dibine vurmuşsunuz bir de gelip anlatıyor musun
Zinakar birisi valla hiç belli olmaz seninle zina yapiyorsa sevdiği ile yani başkası ile de zina yapabilir
Allah akıl fikir versin size...
Hakkaten temiz bir cocukmus bravo hey allahim ya.
Emin ol bir çok kadin dan hatta senden bile temiz birisi.
Anlattiklarindan belli olmuyor mu tabii senin yolun da belli onun da.
İnşallah mutlu olursun keşke
İnşallah kardes saol
Evlen meden ilişki yasamasaydun keşke b
Olmuş la ölmüşe care yok derler..
Haklisin inşallah çok mutlu olursun
Mal mısın şaka mısın yaa
Afferim size en güzelini yapmışsınız
Gitmem diyorsa gitmez.
Okuyup hayal kırıklığı yaşayanlar eig
Ne cahil insanlar varya temizlik bu mudur
Bisey yapmaz
Gitmez merak etme