3 yıllık sevgilime 5 ay önce verdim bekaretimi. Detay?

3 senedir sevgiliyiz. şu an askerde. Askere gitmeden önce de bekaretimi verdim.
Birbirimizi çok seviyoruz, askere gitmeden önce aileler tanıştı, gelince Nisan yapacağiz.
Çok düzgün bir ailesi var, namazinda niyazinda. Ailesi ne alaka demeyin aile nasilsa evlat da aynasidir ailenin..

Sevgilim de aile terbiyesi görmüş efendi birisi.. İstanbul gibi bir yerde ne bir arkadasi var nede kötü bir alışkanlığı... sigara bile içmiyor düşünün yani. Tam evlenilecek adam. .
Başkasında tatmin olacagina ihtiyaclarimizi birlikte görelim dedik. Tamamen birbirimizin oluruz düşüncesiyle.. pişman mısın? Diye sormayin pişman değilim. Severek isteyerek ve duygu yaşayarak yaptık.. her birlikte olmamizdan da çok zevk aldık..

Velhasıl asker de ki arkadaşları askerlik yaptığı yerde bir kadın varmış bir çoğu ona gidiyomus.. bana anlatti sevgilim.
Sen gitmezsin demi? Diye sorduğum da saçmalama onlar karaktersiz aç insanlar, aksama kadar her onene geleni içine alan biriyle gidip yatmam dedi.. giden arkadaşlarına da baya laf saydı.. zaten çarşı iznine bile çok nadir çıkıyor, ihtiyacı olduğunda çıkıyo, onun dışında hiç çıkmaz. Ama yine de korku oluyor, sizce arkadaşlarina uyup gider mi?
Vede gitmemesi için benim napmam gerekir?
Güncellemeler
+1 yıl
Başkasına gitmesin diye fotoğraf çekilip yollarım bazen, bazen de görüntülü arar karşılıklı mastürbasyon yaparız.

Peki bunun dışında gitmemesi için napmam gerekir?

Ya gitmez biliyorum, oldukça temiz ve hijyenik birisi öyle kadinlari yapmaz ama yine de korku oluyo.
3 yıllık sevgilime 5 ay önce verdim bekaretimi. Detay?