6 yıl bir sevgilim olmuştu yatmadık ama sonra bir anda hayatıma biri girdi herşey hızlı gelişti ve hiç düşüğnmedem biz ilişkiye girdik ve elimizde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldık. ve ben şimdi 6 yıllık eski sevgilimle tekrar konuşuyorum ama onunla cinsellik konuşamıyorum tahammül edemiyorum sohbet ediyoruz sorunumuz yok ama cinselliğe geldi mi sinirleniyorum 6 aylık sevgilim geliyor aklıma. 6 aylık sevgilimle takrar birleşme olayımız imkansız 6 yıllık sevgilimle evlilik planı yapıyoruz ben şidmi ne yapıcam bana akıl verin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüm yorumları okudum valla canım 5senelik sevgilim vardı bzde onunla yaşadık bunu oda beni bıraktı işte seviyoruz dye hata yapıyoruz sonra damgalanıyoruz. bazen sevmek karın doyurmaz derler ya aynen öyle 6senelik olan seni kaybetmiş bu acının anlamını blio o yuzden kabullenmiştir inş ilerde başına kakmaz sahip çıkar öteki de ailesi neden istemedi bunu anlamadım ama sonuçta ben bir halt yedim zaten yolu yarıladık diyerek senle olmalıydı eminm sen sevdgndn maddi durumu kötü olsa illa altın vs diye tutturmazsın oda bnle yattı bu şekilde de alırım masrafsız dedi sanırım ailesi de malum hemen dönüş ama Allah büyük canım beşer şaşar hata bize mahsus napalım insanız kimseye bakma senin yerinde olsam bende 6yıllıkla evlenirim zaten sana iyi davranıp sahip çıkarsa zamanla sevgin artar ve sevişirsin de belki aşk olmaz bu ama sevgi ve sahiplenilmek daha önemli
114 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlamana sevindim aynen öyle oldu adamlar 15 bine düğün yapacaklardı nişanlım mecvursun kabul edeceksin dedi bende kabul etmedim ben nişan attıkdan sonra aradı hep gelip özür dileyeceksin dedi neyse ben öüzr dilemedim şimdide avcuma düşücen mecbur kalıcan yalvarıcan diyor nasıl böyle diyen birisiyle evleneyim ki diğer tarafta eski sevgilim var beni her halikarda kabul ediyor boynumu bükltürmüyor zaten y6 yıl sevmişim eski sevgim canlanabilir diye düşünüyorum dediğin gibi bir kere kaybetti ve kıymetimi biliiyor o yüzden itinayla davranıyor diğeri ise beni avcunda bildiği için hor davranıyor ben insanım elbette hata yapabilirim ona inandım güvendim yarı yolda bırakmaz dedim ama ailesinin peşinde gitti benim bildiğim erkek namusunu veren kızı yarı yolda bırakmaz bir kere beni yüz üstü bırakan insan birde kaçıcam öyle mi mantıklı mı telimle duvagımla gelin olmak varken neden kaçayım ne düğün ne bişey var ortada üstelik haklı olanda benim
Cevap sahibi+1 yıltabi sensin haklı ama işte bizim hayal ettiğimiz herşeyi verince baş tacı eden erkekler kalmadı ama inan sana çok imrendim yine seni kabul eden (kabul eden dediğime bakma sen kötü birşey yapmış değilsin kusurlu değilsin ki kabul etmiş diyorum k. b ltfn) sahip çıkan bir erkek var gerçekten erkekmiş bu hareketle bende oda yok ilerde ne yapcm aileme ne dcm diye deli gibi düşünüyorum tek yaptığım kendime kızmak ve ah etmek. yani demem o ki eski sevgin aşkın canlanmasa bile biz kadınlar böyle sahip çıkan yarıyolda bırakmayan adamlara minnet duyarız hele bide ilerde daha çok sahip çıkar kafana kakmaz tam bir aile olursan inan daha çok sevip bağlanırsın.
Soran+1 yıltakma kafana bu şekilde seni kabul eden mutlaka bulunur belki sevgilimin takmaması ilişkiden kan gelmemiş olması yani galiba esnekti bozulmama ihtimali yüksek nenden kan gelmedi ben bilmiyoırum. hoş kans gelsede gelmesede alınan bir zevk var bence bir erkek için bu bile ağır gelir. ama bilmiyorum eski sevgilim benim için bir teselli benim boynumu bükmezse onu tekrar severim ve mutlu etmek için elimden geleni yaparım. sende takma kafanıa her şerde vardır bir hayır
Cevap sahibi+1 yılyani bnmde tek tesellim bu hayır vardır demek ama hayatımın içine ettim haketmemiş olduğu için bu lafım masumiyetimi haketmemiş. evet sonuçta kanaman olsun olmasın yaşanmışlık var ve sen dürüst olmuşsun o adama yalandan sakınmışsın. bak o sana sahip olsun ve ezmesin eminim ki seveceksin. inş onla çok mutlu valla
Soran+1 yılben fazla dürüstüm asla yalan söylemem. valla ben hiç o açıdan düşünmedim inana belki evlensem daha kötü olacaktım böylesi daha hayırlı hiç o açıdan düşünme valla bana kör felan geldi istemeye ögretmenmiş evi varmış onunla bile evlenmeyi düşünndüm. hani bakire değilim ve kusurluyum ya karşımda ki de kör ya aynı seviyedeyiz diye düşündüm olabilir dedim öbürkü beni yarı yolda bıraktı ve belki evlenseydik çok üzülecektim ne bileyim allah büyük sonuçta ama eski sevgilim bir teselli o ayrı
Cevap sahibi+1 yılişte bize nasıl boktan hissettiriyolar hani kör diye aşağılamıyorum haşa ama sanki bir uzvumuzu kaybetmişiz gibi oluyo bekaretimz ve daha büyük sorumluluklara girmeyi düşünmüşsün başka bir insan sana muhtaç ve sorumluluk Allah bizi nelerle sınıyo ya ne kötü kadın olmak bu insanlarla... bana çok ağır geliyo şimdi yine okul falan evlilik baskım yok ama 2yıla kadar başımda olacak ve beni böyle zora sokan bir insana nasıl mutlu olsun denir ki beddua ediyorum evet yazarken bile gözüm doldu
Soran+1 yılöyle ama öyle yapacak bişey yok kör varmış evi varmış ögretmenmiş ona bakıcak ilgilenecek birini arıyorlar diye geldiler ha birde çokda güzel bir kızım yeminle eski sevgilim gemi kaptanı 7. yılımız tanışalı der ki dünyayı dolaştım senin gibi güzel kız görmedim. işte bekaret gidince güzellik fayda etmiyor sakat insandan farkın yok. benide bu hale düşüren eski sevgilim ben ah etmiyorum sadece allahlarından bulsunlar diyorum birde kurtulduguma şükrediyorum bazen ailesi çok cahildi ve ömür boyu onlarla uğraşacaktım inan kör diye asla aşağıalamdım kendimi büyük görmedim olabilir neden olmasın dedim neden olmasın kader başa gelen çekilir.
Cevap sahibi+1 yıltabi başa gelen çekilir. ya eminm güzelsindr çnkü güzel olunca baht olmuyo kendimden bliyorm övgü değil niyetim kesinlikle bende çirkin değilim en başta sağlıklıyım 176 boyum sarışnm mavi gözlüym genelde aranan tipte bir kızım huyu gelince yalan söylemem (bu olay dışında) kandırmam aldatmam sadık evden okula okuldan eve bir kızım ya hç hatam olmadı haketmedim emnm sende haketmedin valla sen ah etmeyip yücegönüllülük yapmışsn bn yapamıyorum Allah var ediyorum ve çok özlüyorum da ama belki zamanla senin gibi hayırlısı vs diyebilecek kadar geçer. senin gibi şanslı olablrm inş.
Soran+1 yılgüzellin bahtı yok o kesin. o beni kaybederek en büyük bedduayı aldı benden başka bir kızla asla mutlu olamaz ki biliyorum ne ahı edeceğim ki aman onları düşünerek kalbimi kirletemem yıpratamam kendimi önüme bakıyorum işte eski sevgilimle tekrar dneiyoruz belki olur evlenirim onlarıda unutur giderim onlarda kendi yaptığıyla kalır allah büyüktür elbet napem bee derdi verende allah bizi sınıyor ah etme belki bu belada bu musibette allah günahlarından kurtarıyordur seni ah ettiğinde günahından kurtulamazmışsın msuibetin bedeli olarak ahın tutarmış ben öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla sendeki şu ferahlığa gerçekten çok imrendim
Soran+1 yılhayatta binbir çeşit insan ve türlü türlü derdi var benim ki devede diken kalır emin ol olmadı kimseyle evlenmem olmadı özürlüyle evlenirim olmadı yaşlıyla evlenirim olmadı olmadı olmadı ama emin ol bundan daha hayırlıdır çünkü allah bizi bizden daha iyi bilir neyin daha iyi geleceğini bilir sende rahat ol
Cevap sahibi+1 yılbenim için dua et inş sende mutlu ol :)
Soran+1 yılinş allah karşına iyi biirni çıkarsın ve seni hep sevsin amin
Cevap sahibi+1 yılamin canım sglsn :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu böyle sürer gider, 6 yıllığa yazık etme ya da diğerini aklından çıkarmanın yolunu bul.6 aylığın sana hissettirdikleri daha farklı olduğu için ona olan hislerin hep daha fazla olacak. Kıyaslayacaksın uzun bir süre. Aklını başına al, giden gitmiş değmez.
20 Yorumla
+1 yılcanım öncelikle sana geçmiş olsun şunu unutma hayat 2 bacak arasında bitmez ama sen en agır şeyi bir başkasıyla yaşamışsın sakın alınma ama senin kişiligin karakterinde buymus ama şunu diyim 6 yııllık sevgilinle birşey yaşamadıysan bu o çocugun mallıgı diger çocugada gelince zaten istedigini almış bence 6 yıllık çocuktan uzak dur onun gururuyla oynama sakın.
00 Yorumla
+1 yılSırf bu sitede gördüklerimden dolayı BAKİRE OLMAYAN VE GEÇMİŞİ OLAN BİRİYLE EVLENİCEM!
Neyin ne olduğunu bilirim en azından. Adice oyunlara alet edilmem. Sevişmiş mi? sevişmiş! Bunu kabullenmek çok daha kolay.
3 gün sonra sırtımdan kahpece vurulmaktan iyidir!45 Yorumla
Soran+1 yılaslında işin aslı yattığım benim nişanlımdı 6 yıllık svegilimden de bahsetmiştim biz ilişkiye girdik ama ailesi ayırdı ve eski sevgilim beniz zaten bırakmamıştı ısrarla ona bakire olmadığımı söyledim önce kabul etmedi ama sonra geldi kabul etti ve evlenmeye karar verdik
- +1 yıl
Sonra?
Soran+1 yılbu işte sonrası yok eski sevgilimle görüşüruz evlilik planları yapıyoruz arada eski nişanlım arıyor kaç benle felan diyor ama ben kaçmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
İğrenç bir kadınsın. Rabbim senin gibisine denk getirmesin beni.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
+1 yılYa ben sizi anlamıyorum tamam yapmışsın bundan kime ne seni kimse yargılayamaz sevmediğin insanla evlenme, kac aylık kac gunluk kac yıllık olan önemli değil hata yapmıssın olmuş bitmiş seni böyle kabul eden erkekle evlende demicem senin hayatın normal bişey bu
00 Yorumla6 yıllık sevgilinle yatmadın 6 aylıkla yatttın. ha sonra eskiye dönüp evlenecem diyorsun. O adamın yüzüne nasıl bakacaksın. Zina eden zina etmiş biriyle evlenir temiz temizle evlenir kusura bakma da sen o adamı haketmiyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimde zina etti hemde defalarca kendisi gemi kaptanı bu ayati ben biliyorum merak etme
Soran+1 yılayati bildiğimden bahsediyorum o yaptı diye yapmadım nefis
- +1 yıl
Kardeş alan memnun veren memnun kızın ayati na niye karışıyorsun :P
- https://www.youtube.com/watch?v=naCO4pZA078
Sağdaki 6 yıllık yataktaki 6 aylık kadını da tahmin edersin artık :D :D11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
+1 yılcınsellık konusmaya tahammul edemedıgın adamla nasıl evlenceksınkı ya?
18 Yorumla
Soran+1 yılalışırım belki
- +1 yıl
sen 6 aylık olan ılklerını yasadıgın adamı sevıyorsun bence..
- +1 yıl
6 yıllıkla evlensen 6 aylık aklına gelıcektır... hep uzulceksın..
- +1 yıl
senı en ıyı sen anlarsın canım ya nasıl bılıosan ole yap ama cınsellık konusamadıgın adamla nasıl bırlıkde olcaksın?
Soran+1 yılaslındda 6 aylık nişanlımdı burada yazmak istemedim ailesi bizi ayırdı ve tekrar olması imkansız bakire olmadığım için beni bu şekilde sadece eski sevgilim kabul etti ve çaresiz bende evlenmek için ona döndüm ne yapayım söyle evlenmeye mecburum hakkımda dedikodular çıktı ailesi asla olmaz diyor nişanlım ailesinin sözünden çıkamıyor
- +1 yıl
6 aylık nısanlın senınle bırlıkde oluyorken oluyoda ısı bıttıkten sonra neden evlenmıyor? evlenınce temıze cıkardınız ne guzel.. aılesınımı dınlıyor bıraksın bu ıslerı ya senı sevse sadık olsa sahıp cıkar sana ortada bırakmaz böle
Soran+1 yılişte bende aynı şeyi düşündüğüm için ondan vazgeçtim ailesinin peşinden gitti şimdide arıyor beni kaç diyor benle yattın avcuma düğşücen yalvaracan kaçır beni diyecen diyor düğün yapmayacakmış altın yapmayacakmış eşya almayacakmış kabulse gel diyor ailesinin lafları. diğer taraftan eski sevgilim beni böyle kabul ediyor düğün yapacak ne istersem alıyor hangisi sevgi valla anlamadım ben
- +1 yıl
Mantığınıda kullanarak mutlu olacagın seyi yapmalısın.. duygularınla haraket etme sakın kaybedersın gelecegınde onemlı :) sen daha ıyı bılırsın bı guzel dusun..
+1 yılCinsellik konusmaya bile dayanamadigın biri ile hele de baskasini severken evlenemezsin sanırım
22 Yorumla
Soran+1 yılsence 6 aylığı mı seviyorum
- +1 yıl
Bence evet ama sen daha iyi bilirsin tabi ki :)
+1 yılo cocuga soyledınmı senden sonra bırıyle cıktım ve yattık dıye sen bence bır soyle bakalım cocuk ne yapıcak
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin birisiyle evlenme. 6 yıllık falan önemli değil bunlar. Ha 6 aylık dediğinde mutlu olur musun oda meçhul tabi. Ama sonuçta kalbe söz geçmez
00 Yorumla
+1 yılsenı allah ıslah etsın once bunu soylıyım 2. olarak yazıklar olsun ne ıstedın 6 yıllık sevdıgın cocuktan onun ahı omrun boyunca ıkı yakanı bır araya getırmez ne ısın vardı baska adamla bunu anlamıyorum mıdem bulandı yazdıgın konudan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duygularına göre davran diğerindeyse aklın ayrıl bu adamdan şayet ilerde aldatma vs olaylar olabilir
00 Yorumla6 yıllığa yazık etme, ayrıl bence. Çocuk aklına gelip duruyorsa yanındakine yazık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6 aylık sevgilinle olamayacaksan diğeriyle de olma. Mutsuz olursun yoksa.
00 Yorumla
+1 yılya arkadas sonra da erkekler şöyle erkekler böyle yok niye aldatıyorsunuz vs vs. evlilikten soğuttunuz lan beni
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu varmış 6 aylıkla. Tenini de özlüyor olabilirsin. Ben şahsen 2 senelik sevgilimle yaşadım ilişki ama soğudum ayrıldım yani. Cinsellik bağlıyor ama bir süre sadece.
00 YorumlaCinsel ilişkiye girmek beni de çok bağlıyor ya, anlayamıyorum bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek onunlada ilişkiye gir ve benim kızlık zarım esnekmiş de veya 1-2 damla kan gelirse şükret :) sana aidim de? Bence en mantıklısı bu hayallerini yıkma cocugun
02 Yorumla
Soran+1 yılama herşeyi anlattım kiiiii
Cevap sahibi+1 yılherşeyi anlattıysan ne sorun ediyorsun kuzum :) sana bişe diyim mi ciddiyim 6 yıllıgı gercekten seviyorsan bir kerede onun ol... ama sadece 1 kere onada söyle evlenmeden önce sadece 1 kere senin olmak istiyorum seni mutlu etmek istiyorum de :)
+1 yılO kadar dusmeseydin keşke. İş ciddiye binmeden söyle gerçeği ona..
06 Yorumla
Soran+1 yılkime
- +1 yıl
6 yıllık adama
Soran+1 yılanlattım herşeyi ben ona
- +1 yıl
Ne tepki verdi?
Soran+1 yıluzun süre atlatamadı
- +1 yıl
Uzulmustur gariban ya.. bir an empati yaptım içim daraldı resmen
+1 yılYapmadan önce düşünecektin artık çok geç. Aklını kullanmayan kişi bu durumlara düşer.
00 YorumlaBole bir hayat bole bir iliski anlayisi yooooookk
10 Yorumlazzzzz sevilir seven sikilir diye bosuna dememisler.
Sana yaziklar olsun00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun Allah kimseyi kötü insanlara denk getirmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol canım allah razı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bence 6 aylıkla daha mıtlu oşacaksındır emin ol ki
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılOnu daha çok benim semişsin ve sevmişsin gibi. Tabi ama yinede sen bilirsin.
yasın kaca gelmıss hala 6 ay 6 yıldasınnn omur gıdıoooo omurr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne ya 6 yıllık 6 aylık , yaptığında felaket derecede yanlış o kadar süre geçmiş madem sevmiyordun zamanında ayrılsaydın ya
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstüsün zaten hayatına bak artık hesap verme kimseye
00 Yorumlaöff ne kadar zavallısın sen yaaa..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende hakısıs sayılmassın 30 yasına kadar yanıyorsun dur dimi? hep mastı** olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılsenin karakterinde birisi laiğini bulmuşun :)
00 Yorumla
+1 yıl6 haftalık olmaya adayım kabul edersen :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mutlu oldum. İnşallah yarı yolda bırakır seni
28 Yorumla- +1 yıl
ne bıcım ınsanlarsınız bee sız ne bu alaycı tavırlar? noluyo sıze? ınsan yarın basına ne gelcegını bılmıyor kız nabsın cahıldı belkı ala ala bosluktan oldu belkı yeter be yargılayıp sovdugunuz.
Cevap sahibi+1 yıladamda başına ne geleceğini bilmiyor. banane yapmasaymış cahillik. o adam bunu 6 yıl beklediyse bu kız hakketmiyor o adamı.
Cevap sahibi+1 yıl+30 yaşında bunun muhakemesini yapsın bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılne ekersen onu biçersin.
Soran+1 yılo adam beni yıllarca çok aldatmıştı evlenelim demiş olmama ragmen asla yanaşmadı ve ben ona aileni getirmiyorsan hafata nişanlanacağım dedim oda ailesini getirmedi sonra ben nişanlandım 6 ay nişanlıydık ve sevdik mutluyduk ailesi ayırdı ilişkiyede girmiştik eski sevgilimin aklı başına geldi bırakmadı beni ben nişan atınca tekrar görüşmek için uığraştı durumu anlattım önce kabul etmedi ama sonra kabul etti ve 6 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz
Soran+1 yıl26 yaşındayım evliliğe 3 gün kala nişan attık ailesi ayırdı bizi
Cevap sahibi+1 yılafedersin. O zaman bu adamıda boşver tutmadı gözüm.
Soran+1 yılneden
Yapacak bısı yok kanks
00 Yorumla
+1 yılikisnide bırakman lazm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe rahatsnz ya suna bak rezillik resmen
00 Yorumlakarakterin çirkin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaksızlık etmişsin
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 6 yıllık değil de 6 aylık sevgilime mi bağlandım sırf yattım diye?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler