Nişanlıyız ve bekaretimi ilk geceye saklıyoruz o yüzden anal yapmaya karar verdik 3 ay önce denemiştik ve penisinin 3/1 ini içime alabilmiştim o da Çin işkencesiyle çokk acımıştı. Bu gun tekrar denedik ve o başını değdirdiği an ben geri çekiliyodum çunku korkuyodum o acıyı biliyordum ve tekrar yaşamak istemiyordum. Cesaretimi toplayıp içime almaya çalıştım ama olmadı ya benim delik çok küçük ya da nişanlımın penisi çok kalın. Bu arada denemeden önce mast. yaptık hatta parmağının tumunu koydu ama bir turlu olmadı. Sizce nedeni nedir? Nasıl çözülür bu olay?
Cevabın nedir?
Anal ne kadar zararli biraz arastir bence bir insani seviyosan birlikte olursun niye farkli yollara sapiyosunuz ki simdi herkes ahlak bekcisi kesilecegi icin aciyorum soyledigimi bir insani seversin hayatini hayatina katacak kadar ve insana herseyini verirsin mutluluk bu bence bekaretim diyosun ama zaten anal yapmissiniz bekaret sadece zar demek mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılHyr bekaret zardan ibaret değil bekaret onun kadını olduğumun bir göstergesi zar yırtılmamış henüz ama ben zaten onun kadınıyım. Bunları yapabilme cesaretide burdan geliyor bizimkisi ilk geceye bırakma sadece ve biz birbirimizi çok çok çookk seviyoruz o zorlamaz beni bu konularda ama bazen onların ihtiyacını gidermek görev niteliği taşıyor. Analdan tiksiniyorum evet ama onun için yapmak istemiştim.
- +1 yıl
Yanlis anlama sadece bana ters geliyo yani sen zaten şu an onun helali olmussun neden dersen seni gormus dokunmus etmis tutmus bir kiz icin o zar cok onemlidir ne kadar onemli degil dedesek de onemlidir ama sevdigimi hissetmek istiyosam tam hissederim ve ayrica cidden sagliga cok zararli baya arastirmistim bir ara bence bir arastir ondan sonra deniceksen tekrar dene hayat karar senin nasil yasamak istersen oyle yasarsin ama sevgilinin gonlunu hos ediceksin diye de sagligindan olmana gerek yok ki seni gercekten seviyosa sagliga olan zararlarini soyledikten sonra o bir daha denemek istemez zaten
Soran+1 yılYok tabikiii onun helaliyim bu böyle. Ve bu fazlasıyla önemli. Zaten geçen sefer denediğimde canım acıdığı için o bırakmıştı. Onun boyle bir zorlaması yok sadece denemek istemiştim olmaması sorun mu diye merak etmiştim zaten. Ve evet anal cidden çok sağlıksız zaten artık denemeyi hiç duşunmuyorum
Soran+1 yılSağlık yonunu biliyorum evet çok kotu. Neyse zaten bende vazgeçtim yine de teşekkurler
En İyi Cevaplar
+1 yıl3/1 ne demek len :D bir şeyin 100'de 300'ü diye bir şey olmaz :D
1/3 diceksin matmatik özürlü :D06 Yorumla
Soran+1 yılOnun 1/3 olduğunu biliyorum ordaki kastım 3te biriydi bir sayısalcı olarak dikkat etmeliydim benim hatam
- +1 yıl
Soran+1 yılTürkçe öğretmenliğini boşversek?
- +1 yıl
İşte güzelim görüyorsun bana türkçe dersi vrmeye kalkana baksana :)
Bağlaç olan -de ile ek olan -de yi daha bilmiyor bana türkçe dersi verme cehilliğine kalkşıyor. Ayrıca zaten ben sadece senin soruna görüş bildirdim ama araya böyle parazitlerin girmesine çok sinir oluyorm. Keşke görüşüme 3. kişilerin yorum yapılması kapatılabilseydi.
Soran+1 yılOlabilir noktası virgülüne dikkat etcez diye bir şey yok ki takılmayın boyle şeylere ne demek istediğimi anladıysan sorun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada yok haram falan diye ahkam kesenlere noluyor anlamıyorum madem milleti yadırgayıp hakaret edeceksin hiç gelme.. Sanki bir doğruyu siz biliyosunuz mk..
Belli ki çok dar seninki kayganlastırıcı falan kullandınız mı34 Yorumla
Soran+1 yılAl bendende o kadar. Evt kullandık ama işe yaramadı
Cevap sahibi+1 yılİşe yaramadıysa dikkat edin bundan sonra denerkende hastaneye bir sürü vaka geliyor böyle aman diyim canın yanıyorsa çok baktın olmuyor devam etmeyin.
Soran+1 yılOyle yaptık zaten :) tşkler
Cevap sahibi+1 yılBende teşekür ettim :)
Her şeyi akışına bırakın. Penis doğal olarak girsin. Nasıl olsa bir gün o acı yine olacak, bir an önce atlatıp zevke bakmak lazım. Tabi bu benim görüşüm.
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında bizde oyle yapmak istiyoruz ama cabım cidden çok acıyor yapamıyorum
- +1 yıl
Erkek ön sevişmeden sonra, ön sevişme şart, size belli etmeden sertçe sokacak. Bir anlık bir şey zaten acıdı deyinceye kadar sonuç alınmış olacak zaten. Ön sevişme kayganlaşmayı ve penisin rahatça girmesini sağladığı için şart. Bir an önce işi bitirme heyecanı ile hareket etmeyin. Bu aşamayı geçtikten sonra zaten cinsel ilişkinin zevkini doyasıya çıkaracaksınız.
Soran+1 yılAslında hep aniden yapmasını istemiştim ama bunu o yapmıyor canım acır diye. Yapmasını istiyorum ve bunu ona soylersemde haberim olur tekrar içime girmemesi için uğraş gosteririm
Soran+1 yılOyle malesef.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
+1 yılAllah akıl fikir versin sana inşallah... Yahu anal'ın HARAM olduğunu bile bile neden yapiyosunuz... Sabretmeyi beceremiyormusunuz? Nefsinize hakim olamayacak kadar mı acizsiniz!!! Evlenin ondan sonra normal yolları deneyin... Neden yaa neden Allah aşkına neden yaaa... Nasıl bakıyorsunuz birbirinizin suratına... yazıklar olsun...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir de beyinden deneyin orada boşluk vardır alırsın.
kumpas.files.wordpress.com/.../beyin_resimleri.jpg64 Yorumla
Soran+1 yılSen denemiş olmalısın?
Cevap sahibi+1 yılEvet senin gibi beyni olanların beyinlerine zorladım.
Soran+1 yılZorladıysan olmaz o iş çunku beyni olmayandan korkacaksın
Cevap sahibi+1 yılEvet sen ve senin gibilerden çok korkuyorum uzak durun.
+1 yılkızım arkadan yaparsan
ALLAH sizi lanetler
artı haram
artı ALLAH in rahmetinden kovulursunuz bunları nasıl alıyorsunuz ya ben bilirim bunları göze alamadım cesaret edemedim kız verdiği halde istemedim yapmadım.60 Yorumla
+1 yılBekaretini ilk güne saklıyormuş 3/1 ini içine almış mış mış kızım evlenmeden erkeğe bel bağlanmaz. İnş. Seni bırakmaz diye ümid ediyor. m
40 Yorumla
+1 yılBurun deliğinide soksun ya da kulağına falan. Yav ne sapıksınız normal normal anlatıyosun bide. İnsanın en pis yeri nere desem g. t dersin heralde dimi? Anlaman dileğiyle...
32 Yorumla
Soran+1 yılOnunda temizliği vardır. Anlaman dileğiyle...
- +1 yıl
Anlamamışsın...
+1 yılkasıyorsun kendini. çok azdığın zaman yapın. kollarını eliyle etkisiz hale getirmesi lazım.
30 Yorumla
+1 yılsiktirin gidin bee kaybolun birde erkeklere abaza dersiniz.
63 Yorumla
Soran+1 yılAbazalıkla ne ilgisi var? Ben istesem bu metni azdıra azdırada yazardım. Saçmaladın kabul et
- +1 yıl
sus yaa ben paylaşsam küfür edersiniz amkk hem suçlu hem güçlü
Soran+1 yılBen hiç bir zaman bu tur şeylere küfür etmedim küfür bir bayana yakışmaz şimdi diceksinki küfrü yakıştırmıyon ama bunları yakıştırıyon kendine buda benim prensibim
@couplecute ye ihafen.
Couplecute terbiyesizsin. Ayrıca dahi anlamına gelen 'de' ayrı yazılır. Bilgisiz cahil ve görgüsüz pisliksin.06 Yorumla
Soran+1 yılAy lütfen saçmalamayın kim kelimelere takılır ki siz ne demek istediğimi anladınız mı? Anladıysanız bitti olabilir oyle rastgele yazıyoruz bu çok doğal. Neyse konu kapansın bence
Soran+1 yılŞştt tamam kapandı konu lutfen
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeldim :) sen kendini kasiyorsun tatlim. Ama partnerinde acemi olursa gercekten zor. İlk once yalamasi lazim yumusatmasi lazim. Sonra kayganlastirici jel veya bebe yagi gibi bisey kullanmaniz sart.
14 Yorumla
Soran+1 yılİyimi geldin 😋😝 partnerim tecrübeli kayganlaştırıcı kullandık kendimi kasıyorum evet istemsizceydi ama ara ara kasmadığımda oldu ve alıştırma süreside baya uzundu
Cevap sahibi+1 yılAnalda tecrubeli biri demissin baska yorumda geldim bende :)) boy kilo kac peki tatlim
Soran+1 yılBenim 1.68 kilo 46. Nişanlımın 1.82 ve 86 kilo. Kilolu tiplerden değil iri yarı deniyor galiba
Cevap sahibi+1 yılValla ne yalan soyluyim avcunun ici kadar popo vardir sende :)) ama kendini serbest birak bir defa da ittirsin icinde kalsin hareketsiz sonra arkasi gelir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlaştırıcı jeller mevcut bunları kullanmayı deneyin, ayrıca alıştırma süresini uzun tutun, yeterince ıslanın çünkü istek halinde daha kolay olacaktır. Daha detay içinde detay bilmemiz gerekiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullandık alıştırma suresi yarım saat hatta dahada fazla surdu
Cevap sahibi+1 yılAlıştırma süresindeki ebat belirli bir süre aynı ebattamı devam etti. Konuşamıyorum bak ayıp şeyleri anlatamadım kendimi :)
Soran+1 yılYo yo anladım ben seni. Hayr hep aynı değil ilerleye ilerleye devam etti
Cevap sahibi+1 yılDaha değişik stratejiler ve alıştırma teknikleri var şimdi buradan alenen uzun uzun yazmak doğru değil fakat google aramasıyla erişebilirsiniz sanırım.
Soran+1 yılAnladım peki teşekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş yere eziyet ediyosun kendine ben evlensemde yapmıycam ordan.
24 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bende bir daha yapmicam
Cevap sahibi+1 yılYapma zaten
Cevap sahibi+1 yılİstese de istemese de yapmıycam o istese kaç yazar ben istemiyorum konu kapanır kapanmazsa arıza olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk denemede aldım. Hiç parmak falan sokmadık. Kendimi serbest bıraktım sadece o kadar
31 Yorumla- +1 yıl
Bak alan nasıl alıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılalsın kremi eline önce sürsün arkana içine eliyle git gel yapsın kremle sonra penisine sürsün girsin bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaptıkk ama olmadı işte o son gelmedi
Cevap sahibi+1 yılbende yaptım oldu ama sürdüm kremi penisime sonra parmağıma sürdüm soktum cıkardım genişledi soktum rahat rahat girdi senin deliğin çok dar o zaman
Soran+1 yılMaalesef oyle
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Olmadı tuvalet deliğine soksun aynı şey tümünü sokar hem yine zehir gibiyim mk
22 Yorumla- +1 yıl
Adamsın ! Sana katılıyorum :)) gitsin tuvalet deliğine soksun ahaha
- +1 yıl
@shutstaffel eyvallah bro
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece kayganlastirici degil, once anal kaslari gevseten kremler var ondan kullanin. Daha sonra kayganlastirici sursun. Hic aci cekmeden anal yaparsiniz ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılDenemiştik. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapılması hem dinen hemde sağlık acısından yasak olan bir yer de ondan onden alabilirsin rahatca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemeden gerek biraz. D evde pratik yap icine bişey alıp uyumalısın geceleri
02 Yorumla
Soran+1 yılIyyyy nasıl olcak o üstüne uzandığımı düşündüm içime girer be o
Cevap sahibi+1 yılGirsin işte sende girmesini istiyorsun belki daha deneyimli biriyle denemelisin öneri almalısın ama orala fazla yönlenme cünki nisanlandıktan sonra pek denemezsiniz doggy i :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnce kucuk bir tane bul onla basla sonra seninkin gec. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak yolu varken b*k yoluna giderseniz canın daha çok acır
00 Yorumla
+1 yılvibrator alın oyle deneyin :D
05 Yorumla
Soran+1 yılIyhhh!!
- +1 yıl
deliği açmak için baska yolu yok küçük diyon delik
- +1 yıl
o oyuncak penisten alcan e gerisini biliyon
Soran+1 yılİğrenç ama o yaaa
- +1 yıl
alışırsın zamanla neden iğrendinki
+1 yılPenis tam sertlesmemis olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılTam sertti çunku önceden baya oral yaptım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah boşver yapmayın.
23 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede
Cevap sahibi+1 yılAzıcık sabredin.
Soran+1 yılSabırdan değil ki bu gun ona bunu yaşatmak istedim çunku istemediğim zaman zorlayıp canımı yakmaz o bu günde sorun çıkarmadı ama benim moralim çok bozuldu
Mesaj at anlatirim istersen tabi
10 Yorumlaİğrençsin...
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkurler
+1 yılYardımcı olur musunuz şu arkadaşa?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah boşver azcık sabır dayanmalısınız.
20 Yorumla
+1 yılSen sıçarken bokuna bakmıyın mu
05 Yorumla
Soran+1 yılBokla ne alakası var. ?
- +1 yıl
peniste o kadar. Çıkardığın gbi alırsın
Soran+1 yılPenis çıkardığım 4 katı kadar
- +1 yıl
Değil değil :)
Soran+1 yılValla oyle
Prof analcilar gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede gelsinler
+1 yılkayganlaştıcı kullandımı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Kayganlastirici kullan zevk almaya bak
+1 yılkayganlastcı jel veya krem kullanın
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmıştık ona rağmen olmadı
- +1 yıl
sen biraz kebdını serbest bırak sıkma
Bu konu benlik degil aga. Hadi kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılYapmamanız gereken yer cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuvaletni tutamazsn nan. direk önden yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma. kendine acımıyorsan deliğine acı.
00 YorumlaKremle
01 Yorumla
Soran+1 yılKremlemiştik
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi kendine duşta alış biraz ondan sonra yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAH korkunuz yok mu sizin
20 Yorumlabu ne azim;D
010 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaşrıcı vardı zaten ona rağmen olmadı
Soran+1 yılZaten baktım olmuyo oral yaptım :\
Soran+1 yılBende analdan tiksiniyorum. Ve mesaj atcağımı sanmıyorum
Soran+1 yılHyr pralda sorun yok gayet iyiydim
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeytinyag kullabin
10 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında