Nişanlım düğün gecesi kızarıklıklardan ordaki kılları yolduğumu anlar mı?

20 yaşında bi kızım, küçüklüğümden beri saçımı yolma takıntım var yani yalnız kaldığım zaman saçlarımı teker teker yoluyordun dibinden yolamayınca rahatlayamıyordum. Daha sonra saçım azaldığı için üzüldüm bunu terk ettim çok şükür uzandı. Ancak ergenlik döneminde vajinamda kıl çıkmaya başladı. Orayı kimse görmüyor diye bende ordakı kılları yolarak rahatlamaya çalıştım kimse anlayamasın diye ve çok rahatlıyorum.
Ancak orada kıllar sert olduğu için yolduktan sonra sivilceler çıkıyordu ve kızarıklık kalıyordu. O bölgedeki Sivilceleri patlatmayı da çok seviyordum ve sürekli yolup patlattığım için kızarıklıklar var vajinamda. Annem saçlarımı yolduğumu biliyordu ve bunu bidaha yapma ve sakın kimseye anlatma deli olduğunu düşünürler derdi. Annemin şimdi vajina kıllarımı kopardığımdan haberi yok ama gerçekten ben bunu yapamadan rahatlayamıyorum sinirlerim geçmiyor. Nişanlımın da haberi yok asla da kimseye yüzyüze söyleyemem bunu çok utanıyorum. Yakında düğünümüz olacak ve vajina kıllarımı temizlemek zorunda kalacağım ama ben bunu yapmak istemiyorum temizlediğim zaman koparacak kıl kalmıyor ve sinirlerim çok bozuluyor. Üstelik temizlersem kızarıklıkları da görecek bu durumu anlayıp beni deli sanıp terkedecek diye de çok korkuyorum sizce temizlemezsem iğrenir mi veya zorla temizletir mi çok korkuyorum bunu anlayıp birinede anlatır diye?
Nişanlım düğün gecesi kızarıklıklardan ordaki kılları yolduğumu anlar mı?