Kadının fazla azgın olması sorun olur mu sizin için yani daha iyi hergün yaparız demeyin evlilikte basta öyle olsa da bir süre sonra cogunlukla hergün yapmıyor erkekler yani olursa ne gibi sorun olur sıkılır mı?
Cevabın nedir?
Ben cinsel sorularla pek ilgilenmem normalde ama nedense ilgimi cekti bu soru ilk defa kendimi anlatmak istiyorum. Ben kendim asiri istekli birisiyim.. kadinda bu sekilde olursa ilk zamanlar tadindan yenmez.. ancak monotonlasmaya basladigi zaman ise, ask biter sevda biter tutku biter romantizm biter.. bunlarin olmadigi bir seks hayati olmasin daha iyi.. o yuzden iradeli davranip. 2 gunde bir o azginligi yasamak daha iyi..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sekste hangi tarafın azgın olduğu önemli değil. Önemli olan patnerlerin bereber hareket ederek o anki ambiyansı yakalayarak doruklara yükseklere çıkabiliyorsa o kadar iyidir. hergün yapıp mal gibi girip çıkmaksa amaç kim azgın olduğu farketmez.
124 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
Soran+1 yılo farklı birşey ben isteğinden bahsediyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoyum olmazsa sorun hemde çok
07 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Sen mutsuz gibisin neyin var
Soran+1 yılonun için dedim ama anlamadılar yine
Cevap sahibi+1 yılSanene
Cevap sahibi+1 yılDoyum olması için neler yapmak gerektiğini araştır onları yapın ozaman sorun kalmaz bendede vardı aynı sorun
Soran+1 yılsiz ne yaptınız peki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
61Cevap
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi baştan çok süper olur, yıllar geçtikçe iş güç tasa artar ve performansta da azda olsa düşüş olur biraz sıkıntılı olur ama olsun böyle güzel sıkıntıya can kurban :)) Birde banyo derdi mesele, banyo yapıcan, abdets alacan işe gidecen bayan çalışmıyorsa no problem zaten bayanlara. Ha çaılışıyorsa sırf banyo, saç düzeltme v. bden dolayı azsada yapmak istemez bayanalr bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum ben ama yapılır ne olacak
+1 yılHergun yapmanın erkekten çok sana zararı olur... Hergun yapan erkek 2 bilemedin 3 ten sonra bırakacaktır.. Bazen birden sonra. Ne kadar surer bilemeyiz.. Kısa sürmesi de seni tatmin etmez.. Ama haftada bir yaptığınızı düşün.. Sabahlar olmaz artik. Seninde hoşuna gid er onunda !!!
17 Yorumla
Soran+1 yılama o zamana kadar nasıl durulur insan yerinde duramaz
- +1 yıl
Yedinci günün hayalini kurarak ;)
Soran+1 yılçok uzun o zamana kadar kudurur
- +1 yıl
O zaman eşin isteyken vibratör le takilican
Soran+1 yılbir hafta ne vibratörü kardeş ya şaka mı yapıyorsun bana :D
- +1 yıl
Ya sen gene her gece sirnas o ayrı.. O da Dayanamaz zaten ;)
Soran+1 yıliyi öyleyse bunu desene baştan :D
+1 yılAzgın kadın candır... Çünkü karımda çok azgın ondan biliyorum...
25 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi :) sıkılmıyorsun dimi
- +1 yıl
hahah :)
- +1 yıl
sıkılırmıyım hiç... ben sana diyorum azgın kadını olan erkek dünyanın en şanslı erkeğidir...
- +1 yıl
yasmin 1993 neden güldün öyle... :-)
Soran+1 yılbence öyle değil ama yine de duymak güzel :)
+1 yılCok guzel olur hergün yaparım yspamasam bile oral yaparim belden balar gine yaparım
27 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmen güzel bir çaresini bulursun
- +1 yıl
Hergün defalarca öperim kalcasini oksarim memis leri emerim çok güzel oral yaparim oda bana yapar illa birleşme olacak diye bir şey yok demi taolarakcsl ama boylede süper olmaz mı
Soran+1 yılbirleşme olmalı ki boşalsın tekrar
- +1 yıl
Bosal tirim her türlü
- +1 yıl
Ama ben hergün yaparım kiz hangi yasa kadar bilikiyom ama yaparım
- +1 yıl
Hic cinsellik yasadinmi bakire misin anal oral yaptinmi
- +1 yıl
Ben cisterimkliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılProblem değil ne zaman isterse o zaman olur her gün aynı şeylerde olmaz hep değişik fantaziler ile yaparım daha çok güzel ilişki olması için
22 Yorumla
Soran+1 yılne güzel düşüncelisin
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
Bence sıkılmaz ama kadın ilgisini sadece hayatındaki erkeğe yöneltmeli ideali de haftada 3 biraz birbirini özler ve arzularlar
Sonra yiyin birbirnixi19 Yorumla
Soran+1 yılhaftada 3 kez olmasa iste hemen hemen hergün istese?
Soran+1 yılteşekkürler ama ben doysam bile hemen yarım saat sonra tekrar istiyorum
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılrahatlayarak boşalıyorum yani tatmin edici olmadığından değil
+1 yıloturupta iki laf edemiyosak, hemen iş cinselliğe geliyosa ben orayı terk ederim.
31 Yorumla
Soran+1 yılkonuşulacak şey varsa konuşulur ne alaka onla karşılaştırdın onun dışında yakınlaşmaya çalışırsa hergün isterse diyorum
+1 yılGözünün bir süre sonra başkasına kayması söz konusu fazla azgınlıkta
014 Yorumla
Soran+1 yılgözü kayıcağına kendi kadınıyla ilgilensin
- +1 yıl
Kadın azgınsa gözü başkasına kayıyor erkek değil kendini frenlesede biryere kadar
Soran+1 yıladam doyurursa bence öyle bir sorun olmaz
- +1 yıl
bir yere kadar diyorum ya hep aynı koku aynı ten ne biliyim ya insanların birbirini aldatma taraftarıda zaten asla değilim
Soran+1 yılhaklı olabilirsin ama aldatmayı hiç düşünmedim bu konuda benim için tatmin olmam önemli istediğimde hayır demesin sadece
- +1 yıl
Her fırsatta istiyormusun yarn bir gün yaşlanınca dile vurur bakk :) bu olayı bir an önce aza indir :) azarak indirmr AZA indir :D
Soran+1 yılnasıl dile vurur anlamadım. indirebilsem indiricem ama ben ayarlayamıyorum:D
- +1 yıl
Hep ağzında sexe dayalı cümleler olur yaşlanınca herşeyi orya getirirsin :)
Soran+1 yılgerçek mi bu nasıl yani hiç duymadım ben böyle birşey :/
- +1 yıl
Duymadan yaşıycan demel evlimisin sen bu arada
Soran+1 yılhayır nisanlıyım. su konuyu biraz acar mısın yaslanınca neden öyle olsun ki
- +1 yıl
Erkekte belli bir yştan sonra elvis binayı terk ediyor :) yani cinsellik hayatı sona eriyor Game Over :D kadında yapamıyorsa her muhabbeti cinselliğe dayanıyor :))
Soran+1 yılhangi yaştan sonra oluyor bunlar? ben olmam herhalde
- +1 yıl
Orasını pek bilmiyodum sende olmazsn ya
Azgın Olunan Kadınlar Genellikle Tercih edilendir..
Just.10 Yorumla
+1 yılazgın olmasını fahişelik için kullanmıyorsa sıkıntı yok.
evlilikte eşimin beni arzulaması tabiki hoşuma gider ve beni bozmaz..05 Yorumla
Soran+1 yılfahiselik derken ne ilgisi var
- +1 yıl
eşini aldatan o kadar çok kadın var ki..
ve hepsi gözümde aynı sıfatta..
Soran+1 yılaldatan kadınlar da erkeklerle aldatıyorlar yani sadece kadınlara bağlama bence
- +1 yıl
tabiki sonuçta o kadında bir erkekle yapıyor bunu.
ama atladığın konu sorumuz kadınlarla ilgili ;)
Soran+1 yılorası öyle ama bu karşılıklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ya kadın erkeği ya da erkek kadını bir sekilde cinsel yönden bosluktaysa kendine cekiyor ne kadar onaylamasam da iç güdüsel malesef bir anda insan isteklerine yenik düşüyor
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkek karsılayamıyorsa bır sorun karsılayan bırını aramaya meyıllıdr
10 Yorumla
+1 yılErkek her zaman kızdan daha çok ister daha sık aralıklarla yani. O yüzden bence sorun olmaz.. baştan çıkardınmi her saat bile yaparsin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılya inşallah öyle olur ama etraftan duyduğum o değil moralim bozuldu
- +1 yıl
Ben de etraftan bişeyler duydum geçen araştırdım ama alakası yok. Benim duyduğum hemde yeni evli birinden. Kadını tatmin edersen 3 4 ay istemezmis yok daha neler
Soran+1 yılUmarım öyledir
+1 yılönemli olan kadının azgın olması ayda ergeinki degilll her iki tarafında uyum içinde olması ve doyasıya yasamasıdırrrr
00 Yorumla
+1 yılen az haftada 2 gün isterim çünkü sağlıklı olması için hem bu bir spor yatak sporu
017 Yorumla
Soran+1 yılisterse yapmaz mısın nasıl tatmin edeceksin
- +1 yıl
ayrıntılı bir şekilde anlatmamı istiyor musun
- +1 yıl
her kadın her gün istemeyeceği için ben haftada 2 gün dedim bana kalırsa kadın ne zaman isterse o zaman yaparım isterse saat başı istesin onu öyle bir sikerimki 3 gün kendine gelemez emin ol çok ciddiyim aşırı derecede çok doyururum onu
Soran+1 yılanladım bu güzel birşey karın şanslıymış
- +1 yıl
bu arada bekarım hiç evlenmedim
- +1 yıl
sen evlimisin bekarmısın özelden konuşalım mı
Soran+1 yılikisi de değil
- +1 yıl
benim için hiç farketmez özele gel
Soran+1 yılben kimsenin ayagına gitmem
- +1 yıl
ama sen gizlisin ben sana nasıl ulaşabilirim ki ozaman gizlilikten çık olur mu
- +1 yıl
gizlilikten çıkacak mısın
- +1 yıl
- +1 yıl
ne olursun bana ulaş senin üzerinde değişik değişik fanteziler uygulamak istiyorum acımasızca ve sana zevkle acıyı aynı anda yaşatacağım
- +1 yıl
seni hemen köpek pozisyonun alırım ellerini arkadan kelepçelerim iki elimle göğüslerini okşarken götünden çakarım bir yandan da kırbaçlarım kalçalarını boğazına tasma takarım her defasında gidip gelirken tasmayı kendime doğru çekerim acıyla beraber zevk veririm ondan sonra onu sırt üstü yatırıp ellerini yatağın başına kelepçelerim bir yandan iki elimle göğüslerini sıkarken bir yerden bacak omza yaparım hem önden hem arkadan bacak omza yaparım çıldırtma beni tamam artık yeter diye yalvartmadan asla bırakmam ve bir daha beni o şekilde çıldırtmasına izin vermem çünkü her gece ona değişik fantaziler yaparım gözlerini bağlarım ellerinden yatağın sağına soluna bağlayarak dudaklarından öpmeye başladım yavaş yavaş boynuna emerek göğüslerine doğru inerim
- +1 yıl
kızın biri ile yaptım 3 5 gün kendisine gelemedini söylüyor yürüyüşü bile değişmiş sana da bunları yapmak ister mi
- +1 yıl
Isterim
- +1 yıl
güzelim burdamısın ne olursun bana ulaş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her gün mast. yapıyorum üstüne de sporcuyum, umarım azgın bir eşim olur ve her gün onu yeniden yeniden keşfederim.
20 YorumlaSorun olmaz ya daha iyi işte hergün istemesi güzel olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bir erkek kadını gördüğünde şarjörü boşaltıyorsa acemidir eğer arada bir dinlenip yapıyorsa komandodur eğer ortalık sessizse yatakta yoksa o bordo berelidir
10 Yorumla
+1 yılazgın olması iyi bişey beni doyurabilmesi için her daim sexe hazır olması gerekir sende azgın olmalısın hissedebiliyorum ;)
00 Yorumla
+1 yılİliğime kadar sümürür la :)) orta olsun
Ne isteksiz nede her dk istiyecek kadar azgın05 Yorumla
Soran+1 yılhergün isterse olmaz mı istemez misin
- +1 yıl
oha daha neler :))) kimse yapamam en fazla 4 5 gün sonra tık etmez
Soran+1 yılistek gider mi yani
- +1 yıl
Kalkmaz bile
Kötü kötü konuşturma kız beni burada :)))
Soran+1 yılneden kalkmasın hep mi böyle olur
+1 yılIlk başlarda sıkıntı olmaz da sonra sıkıntı olur is guc
06 Yorumla
Soran+1 yılbasta da is güc olacak
- +1 yıl
Ilk başlar da evlilik ilk zamanları denir felan sonraları bilmiyorum bana göre o konularda sıkıntı yapar
Soran+1 yılbaşka şekilde tatmin edersin
- +1 yıl
Ederim tabii onlar zaten olur sonucta bizde seven insanız :)
Soran+1 yılsıkıntı olmaz öyleyse :)
- +1 yıl
Öyle görünüyor :)
+1 yılKadın doyuma ylaştıktan sonra hergün istemez sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar da orgazm sonrasında da istek oluyor bosalma istegi bitirmez genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergünde çekilmeski mk buda bir canlı sonuçda :D bir boşaldımı iş bitti
014 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani bir boşaldımı iş bitti. arka arkaya yapamaz mı erkekler bir günde
Cevap sahibi+1 yılYani aktımı bitti :D p*rno zehirlenmesi yaşıyorum bende d Hiç bir kızdan etkılenmiyorum şu sırlar :D
Soran+1 yılo bende de olmuştu ordaki erkekler gibi hayal etmekten beklentim yükselmişti erkek arkadaşım olduğunda pişman oldum çok izlediğime bence fazla takılma hayal et en iyisi :)
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen :D Oradaki kdınlaara bakıyorum on numara süper kadınlar bir sevgilim oldu seks istegi bitti :D
Soran+1 yılordaki kadınlara da erkeklere de o kadar cok makyaj yapıyolar ki ikisine de ilac veriyorlar zaten bir cekerken daha kusurları kapatacak sekilde cekiyorlar gercekle ilgisi yok bence azalt yavastan sonrası icin iyi olur:D
Cevap sahibi+1 yılİki sene öncesine kadar iyiydim sevgilim vardı bu prno ayagı yoktu :D Kız belimi kıracaksın diye korkuyorum diyordu ne zaman buna başladık tık yok :D Resmen aşkı öldürüyor :D
Soran+1 yılaşkı değil seksi öldürüyor
Cevap sahibi+1 yılAşk ın %90 ı seks :) %10 la da birşey olmuyor zaten
Soran+1 yılöyle ama bu durumda farklı tutucaksın o ikisini:D
Cevap sahibi+1 yılAynen :D Ya bide piyasada kız yok :D Ya sevgilisi var ya aldatılmış ya da ciddi düşünüyorlar ya da bana bakmıyorlar :D Her türlü seks sıkıntı o olmayıncad sevgili işi boş :D
Soran+1 yılaldatılmış ya da ciddi düşünenlerden seç sen de:D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden olmas diyorlar :D Napim 2 senedir yanlız kaldım ya acımıyorlar bana :D Aldatılmış kadın paranoyak oluyor :D seks olayına gidine kadar ayrılıyor :D
Soran+1 yılsen de seviş sadece
Cevap sahibi+1 yılAslında biraz çekinğenim yeni kızlarla tanışamıyorum :D Çok büyük bir sorun ya bir yene bilsem skecem ortalıgıda :D
+1 yılİyi Ama Erkeğinde bir o kadar istekli olmsaı gerekir ki Tutkunun Hazzın Doruklarına Ulaşılabilsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla Olursa Evlendikten sonra Adam Kalı 1 karıs havvada gider. d
01 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım
keşke öyle birini bulsam hemen evlenirim çünkü bende öyleyim istiyorum 7/24
00 Yorumlabir hafta sıkıldın çakmadın baskasına caktırır o yuzden kotu *
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi bir boğa için sence iyi mi kötü mu garının azgın olması? :)
10 Yorumla
+1 yılBenim için sorun yok :)
10 Yorumla
+1 yılAksine istenir
11 Yorumla
Soran+1 yılumarıım
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılRayına oturtulur zamanla. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
+1 yılTam bana göre bu tür insanlar :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 552 cevap paylaştı. uyum önemli gerisini boşver
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre sonra alırım ben onun ateşini.
10 Yorumla
+1 yılbulamadık öylesini nerde o hanimiş..
20 Yorumla
+1 yılHer gün istemesin gün içinde bir kaç kez istesin.
10 Yorumla
+1 yılBen isterim kadınım azgın olsun :)))
10 YorumlaKendi adima hayir sorun olmaz sogumam
10 YorumlaNiye kötü olsun azın bayanlar
00 YorumlaSadece kocasına azgın olsun 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılazgın azgındır iste kocası varsa kocasına olur :)
+1 yılSonraya doğru sıkabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
O bedenden sıkılabilirim. Gözüm dışarı kayabilir
Soran+1 yılneden ki istiyorsa ne yapsın başkalarıyla mı gidersin isteğini
+1 yılyo çok güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyledir
Yok yahu tam benlik. d
10 YorumlaOlması sıkıntı olmaZ daha iyidir bence
10 Yorumla
+1 yılhayır tabıkıde
12 Yorumla
Soran+1 yılsürekli sürekli aynı kişi bıktırmaz mı
- +1 yıl
farklı fanteziler degısık pozısyonlar ve sevgı olmalsı gerekıyr
+1 yılHayır değil.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılIyi tabi yatakta hareketli bir partner olmasi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi olur hatta mükemmel olur :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sikinti olmaz gel
00 Yorumla
+1 yılolsun
10 Yorumla
+1 yılYoooo arayipta bulamadigim
10 Yorumla
+1 yılHiç yılmam her gun akşam ve sabah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun olmaz hergece yaparız
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. azgın olmaması kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi
+1 yılÇok yorucu.
04 Yorumla
Soran+1 yılbesinle dengelenmez mi
- +1 yıl
Besinle dengelencek birsey degil ki.
Yorucu hergun dus al sonra. cok sıkıcı olur.
Soran+1 yılkonu duş mu sadece
- +1 yıl
Benim için evet. duş almaktan nefret ederim. yani surekli. hep soguk evde yasadim. usumekten hic hoslanmiyorum
Bence güzel bisey
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılhem iyi hemde kotu
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
iyi acısı erkegı doyrur fazlasıyla kotu yanı ise başka taraflara gidebilmesi
Soran+1 yılanladım
Düzelir o zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBecermek işimiz
02 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan doyurmak
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla doyurucu oluyor zaten :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kötü hem iyi
014 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılAzgın olması iyi çünkü karşılıklı zevk alıyorsun
Kötü çünkü sen biraz isteksiz olursan başkasına gider
Soran+1 yılbence bunu düşünmez erkekler
Cevap sahibi+1 yılben erkek değil miyim? :)
Soran+1 yılher erkek üşümez diyelim öyleyse en azından ikincisini düşünmez allahtan :)
Cevap sahibi+1 yılbaşkasına gitmez misin eşin isteksiz olursa ve seni memnun etmezse?
Soran+1 yıldaha nişanlıyız hiç düşünmedim ama bir şekilde eder diye düşünüyorum istersem
Cevap sahibi+1 yılpek sorumun cevabını alamadım :D
Soran+1 yılbunu yaşamadan bilemezsin ki ama yanlış geliyor umarım yapmam diyim öyleyse :D
Cevap sahibi+1 yılİnşallah yapmazsın bana yapıldı çok iğrenç birşey
Soran+1 yılneden yapıldı
Cevap sahibi+1 yılUzakta olduğum için az görüşüyorduk o yüzden sıkılmış hanımefendi
Soran+1 yılboşver sen de onu
Cevap sahibi+1 yılboşverdim zaten bana ayrılıyorum dediğinde çoktan yatmıştı başkasıyla
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. kotu değil guzel
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026