Bu arkadaşım göğüs kanserini tetiklediğini duyduğu için doğum kontrol hapı kullanmıyor sonra da hamile kalıyor ve iki seferdir çocuk aldırıyor. Kocasıyla da 4 ayda bir cinsel ilişkye giriyormuş zaten sitemeye istemeye, adam da herhalde elime geçirmişken iyice becereyim diyor. Adama üzülüyorum inanın, bir tane çocukları var, ilkokul gidiyor, kocası istiyor fakat arkadaşım başka çocuk istemiyor, ama spiral filan zaten kullanmaz da doktor elle muayene ettiğinde bile canı acıyormuş, o yüzden korunmuyor. Bu seferde hamile kalıp ağlayıp zırlayıp bebeğini aldırıyor. Bu bence bilerek korunmadığı için cinayet değil mi sizce? Bana anlattıkçada çileden çıkıyorum artık.
Cevabın nedir?
Üzüldüm gerçekten kadının eşine.. Ama burada suçlu kadındır diyemem, boşalma durumu erkeğin elinde.. Açıkçası benim içe boşalmaktansa ağıza boşalmak daha çok hoşuma gidiyor.. Böyle yöntemler deneyebilirler, biz erkeğiz sonuçta, adamın hayır diyeceğini sanmam.. Son söyleyeceklerim alakasız olabilir;
Fetüs bir birey olarak gene de kabul edilmeyebilir..
"Kürtaj cinayetse, BJ yamyamlıktır" diye bir pankart görmüştüm internette bir resimdeki bir kadının elinde..02 Yorumla
Soran+1 yılkadının ağzına boşalsın o adam , kadın o adamı sokağa atmazsa ne olayım. Kocası aptal mıdır nedir. Tamam erkeğin elindeyse kadında korunsun kardeşim. İki seferdir çocuk aldırıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah kullan diye akıl/fikir verdiği halde kullanamayıp günaha giren insanlar var / Bari sen kullanamıyorsun bir danış fikir al çevrene "Ertesi gün hapı" diye birşey icat etmişler / "Çocuğu aldıranlaradır sözüm" !! -
/Hamile kalıyorsa ve aldırmıyorsa vardır bir hayır onda gelen nasibiyle gelir derler / Hayırlısı03 Yorumla
Soran+1 yılİki seferdir çocuk bakmamak için rahatı bozulmasın diye aldırıyor.
- +1 yıl
Allah korkusu olmayan herşeyi yapar ! Sen doğru olanı yaparak onu uyar anlamıyorsa bırak kendi haline her koyun kendi bacağından asılır / bu dünya sona erdiğin sıraat köprüsünde aldırdığı çocuklar karşıladığında anlar ama işte o zaman THE END be güzelim.!!
Soran+1 yılKaç kere uyardım, bu kadın laftan anlasa zaten çocuk aldırmaz ve korunurdu.
+1 yılşu an benimde sinirlerim bozuldu :(
Bazi insanlarin cocuklari bile olamiyorken o aldiriyor :(12 Yorumla
Soran+1 yılBir de Allah'ım bunca insan çocuk isterken bana niye veriyorsun diyormuş, salak ya tövbe yarabbim. Bir de bunları anlatıyor. istemiyorsan korun dimi.
- +1 yıl
Yani korun tabiki.. nasi bencil duygusuz insansa..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
29Cevap
+1 yılYaptığı yanlış. Tez zamanda o adam inşaAllah o kadından kurtulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam tövbe estağfirullah salak mıdır nedir? Kadın inme indiriyor hala katlanıyor. Başka kadın bulamıcam ya da bir tane çocukları var, karısı göstermicek diye boşanmıyor bence.
- +1 yıl
Fazla zorlamanın anlamı yok. Öyle bir insan çekilmez. Hani sicem kadınınki elmastan felan olsa, yok tok yine çekilmez. Belkide dediğiniz gibidir.
+1 yılYa en iyi korunma yolu nedir. Hem maksimum zevk için hemde her iki tarafın sağlığı için:)
07 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü yöntem var, gitsin doktora danışsın kaç kere dedim. Ne zevki kardeşim, kocasıyla kırk yılın başı istemeyerek seks yapıyor bu kadın ve hamile kalıyor. Adama acıyorum inan ki. Madem seks sevmiyorsun evlenme.
Soran+1 yılAdam yalvara yalvara kırk yılın başı ikna ediyormuş sekse onda da kadın hamile kalınca aldırıyor bebeği.
- +1 yıl
Ya iyi de madem kadın korunmuyor adam kondom kullansın
Soran+1 yılKadın kondom sevmiyormuş
- +1 yıl
Ne gerzek bir şey o ya. Hiç değilse adam içine boşalmasa. Bu kadar cahil olunmaz ya
Soran+1 yılKocası da çocuk istiyor ondan içine boşalmıştır. Ama kadın rahatı bozulacak diye aldırdı çocuğu.
- +1 yıl
Çok afedersin de s. kim oyle eşi ya
Prezervatif kullansın adam bari bu ne ya çok günaha giriyor yanlız hatun hesap vermesi zor
04 Yorumla
Soran+1 yıladama kırk yıl da bir karılık yapıyor hamile kalıyor onu da aldırıyor. Kendisi anlatıyor bana.
- +1 yıl
Sende öyle karaktersiz bir bayanla konuşma bile o zaman seviyeni düşürme mazallah bulaşıcıdır filan sende öyle olmayasın zaten hiç anlamam bunlar özel şeyler nasıl anlatılır ki yok kocam bu gece sabaha kadar durmadı pestili mi çıkardı demeler filan çok salakça şeyler kendini aşalıyıyor gibi kocasına saygısı olmayan kadınlar bunun dedikodusunu yapar ancak herhalde
Soran+1 yılkocasına zaten saygısı yok, bencil biri, bazen mecbur görüşüyorum. iş arkadaşım işte yemek molalarında da anlatıyor ne yapayım yani.
Evire cevire dowecen akli basina gelir ewli bide ewli olmasa derimki hadi cahillik allah affetain de ewli ise azini yuzunu kirican
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bayan olmama rağmen bana anlattıkça tepemin tası atıyor. Resmen cinayet işliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğum kontrol yöntemi sadece hap değilki, tüp bağlatma , spiral , kondom gibi yöntemler var
03 Yorumla
Soran+1 yılO kıymetli vajinasına spiral taktıramazmış.
Cevap sahibi+1 yılhissetmiyor bile , neden korkuyorki
Soran+1 yılmanyak da ondan.
Kesinlikle cinayet olarak görüyorum bu tür davranışları.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar korunma yöntemi varken korunmamak ve eşi çocuk istediği halde keyfi ve rahatı bozulmasın diye aldırıyor. Kocasıyla da zaten kendi anlatıyor, en son 4 ay sonrasında ilişkiye girmişler onda da hamil kalmış. Aldırdı çocuğu.
Soran+1 yılKocasında suç, ben olsam kadın olmama rağmen boşanırdım.
Soran+1 yılO salak kocası aldatmaz da boşanmaz da.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirsürü korunma yöntemi var. Nasıl bir geri kafaliliksa. Dediğin gibi cinayetten başka bişey değil, vicdan yok belli ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçinde sevgi olmayınca böyle oluyor... Böyleleri niye evlenir onu da anlamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadının içine gürül gürül boşaldığın anda oda aynı Şekilde boşalır. Burdaki tek sorun kızın geçici tüp bağlama falan yapmaması bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu bir sürü korunma yöntemi var. İki seferdir bebek aldırıyor. Bir insan ancak bu kadar salak olur.
Cevap sahibi+1 yılKorunmak değilki mesele. Mesele o içine boşalmanın verdiği haz. Şapkayla ya da spiralle olmaz yani. Ya ertesi gün hapı falan oda eğer tiroid Değerlerini bozduğu için zamanla hapla uğraşılmıyo...
Soran+1 yılNe hazzı kardeşim, seksi sevmiyormuş bu kadın, pislik şeyin nesini seveyim diyor. Adam yalvar yakar kırk yılın başı kandırıyor kadını zorla sekse ikna ediyor, onda da hamile kalıyor bu salak kadın.
Cevap sahibi+1 yılYa ona ben bir ilaç önereyim o zaman. 100 Mg hemde. Bisiktirol.. Alsın geçer bence
+1 yılkanseri tetikleseydi benim eski hatun çoktan ölürdü
02 Yorumla
Soran+1 yılBir tane korunma yöntemi yok ki, bu devirde bir sürü korunma yöntemi var. resmen cinayet bence bu. İki seferdir bebek aldırıyor.
- +1 yıl
katil bu bildiğin yukarıdaki sorar hesabını
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğne yaptırsınlar hamile kalmasın diye 4 ay falan hamile kalmıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılAkılsıza laf anlatsan da anlamaz.
Cevap sahibi+1 yılOnun kafasını becermek lazım
+1 yılkesinlikle haklısın bahane üretiyor ya insan değil bu
04 Yorumla
Soran+1 yılKıydığı canlara yazık.
- +1 yıl
Yazık ya adama yazık boşanmali
Soran+1 yılAdam zaten ayrı vaka. Ben kadın olarak bunu onaylamıyorum, madem evleniyorsun evliliğin gereğini de yerine getirmeli insan. Aldırdığı çocuklar zaten... ne diyeyim bence vahşet. Korunurken olsa anlarım da keyfi.
- +1 yıl
Kadın kendi zevki için korunmadan yapıyor sonra bebekleri aldırıyor bu kadın sokak o... Gibi resmen
aynen ya bende çok sinirlendim şimdi böle insanlarda merhamette olmaz Allah vermiş o istemiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılBir tane çocukları var, Allah o çocukla sınamaz umarım bunları.
Soran+1 yılrahatı bozulacak diye aldırdı.
Soran+1 yılDünya böylelerinin etrafında dönüyor ya.
Soran+1 yılBir can gitmiş umrunda mı acaba.
Soran+1 yılUyarmaz mıyım, tabi ki uyardım ama doğum kontrol hapı göğüs kanserine neden oluyor diye kullanmıyormuş, spirali de istemiyor, oraya bir şey taktıramazmış. Kondom da acı veriyormuş. Bir onun şeyi kıymetli sanki. İşte böylelerinin ederi var kardeşim, kocası ağzının içine bakıyor. ma kadın ağzına. ıçıyor. Kıydığı canlar da cabası.
Gizli Üye(36-45)+1 yılo arkadasına söyle @mını ya diktirdin ya da adam gibi S! ktirsin !
04 Yorumla
Soran+1 yılAptal kocası memnunsa ben ne yapayım. Ben kaç kere dedim günah diye iki seferdir bebek aldırıyor.
Cevap sahibi+1 yıldikkkat et seni de evine aldrımasın :dasdsaas
aptal gancık seni
Soran+1 yılBeni niye evine aldırsın Allah aşkına.
Cevap sahibi+1 yılaldırmaya alışkınya ondan dedm saf kezban
Rahatsız oluyorsan, bunu kendisine söylesene.
Milletin yatak odası hakkında düşünmüyoruz. Sana da tavsiye ederim.07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yorum yapma ve okuma, ne kadar ilgi alanına girdiği belli. anlatan arkadaş kendisi. Kaç kere uyardım ben onu.
Soran+1 yılBenim bu anlattığım arkadaşla sen evli olmalıymışsın.
Soran+1 yılBöylesiyle evli olsaydın zaman da böyle horoz gibi öterdin. bu kadın seni kapının önüne koyduğunda.
Soran+1 yılBen senin peşinde miyim şapşal, yazma o zaman, kendi yazıyor, bir de peşindeymişim.
yazık günah ya hiç mi düşünmüyor içindeki canı...
02 Yorumla
Soran+1 yılİçinde zerre kadar sevgi barındıran o cana kıyar mı sence? ya da azıcık aklı olan korumaz mı?
Günahı vebali boynuna onlar şuanda insan öldürdü
09 Yorumla
Soran+1 yılBu ikinci hemde.
Soran+1 yılBir de en kırk yılın başı ilişkiye giriyorlarmış, ne hamileliğe elverişli bünyesi varmış. Kendi anlatıyor maarifet gibi.
Soran+1 yılYok kardeşim, seks sevmiyormuş, çok iğrenç bişeymiş seks öyle diyor, ne aldatması. Niye evlendiyse onu da anlamadım.
Soran+1 yılYok çok kıymetli vajinası var, seksi sevmiyormuş, o pis şeyin nesini seveyim diyor.
Prezervatif var hissettirmeyen ondan kullansin
06 Yorumla
Soran+1 yılyok korunmuyor, haşır huşur ses çıkıyormuş prezervatiften öyle diyor. kocası poşet geçiriyor herhalde prezervatif yerine
Soran+1 yılBeyin nakli şart bence onlara.
Soran+1 yılAdamda suç, bu karıyı öyle bir adam ederdim ki , ama adam adam değil ki, Karıdan farksız.
+1 yıltüp bağlama diye bir şey var
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olsa kırk yılın başı kocasıyla beraber oluyormuş ya, o yüzden bağlattırmıyordur ve korunmuyordur tabi.
Soran+1 yılBen çocuk aldırsam, ya da böyle bir şey yapmak zorunda olsam kahrolurdum, bir cana kıyıyorsun sonuçta.
- +1 yıl
tabikide çocuk oyuncagı degil bu sonuçta kendi canın sayılır e zaten evlilerde çok zalimce olmuş aldırmaları
+1 yılbence o arkadaşının * beton dökmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılAllaha verecek hesabını, ne diyeyim, ben aldırdığı bebeklere üzülüyorum ve eşine, adam dedeye benzemiş kahrından.
+1 yılarkadasinin vajinasi degil beyni skilmis bence
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun hiç bir şeyi. ikilmemiş bence, bencil. Kocasını. ikmekle meşgul o.
- +1 yıl
düşman başına öylesi. sen bekar mısın
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
fazla detaya girmişsini de ondan sordum. senin seks hayatın nasıl
Soran+1 yılSevdiğim beni sevmiyor. Detaya girmedin aslında, arkadaşın anlattığı şeyler bunlar. Fakat benim asla tasvip etmediğim şeyler.
- +1 yıl
tek taraflı ilgi mi, ijişki yok sanırım
ihmal cinayet cehalet
02 Yorumla
Soran+1 yılseks denen şeyi bilmiyor ki, sevmiyor, adam da kırk yılın başı eline geçirmişken adam akıllı beceriyor herhalde bu da hamile kalıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok sıkıntılı bir durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu cana kıymaktır.
- +1 yıl
kesinlikle madem çocuk sahibi olmak istemiyor. bir cocğuda var korunma yöntemiyle seks yapması gerekiyor.
Soran+1 yılKırk yılın başı seks yapıyorum nasılsa, hamile kalmam diye düşünüyor bence, kapasite bu kadar.
SOYKIRIM Bundan gelcek çocuktan da hayir olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten cinayet.
+1 yılbu resmen bile bile lades demek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah böylelerini iyi insanlardan uzak tutsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasum bir bebeğe yazık oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle madem istemiyorsun korun be kaskafalı. Bir tek doğum kontrol hapı yok ki, bir sürü korunma yöntemi var. Bir tane çocukları var. Ben olsam o çocuğuma bişey olacak diye korkarım.
Igne olsun salak
03 Yorumla
Soran+1 yılKocası boşamıyor işte, o beni yine ilgilendirmez de aldırdığı bebeklere ne demeli, bu canilik bence:(
Kas kafalı.
00 Yorumla
+1 yılYazık bu kafaya
01 Yorumla
Soran+1 yılKocasına yazık yeminle. adamın kafasında siyah saç kalmamış, üzüntüden.
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşiyle seks yaparken korunmayan ve hamile kalınca aldıran kas kafalı bir arkadaşım var. Böyle yapan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler