Zar zar diye tutturan sizlere iyi kapak olur siz temiz namuslu kız haketmiyorsunuz çünkü sizde kirlisiniz. Hak ettiğini düşünen var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize niye kapak oluyo kocum hayirdir? Kendi odununu kendin topluyosun. Yanacak olan sensin bizene? Bende zara onem veriyorum cunku o senin iliski yasamadiginin kanitidir az cok. Kim iliski yasamis bir kizla beraber olmak ister ki? O da yasamasin bende yasamayim birbirimizin ilki olalim
134 Yorumla
Soran+1 yılEnayi onlar kaç kızı düdükluyo evlenene kadar haberin yok
- +1 yıl
Dünyada kaç tane bakire erkek var haberiniz yok sanirim
Soran+1 yılKızlar enayi olmayın ya, baksana biz vercez diyince kufurlere bogulupp dünyanın en adi insani oluyoruz. Ama onlara gelince erkektir yaparlar neden çünkü zarları yok? Bu manteliteyi yıkmanin zamanı gelmedi mi?
Uyanık olun kızlar. Beyni yapraktan başka biseye çalışmayan erkeklere yüz vermeyin. Deneyin onları. bir kere bakire değilim deyin görün gerçek yüzünü- +1 yıl
Allahını seven daha yorum yazmasın herkesin hayatına kimse karısamaz kim ne istiyosa yapsın
En İyi Cevaplar
+1 yılKimsenin kandırılmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Hak eden layığını bulur vakti gelince. .
48 Yorumla- +1 yıl
Ayıplı soru bu :/
- +1 yıl
Ay evet Junkie :D Yorumları okudum da seviye yerle bir. Hemen gizleneyim :D @JunkieStyLe-
Soran+1 yılKızlar enayi olmayın ya, baksana biz vercez diyince kufurlere bogulupp dünyanın en adi insani oluyoruz. Ama onlara gelince erkektir yaparlar neden çünkü zarları yok? Bu manteliteyi yıkmanin zamanı gelmedi mi?
Uyanık olun kızlar. Beyni yapraktan başka biseye çalışmayan erkeklere yüz vermeyin. Deneyin onları. bir kere bakire değilim deyin görün gerçek yüzünü- +1 yıl
Soran kişi sabah sabah Kafayı çürütmüş :)
- +1 yıl
Soran demek istediğini anladım. Ama yine de, denecek erkek var denmeyecek erkek var, bence.
Soran+1 yılKafayı curutenin sorusunda gezip kızların goruslerin e yorum atan adamı ciddiye alman nas naş
- +1 yıl
Soran+1 yılAsil sen kimsin yav işsiz. Su sitede mastersin diye dötün tavan yapmış. Halbuki agir issizsin net
+1 yılNamus iki bacak arasında değildir. Namus iki damla kan akınca sevinip, göbek atmakta değildir. Namus bir insanın yanında yaşamaya başladığın da geçmişini silebilen, çizgi çekebilen, onunla beraberken geleceği düşünebilendir.
42 Yorumla
Soran+1 yılİste bir adam daha. Sakın siz bitmeyin, neslimizin sizin gibilerle devam etmesi lazim kara cahillerle değil
- +1 yıl
Bu eksi verenler: Çok namuslusunuz yaa hıamına!
Taktir görmek için değil, gerçekten doğru olan bu. Teşekkürler 👏👏👏
İyi yapıyosun. Aşkı sevgiyi iki damla kana tercih edenler hem böyle muameleyi hemde aldatılmayı hakediyolar
169 Yorumla
Soran+1 yılİste adamın dibi
- +1 yıl
Bekareti kaybetmek ney ulan yolda mı düşürdün? Kendi isteğinle açtın bacak aranı elin adamına vurdurdun sonra Bekaretimi kaybettim de, bunun adı kaybetmek değil hür iradenle vermektir.. Kaldı ki sen bakire bile değilsin nah kalıbımı basıyorum buraya.. birgün birini çok seveceksin ama evleneceğin zaman iki damla kan iki ton göz yaşı olarak dönecek sana
- +1 yıl
@AdamSmith Orspu çocuğu
- +1 yıl
@yoobitch Orspu çocuğu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
67Cevap
+1 yılSalak mısın?
Sen evlenirken inat için mi evleneceksin?
Sevdiğin adamla evlenmeyecek misin?
Her gece onla yatarken oooh ben başkasıyla anal yaptım bekaretimle seni kandırdım diye keyif mi alacaksın?
Yapıyorsan bekaretini de ver şimdi, yok sevdiğim adamla evlenicem ona saklıyacağım kendimi diyorsan ona sakla.
Unutma erkekler için bekaret eskisi kadar önemli sayılmıyor artık.
Sen ALLAH'tan korkmadıktan sonra erkekten neden korkacakmışsın ki?
Nasıl olsa seni alan mutlak olacaktır!28 Yorumla
Soran+1 yılHak ettiğini düşünüyor musun tertemiz kız?
- +1 yıl
Aşağıda açıkladım.
Orayı oku kızların bölümünde.
Soran+1 yılHe oldu
- +1 yıl
Şurda paylaştığım yazı seni nasıl rahatsız edebiliyor anlamıyorum.
Ben burada bakire kızı bende haketmiyorum diyorum. Temiz değilim çünkü sen lafı nerelere çekiyorsun.
Ama ben bekareti olmayanla evlenmek istiyorum.
Ama bekareti olupta benle evlenmek isteyen bir kız olursa o benim başımın üzerinde TAÇ olur TAÇ.
Gerçi bir kez TAÇ yaptım, hiç dokunmadım öpme bile öpmedim evlenecektik ne oldu?
Aldatıldım.
Soran+1 yılAsdfg yazik. Sırf bakire diye bas tacı yaparsan öyle olur
- +1 yıl
Canım aşkım bebeğim bitanem güzel kardeşim.
Ben onu bakire diye başımın tacı ettim ettim ama bakire olmayandan tek fark olarak ona hiç dokunmadım.
Bakire birine 3 aşık olup, bakire olmayana 1 kademe aşık olmadım.
Her ciddi düşündüğüm kızı evlenecek gözüyle bakarım. Seversemde öyle severim.
Sadece birine birşey yapmam çünkü evlenmeyi bekleyene kadar birşey yapmamak için sabretmiş biri.
Diğeri ile herşeyi yaşarım çünkü o özgürlüğünü daha önce eline almış biri.
Soran+1 yılBanane naparsan yap sonucunda aldatilirsin oyle
- +1 yıl
Senin mantığına göre o zaman herkes aldatır.
Evlenmemek en iyisi.
Aynen katılıyorum her boku yiyen adamlar evliliğe gelince eline erkek eli değmemiş kız ararlar
36 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki öyle.
Soran+1 yılYav yapacağımdan değil sabah sabah kızdırdı kekonun teki
Soran+1 yılİster onu ister armayı canım ne isterse onu yaparım
+1 yılKesinlikle katılıyorum sana. Namussuzluk bacak aralarında değil beyindedir, ruhundadır.. Bunu algılayamayan bir çok insan var.
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizin gibi mantıklı insanlara ihtiyacımız var
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim. Arkadaşımla tartıştığım konuya değinmek istiyorum. Bana sordu evlenene kadar 2 defa sevgilisi olmuş, cinsel ilişki yaşamış kabul edermisin? Ederim dedim. Peki herkesle cinsellik olsa, kabul etmem dedim. Ben evlenmem diyor. Peki cinsellik yaşamamış kız istiyorsunda senin yaptığın nedir? ister kadın ister kız olsun. Onun sülalesinde erkek akraba vs yokmu? Sen seks yapmamış ararken onun arama hakkı yokmu? Cevap veremiyor! O başka diyor. Kusura bakma erkekte o-rospu her kızla ya da kadınla yapması.. Dediğin gibi olsun peki senden habersiz cinsellikte yaşayabilir nereden bileceksin o zaman? Susuyor.. Cahillik ön planda. Kadına değer verilmiyor bu ülkede ve kadın olması, yaşaması çok çok zor...
Soran+1 yılMaalesef ama ben bu yargıların gelecekte bitecegine inanıyorum. Bu cehalet elbet biticek
- +1 yıl
Türkiye de çok zor! Kendi hallerinde bırakacaksın.
Soran+1 yılTiksiniyorum bunları görmekten
- +1 yıl
Düşüncelerine uygun insanlarla iletişim yap..
Soran+1 yılDüşünceye uygun insan sayisi çok az maalesef surda bile %5 i geçmez benim gibi dusunen
- +1 yıl
Bulana kadar yalnız kalmak daha iyidir.32 yaşıma gireceğim daha ne kız arkadaş var nede evlilik için bir adım var. Yaşıtımdakilerin çocukları oldu, okula bile başladılar.. Sessizce bekliyorum..
anlamıcakmı sanıyosun yaptıgını safım benım.. bı ınat ugruna kendını bukadar dusurebılıyosan daha sozum yok sana :)
101 Yorumla- +1 yıl
Ahaha arka taraf otoban olmus
+1 yılBaya baya isyan var burada :) g*t senin kuzu kimse karışamaz. istediğini yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılDelirttiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl iyi kızlar yok diyip pes eden biri daha pes etmeyin temiz insanlar var www.kizlarsoruyor.com/.../q2880682-bu-kadar-kiz-nerde-neden-ben-bulamiyorum-len
06 Yorumla
Soran+1 yılOkudum görüşlerde kızlarla fingirdiyo oda. Ona sinirlenip açtım burayi
Cevap sahibi+1 yıloda sinirlenmiş belki yapmayın böyle şeyler yapmayın eşeklik yapmayınnn
Cevap sahibi+1 yılÇocuk düzeltmiş kendini sen hala aynısın :)))
Soran+1 yılO mu düzelmiş bırak ya
Cevap sahibi+1 yılkızım bende hiç öpüşmedim bakireyim biri olsun sonuna kadar olsun istiyorum hiç sevgilimde olmadı olabilir böyle şeyler niye birine sinirlenip saçma şeyler yapıyorsun sinirden böyle şeyler söyleme xper kasıyosan tamam eyvallah ama yanlış yani
Soran+1 yılXperine sokarim delirtmeyin beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynısını yaptım:). Başka çaremiz yok maalesef arkadaşım
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet cinselliğimizin yasatmiyorlar. kendileri göz kirpsak bakirliklerini bozacak kivamdalar
+1 yılkendini düzdürecen bari bizi günah keçisi ilan etme.. bizi bizden birine anal vererekmi protesto edeceksin?
04 Yorumla
- +1 yıl
tertemiz kızmı? temizden kasdettiğin bakir olmasımı? awının zarı değil beyninin zarı sağlam olan benim için temizdir.. ruhu bozulmamış olan temizdir kızlığı değil..
Soran+1 yılOzaman bakire olmasa da olur?
- +1 yıl
yani bizahmet adam olsun. bana kendini bakire olarak yamamak için anal yapacağına elalemle.. adam akıllı biriyle ciddi sevgili olsun bekaretini ona versin benim için daha onurlu ve namuslu..
Evleneceğin kiside yapmış olacağı icin ortada problem kalmayacak yani sen onu kandırdım sanacaksın ama oda başkası ile birlikte olmuştur zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılHeh iyi sorun yok ozaman
+1 yılanatomik olarak anüs cidarları çoğunda geri kapanmaz ve dışkı sorunu yaşarsın ayrıca az anatomi biliyorsa ilerdeki müstakbel kocan anüs ilişkini anlar yüzde yüz. plajda bikini altından bile anlaşılır anüs ilişkin bilen bilir
03 Yorumla
Soran+1 yılE sen plajda bikinili kadınları kesip ilişkiye girip girmediğini anlayan sizler aldatilmayi hakediyorsunuz
- +1 yıl
kimseyi seyretmeme gerek yok b-fit salonda hocayım. anüs ilşkili kızı babası veya abisi bile bikini arkasından anlar çizgi oluşuyor tek bir seferde bile. bu tıbbi anatomik gerçek akd-tıp yim. boş konuşmuyorum
Soran+1 yılİyi anlasin bosaniriz
Aynen yap oda senden onconlarlaca kizi becermis olucak odesmis olursuniz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBekaret kıstasım olmadı hiç umrumda değil o yüzden :)
10 Yorumlabn 22 yasımdayım ve hala bakirim emiynmki benim gibi birsuru vardır bulursun birini
17 Yorumla
Soran+1 yılSanal da olsa seks yapmissindir sen yalayıp yutmussundur kizlari. Hem bakir olduğunu ne bilicem
Soran+1 yılBakir ama kimbilir kaciyla oynasti fingirdedi
- +1 yıl
sen o eig seçtiğin dallamayı dinleme o dümbük aklı sıra senine muhabbet kurabileceğini sanıyor kim bilir kimle oynaştı diyorsun ama senin sevgilin olmadımı hiç hiç öpüşmedin mi hiç elini tutup sarılmadın mı? bunları bukadar büyütmene gerek yok ama konu cinsellikle orda duracaksın !
Soran+1 yılNiye la? Duygularla sevişirken bisey yok fiziksel zevk alınca mi sıkıntı oluyor neden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha:D oh olsun hakederler
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardesim
+1 yılYapiyorsan sanki bize yapiyorsun. Karaktere bak. Güldürdün zuhahahahahagahahagagdgdadazsfdfar
00 Yorumla
+1 yılGötun genişlediğinde
Ne diycen kocana merak ediyorum14 Yorumla
Soran+1 yılBoşarım ona açıklamamı yapcam sittirsin gitsin
- +1 yıl
Haha
Anali kimle yapcan
Soran+1 yılSenle olmadığı kesin
- +1 yıl
Senin kuru götünu isteyen olmadı zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu zamana kadar yapmadımda noldu itin birine aşık oldum yaptım
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ki bunı hakeden çok erkek var25 Yorumla
Uyanık olun kızlar. Beyni yapraktan başka biseye çalışmayan erkeklere yüz vermeyin. Deneyin onları. bir kere bakire değilim deyin görün gerçek yüzünü
Cevap sahibi+1 yılSana kesinlikle katılıyorum ama bunları yaşadıktan sonra kavradım hiçbirşeye değmezler
Çevremde bir tane bakir erkek bile yok önünr gelenle yapıyorlar biz napıyoruz onlar için kendimizi saklıyoruz
Yok bunu hakeden falan
Soran+1 yılAynen öyle kanka.
Cevap sahibi+1 yılİnanmak güvenmek denen birşey var malesef @mamuli
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla delik senin, ister anal yap ister kanal. Yanlız seni alacak kişi bunun farkına varırsa yedi ceddine köprü kurar
13 Yorumla
Soran+1 yılBende ona kurarim o istediğini zikecek ben taptaze olucam öyle mi. Yapppraaak
Cevap sahibi+1 yılYa gerçekten bakirse?
Soran+1 yılÖyle birini kandırmam ben
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. Ben bakirim onu duyduğum an atarım dışarıya ne b*k yerse yesin
13 Yorumla
Soran+1 yılOlur bosaniriz
Soran+1 yılÇocuk mu yaptik
+1 yıl2-3 Şerefsiz Erkek Yüzünden Kendini Kirletmeyi KAbullenıyorsan Tamam ;)
04 Yorumla- +1 yıl
yani
Soran+1 yıl2-3 şerefsiz değil hepiniz oylesiniz
- +1 yıl
Sen Artık Kabullenmişşin Ne Anlatsam Boş ;) Kolay gelsın
+1 yılKocan da tabi tabi bu ne büyük g. t deliği diyecek sen de gerdekte terkedileceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur sttirsin gitsin
- +1 yıl
İşte böylece or. oldu. git bide geneleve kayıt ol
Soran+1 yılSie
+1 yılİşi bilen oraya baktığındada anlar merak etme sen :)
08 Yorumla
Soran+1 yılE anlasin daha iyi olur
- +1 yıl
Sen bu kafayla evlenemezsin zaten. Sevip kızlığını kaybedip ortada kalanlara lafım yok. Namus o küçük zarda da değil öyle dar bir kafa yapımda yok. Ancak senin gibi düşünen insanlardan nefret ediyorum arkasından iş çevireceğine git kaybet kızlığını. Tekrar ediyorum namus o zarda değil. Namus sende olmayan o beyinde.
Soran+1 yılLa ben erkeklere kızıp açtım bu soruyu mal. İlla yapicam diye bisey yok siktirgit gerizekali
- +1 yıl
Terbiyeni takın seviyene düşersem sen zararlı çıkarsın. Bak dalgana.
Soran+1 yılYürü git yaprak kafasi
- +1 yıl
Kızım seni biperim bipmedim diye inkar ederim. Bedenini geçtim ruhun * senin sektör git. Burada ilk küfür ettiğim insan sen oldun tebrik KOYUYORUM.
Soran+1 yılHaha mal iste boylesiniz. Namuslu görünmeye çalışanlarınız bile kendini kolayca ele veriyor
- +1 yıl
l*n mal. Sana adam akıllı konuştum anladın mı? Anladığın dilden konuşuyorum işte. Soru sormuşsun soruna mantık çerçevesinde terbiyemi bozmadan cevap verdim kim ne dediyse bilmiyorum onlara sinirlenmişsin küfür etmişsin. Herşeyi geçtim insan ol önce insan.
Bizi değil kendini kandirirsin ancak aferindogru yoldasin arkayi otobana cevir oyle evlen
03 Yorumla
Soran+1 yılSen önce profilin resmini değiştir la
Soran+1 yılHe otobanla evlencen yani? Sevgilim ben otobanın evlencen mi benle ashsjja mal herif
+1 yılNe b*k yersen ye de şunu anlamadım zar zar diyorum evet de sen gtunu sktiriyorsun temiz oluuon ama ben bakirim pis oluyorum. ? 😈😴😴😴
12 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak ozgursun diyorum
- +1 yıl
Aglamakta
+1 yılNe yaparsan kendine yaparsın bize bişe yapamazsın anonim...
14 Yorumla
- +1 yıl
Evet düşünüyorum
Soran+1 yılYalanci
- +1 yıl
😂😁😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahahahah hakedenlerden birisinide şimdi kaybettin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyorum diyen en büyük yalancidir la
Cevap sahibi+1 yılucuz olduğun kadar salaksında :D
Soran+1 yılBide gizlenmiş korkak. Hem yalancı hem korkak
Cevap sahibi+1 yılsen gizliden çık bir madem bu kadar ortalık malısın :D canım benim hayatta öyle adamlar var ki bu yaptığına bin bir pişman olursun :) neyse ki sizin gibi aşyağılık karakter fakirleri yüzünden geleceğe dair ne evlilik nede sevgililik planlarım var... senin gibiler karaborsada 35 tl anladın sen ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman benle evlenmelisin ama bikaç deneme daha yap tecrübe kazan seni köle gibi kullanayım Çacuk olunca sana anne demicekler ama tmm?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye haketmiim? ben p**evenk değilim serseri değilim sizin gibiler yüzünden güvenim de kalmadı ama biliyor musun yok bekaret önemsiz yok canım istedi anal yapiim nedir bu kendini kullandırma meraklı böyle bir düşün bakalım erkek kimlerle birlikte olur? Erkek evlenmeden önce yatağa atılmaya razı özel olmayan kızla olur. Erkek için de zina ama kendi günahı kendine. Bu kadar basitleşmeyin artık bizim kültürümüzde yok böyle birşey
Cevap sahibi+1 yılSen bile anne olacaksın öyle mi
Bu arada ben önüme gelen kızla yatmadım 7 yıldır birlikte olduğum bir kız var 26 yaşındayım ben kendimi gayet iyi biliyorum hesap verme günüde rahat olcam senin gibi birine de anal yapmadım bir kızı kullanıp başkasına kendini yutturmasına göz yumacak kadar aşağılık biri değilim
Dilerim ki sinir damarların zarar görür :)
Herkes hak ettiğini yaşar senin kapı yol geçen hanı olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma guzelim bir aptallik ugruna kendini o* yapma. Emin ol biryerlerde senin istedgin gibi biri vardir. Bende ewlenince ilk esim oldu. Evladim oldu. Ailemi seviyorum kendini yakma.
11 Yorumla- +1 yıl
Siz erkekler 68574757475747 kızla sevişirken iyi siz çoktan orspu olmuşsunuz
Hak etmediğini düşündüğün, güvenmediğin, saygı duymadığın bir erkekle neden evleniyorsun, asıl aptallık bu değil mi?
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendisine yakışanı yapar senin tampon otoban gibi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok yazik bazilari kendini herkes kendisi gibi zannediyo
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle evwt sizlerden dusunceden siyrilirsaniz kendiniz gibi birini bulursunuz
Soran+1 yılYalancı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer koyun kendi bacagindan asilir banane a. m. k
72 Yorumla
Soran+1 yılTamam kuzu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin karşına senin gibi birisini çıkartıcak işte?
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeynimiz yazmışsın :Dd
Ne yaparsan yap kime verirsen verr ama bir gün verdiklerinin karşılığını alacaksın ahahha :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf mısın kızım belki seni hakeden bulacak
68 Yorumla
Soran+1 yılMal misin öyle bir erkek yok
Cevap sahibi+1 yılSen öyle sanmaya devam et sana göre yok ama bana göre çok
- +1 yıl
Helal kız sana brnim bir abi dediğim insan vardı, adam itiraf etti hiçbir kadınla münasebeti olmamış öpmemiş bile. 32 yaşında evlendi, Karısı ile birbirinin ilkleri oldular.
Erkekler erkeklere kadınlatla beraber olmasalarda oldul diye ballandıra ballandıra anlatırlar şunla bunu yaptım onla şunu.
Halbuki yapan yok :)
Neyse kısacası var hala öyle hak eden temiz erkekler.
Ben onlardan değilim, çok kızla beraber oldum.
Ancak hala varlar ve bu erkekler evlenmeden önce sana dokunmak istemezler.
Soran+1 yılSizi evlendikten sonra çoluk çocukla ortada bırakıyorlar iste
Cevap sahibi+1 yılSenin gibileri nasıl birakılacak ortada kalacak olan sensin ayrıca benim hicbir erkeğe ihtiyacım yok ve ortada kalacak en son kisiyim eğer ileride anne olacaksam bu ihtimal icin bile beklemeye deger hangi çocuk senin gibi düsünen bir anne ister
Soran+1 yılMehmetalim yaratığı milleti alkışlar kızları gaza getirir. Ama önüne gelenle yatar. Yatanı aşağılar. Senin pskolojini skim
Uyanık olun kızlar. Beyni yapraktan başka biseye çalışmayan erkeklere yüz vermeyin. Deneyin onları. bir kere bakire değilim deyin görün gerçek yüzünü
Gizli Üye(30-35)+1 yılElalemin * . Kendini niye sokuyon pislige. Bunu yaptikta sonra karsina iyi biri ciksa napican.
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi biri benim kızlıgımla ölçüt tutmaz
Kendi o@ puluğundan dolayı vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun hepsi bu ve aslında anal yapmayacaksın. Çünkü çoktan yaptın ve kendini rahatlatmaya çslışıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılHe * onyargilisi he
Soran+1 yılBakireysem sanane değilsem sanane * yaprağı. Tahrik mi oluyosun beni düşünüp hahahah
Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. ver herkeZe hatta bozdur kendini birine bütün memlekete ver sonra diktirirsin kendine bakire dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık açık dötveren olucam diyorsun yani
Git ol bize ne *00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kendi tercihin sonuçta.
Kimsenin bişey demeye hakkı yok00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap kendine
03 Yorumla
- +1 yıl
Namus 2 bacak arasında değil nefiste
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılUlan ne kaşarmışsın be
21 Yorumla
Soran+1 yılMilletin karısına ağzın sulaniyodu. Asil kasar sensin
+1 yılbize niye kapak olsun anam ahiretine odun olur
24 Yorumla
- +1 yıl
Senin beni haketmediğin kesin
Soran+1 yılSen eigde igrenclesen yaratık senin gibi bir köpeği kimse haketmiyor
- +1 yıl
Ya varya seni biri s. kmş ama iyi skememiş ondan çemkiriyon a*q
Namus iki bacak arasinda degil kalptedir...
00 YorumlaŞimdi senin got otoban gibi olmuş gelene veriyo sun alanda tekmeyi basıyor gotune haklısın boşuna dememiş ler bahane g*t gibidir herkeste bulunur die
01 Yorumla
Soran+1 yılİste bir karacahil daha kendini deşifre etti
+1 yılMalmısın kızım sen ne gerek var öyle yapmana
23 Yorumla
- +1 yıl
Onu bunu bilmemde şimdi senin öyle yapmanı ne değiştiricek olan sana olacak adın çıkcak yani...
Soran+1 yılÇıksın yobazlarin söyledikleri çokta gotumde
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe b*k yerseniz yiyin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüçükken bir hata yaptıysa umurumda olmaz bakire olup olmadığı. Ben hiç yapmadım öyle şeyler :D
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçmalamayın sabah sabah
16 Yorumla
Soran+1 yılAC profilini
Soran+1 yılHeh kalsın böyle.
Sen boyle yaparak aileni hak edicekmisin?
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokta zikimizde olan sana olur
12 Yorumla
Soran+1 yılXperine sicayim kanka :)
Cevap sahibi+1 yılLanet olsun bakirelik 🙈🙉🙊
+1 yılalkış mı tutalım mk bize ne istersen grup yap..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi canım bu erkeklerin hepsi ayni zaten seni haketmiyor arkana talibim bu arada.
12 Yorumla
Soran+1 yılSiye moron
Cevap sahibi+1 yılKamon beybi gahsjdkdhsk
+1 yılHelal sana
11 Yorumla
Soran+1 yılSanada
kendin inanacakmısın bakire olduğuna
01 YorumlaSadece bu yuzden mi yapacaksn anali
00 Yorumla
+1 yılZar zar diye tutmuyorum.
00 YorumlaÇayır çayir yanacaksin biliyorsun değilmi?
10 Yorumla
+1 yılG@t senin kim karışır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermeseydın sende hayret bişe
00 Yorumlabundan bize ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşma
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı