grinin elli tonu havası sezdim biraz.
efendi köle ilişkisi olarak tabir edilen bu durum acı biber yemek gibi birşey azın acır istemezsin ama zevk alır yersin. Bağlanmak daha çok adrenalin salgısını seven insanlara yönelik heyecan duygusu olanlar için ya da hayatta efendi rolündeki kişilerin köle kişiliğini yaşama tecrübesini ismesidir. bağlanmak isterdim denemek için birini bağlamak bana zevk vermeyebilir.41 Yorumla
Soran+1 yılGayet açıklayıcı mantıklı cevap için teşekkürler
En İyi Cevaplar
Baglı durmak fantazi evet ama birimizin baglı olması onun o anki yapabileceklerine engel olur ve bir nevi baglanmak desem fantesizi yok ya da yetersiz herşeyi kadından bekliyor derler die korkuyorum baglamak dersemde kadının zevk alarak hareket etmesini istemiyor sadece kendini düşünüyor derler die korkuyorum en iyisi herşey serbest olsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBütün seks i bağlayarak yapmayacaksinki bunun çözüldükten sonrası var. O zaman bağlanan harekete geçer intikamını alır
Baglanmakkk tecavüz edilir gibi köle muamelesi görmek offf
74 Yorumla- +1 yıl
BAĞLANMAK=SEVGİDİR :)
MECAZ ANLAMDA BAĞLAMAK; Gönlünü kazanmak, Birinde bir şeye karşı ilgi, istek uyandırarak o şeye ilgi, yakınlık duymasını sağlamak, Bütün ilgisini bir yerde yoğunlaştırmak...
GERÇEK ANLAMDA BAĞLANMAK: Sevmek, içten bağlı olmak... :)
:) ÖNEMLİ OLAN GERÇEK OLDUĞUNA GÖRE BEN DE BAĞLANMAYI TERCİH EDERİM :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılkatiyyen önermiyorum esk isevgilim beni kelepçelemişti üstümdeykende kalp krizi geçirdi bağıra çağıra komşular polise haber verdirdim. polis kapıyı krıp girdi ve benim utancımı düşünün. birde verdiğim ifadeleri hiç anlatmayım. heleki en zor olanı benim bile olmayan o polis kelepçesini nerden aldığımı anlatmaktı.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha ayakkabı bağcığımı bile bağlayamıyorum. :):
51 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sen bağlama Bağlan
Bağlamak iyidir ara ara ;
38.media.tumblr.com/...megn7goVHg1rkwjqdo1_500.gif13 Yorumla
Soran+1 yılSogudum bian
Soran+1 yılÜstü kalsın bu videodan sonra. Biliyorum bu videoyu da böyle benim sorunun üstüne atınca olmadı caydim
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel oluyor, bir gun sen onu bagliyorsun...
Bir gun o seni bagliyor👍🏻
Her ikisinide yasayin derim😎10 Yorumla
+1 yılMECAZ ANLAMDA BAĞLAMAK; Gönlünü kazanmak, Birinde bir şeye karşı ilgi, istek uyandırarak o şeye ilgi, yakınlık duymasını sağlamak, Bütün ilgisini bir yerde yoğunlaştırmak...
:) ÖNEMLİ OLAN GERÇEK OLDUĞUNA GÖRE BEN DE BAĞLANMAYI TERCİH EDERİM :)00 Yorumla
+1 yılya öyle çok çılgın fantazilerim yok ama bir denemek isterim karşı taraf isterse bağlarımda bağlanırımda :)
20 Yorumla
+1 yılBaglamak isterim patron benim yatakda o da benim iscim nedersem yapmali itaat etmrli yokss cezalandiririm :)
20 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. hiç biri. her ikimizin de serbest özgür olmasını isterim.
10 Yorumlabağlanmak olmaz ya bağlamak daha iyi gibi
54 Yorumla
Soran+1 yılKontrol bizde olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel olarak bağlanmak isterim hayalimdir bu. Ama o isterse onuda bağlayabilirim ama ben pek bisey yapamam ona ;)
21 Yorumla- +1 yıl
TERCİHİNİZ DOĞRUDUR. BAĞLANMAK=SEVGİDİR :) BAĞLANMAK HAYALİNİZİ GERÇEĞE EN YAKIN ZAMANDA DÖNÜŞTÜRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH :)
MECAZ ANLAMDA BAĞLAMAK; Gönlünü kazanmak, Birinde bir şeye karşı ilgi, istek uyandırarak o şeye ilgi, yakınlık duymasını sağlamak, Bütün ilgisini bir yerde yoğunlaştırmak...
Vay Arkadaş siteyi ne hale cevirdiniz be sizde şunları yemeyin pembe olmak kayıtta bir iki tuşa bakıyor
10 Yorumlaben genelde bleklerinden kavrayıp ellerimi kelepçe gibi kullanıyorum daha iyi oluyo :D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCan Yücel Bağlanmayacaksın derken tam olarak bu durumu kastetmiş olmalı :D
020 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle şiirde ki tema budur :)
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi bağlamasın.. Aşk iki kişiliktir.. :) İki kişi yaşayınız lütfen :)
Soran+1 yıl3 bir kişiyi getirip bağlamayacagiz yahu. Aramızda baglascaz :)
Soran+1 yıl3. Demek istedim :)
Cevap sahibi+1 yılBir kişiyi bağladığınızda yalnız kalıyorsunuz.. Bende ona vurgu yapmak istemiştim aslında :))
Soran+1 yılAnlamıştim zaten :) bende yine 2kisi olduğumuza vurgu yaptım
Cevap sahibi+1 yılTamam maddesel olarak iki kişi olabilirsiniz ama tepkisel olarak tek kişisiniz bence.. :) Burada bir dikta söz konusu. Bağlayan çekip giderse bağlanan eli kolu bağlı kaldığı yerde kalır.. Bağlanmaya karşıyım ben sanırım :)
Soran+1 yılÖnüne gelenle olmaz tabi ya da tek gecelik ilişkilerde. Güven olunca arada neden olmasın. Bazı pozisyonlarda da eller serbest oluyor ama yine aktif olan tek taraf oluyor.
Soran+1 yılÇok adice ya çekip gitmek :)) aklıma birsürü sinsi şey geldi şimdi :))
Cevap sahibi+1 yılBuradan sonrası benim için gizlidir yanlış anlama benimle ilgili.. Tek gecelik ilişkilerde nasıl bir güven olabilir ki? En fazla bir gece güvenebilirsin.. O da seks bitene kadar.. Ondan sonrası koca bir bilinmez.. İşte o sinsice şeyler varya.. Onlar akla gelince oluyor ne oluyorsa.. Egolar devreye giriyor ve tek niyetin kendi zevkin oluyor.. Karşında ki zevk almaz demiyorum ama senin umurunda olmuyor bu... Hırsın sekse karşıtığı an oluyor işte o an.. Seks bir tarafta doyumsuz zevkken öbür tarafta eziyete dönüşebiliyor.. Bir şeyi iki kişinin yaşaması demek iki kişinin aynı duyguları yaşayıp aynı hisleri yaşaması demektir bence.. Hissedilenler değişince iki farklı yalnız ortaya çıkar.. Olay seksten çıkıp becermeye dönüşür ve aletin hıyardan , kadınsal organında sulanmış havludan farkı kalmaz :) bu işin bencesi tabiki :)
Soran+1 yılBencen benim de bencem :) katılıyorum bu konuda sana. Sinsi şeyler sakaydi bu konuda karşı tarafa da gereksiz şakayi yapıp güvenini kaybetmem.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bağlayacaksak bedeni bedene bağlayalım.. Ne bileyim dudak dudağa bağlasın.. Eller yatağa bağlanmasın bee.. :)
Soran+1 yılO eller bağlanacak kaçış yok :))))
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse 4 el de bağlansın... :p
Soran+1 yılAyrı gayri yok tamam :) değişik bir deneyim olacak ama deneyeceğim :)))
Cevap sahibi+1 yılBende merak ettim sonucunu.. Nasıl bir keyif olduğunu bilmek isterim.. Sonucu paylaşırsan sevinirim.. İyi eğlenceler :)))
Soran+1 yılBakalım ne çıkacak ortaya :)
Cevap sahibi+1 yılMerakla bekleyeceğim sonucu :) Bel ki de bekleyemeyip deneyeceğim :)
Soran+1 yıl:))) fikir babası olarak denemen lazım
Cevap sahibi+1 yılBirinin beni yoldan çıkarması lazım.. :D Uzun süredir yola baya alıştım.. :D
+1 yılIkısıde domaltıp ellerı arkadan baglayıp sacları elıme dolayıp kalcalara sert sert tokat ata ata koklemek
30 Yorumlaİyide niye bagliyorsun :) veya baglaniyorsun :) tercih etsem baglanirdim hatuna birakirdim kendimi tabi kesmeyecekse pipimi :)
00 Yorumla
+1 yılHee bağlasında sonra giren çıkanın haddi hesabı olmasın bize :/
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) güvensizlik kötü bişe korkma bişe olmayacak acimayacak:)
+1 yılYatağa değil de birbirimize bağlı olalım o yeter..
2110 Yorumla- +1 yıl
Çok tesk. Ettim 😊
- +1 yıl
ZATEN BAĞLAMAK=GÖNLÜNÜ KAZANMAK (MECAZ ANLAMDA), BAĞLANMAK İSE=SEVGİDİR. :)
:) ÖNEMLİ OLAN GERÇEK OLDUĞUNA GÖRE BEN DE BAĞLANMAYI TERCİH EDERİM :) - +1 yıl
iyi bağlama çekmişsin :))
@hammer9482 - +1 yıl
güzel yorum...
- +1 yıl
üstüme alındım :)
@akrepmaviş - +1 yıl
al al sana yazılmıs bir yorum cünkü @asivetutkulu
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
@akrepmaviş - +1 yıl
rica ederim. cok begendım cümlenizi sorudakı amac baska sizin cvbınız baskaydı..
- +1 yıl
sen de yorumumu beğenen arkadaşlar da sağolsunlar..
demek ki onlar da benimle aynı fikirdeler.. :)
Baglamak olunca is sadist eylemlere giriyor baglanmak mazosist oluyor baglamak daha iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya sadece vücudun her bölgesine dokunma dil gezdirme yalama opme emme oral falan erkeğin hoşuna gitmez mi bagliyken bunların yapılması
Soran+1 yılHim evet fazla uzatmadan kaptırmadan tadında bırakmalı
Soran+1 yılCozunce geri dönüş güzel olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer deyince vermessiniz burada fantezi yazarsiniz iciniz dışınız ayri oynuyo turk kizimi gina gelsin istisnasiz s. kip birakacaksin ortada
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlanmak hiç deneyimim yok ama hayal edince bağlanmak daha güzel gibi
33 Yorumla- +1 yıl
Arkadan baglmak
- +1 yıl
TERCİHİNİZ DOĞRUDUR. BAĞLANMAK=SEVGİDİR :) BAĞLANMAK HAYALİNİZİ GERÇEĞE EN YAKIN ZAMANDA DÖNÜŞTÜRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH :)
- Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılIzliyorsunuz grinin tonları sonra böyle ipe sapa sarıyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) hiç izlemedim ama öyle diyorsan öyle olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılStraponla mikimek isterim bir kadına.
Ama bazı şartlarim var116 Yorumla
Soran+1 yılHim değişik. Şartlar?
Cevap sahibi+1 yılYüzün güzel olmalı
Temiz olmalısın
Ve beni mikerken kibar davranmalisin.
Oksayarak ve kibarca mikmelisin.
Hayvanca ve egonu tatmin edercesine değil
Soran+1 yılErkeklerin geneli pek tercih etmiyor sanırım bunu. Daha önce isteyen ya da deneyimi olanla karşılaşmadım
Cevap sahibi+1 yılGenelinden bana ne?
Ben kendime bakarım ve istiyorum bunu.
Sen dediklerime sahip misin ve bunu yapmak istiyor musun?
Bunu söyle bana
Soran+1 yıl:)) biliyorum senin dusuncen bu ben sadece izlenimimi söyledim ne bagriyon
Soran+1 yılDenemek istediğim bişey değil bu şu an . Ama partnerim isterse yaparım
Cevap sahibi+1 yılOk.
Ben teklifimi yaptım.
Istersen tabiki.
Ben seni mutlu edeceğim
Sen de beni ucuracaksin...
Karşılıklı yani.
Tabii bir de yakınsak birbirimize...
Soran+1 yıl:) yoklukdan sormadım soruyu
Cevap sahibi+1 yılBen yokluktan sana teklif ettim ya.
Hastayim bu kızlarin kendini nimetten sanmalarına...
Soran+1 yılsen ondan ettin bundan ettin diye birşey söyledim mi nimetcan
Cevap sahibi+1 yılEvet söyledin.
Kasma kendini bu kadar yavrum.
Burası sanal.
Nikahıma alacak değilim.
Nikahına girecek de değilim.
Derdim mikmek ve mikilmek...
O kadar. ..
Değilse sokakta görsem bakmam ve tanımam
Soran+1 yılşu an açıklama yapıp duran sensin :) ne kasayım:) neyse alışveriş yok aramızda bu kadar diyip uzatmayalim
Cevap sahibi+1 yılSenin kendini nimetten sanıp kasmana deli olduğum için yazdım.
Değer verdiğim için değil...
Neyse
Iyi geceler
Soran+1 yıldeğer mi :)))) iyi sabahlar
Cevap sahibi+1 yılHe değer
bağlamak
44 Yorumla
Soran+1 yılBencede bağlamak
- +1 yıl
Mmm arkdan baglmak
- +1 yıl
TERCİHİNİZ MECAZ ANLAMDA DOĞRUDUR, AMA GERÇEK ANLAMDA BAĞLANMAK=SEVGİDİR :)
+1 yılmalzemeye otururkem dikkatli olsun yeter. kirmasin da sonra
00 Yorumlatercihen kontrolün bende olması ama karşı taraf işi biliyorsa bağlanmayı tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılBaglamaakk 😏
64 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Mmmmm
- +1 yıl
+1 yılHiçbiri hoşuma gitmez, özgür ve serbest olunmalı.
50 Yorumla
+1 yılYok ya bn bole seylere karsiyimm adam akilli srt sez varikn gerek yok bole seylere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbağlanmak daha çok hoşuma gider bağlarsam sonu gelmez yapacaklarımın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbağlayıp delirtmek zevk suyu damlayıncaya kadar onu tahrik etmek,
10 Yorumla
+1 yılBdsm, gideri var. Dene ikisini de
20 YorumlaYatakta nasıl rahat ediliyorsa, öyle olunmalı.
30 Yorumla
+1 yılbağlanmak daha iyi bence :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa niye bağlanım yatalak gibi töbe est:D
53 Yorumla
Soran+1 yılBu da bir bakış açısı tabi :)
- +1 yıl
O ZAMAN BAĞLAMAK MI TERCİHİNİZ... :)
+1 yılİşlemeli sçmalı ayinmi yapacazki
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi kutsal damacana ceviriyoz
- +1 yıl
Yatağa bağlayıp çalacan sopayı
Nester? GoZ bandi? Mum? Buz?
07 Yorumla
Soran+1 yılVideosu da geldi zaten :)
Soran+1 yılRaidBoss bu arkadaş paylaştı
- +1 yıl
Himm evrt gordum yerindr olmus..
İlave olarak...https://hizliresim.com/07OMoZ - +1 yıl
Goz baği..https://i.hizliresim.com/YvzXG2.gif
- +1 yıl
Kutlama https://hizliresim.com/DlnNvo 😈
Bağlamak. Kelepçem bile hazır
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) ne zaman kullanacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbağlanmayı tercih ederim
22 Yorumla- +1 yıl
TERCİHİNİZ DOĞRUDUR. BAĞLANMAK=SEVGİDİR :)
Bağlanmak daha çok hoşuma gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte budur ya :)
+1 yılBaglanmak. biri beni dizginlemeli :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYoksa...:)
- +1 yıl
Baglandiktan sonra ki maruz kaldigim muamele daha da kiskirtiyor beni. hosuma gidiyor:)
Soran+1 yılÇözülunce işler karışıyor :)
- +1 yıl
Cozulunce carsi karisir :p o zamanda beni tutamaz partnerim artik :) kurmali saat gibi kuruluyorum bagliyken surekli zevk al zevk al e bununbirde tersiolmasi lazim :)
Cinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. her ikisi de olabilirli.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılikisini de istemem
manyakça geliyor bana10 Yorumla Cinsellik konusunda 916 cevap paylaştı. Elim kolum boşta olcak abi
10 Yorumlayataga degilde duvara baglamak isterdim partnerimi
02 Yorumla
Soran+1 yılHim tesisat uygun olsa evet daha hoş geldi kulağıma bak bu :)
+1 yılhiç sevmedıgım bı fantqazı
018 Yorumla
Soran+1 yılHadi neden niçin sevmiyorsun
- +1 yıl
ben haywan gıbıyım o aralar göz gözü görmuyo cok hızlıyım o ne oyle ya monoton o ben duwardan duwara wurmakdan bahsedıyorm :D o daha guzel sewqılım warken bol bol bırbırımızı duwara carpardıkda :D ayrıldık ewlendı tüh tüh şansıma :D
Soran+1 yılHer seks de yapılınca sıkar monoton olur tabi ama arada değişiklik olsun fantazi olsun diye olabilir bence. Duvardan Duvara da evet güzel ama o da bende her seks de olmamalı mümkün olduğunca değişik şeyler uygulanmalı :)
- +1 yıl
Çatıda yap çatıda mukemmeldır :D bı kere denemıslıgım war. d bırılerı gelcek korkusu felan aman aman :D
Soran+1 yılTerasta yapmisligim var
- +1 yıl
:D eee anlat nası oldu mesela terasta :D dınlerım sewe sewe :d
Soran+1 yılİşte biz bigün yine sevisiyoruz falan...
- +1 yıl
eeeeeeeeeeee :D sen bence su an kendıne bıseyler yapmanın pesındesın. d
Soran+1 yılEllerim serbest inan ki :)
- +1 yıl
:D bırak l*n ellı tane erkegı azdırdın alahdan ben rahatım :D
Soran+1 yılMerak ettim bu konuda görüşleri onun için sordum cidden bak inan ki gerçek :)))
- +1 yıl
:D bırak ya sewgılısı olan war olmayan war :D simdi biri yer bırı bakar olmaz :D bırak sımdı :D
Soran+1 yılNapalım koktu diye hep beraber mi sevisek :) sorcam işte merak ettiklerimi:)
- +1 yıl
SEN BENCE DEGISIKLIK ARIYOSAN GRUP YAP SOYLE SEWGILINE ARKADASINI CAGIRSIN 4 TANE HEPSI SANA DALSIN :D
Soran+1 yılTek kale maç olmaz
- +1 yıl
bısy olmaz gecenlerde karısnı paylasan bı adam wıdeosunu sıteler koyumusdu yuh dedım. d ama mılletde artık karısına 5 kısı gırısıyo :D kawram olark degısık ama bence sende bunu kocana soyle :D
Soran+1 yılOlur citlatirim bir
- +1 yıl
yuhhhhhhhhhhhhh
Yatağa bağlayıp gıdıklamak :)
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok acımasızca :)
Soran+1 yılFantazi meselesi zevk meselesi tabi :)
Soran+1 yılGidiklamaya mi
Soran+1 yılÇok gidiklanirim ben olmaz:). Opsun emsin ayaklarımi
Soran+1 yılAyaklarımdan :))))
+1 yılmillet hepden şaşırtmış yav
10 YorumlaNe bağlamak nede bağlanmak isterim
10 Yorumla
+1 yılPartnere gire değişir ama baglamanin yeri ayridir
14 Yorumla
Soran+1 yılPartner nasıl olursa baglanmayi tercih edersin
- +1 yıl
Beni kandirmasi lazimmmmm.. oral yaparken, seni baglayayim da daha fazla yapayim derse kendi kendimi bile baglayabilirim :)
Soran+1 yılKelepçe yok mu kelepçe deyip kendini bağlama o da güzel :)
- +1 yıl
Evet guzel olur :) ama partnerimin yalamasina bagliii :)
+1 yılBağlasın çıldrtsın beni
18 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum böyle cevapları
- +1 yıl
Bissürü cevap werebilirm sana
Soran+1 yılTamam bir kaç sorum olacak o zaman :)
Soran+1 yılSadece eller mi yoksa ayaklarında bağlansin ister misin
Soran+1 yılBağlı olunca partnerin sana oral yaparak boşalmasıni ister misin
Soran+1 yılBoşaltmasıni yazacaktım pardon
- +1 yıl
Tamamen bağlı olmak isterim
- +1 yıl
oralla boşaltsn isterim tabi. insan çıldırır ya off
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatak da o olsunda isterse balkondan atsin
00 Yorumla
+1 yılo değil de birisine bağlanmak çok kötü bir his
00 Yorumlabağlanmak hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaglayip cildirtmak isterim :)
32 Yorumla- +1 yıl
Mmmmm
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılserbest olmak verken ne bu şiddet bu celal :D
10 Yorumla
+1 yılhiç düsünmedim baglanmayı ya da baglamayı..
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılben bağlanmayı severim
bide eşim sert ise offff00 Yorumla
+1 yılBeni baglamasinda kendini naparsa yapsın
00 YorumlaBağlamak kontrol bende olsun
00 Yorumla
+1 yıltabiki bağlanmak
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği