bence sınırsız seksin yaşandığı 2 ülke var brezilya ve ingiltere, bence ingiltere de brezilya da seksi yaşamak daha kolay size göre neresi?
Cevabın nedir?
En fazla olan yeri soruyorsan dubai, vegas, Kıbrıs
En tehlikeli yaşandıgı yeri soruyorsan türkiye tecavüz diz boyu..00 Yorumla
https://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25068090/ burada bir şeyler yazıyor. rusyadır bence.
00 Yorumla
+1 yılAmerika knk :D
018 Yorumla- +1 yıl
orda mi yasiyorsun
- +1 yıl
Hayır aa az çok gördüm oraları :D
Soran+1 yılbence ingiltere geçer amerikayı ya
- +1 yıl
Amerikada kaç kişi tecavüze uğradı biliyor musun? Amerikada zaten gördüğüm kadarıyla herkes sekske aç gibi okullarda bile böyle. Yarın bir gün o okullar kerhane olmazsa bende delikız değilim :D
Soran+1 yılben en rahat yapılan ülke anlamında sordum sen tecavüz diyorsun ya
- +1 yıl
La bir de tesettürlüsün konuştuklarına bak yazık
- +1 yıl
Ben sadece amerikada gördüklerimi söyledim. Sırf tesettürlüyüm diye görüşlerimi paylaşanayacak mıyım? @Charusihoa
Orasıda yine Amerika olur çünkü orada ne ararsan herşeyi rahatlıkla elde edebilirsin @soran - +1 yıl
Tesettürlü isen öyle davranmalısın her şeyi ap açık ortaya atmana gerek mi var? sizler yüzünden Müslümanlar böyle diye damga yiyoruz.
Soran+1 yıl@Delikız_38 istediğin gibi görüş paylaşma özgürlüğüne herkes sahiptir sen bakma kimseye sağol yorumun için ve cesaretin için
- +1 yıl
@Charusihoa kısıra bakmada ben düşüncelerimi açık açık söylerim bu benim tesettürümle hiç bir alakası yok. Kusura bakmada herkes bu dini istediği gibi görmek ister. Sırf ben görüşlerimi cinsellik hakkında ap açık söylüyorum diye kimse benim dinimi araya katıpta susturamaz.
- +1 yıl
Sorun değil, teşekkür ederim :)) ama varya gıcık oluyorum böyle insanlara ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Yani kendileride müslüman erkek ama her haltı yerler. Sonra bir tesettürlü kız cinsel içerikli paylaşımlara yorum yapıyor diye ortalığı yıkıyorlar. Herkes kendinden sorumludur. Neyse eig için teşekkür ederim:)) @ Soran
- +1 yıl
Soran+1 yılhaklısın valla boşver takma yazmk istedm sana ama mesj kutun kapalı atamıyorum @Delikız_38
- +1 yıl
Her haltı yemek mi? Bilip bilmeden konuşma sen her haltı yemişsin belli. @Delikız_38
- +1 yıl
Yoo asık sen bilip bilmeden konuşmasan iyi olur bak bana birde iftira atıyorsun! Dediğim gibi herkes kendinden sorumlu şimdi beni rahat bırakın @Charusihoa
- +1 yıl
- +1 yıl
Bilip bilmeden konuşma diyorsun ve beni genellemeye alarak bunun gibi insanları hiç sevmiyorum diyorsun senin gibi kızları çok gördük üstte eşarp altta tayt :)
- +1 yıl
Valla asıl sen genelleme yaparak beni kötüledin. Kusura bakmada sen git önce kendini düzelt. Herkes bir başkası hakkında konuşmadan önce, kendi yediği haltlara baksında gelsin öyle yorum yapsın. Sen mi bana terbiyeyi öğreteceksin be! Allah allah artık yorum falan yapma seninle uğraşacak değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİspanyollar, en kötüleri ise Almanlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılniye almanlar en kötüleri
Cevap sahibi+1 yılYENİ ZELANDA
Hayat boyu ortalama 20.4 eşe sahip olan Yeni Zelandalı kadınlar, ‘rastgele cinsel ilişki’de bir numara.
AVUSTURYA
Avusturyalı erkekler ortalama 29.3 eşe sahip. Bu oranla en çapkın millet sıfatını elinde bulunduruyorlar.
İSVEÇ
Kuzeyin en güzel kadınlarına sahip olduğu düşünülen İsveç, aynı zamanda kadınların en çok biseksüel ilişki yaşadığı ülke.
İSPANYA
dünyanın en iyi sevişen erkekleri İspanyollar.
ALMANYA
Alman erkekleri kadınlar tarafından en kötü şevişen erkekler olarak seçildi. Nedeni ise kötü kokmaları.
YUNANİSTAN
Prezervatif markası Durex'in araştırmasına libidosu en yüksek millet Yunanlar. Yunanistan'ın Mykonos Adası ‘seks oyun bahçesi’ olarak anılıyor.
AVUSTRALYA
Sutyen satışları baz alınarak yapılan araştırmada en büyük göğüslü kadınların Avustralya’da olduğunu ortaya çıtı.
ABD
ABD yapımı p*rno filmlerinin yüzde 90'ı California'nın San Fernando Vadisi'nde çekiliyor.
İSRAİL
Tel Aviv 250 adet genelev ile dünyanın 'genelev başkenti' olarak bilini
Gizli Üye(25-29)+1 yılMykonos adası tehlikeli diyolar.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet orası da güzel sayılır ama bir ingiltere değil
+1 yılSexin Disneyland'ı Tayland/pattaya dır
00 Yorumla
+1 yılçek cumhuriyeti bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmsterdam berlin es gecmeyin oralarida:)
00 Yorumlatürkiye olmadığı kesin de :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskişehir mk. Eskişehir'de 4 kız sikmiştim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRio karnavalında prezer... f dağıtılan Brezilya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuudi Arabistan
13 Yorumla
Soran+1 yılyok bea canım hiç öyle seyler yok 2 sene önce gitmiştim değil yani
Cevap sahibi+1 yılBende espri olsun diye Suudi Arabistan yazdıydım. :))
Londra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpattana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Rusya Brezilya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği