Sizin için en erotik şehir hangisi, dünyada?
paris, istanbul, newyork, venedik, rio, amsterdam, diğer...
paris, istanbul, newyork, venedik, rio, amsterdam, diğer...
Amsterdam erotik değil p*rnografik bir sehir.eger romantizm+cinsellik ariyorsaniz venedik derim(gordugum sehirler arasinda) dar sokaklarinda ve ozgun los havada yururken eski hepsi tarihi olan duvarlardan birine yaslanip sevgilimle opusebilmeyi cok hayal etmistim salas restorantlardan birinde spagetti ve sarapla aksam yemegi arzunuza tavan yaptiracak ayrica sehir etrafindaki minik kasabalardaki butik otellerden birinde erotizmin doruklarinda bir gece gecirebilirsiniz.tanrim..ne sehirdi..dusunmek bile heyecanlandiriyor..
okurken bile insanın tüyleri diken diken oluyor (:
+1
benim olduğum şehr tabiki .D
Amsterdam deyınce ınsan Amisterdim dıyesı gelıo sımdı kusura bakmayın ya bu aralar basıma vurdu galıba :))) Şehre gelince ise özgürlüğün erotizmi newyork ne kadar ozgursen okadar erotıksın :)
Romantiği bilemiycem de, en sex düşkünü şehir Amsterdam olmalı. "Sex Museum" yapmış adamlar. Bu nedir yaa.
Cevap
7Cevap
Bu şehirleri görmedim ama tahminim deniz kenarnda , kumsalı olan , serin temzi havanın olduğu bir şehir erotizm kokar.
Biraz tuhaf gelicek belki ama bence kesinlikle Napoli ve Atina.İnsanın kanını alevlendirdiğini düşünüyorum:)))
paris diye düşünüyorum en azından gördüğüm kadarıyla öyle
benim olduğum her şehir :D
FAS. ilginç gelebilir ama bence öyle. :D
Mexica - cancun
franca - cap da age
jamaica
amsterdam diye duymuştum ama görmedim tabiki...
kesinlikle Amsterdamdır..
italiya,nyuyork,baku:))
özellikle avrupada çoğu yer erotk gelir adama
rio ibiza
Amsterdam
paris olabilir,
hollanda
dubai
fas bence
Dubai bence
Bence Am sterd*:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?