başka zaman başımıza haydar dümen kesiliyodunuz?
Vajinal orgazmla klitoral orgazmı nasıl ayırt edebilirim?
başka zaman başımıza haydar dümen kesiliyodunuz?
ben kız değilim ama kızların anlattığı gordugum duyduğum gozlemlediğim: klitoriste sinirler cok yoğundur ve kolay orgazma ulaşılabilir ki klitoris aslında erkeklik formonu olmadıgı için gelişmemiş penisdir. wikipediadan bakabilirsin. dolayısı ile jajinaya girerken daha az uyarı sağlanır ve bu ilişki uzun surerse asınmadan yada ıslaklıgın azalmasından yanma agrı veya zevk alamama durumu doğar. bu durumda vajinal orgazm için sehvetli ve hızlı seks daha makuldur. avantajı ve farkı klitoral orfazm daha kısa jajinal orgazm daha uzun veya daha hızlı seks ile ve daha duygusal yogunlukla olacağından daha sertve uzun kasılmalar olacak ve yuksek zevk alacaksındır.ve tabiki içinde ten hissi olcak penisi hissedeceksin doyum daha cok olacak . Artık hepimiz biliyoruz ki zevk cinsel organla değil beyin ile yaşanıyor. beyinide okşamak onemli. beynin okşanmadığı yerde vajinal orgazm mumkun değildir. kafa rahat vucut gevşemiş olmalı.
Zevki arttırmanın en guzel yontemi orgazmda kasılan kasları kuvvetlendirmektir yani pelvis kaslarını bunun egzersizide kegel dir. yapmıyorsanız mutlaka yapın faydasını gorursunuz. (idrar yaparken aniden tutmarsanız o anda kasılan kaslarınızdır.)
ya bence benim kaslarım orgazm nedeniyle zaten yeterince güçlüler
çağdaşı çok seviyorum sadece onunla olmak istiyorum
tamam orgazmın gucunden başka şeylerden de bahsettim yeterli gelmedi mi?
tamam anladım, napim seviyorum aklım hep ona gidiyor
kendime engel olamıyorum nerdeyse sokakta bagırarak onu sevdigimi söylicem
çok tatlı bildiğin gibi değil
Eminim oyledir. o kadar istediğine gore.. peki ondan başka bir erkeği arzuladığın hiç olmadı mı?
hayır 5 yıldır kımseyle cıkmadım, çünkü asık olamıyordum
biraz elim yüzüm düzgün bir türlü adamları kendıme yakıstıramıyordum
bunla evlenıp ne olucak, şuna bebek mı dogurucam gibisinden...
hep reddettim
hatta dunyada evlenilecek adam yok diye düşünüyordum
sonra onu gördüm, yüzü çok güzeldi cizgileri dudakları sacları boyu
bigün arabayla bizi bir yere goturdu,terlemisti nisan ayıydı
ter kokusuna aşık oldum sanki beni tamamlıyordu o kadar güzel bir varlık ki ama küstük:(
kusmenize uzuldum . o kadar sevmişken kaybetmek cok cok zor umarım barısırsınız cunku barışmazsan bir başka erkeği sevmen aynılarını hissetmen cok uzun zman alır cok zor. belliki cinselliğinizde cok iyi gidiyormus ve anlatımlarına gore evlenilcek hayatını paylaşacak biri oalrak gormussun sadece askı bulsan yada cinselliği yine seni doyurmayacaktır. ne kadardır kussunuz?
duygular cok onemlı
bu benı resmen carptı, hatta onu gordukten sonra birkac gun uyuyamadım
sabahları herkes uyurken yollara dusup yürüyordum, dua ediyordum lütden olsun diye
çünkü hiç böyle hissetmemiştim kendimi
ama küstük işte, haziran basında küstük
çok özledim cabuk sinirleniyor hemen tepki verip küsüyor huyu bu
napsam bilemiyorum asla baskasını istemiyorum
uzun bir ayrılık olmuş. benimde benzer bir istediğim kadın var. 3-4 ay kusup bikaç hafta beraber oluyoruz sonra yine aylarca gorusmuyoruz cok zor ama onsuzda olmuyor yine yine yeniden başlıyor. O yokken başka kadınlarla da beraber oldum kucumsemeyeyim cok da guzel ilişkilerdi ama yerini tutmadılar. ne kadar sure beraber oldunuz? en cok ne yapardınız?
bişey yapmıyorduk ki
sadece hayal
öptü birkac kez
izin vermiyorum
en cok ne yapardınız ı neler yapardınız manasında sordum. ama senin yazdıklarınla sorunun nedeninide anladım mı acaba. sen birşey yaşamadın klitoral orgazmı biliyor o yuzden mi vajinal orgazmı soruyorsun?
evet bişi yapmadık izin vermiyorum
sacımı filan karıstırıyor, yüzümü seviyor sarılıyor deli ettim çocugu izin vermiyorum ki
orgazm oluyorum da, nası bi tür oldugumu bilmiyorum
ayrıca erkeklerle orgazm nası oluyor onu da bilmiyorum hiç yaşamadım
sadece onu istiyorum baska hiçkimseyle öyle olmak istemiyorum
keske onunla yasasaydın o kadar cok istiyormussun :(
ama küsüz nası yaşıcam ?
kusmeden direnmeseydin de yaşasaydın işte. bunu başkasıyla da yaşamam diyorsan o mzan barış onunla . imkansız mı ki nedir olay?
inat ediyor cocuk gibi
ben ona saygı duymuyor musum
ben de gururluyum, aramak istemiyorum ama bu ay gorucem onu galiba is nedeniyle
napsam bilemedim
sen bu kadar severken nasıl saygı duymadıgını dusunur sevdiğini bilmiyor mu duygularını pek yansıtmıyor musun? yine benim olayımı hatırlattın ebnde 3 ay 5 ay aramam en sonunda o arar ve konusurduk gerçi her başlangıcın sonuda oldu ya neyse. Bu ay gorucem diyorsan bence en azından konuş zaten gerisi gelir. boylece yaşamak istediklerini de yaşayabilirsin.
onun saygı anlayısı farklı galiba
ufacık şeyleri büyütüp şöyle dedin böyle yaptın diyor hep
bi türlü kendimi ifade edemedim ,bize gelmek istiyordu olmaz dedim
ailemle oturuyorum sonucta, gerci ailem onu tanıyor ama
ona da küstü sanki evime sokmak istemiyorum gibi mi algıladı bilemiycem
çok seviyorum bildigin gibi degil
sanki dünyada ondan baska erkek yok, cidden oyle algılıyorum
öyle güzel kokuyor ki teni
ona ne demeli bilmem ki belki olman gerekenden daha net olmalısın cunku o belliki seni anlamıyor alıngan bişey. bize gelemezsın derken nedenini iyice anlat gb. bide madem onunla ilişki yaşamak istiyorsun zaten yaşadıktan sonra cok daha yakın olursunuz ve seni bırakmak istemez sende aynı sekilde.
nerden biliyorsun bırakmıcagını
sonuc olarak sevisip kapının onune konan cok kız var
bunu kaldıramam valla ölürüm bak
tabiki bırakabilir bırakıp bırakmaması senin için onemliyse o zman yapma tabiki. ben cunku aynısını yaşadım . ama evliliğede cok var kşitoral orgazm seni tutuyorsa dayan bence.
hayır onu koklamak istiyorum
orgazm olmak yetmıyor onu ıstıyorum ,milyon erkek gelse umrumda değil
aklım hep onda
çok tatlı, anlatamıycagım kadar güzel
mmm... peki onu bu kadar istioyrsun ama en yakın ihtimalle evlenmeye yıllar var. Nasıl dayanacaksın orgazm da kesmiyor?
bak gözümü yeni açtım, aklıma gelen ilk şey onun şeker suratı
hayır evlensek evleniriz ama ikna etmem lazım yetişkin bir insanım
bence bir an once barış ve ikna et ;)
Ben senin beni yanlışlaman için yazdım zaten. :) Sana açıkça yazarım yurtdışı tecrübelerimle ama site o kadar demokratik davranmıyor maalesef. Sonra neden vajinismus olduk diyorsunuz
iyi de ben vagınusmus değilim ki ne alaka? sen yaz bakalım ne diceksen
yurtdısı tecrübelerini...
Burdan herşeyi şikayet ediyorlar. Özelden mümkünse.
sen yaz silerlerle silsinler ne var benim de mesajlarımı siliyorlar taktıgım yok
yurt içinde amm bittide yurt dısı ammları mı onem arz ediyor ozellikle belirtmissin.. (işte boyle yaz yorum silinene kadar biz goruruz ;) )
Çünkü yurtiçindeki kızlar cinsellikte kendini geliştiremedi. Hiç de kınamıyorum. Bizde bekaret denen bir şey var ayıp var o var bu var. Yurtdışında bunlar yok.
Soran bayan şikayet ediyorlar. Hesabım kapanıyor.Yoksa sorun yok.
aman o kadar namuslularsa internet bağlantısını kestirip möağarayha kapatsınlar kendilerini
her haltı okuyup yapıyorlar
milleti neden şikayet ediyorlar?
E bende onu diyorum ama herkesin elinin altında şikayet sekmesi var ya. Onlar çok namuslu ve duyarlılar. Duymak istediklerini duyamazlarsa şikayet ederler. Hep o yüzden olgun bayanlarla daha iyi anlaşmışımdır.
yazınızı daha yeni okudum,sizin cinsel deneyiminiz oldumu aradaki farklı anlamak için sordunuz ona göre cevaplayayım, evliyim her ikisinide anlatayım cevabınıza göre.
Cevap
5Cevap
Vajinal orgazm vajen girişinde. diğeri de klitoriste hissedersin.
kızlar çok teşekkür ederim
konuma gösterdiğiniz ilgi?! beni çok duygulandırdı
hep erkekler yazmış,
akıllım, orgazm klitoriste hissedilmez
dölyolu ve rahimde kasılmalar oluyor, sen nerde yaşıyorsun uzayda mı?
allahım ya
yoo ben seni yanlıslamadım ki? ne demek bu?
ne yasamıssam onu yazdım, ne demek ıstedıgını anlayamadım?
Beni ekle, sorularını kitaptan okuyarak değil de yaşadıklarımla cevaplayabilirim.
cıks olmaz
başkasını seviyorum
mağara yazıcaktım fazladan tuşlara basmısım :)
kadınların yaşadıkları genelde klitoral orgazmdır. vajinal orgazm için ilişkinin çok uzun sürmesi lazım ve penisin vajinayı doyurması lazım.
vajınal orgazm zordur ama daha şiddetlidier.kızların üste olduğu pozisyonda en rahat orgazm olursun.
ya nası bişi vaginal orgazm? yani farklı olan tarafı ne? sizin rahim dölyolu gibi organlarınız olmadıgı için tabi anlayamıyorsunuz erkeksiniz sonucta
yani vaginalde baska yerlerim de mi kasılcak?süresi mi uzuycak?
merak ediyorum
peki onunla olsam kesin olucakmıyım deliriyorum herşeyine
orgazmı nasıl oluyorsun ilişkidemi yoksa mastorbasyonlamı?
kısa sürüyorsa klitoral orgazmdır
yasayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar