Evet parmakladığında içinde açıyı güzel tutturman lazım ve ritmi, dokunduğunda duvara anlarsın zaten ritmlediğinde. Ben o noktaya temas ettiğimde direkt anlıyorum istemsiz kas çektirmesi gibi hareketten
en iyisi çifte orgazm olayı ama klitoral tabii başlı başına yeterli değil diğerini tattıktan sonra. bazı kadınlar işemeksen vs sıvı çıkmasından korktuğu için yatakta ondan devam edemiyor halbuki sal yani ne var bimediğin bir duygu bilmediğin bir an dene. ilişki esnasında da öyle. kucakta de ki kucağa bıraktın bir sürü sıvı ne olacak ki yıkarsın geçer
işte en iyisi o ama iyi dayanabiliyorsun demek ki. benim bir sevgilim vardı resmen kendinden geçiyordu çifte olunca göz bebekleri kayıyordu, titreye titreye bir hal oluyordu kriz gibi birde baya uzun sürüyordu. ben genelde zaten uygun pozisyonlarda hep grip çıkarken klitorisi de okşarım hep, partnerin de işi biliyor
aynen öyle tahmin edebiliyorum ahaha. bir keresinde duvarla arama sıkıştırmıştım hatunu boşaldığında hafif geri çekildim neredeyse düşecekti kavramıştım düşmeden, sahne direkt geldi aklıma
ee tabii kadınların daha çok zevk aldığı belli ama bende mesela boşaldıktan sonra ok hassaslaşsa bile bir müddet gidebildiği kadar devam ederim, sert girip çıkınca hemen inmiyor öyle girip çıkacak kadar sertliği koruyabiliyor, o an fena oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Vajinal orgazmda işiyecekmişsin gibi bir hisle gelir ve öyle olduktan sonra orgazm olduğunda daha fazla kasılabilirsin
Aynen öyle bi his geldi zaten
Serbest bıeakınca orgazm oldum
Tecrübe etmediğim hiç bir şeyi söylemem. Şu yaşadığını çoğu kadın yaşayamıyor çünkü daha klitoral bile zevk vermeyi bilmiyor çoğu erkek
Kendi bedenimi tanıyorum çünkü en büyük etken bu
Evet parmakladığında içinde açıyı güzel tutturman lazım ve ritmi, dokunduğunda duvara anlarsın zaten ritmlediğinde. Ben o noktaya temas ettiğimde direkt anlıyorum istemsiz kas çektirmesi gibi hareketten
Kendi bedenini tanıyım bu şekilde orgazm olabilmen iyi bir şey bu arada
Freud bile klitoral hazzı olgunlaşmamış saymış vajinal hazza geçmek ona göre olgun cinsel gelişime ulaşması demekmıs
en iyisi çifte orgazm olayı ama klitoral tabii başlı başına yeterli değil diğerini tattıktan sonra. bazı kadınlar işemeksen vs sıvı çıkmasından korktuğu için yatakta ondan devam edemiyor halbuki sal yani ne var bimediğin bir duygu bilmediğin bir an dene. ilişki esnasında da öyle. kucakta de ki kucağa bıraktın bir sürü sıvı ne olacak ki yıkarsın geçer
Aynen ztn ben vajinal orgazm olurken partnerm klıtoral uyarmaya devam etrı zevkı ıkıye katladı tabı
işte en iyisi o ama iyi dayanabiliyorsun demek ki. benim bir sevgilim vardı resmen kendinden geçiyordu çifte olunca göz bebekleri kayıyordu, titreye titreye bir hal oluyordu kriz gibi birde baya uzun sürüyordu. ben genelde zaten uygun pozisyonlarda hep grip çıkarken klitorisi de okşarım hep, partnerin de işi biliyor
Dayanamıyorum ki benim aktif olduğum pozisyon olsa yığılır kalırım öyle diyim hahahaha
aynen öyle tahmin edebiliyorum ahaha. bir keresinde duvarla arama sıkıştırmıştım hatunu boşaldığında hafif geri çekildim neredeyse düşecekti kavramıştım düşmeden, sahne direkt geldi aklıma
Hahahah öyle kendimizden geçiyoruz ıste bazen diyo musun bizim zevk onlarınki yanında hiç bişi diye
ee tabii kadınların daha çok zevk aldığı belli ama bende mesela boşaldıktan sonra ok hassaslaşsa bile bir müddet gidebildiği kadar devam ederim, sert girip çıkınca hemen inmiyor öyle girip çıkacak kadar sertliği koruyabiliyor, o an fena oluyor
Anladımm
Ben bir gelene kadar partnerim birkaç defa geliyor zaten. O anda yüz ifadeleri çok iyi
Klitoral mi
Vajinal
Eşim de yıllarca bunu yaşayamadı hep Çişim geliyor deyip kendini kasıyordu geçen aylarda bu durumu aşınca deli gibi orgazm yaşadı
Mükemmel gelişme
Çok çok iyi
Evett
Sen evli misin
Evet
Hangi pozisyonda keşfettiniz
Bacak omuz
En sevdiğimizz
Doggy sever misin
Baya severim
Fikir alışverişinde bulunmak lazım
Kaç dakka sürdü sevisme, sert miydiniz sevisirken?
hayır ben hiç olmadım
tam farkı ne bilmiyorum klitoral ile
Çoğu kadın vajinal orgazm olamıyor.
Tamam ben oldum ıste
Bi tanede bayan cevap versin artik nerdesiniz 😄
Cidden onun için sordum zaten
Güzel olmali amasyada
Hmm öğrenmiş olduk sayende
Çoğu oldugunu sanıyor
Oldum ama cidden
Senin için demedim tabiki doğrudur genel olarak durumdan bahsettim. Ne mutlu sana
kendini serbest bıeakmaktan geçiyor çoğu çişi geldi sanıp tutuyo
Çok etken var. Ten uyumuda dahil olmak üzere
Aynen
Ne kadar sürdü olman?
aman sakın alışma
Alıştım bile djjdhd
Hadi ya
Noldu
Cidden mi
Titredin mi titreme oldumu o an ne hissettin
Baya titredim normal orgazmın bi kaç katı falan o da sonrasında sasırdı ılk defa oyle gordum dıye
İkisini aynı anda olabiliyor musunuz?
Nasıl yani bi kaç çeşit orgazm türü mü var?
İki çeşit
Ne farkı var ve neden öyle oluyor
Araştır şimdi anlatamam
Çeşitlerin adı nelerdi?
Vajinal kritoral
Farkli bir sey mi denedin
Hayır her zamanki gibiydi
Neden ilk kez oldun mi o zmn
Bilmşyorum ki
Bence bir sey tahrik etmis
Öncesinde romantik şeyler yapmıstık da shshhs
Ne gibi fgff
Farklıdır
Normalinin bi kaç katı kendimden geçtim
Aynenn bende birkaç kez ulaştırdım. ( penis şeklimden dolayı o konuda şanslıyım)
Resmen bacakların tır tir titriyor kadının kendinden geçiyor
Güzell
Benimde hoşuma gitti
Yasatan var
Evet
Yasatirim yani
İyi yaşat başkalarına sen de çok zevklş bişi
Nasil yapiyosun
Vajinalde noluyor ki
Daha zevkli fena bi şey
İçine mi alıyorsun
Az arsştırma yapmalısım