Adetim kokuyor diye herkes benle dalga geçiyor insan içine giremiyorum yumurtalıklarımı aldırmak istiyorum.

adet kokumla herkes dalga geçiyor bi ortama girdiğimde camı aç pis kokuyo kızlı erkekli herkes dalga geçiyor şu bayram gününde o kdar çok ağladım ve ağplıyorum ki size anlatamam

adet kokusundan dolayı kendimi kısa kısa polikistik over hastalığı oldum bu da adet azlığı ve düzensizliği demek ben evlenmek istemeyen çocuk istemeyen psikolojisi bozuk bi insanım yumurtalıklarımı komple aldırsam hiç adet görmesem böylece istediğim gibi her ortama girebilecem yoksa herkes beni dışlıcak geçmişte çok dalga geçtiler ped değiştir parfüm sür vs hiçbişey demeyin onlar işe yaramıyor on senedir de psikiyatri doktoruna gidiyorum onlar da işe yaramıyor insan içine girmem için yumurtalıklarımı aldırmam adet görmemem lazım böylece koku olmaz benimle dalga geçmezler yoksa ömrümün sonuna kadar evde ölmeyi beklicem
Güncellemeler
+1 yıl
bu bayram gününde bu adet kokusunun çaresi olmadığı için ben ölmek istiyorum ağlaya ağlaya yazıyorum benim ölmem için dua eder misiniz bana yapacağıınız en iyi iyilik bu olur ben yaşamak istemiyorum dışlana dışlana
Adetim kokuyor diye herkes benle dalga geçiyor insan içine giremiyorum yumurtalıklarımı aldırmak istiyorum.