- Özel Günler & Hijyen konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence göndereceğim linlkeri incele önce.Herkes adet görüyor eğer sorun varsa herkes de olur.Düzelecek birşey merak etme.
Vaijnada kötü koku oluşmaması için adet döneminde nelere dikkat edilmeli link
Koku oluşmaması için vaijna temizliğinde nelere dikkat edilmeli link
Vaijanad akötü koku oluşmaması içina det döneminde nelere dikkat edilmeli link
Şimdi bu linkleri incele eğer bunları yapmıyorsan uygula düzelir sorun.Mutlaka bana cevap yaz ama sana psikolog bulalım yoksa.028 Yorumla
Soran+1 yılbunlara gerek yok hepsi hikaye bunların ne yaparsam yapayım kokacak bi sürü doktora sordum kimse cevap veremiyor ne psikologu diyosun sen
- +1 yıl
Onları uygula sen hikaye değil.Çok taktığın için psiklogla görüşmen rahatlatır.
Soran+1 yılhayır hiç işe yaramıyor tek çaresi adeti kestirmek o da yumurtalıkları aldırmakla olur yoksa ben insan içine çıkamıcam işe giremicem
- +1 yıl
Rahim alınırsa adet kesilir ama herkes sorun yapar.Sen vajina duş filan yapma dikkat et ped değişimine filan.Özel doktora gittin mi hiç?
Soran+1 yılgittim hem de türkiyenin en ünlü doktoruna hiçbişey demedi bu konuda bana normalmiş o kadar vajina duş yapamam zaten evli değilim diyorum
- +1 yıl
Vajinal duş yapma sakıncalı zaten.İstersen nerde yaşadığın söyle.Psikolg filan bulalım sana.Görüş rahatlarsın.Rahatsız etmek için söylemedim bunu da bil yani.
Soran+1 yılya psikolg ne yapacak benim adet kokuma ya çaresi yok bunun anlamıyor musun kokuyu ben alırım geçirirm mi dicek manyak mısınız nesiniz
- +1 yıl
Sen takıyorsun diyorum neyse ters şeyler söylüyorsun.Kırıcı oluyorsun.Ben birşey söylemedim tamam yazmıycam bir daha.
Soran+1 yılkusura bakma ama senin de kız olsan her girdğin ortamda camı aç gene koktu deseler sen de bişey yapamazsın doktor psikollog hiç bişey yapamaz benim adet kokumu geçiremezler
- +1 yıl
Amam ayzdığın keilme hoş değildi.dikkat edersen yardımcı olmaya çalşıyorum.Düzelecek birşey Kimse rahmi aldır demez bence.
Soran+1 yılkendimi bildim bileli böyle hastalıktan falan değil hep kokardı
- +1 yıl
Zaten koku olur.Kan çünkü.Etek giymezsin filan ayarlarsın bir şeklide .
Soran+1 yıletek hiç giymem ama ben bu kadr insanların beni dışlamasına katlanamıyorum
- +1 yıl
Yardımcı olmaya çalışıyorum da sen olumsuz bakıyorsun.Hangi ildesin sen?
Soran+1 yılçaresi yok bboşa uğraşma
- +1 yıl
Uğraşmıyım o zaman.
Soran+1 yıltamam inş ölürüm bi an önce
- +1 yıl
Sen rahatsız olduğun için yorumlarımdan uğraşmıyım dedim.Moralini düzeltecek doktor bulunur yoksa.
Soran+1 yıldoktor benim adet kokumu mu engellicek ya benim derdim adet kokusu
- +1 yıl
Burdan ayrıntı yazamayacam fazla ama herkesin sorunu bu.
Soran+1 yılherkesin sorunuysa onlkar yumurtalık aldırck kadar kafayı yemediler
- +1 yıl
Çocuk istemiyorsan aldır kurtul derim.
Soran+1 yılşuan istemiyorum ama ilerde ne olcak bilmiyorum hem hormonlarım bozulur daha da kafayı yerim off çaresi yok bu işin
- +1 yıl
Sana belki işe yaracayacak bir doktor bulurduk ama ben çıkıcam şimdi.Sorunun payşalman laızm iyi bir doktorla.Hoşçakal benle konuşunca düzelmeeyceksin sanırım.
Soran+1 yıliyi ankarada bul o zaman
- +1 yıl
Var aslında hem terapi yapan hem de kadın doğum uzmanı biri.Bana ulaş mesaj atayım ismini istersen.Ancak hipnozla düzelecek gibisin çünkü.
Soran+1 yılburda yazar mısıın
- +1 yıl
İsim vernedim burdan şu ana kadar.Gitmen iyi olur ama sana söyliyim.Bilinçaltına yerleşmiş bu konu.Başka bir isteiğin yoksa çıkmam lazım.
En İyi Cevaplar
boşversene arkadaşım insanlık hali yani olabilir.. sana o şekilde davranan kişilerin ayıbı bu ama allah onlara da öyle bir dert verir ki işte o zaman neye uğradıklarını şaşırırlar.. sakın kötü şeyler yapıp ileride anne olmana engel olabilecek hareketlere kalkışma..
328 Yorumla
Soran+1 yılne annesi kardeşim ben ölmek istiyorum insanlar tarafından kokum yüzünden dışlanan biriyim onlar haklı değil mi senin yanında biri koksa sen de dışlarsın o yüzden tek çaresi aldırmak böylece adet görmemek zaten evlenmek de istemiyorum
Soran+1 yılsenin hiç tanımadığın bi insan kokun yüüznden dalga geçer ve seni dışlarsa ve her girdiğin ortamda sen ne yapabilirsin ki ya ölcem yaşamıcam ya da yumurtalıklarımı aldırcam vallahi ağlayarak yazıyorum bunları
Soran+1 yılilerde işe girince benim elimde mi istediğim vakit dışarı çıkıp istediğim vakit dışarı çıkmamak en iyisi ölmek ölmekten daha hafif yol yumurtalıkları aldırmak
Soran+1 yılsağol ama ne annesi ya kardeşim ben ölmek istiyorum nefret ediyorum hayattan beni kimse almaz benden doğan benden daha beter olur
Soran+1 yılkimse falan gelmez benim gibi manyağa hem de bende istemem istemiyorum da tek derdim bir an önce günahlarımdan kurtulmak ve ölmek
Soran+1 yılkusura bakma kardeşim senin kafayı yemeni istemem
Soran+1 yılhayır ben ölmeyi bekliyorum inş bir an önce ölürüm
Soran+1 yılkusura bakma ama çaresi olmayan ve dışlanmama sebep olan bişey beni çok yaraladı ve yaralıyor da
Soran+1 yılnerden biliyon yok işte çareisi olsa bu kadr insan dalga geçip dışlamazdı hem de farklı farklı insanlar
Soran+1 yılyok ya çaresi yok bunun
Soran+1 yılevet diyorum ya o yüzden ölmek istiyorum diye
Soran+1 yılkardeşim benim yüzümden niye psikolojin bozuluyor ? erkeksin senin böyle derdin olmaz
Soran+1 yıltek çare ya yumurtalıkları aldırmak ya da ölmek başka çare yok
Soran+1 yılkusrua bakma kardeş benden bi bok olmaz dışlanmış boktan bi insanım napalım kaderim böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl bu kadar ağır kokar ki kardeş bi sıkıntı var bunda parfümle filan olmaz bu iş . ben regl olduğumda sürekli pedimi değişirim pedi de direk değiştirip öyle dolaşmam pedi çıkarırım belden aşağı duş alırım yenisini takarım üç saat sonra filan yine aynı şekilde yaparım çünkü başta kendim rahatsız olurum . bide böyle dene
02 Yorumla
Soran+1 yılokulda nerde duş alcam
Cevap sahibi+1 yılyaf abartma o kadar okulda 10 saat kalmıyosundur heralde gidince gelince vs vs
Adet geciktirici haplardan al hergün .İnsan içine çıktığında hem koku olmaz hem rahat olursun .Evde olduğun zamanlarda da kes ilacı .Düzensizliğe yol açar ama hem kontrol senin elinde hemde istediğin sonucu alırsın..
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl koku olmaz anlamadım?
Soran+1 yılöyle bişey düşünmüştüm ama doktorum psikolojimi daha da kötü etkiler demişti hormon hapları psikolojiyi berbat ederlermiş
Soran+1 yılben antidepresan içiyorum on senedir ve psikiyarti adet ilaçlarının psikolojiyi çok kötü e etki ettiğini söyledi yan etki olarak sen niye içiyorsun bu hapı sen de mi kokuya taktın
Soran+1 yıladı ne bu hapın ve kaç gün içmek gerekli
Soran+1 yılpeki kaç gün içiyorsun ve adı ne ilacın ben bi eczaneye sorayım yine de peki bu ilaç kötü bi yan etki yapmadı mı dopum kontrol hapı diye mi geçiyor mesela kilo aldırmadı mı psikolojini bozmadı mı
Soran+1 yıltamam sağol
Kızlar Ne Diyor
+1 yıloha diyorum sadece, ilk defa duydum böyle birsey. iyi düsün ona göre aldir yumurtaliklarini. digerleri gibi pedini cok degistir, parfüm kullan, cok dus al falan demeyecegim. bu kadar agladigina göre caresiz kalip herseyi denemis olmalisin.
00 Yorumlahastasın sen hiç bi fikre yanaşmıyosun doktora git diyoruz çözüm olmuyo diyosun o zaman yapacak bişi yok kafana yatan neyse onu yap
11 Yorumla
Soran+1 yılyumurtalıkları aldırmak ve ölmek seç beğen al
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,9b cevap paylaştı. günlük olarak değiştir ayrıca bu kadar dalga gecilecek bir konuda değil kokuyor diyenlerin nazik poposundaki kıllarıda biliyorum neyse :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirsen de yine kokuyor çaresi yok
Doktora gitmen gerek o sana bir şeyler önerecektir.
Kokuyu hapseden pedlerden falan kullan her gün banyo yap ve saatte bir pedini değiştir01 Yorumla
Soran+1 yıldoktor çaresi yok normal dedi naparsam yapıy
Pedi sıkca degistir bikmadan usanmadan daha sık temizlik..
06 Yorumla
Soran+1 yılbi işe yaramıyor
Soran+1 yılvücudum kurudur hiç kokmaz vücudumla alakası yok ama herkes ben adetken cam açıyor dalga geçiyor keşke hiç kokmasa
Soran+1 yılparfümleri boca edince daha çok dikkat çekmekten korkuyorum en ünlü doktora gittim bişey demdi ya
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:\ ben gunde 2 kez degıstırdıgım ve asırı kanamam oldugu halde hıc kokmaz .. ama bır arkadasında vardı lavobadan cıkıncı baya kotu kokardı ama nadır senın sureklımı,? bunun mutlaka bır caresı olmalı ölumden baska herseyın cagresı var uzulme artık
03 Yorumla
Soran+1 yılçaresi yok arkdaşım beni dışlıolar ben böyle olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenım soyleceklerımı arkadaslar yazmıs zaten.. ama sıkı bır temızlık bunun bas caresı yok ama yedıklerınlede alakalı bır durum olabılır bunu ıyıce ınternetten arastırabılırsın mesela
Soran+1 yılöyle çok abartılı bişey yemem yapım böyle adetim kokuyor napabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun sende değil arkadaşlarında bu kadar salak ve ezik olma
02 Yorumla
Soran+1 yıle napayım
Cevap sahibi+1 yılöncelikle bakımlı bi kız ol, her gün duş al temiz giyin parfüm sık tüylerini sıksık al.maddi olanakların el verdikçe güzel giyin. ne bileyim süslü ol işte eğer değilsen. kendine öz güvenin olsun.onlar sana öyle yaptığında ne aşırı tepki ver ne de pısıp sus umursamıyormuş gibi yap heee çok komiksiniz tabi falan de çok cevap verme.
Doc'a gözükmelisin ama ondan önce gereken hijyeni fazlasıyla sağlayıp sağlamadığını tekrar düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktor normal diyor bişey yapamıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikel züme kendini onu sana diyenlerin ayıbı hastasın sonuçta
bide şu var o dönemde organın temiz olursa kıl olmazsa kesinlikel koku olmaz bu çok etkili temiz oluyor mu ?03 Yorumla
Soran+1 yılevet hiç kıl olmaz ama gene de kokuyor doğuştan ne ayıbı ya ben cehennemin d,ibine de gitsem orda da dalga geçcekler benle niye onların ayıbı diue yazarak beni daha da üzüyürsunuz ki yok çaresi yok ağlatma beni
Cevap sahibi+1 yılne diyosun sen ya
ben burda seni üzcek bişey mi dedim
dalga geçenlerin kabahati diyorum
Soran+1 yılevet ama onlar anlamaz kokmak benim kabahatim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKokulu pedleri denedin mi?çok sık değiştiriyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılalerjik bi yapım var ürtiker oluyorum hem kokulu ped hikaye daha beter adet kokusunu hem de parffüm daha iğrenç koku oluyor
Cevap sahibi+1 yılBence millet takıntılı olduğunu bilip gereksiz şakalar yapıyor o kadar kokmaz
Soran+1 yılotobüste beni hiç tanımayan biri de mi yanıma yaklaşmak istemicek ya
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamışsındır sen
Soran+1 yılbana baka baka güldü yer boşaldı bana baktı güldü oturmadı ben de o zaman adettim nasıl yanlş anlıyım bi de bunu yapan kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılparfum kullan.
01 Yorumla
Soran+1 yılkullansam da gene kokcam hem de daha belli olacak bank parfüm sürmüş kokusunu saklamaya diyecekler
Gizli Üye(36-45)+1 yıltedavi olabilirsin
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
valla dalga geçme nedenlerini iyi bilirim çok kötü bi yönün olduğu için değil dalga geçilebilip alay edildiğin için dalga geçerler. yani çok rahatsız edici olduğu için değil dalga geçince hemen üzüldüğün için onlar da rahat rahat dalga geçmeye devam ediyorlar. mesela ben arkadaşlarımın yanında onlara güvendiğim için çok rahat olurum aklıma geleni düşünmeden söylerim bundan dolayı hep dalga geçerlerdi lisede. benimde çok canım sıkılırdı hatta herkes bilirdi dalga geçilen bi insan olduğumu. ama sonra bakıyosun tamam benimki normal bişey sayılmaz tabi ama millet de böyle şeyler yapıyor kimse her zaman doğru şey söylemiyor ki dalga geçen herkes benim kadar yapıyor. ama onlarınki ilgi çekmiyor ve dalga geçilmiyor neden çünkü ben dalga geçilince tepki vermiyorum. hatta bundan dolayı durup dururken bile korkudan panikten saçmalardım. bu böyle bişey yani herkes aynı durumda ama dalga geçilen bitek sen olursun yapından yada o an gösterdiğin tepkiden dolayı devam ederler.
034 Yorumla
Soran+1 yılniye kendini gizledin ?
Soran+1 yılpeki bu durumda ne yapmamız lazım? ama ortada koku olmasa nasıl dalga geçeceklerdi benle
Soran+1 yılhayır adet değilim on senedir ilaç içiyorum her zaman dengesiz piskolojik hastayım sonuçta ağlamkatan başım ağrıdı
Soran+1 yılAMA Bİ KİŞİ SÖYLEMEDİ ki pek çok kilşi söyledi farklı farklı ortamlarda farklı farklı kşişiler dediler bunlar bibirini tanımıyor demek ki koku var
Soran+1 yılama bazı kadınların kokmuyo ne mutlular ee ben napicam şimdi peki hem kokuyorum hem de takıyorum onlar takmıyorlar ama
Soran+1 yılpeki benle niye dalga geçiolar
Soran+1 yılnasıl kapatamıyorum?
Soran+1 yılnasıl gitmeyeyim işe girince bana izin m,i verecekler kokuyosun diye aynı sınıftayız nasıl ben görüşmem onlarla
Soran+1 yılnasıl engellicem ya hem benle niye dalga geçiyolar
Soran+1 yılyok psikiyatis rapor vermedi daha da hastalığın artar dedi şerefsiz
Soran+1 yılo ortama girip onalrın benle dalga geçmesini izlicekmiişim
- +1 yıl
bak dalga geçme nedenini söyleyeyim adetinin kokmasını bir şekilde engelleyememen böyle olunca millet rahatsız oluyor. ama dalga geçilecek bir şey varmı tabiki hayır altta sana dediğim gibi sen dalga geçtiklerinde hiçbir tepki vermediğin için üzülüp ezildiğin için dalga geçip duruyorlar. hatta nasıl dalga geçtiklerini tahmin edeyim biri işte espri falan yapıyordur çok abartıyodur kokuyu komik bişey söylenince de gülüyorlardır.
Soran+1 yılee peki ben bu durumda ne yapacağım
Soran+1 yılcamı aç gene koktu diyor öbürü başka bişey derse konstanre olamıorum diyor bilmem ne böyle böyle devam ediyor ve de dediğin gibi ben de bişey diyem,iyorum çok üzülüyorum
- +1 yıl
sana çözüm yöntemlerini söyleyeyim ne zaman dalga geçerlerse ağla seni üzdükleri için pişman olurlar eminim. yada açık açık söyle napabilirim engelleyemiyorum kaç tane doktora gittim çaresi yok sizin yüzünüzden yaşamak istemiyorum artık hayatımı mahvettiniz falan de gerçekleri söyle yani
Soran+1 yıldirekt bana söylemiyolar kendi aralarında dalga geçiyolar gülüyolar haaa öyle olayım da daha kötü olsun mutlu olsunlar bu durumdan
Soran+1 yılbenim ne yaptığımdan? ya istersen aç profili ben ekliyim sonra kapatırsın mesajla konuşalım
sen sadece adetten kokudan mı ibaretsin karşına senin diğer yanlarını göremeyen insanlar çıktıysa onları hayatında tutman asıl problem bence. jinekolog en iyi yanıtı sana verir. çok sorun ediyorsan da adet dönemi evine kapan kitap oku film izle sonra çık
13 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim ben kimseyi hayatımda tutmuyorum sosyal bi ortamda insan içine çıkınca beni dışlıyolar dalga geçiyolar jinekolof normal dedi adet döneminde ben nasıl evde durayım ilerde işe girecem adetinde evde otur mu dicekler bana ha
Soran+1 yıldoğuştan böyle jinekolofglar hep normal diyor çaresi yok
senin çevren bozukmuş, ne ölmesi şükret haline. 10 sene psikiyatriye gideceğine jinekoloğa gitseydin bir çaresi bulunurdu. bikere şu psikolog olayını bırak kimseye ihtiyacın yok doktora gideceksen jinekoloğa git, hatta ünlü doktorlara git bulunur bir çaresi hiç olmadı çocuk istemiyorsan aldırırsın böyle seninle dalga geçmeleri onların şerefsizliği ve genelde oyle tiplere allah daha beterini verir.
19 Yorumla
Soran+1 yılen ünlü doktora gittim bişey demiyorlar normal diyorlar jinekologlar hastalık yok doğuştan böyle ben ne yapayım her çevremdeki farklı ortamlardaki çoğu kişiler dalgfa geçtiler ya cam açtılar bilmem ne ne beteri olacak ya mutlu mesu hayatlatını yaşıyoalr ben oturmuş bayram gününde ağlıyorum
Soran+1 yılşuan istemiyorum psikolojim bozuk aldırınca da başka sorunlar çıkar hormıon sorunu bilmem ne napcam ben çaresizim
Soran+1 yılpatrona deliliiğimi anlatcam ya
Soran+1 yılevet öyle oldu napcam iyice hastalığımı herkese ilan etmek istemiyorm ben
Soran+1 yılyahu ben şuanda çalışmıyorum ilerde çalışınca napcam diyorum soruyu iyi oku
+1 yılbu mu yani bumu derdin boyle sacma sapan şeyler dalga gecıyorsa saha kötüsü olunca sana acımayacaklar ozman onlar arkadaşın degıl ozaman bu gulecek bır seymı cocukmu bunlar senın onlarla takılman hata :d
05 Yorumla
Soran+1 yılaynı sınıftayız aynı ortamdayız ben nasıl kaçabilirim onlardan ne acıması ya ben eğlencelik bişeyim
- +1 yıl
ıyı ozaman takıl onlarla bence şöyle yap sen sınırlenıyorsan ya bu durumda onlar daha cok uzstune gelıyor bence sende bu rahatsızlıgınla aly et umursama gülenle gül üzülme bu halinden göreceksın bır daha acmıyacaklar konuyu.
Soran+1 yılben gülemem üzülüyorum ve yanımda dalga geçmese de ben adet olduğumda cam açan birileri ile olmak istemem
- +1 yıl
iyi agla ozman ne dıyım başka
Soran+1 yılinş ölürüm
+1 yılbu ürün cok işine yarıcak nokta diyorum hadi geçmiş olsun üzme kendini... link
15 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya anlayamadım bu idrar kaçıranlar için?
- +1 yıl
antibakteriyel sonucta kokuyuda hapseder dene bence
Soran+1 yılya bu alta kaçırma sidik kilotu adet ne alaka
- +1 yıl
tamam devam et ozaman sen böyle
Soran+1 yılhe diyim ağlıyım o zaman
İnsanlar birbirinin kusurunu ortaya çıkarmak için neden bu kadar çabalıyorki anlamış değilim, her kim bir başkasının kusurunu örter dillendirmez ise, Yüce yaradanda onunkini örter diye bir ayet vardı.
21 Yorumla
Soran+1 yılmillet kusur araştıryor ne örtmesi be onlara göre eğlenmelik stres atılmalık bişeyim
Özel Günler & Hijyen konusunda 337 cevap paylaştı. Adet kokusu bu kadar kötü müymüş ? İlk defa senden duydum, abartıyor musun acaba ? Kokuyorsa değişir atarsın ? Pedle çocuk bezini karıştırmıyorsun değil mi ? :)
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu konuya takıyorsun diye arkadaşların takılıyordur yoksa seni aralarına almıyorsa başka arkadaş çevresi edin. Senin elinde olmayan bir durum için kimse seni yargılayamaz.
125 Yorumla
Soran+1 yılaynı sınıftayız nereye kaçabilirim
- +1 yıl
Ailen müdürle konuşup sınıfını değiştirsinler. Ölümden başka her şeyin çaresi vardır.
Soran+1 yıldiğer sınıfta sanki bana çok iyi davrancaklar adet kokumvar diyorum sorun ben de uzaya da gitsem gene dışlancam
- +1 yıl
Bende sana diyorum ki, koksa da herkes senin arkadaşların kadar acımasız değil.
Soran+1 yılyooo herkes böyle hem sen kendini düşün yanında kokan biri olsa ona kucak mı açacaksın
- +1 yıl
İnsanlar birbirine katlanmasalar toplum oluşmazdı. Onu rencide etmezdim. Bence arkadaşlarının acımasızlıkla senin psikolojini bozmuşlar. Otobüse bin ve farklı yerlerde gez bak bakalım rahatsız olupda yanından kalkıyorlarmı? Bence bu durumu yaşamayacaksın. Bu anlamda kucak açacağım.
Soran+1 yılama herkes aynı şeyi yapıyor bi grup yapmadı ki girdiğim ortamlarda pek çok kimse yaptı demek ki sorun bende
- +1 yıl
Psikolojin bozulduğu için en ufak bir sinyal sana koktuğun için tepki verdiklerini düşündürüyor.
Soran+1 yılben mal değilim kimin niye cam açtığını anlıyorum niye sürekli ben adetken açıyolkare normalde açmayıp
- +1 yıl
Camı açan sınıftaki arkadaşların değil mi? Evdekiler sana böyle davranıyor mu?
Soran+1 yılcam açan otobüstekiler sınıftakiler girdiğim ortamlar ailemin zaten burnu alıştı davranmaz
- +1 yıl
Altı üstü kan kokusu. Sürekli pedini değiştirirsen ne kadar fazla olabiliki.
Soran+1 yıldemek ki millet bu kadar dalfga geçtiğine göre çok oluyormuş
- +1 yıl
Milletin geçtiği dalga senin sinirlendiğindendir. Onlar için eğlencesin, hiç kokmasan bile bu açığını yakaladıkları için üzerine gideceklerdi.
Soran+1 yılama koku ne demek biliyor musun istesen cehennemin dibine git gene birileri rahatsız olacak ve de senle dalga geçecekler o adlga geçen grup dışında başkabişey olsa hadi öbürleri dıalga geçmez dersin koku olayı cidenn çok kötü
- +1 yıl
Koku olabilir ama aşırı rahatsız edici değildir. Benim burnum hassastır ve şimdiye kadar adet kanı kokusu beni rahatsız etmedi.
Soran+1 yılama her girdiğşi m ortamda cam açıyolar kimisi dalga geçiyor ben napıyım
- +1 yıl
Cam açılması senle alakalı olmayabilir. Otobüs havasız ve sıcak olduğu için her zaman cam açılabilir.
Soran+1 yılsınıfta hep ben adet olduğumda açtılar
- +1 yıl
Sınıftakileri unut onlar sadece acımasız oldukları için senin zaafını kullanıyorlar.
Soran+1 yılbaşka girdiğim ortam mı okul otobüs ev başka biyer yok nasıl unutcam ayrıca tek bi sınıf yAPMADI pek çok sınıf yaptı
- +1 yıl
Yinede sana bu şekilde davranmamaları gerekirdi.
Soran+1 yılniye gerekir kardeşim senin yanında kokan biri olsa baş tacı mı yapacaksın onu ya vallahiş herkes hikaye yazıyor şurda dışarı çıksak bu yazanların yarısı benle dalga geçer
- +1 yıl
Zaten bu şekilde düşündüğünden psikolojinin bozulduğunu anlıyorum.
Soran+1 yılnasıl düşüncem ya sana da tanıştığın her ortam her sınıf her yerde dalga geçseşler adetken anlardın
- Özel Günler & Hijyen konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin ördek yavrusu geldi aklıma. Anormallik var sen de ya hastalığın var doktora git. Ya da erkeksin bizi kekliyorsun
10 Yorumla
+1 yıltemizligine dikkat et ayrıcada adeti zaten gül bahcesi gibi kokan görmedim yok cünkü sen hijyene agırlık ver biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılonların bu kadar milleti rahatsız edecek akdar kokmuyodru
+1 yıl2 gün evde takıl ayda..En kötü ihtimal dışarı çıkarken sürekli ped taşı değiştir..Abartma ama
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl evde takılıyım işe gidince mecbur gitmek zorundayım her gün
parfüm falan sık bence
01 Yorumla
Soran+1 yılparfüm falan hiç etkili değil gene kokuyu burnu hassas olanlar alıyo ve dalga geçiyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe sen hala onlara arkadas diyosun yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora git bence hemen
05 Yorumla
Soran+1 yıldoktor normal diyor bişey yapamıyor
Cevap sahibi+1 yılkendin bişeyler yap sende ozaman
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj atabilirmisin
Soran+1 yılniye ne yapocan
Cevap sahibi+1 yılsen at orta yerde yazmıyım şimdi gülmesin millet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?