Merhabalar. Ben 23 yasında bir kızım sevgilim oldu bir kac tane. Onlarla iliskiye girmedim ama soyunup oral seks yaptım. İcime giren biri olmadi ama yine de ileri gittik. Bu zina mı. Gunah oldugunu biliyorum. Zina insan oldurmek gibi geliyor o yuzden iliskiye girmıyorum ama sevdigim insanla da opusmek bisiler yasamak istedim insanligima yenilip. Bilgilendirir misiniz? Tesekkurler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz bu kızı kınayarak günah kazanmadığınızı mı zannediyorsunuz. ? Parmağınla birini işaret etmeden önce kendi günahınıza bakın. Burada soruda sorulmuyor kardeşim. buraya sormamalıydın taşa tutarlar insanları. nasıl bir ülkeyiz görüyorsun.. sanki kimsenin hatası günahı yok herkes sütten çıkma ak kaşık.
Zina, sadece o bilinen işin adıdır. Onun dışındaki işlerin adı zina değildir. Düşük ve çirkin işler olarak onlar da haramdır ama adı zina değildir.(Nureddin Yıldız)
''Aralarında nikâh olmayan bir kız ile erkeğin ele ele tutuşması, kucaklaşması, öpüşmesi haramdır. Bu gibi davranışlar kişiyi zinaya yaklaştırıcı unsurlardır. ''
Yani görüldüğü üzere zinaya yaklaşmak gibi bir tabir var. Evlilik dışı Anal ilişkiye girmek ise zinadır. bunun dışında kalanlar haram olarak adlandırılıyor el zinası göz zinası vs.. sakındırma amaçlı söylenir.
kaynak buradan da bakabilirsiniz.. www.haberturk.com/.../680402-zina-hakkinda-bilmedikleriniz44 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılbende çok teşekkür ediyorum.. yardımcı olabıldıysem ne mutlu.
Soran+1 yılHemde cok :) allah razı olsun. Hersey gonluncce olsun gorusuruz..
- +1 yıl
Hepsi zinadır, kendinizi kandırırsınız.
En İyi Cevaplar
+1 yılYa hiç adam bıçaklamakla öldürmek aynı şey olur mu? İkisi de büyük günah ona diyecek yok. Ama sevişmekle seks aynı olur mu hiç? İyi o zaman oral yapın niye seks istiyorsunuz yapıyorsunuz? Saçmalık. İkisi de günah burda bir aklama söz kkonusu değil ama ikisi aynı şey de değil? Mesele bakire olunca kendinizi avunutuyorsunuz da diyemezsiniz anal yapar o zaman herkesin kendi hayatı kimse kimseyi yargılayamaz o o kadar tutabilmiş kendini yaptığı günah da olsa en ileri seviyeye gelmemiş tutmuş kendini bunun
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu iki ayet yobazlara gelsin...
Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve BİRBİRİNİZLE TANIŞMANIZ İÇİN sizi kavimlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki Allah yanında en değerli olanınız, O'ndan en çok korkanınızdır. Şüphesiz Allah bilendir, her şeyden haberdardır. Hucurat/13
Bundan sonra artık başka kadınlarla evlenmen, elinin altında bulunan cariyeler hariç, GÜZELLİKLERİ HOŞUNA GİTSE BİLE, bunların yerine başka hanımlar alman sana helâl değildir. Allah her şeyi gözetler. Ahzab/5223 Yorumla
Soran+1 yıltesk ederım
Cevap sahibi+1 yılha bu arada senin yaptığın günah yani seni savunduğumu falan zannetme... ben olayı abartıp bakmayı dahi zina olarak edleden kişilere yazdım bunu
Soran+1 yılevet
+1 yılArkadaşım merhaba,
Kimileri beni de taşa tutacaktır ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, birbirini seven iki kişinin yakınlaşması zina değildir.
Zira Allah insanları birbirlerini sevsinler, kaynaşsın, çoğalsınlar diye yaratmıştır...
Birbirini seven iki insanın birbirini arzulaması ve nefsine yenilmesi de kaçınılmazdır... Bu durumda belki yaptığınız kısmen günah sayılabilir ama asla zina değildir...33 Yorumla
Soran+1 yılbeni de cok topa tutuyorlar. umrumda değil . :) bende gunah ama zina degıl dıye bılıyorum
- +1 yıl
Yahu a. mk kopyala yapıştır Kur'an mı okuyorsun... Hangi ayette yazıyor, sevdiğinize yakınlaşmayın diye...
Bana din mi öğretiyorsun, bütün dinler hakkında yeterince bilgi sahibiyim...
Ha sen her sallanan memenin peşinden koşup, birbirini seven iki insanın birbirini arzulamasına zina diyorsan, git adam gibi oku inandığın dinin kitabını...
Kur'an, evli erkeklerin evli ve bekar kadınlarla, bekar kadınların ise evli erkeklerle birlikteliğine zina diyor...
Madem cahilsin, bari bana din öğretme... - +1 yıl
Bu ayetleri yalanlayarak dinden çıktıgının farkındamısın sen? Zinaya yaklaşmayın diyor ayette iffetlerinizi ve namuslarınızı koruyun diye nikanlı yaşayın diyor bize o zaman her seven insan birbirine yakınlaşsın ortada ahkal diye birşey kalmasın yuh artık başka birşey demiyor bu görüşte olanlar kendilerine müslüman diyorlarsa demekki buna zıt düşünenlerin hepsi kafir oluyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
73Cevap
allahın birlikteliğine onay vermediği her şey zinadır el ele tutuşmak bile madem içinde sıkıntı var ki bu iyi bişi allahın senden nurunu çekmediği anlamına gelir bir ilim meclisi bul abdest al namaz kıl dua et sabret tövbe iste tek tavsiyem bu o elemandan da ayrıl kabuğuna çekil evlen
31 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın.
Ya bak senin dediklerin dahil herseyi bende yapiyorum hatta direk sekste yapiyorum ama kendimizi kandirmamak lazim. Tabiki zina. Ya bir erkege sehvetten dolayı ikinci kez dönüp bakmak bile göz zinasi. Bir kadina sadece kocasi helaldir, erkege ise eşi, eşleri ve cariyeleri helaldir. Yani yaptıklarımiz haram ve zina
24 Yorumla- +1 yıl
Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve BİRBİRİNİZLE TANIŞMANIZ İÇİN sizi kavimlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki Allah yanında en değerli olanınız, O'ndan en çok korkanınızdır. Şüphesiz Allah bilendir, her şeyden haberdardır. Hucurat/13
Bundan sonra artık başka kadınlarla evlenmen, elinin altında bulunan cariyeler hariç, GÜZELLİKLERİ HOŞUNA GİTSE BİLE, bunların yerine başka hanımlar alman sana helâl değildir. Allah her şeyi gözetler. Ahzab/52
Soran+1 yıldogru soyluyorsun. peki pişmalık hıssedıyor musun
Soran+1 yılAynısı bende de var
Tabiki de zinadır. Burada her kafadan Saçma sapan bir Sürü yorum yapılacak. Sen en iyisi dini anlamda güvenebileceğin birisi ile otur konuş bunu. O olmadı. Alo fetva hattı var Orayı arayıp sorabilirsin. Kesin olarak zina OLDUĞUNU söyleyebilirim sana fakat burada kimilerinin de değildir dediğini gördüğüm için sende kime güveneceğini bilemeyeceksindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok degil çirlciplak onundesin ve her halti yiyorsun. Affedersin bir sokmadigi kalmis ama onu yapmadigi için zina sayilmaz.
Bu nasil sorudur allah askina :)90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina Allahin yapilmasini istemedigi icin gunahtir. Yani zina evli olmadan iliskiye girmek ya da evlilerin baska insanlarla iliskiye girmesi oldugu icin gunahtir. Ama birde haram vardir evli olupta ters iliski (anal) haramdir. Evli olsan bile gunahtir
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılMalesef ki ama yazma tarzindan pisman oldugunu anliyorum. Yaptığından pismansan uzulme tovbe et :)
Soran+1 yılcabalıycagım bunun için.. tesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bizde uyabilsek keske ama gunumuz kadinlarina karsi koymak mumkun olmuyor
Soran+1 yılbunda cok haklısın. ben guzel cekıcı ve ıyı gıyınen bırıyım. mını etek vs olunca erkeklere suc bulmuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılYani, haklisin. Ama bunda artik cogu kizinda sucu yok. Iyi giyinmeyene fakir ya da ucube muamelesi yapiliyor. Devir degisti erkeklere de bakirse dalga geciliyor ya da erkekler ben kendimi esime sakliyorum diyemiyor dalga gecilcek korkusuyla :)
+1 yılzina dini nikahtan sonra nikahlın haricinde başkası ile yapılan ilişkiye denir.
seviştiğin kişilerle dini nikah kıymadığınıza göre sorunun cevabı Hayır.02 Yorumla
Soran+1 yılgunahtır ama yıne de ben de zınanın nıkahlı esın harıcı kişiyle ılıskıye gırmen olarak bılıyorum
- +1 yıl
günah konusunda bir şey diyemem, ama sonraki kelimelerin doğru :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelali olmayana haramdır. gözle bakmak dahi göz zinasına girer. sen haram olanı yaptın. zinaya yaklaştın yapmazsan bile.. bu durumda hem haram olan günahı hemde kıyısından ucundan zina günahı vardır en iyisinibALLAH bilir..
zina edenler haşr olduklarında zina eder vaziyette haşr olunacaktır. ve cehenneme atıldıklarında kütüklerin bir birlerinin üzerine nasıl atılıyorsa zina edenlerde aynı şekilde cehenneme atılacaklar.
bu durumda sana ahirette altın madalya şilt bröve plaket verecekler.11 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra artık başka kadınlarla evlenmen, elinin altında bulunan cariyeler hariç, GÜZELLİKLERİ HOŞUNA GİTSE BİLE, bunların yerine başka hanımlar alman sana helâl değildir. Allah her şeyi gözetler. Ahzab/52
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Eşin olarak helalin olmayana bir erkekle yakınlaşmayı bırak, saçının kılını göstermen zinadır.
Yaşadıklarını bir kenara bırakıp, tövbekar olarak hayatına devam edersen eminim ki azgınlıkların ve fesatlıklarından arınmış olursun..01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım ya siz nasıl muslumansiniz nasıl bir inancsizliktir bu bak güzelim bir erkeğe 3 kere begeni ile baksan bile zinaya giriyor bu zina tabi gunahtir nasıl saçma soru bu
61 Yorumla- +1 yıl
Evlilik dışı birbirinizi tatmin etmek için yapılan, hemcisini bırak birbirinizi çıplak bedeninizi bile görmeniz çok günahtır. Ve zinadır. Son olarak, şunu diyorum.
sd.keepcalm-o-matic.co.uk/.../...se-yanacaksin.png10 Yorumla
+1 yılşimdi zina desek ne değişecek demesek ne değişecek hadi diyelim zina değil dedik gene yapacakmısın? yoksa daha kötüsü zina dediğimize rağmen genemi yapacaksın olan oldumu? oldu geçmişte kaldı önemli olan bunu devam ettirmemen umarım anlamışsındır
01 Yorumla
Soran+1 yıldusunecegım bundan sonra. cunku yanlıs bılıyordum
Elini tutman abile zina ve gunah kismina gelince karsi cinse ilk bakis herzaman refleks ama 2. Kez bakman bile gunah yani agzima aldim gunahmi sorusuna yohi... Diyorum :D
10 Yorumla
+1 yılO kadar şey yapıyorsun ve günah mı diye soruyorsun zina sadece içine girme ile olmaz kusura bakma
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Allah'ını seversen kaç kez açıp okudun Kur 'an'ı...
Allah'ın ilk emri, oku...
Soran+1 yılarapcasını okudum. türkce manasını okumadım cok.
- +1 yıl
@dananinkuyrugu terbiye mi bozmak istemiyorum zorla bozduracaksın! Kime sorarsan sor evlilik dışı yapılan şey zina dır kafan almıyor mu senin?2 seven insan pehh lafa bak ozaman ortada ahlak kalır mı bune yobazlık 33 yaşında adamsın çocukların olsa bu zihniyette mi büyüteceksin sizin gibi müslümanıp diyipte kafirlikten farklı olmayan insanlarla cennette bile yaşanmaz!
+1 yıl10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte bile oral seksin caiz olmadığını düşünen insanlar var. Gerisini sen hesapla artık..
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. bacım el ele tutuşmanız bile haramdır , gerisini sen düşün ve yani zina yapmanın günahı da zor ödenir
00 Yorumla
+1 yılZinadır tabi ki. Harama bakmak, harama meyil vermek, el ele gezmek, öpmek helalin olmayan biri ile yaptığın her şey zinadır.
10 Yorumlakesinlikle zinadır kuranda oralla ilgili birşey gecmemesi zina olmaması gerektigini söylemez kuranda bilgisayarda geçmiyor sen cok yanlış yapmısın boşa bakiresin bizim gibilerinden uzakdur
11 Yorumla- +1 yıl
zina degilgdir diyenler okusun www.mumsema.org/.../...olan-durumlar-nelerdir.html
Keşke zina olmasada yanaktan öpmek yerine oral yapsak
00 YorumlaHayır değildir. , Anal seks zinadır haramdır günahtır gerisi serbesttir.
19 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle bılıyordum
Soran+1 yılhayır kesinlikle dın alımlerı de onun evlıler ıcın dahi haram oldugunu soyluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöz göze gelmek bile zina gzl kardesim yani zinaya sürüklüyor. yol yakinken tövbe et ve birak bu isleri yaziktir daha gencsin evlenecegn gunu bekle o zmn cosarsin
11 Yorumla- +1 yıl
onu boşverde oral diye isim duydum ben günahsa ona günahtır sen bikaç diyorsun adam hayatı boyunca oral puhshahahaaaa taktığın seylere bak
00 Yorumla
+1 yıliçime girmedi ama temiz kızım öylemi eig yazana bak b kadar sacmalık görmedim Allah dediklerini yapsınlar diye evlenin diyo zina değilk ama cok yanlış
20 Yorumlayaşamışsın olmuş bitmiş, günahını sen ödeyeceksin, eğer pişmanlık duyuyorsan dua edersin ve bir daha yapmazsın olur biter
04 Yorumla
Soran+1 yılevet. oyle yapıcagım
Soran+1 yıliyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan dışında başka bir erkekle aynı odada bile uyumak günah. Sence?
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Kari koca olmadiktan sonra elini tutmak bile gunahtir oral da sekse girdigi icin zinaya girer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhiç olirmi canim ? Sevaptır.. şakamısınız abi siz ya. seks neyse oda odur.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç olurmu öyle şey.
Devam et, söylenilenlere bakma.00 Yorumla Zina deyince aklınıza hardcore mu geliyor.. Baya bir zina..
00 Yorumla
+1 yılBence sen fazla zekeriya beyaz takılma: biraz cübbeliden git:d kesin elleşmeyi de faiz diye biliyodur bu :))
00 Yorumla
+1 yılişte kanıtı edepsizliğin merulaştığının iffetsizliğin doğru bişeymişcesine gösterildiğinin...
seni öpmesi dahi zina... iğrençsin...00 Yorumla
+1 yılİzlediğin erotik filmler bile göz zinasına giriyor. Sevgilin varsa istersen sadece el ele tutuş bu bile zinaya giriyor.
10 Yorumla
+1 yılBunu yapmadan önce sorgulayacaktin. Cevabı belli bu sorunun...
00 YorumlaKişi helali değilse değil öpmesi, elini tutması bile yasaktır. İslam flörte hoş bakmaz!
020 Yorumla- +1 yıl
www.ihvanlar.net/.../ bu linke bak. Tabi nefsini yenip bakabilirsen. Bak. Orada flört hakkında da yazıyor. Oku!
- +1 yıl
Bundan sonra artık başka kadınlarla evlenmen, elinin altında bulunan cariyeler hariç, GÜZELLİKLERİ HOŞUNA GİTSE BİLE, bunların yerine başka hanımlar alman sana helâl değildir. Allah her şeyi gözetler. Ahzab/52 - +1 yıl
bakmaya dahi zina diyenler var da ondan...
- +1 yıl
yazdığım ayetleri bir daha okur musun? O zaman sana göre peygamber haram mı işledi?
- +1 yıl
'güzellikleri hoşuna gitse bile' ne demek? güzelliğinin hoşuna gitmesi için önce dikkatli bir şekilde bakman gerekir değil mi?
- +1 yıl
ilk bakışta eğer dikkatli bakarsan anlarsın. öylesine denk gelmişse de bakmışsan anlamazsın ve ayette 'hoşuna gitse bile' deniliyor. yani o güzelliğin bir de etkileme boyutu var. ayrıca hucurat/13'e ne diyeceksin? 'tanışmanız için' deniliyor
- +1 yıl
o ayette milletlerden bahsedilir. Kavimler vardır birbrinden farklıdır ve her kavmin kendine has özellikleri vardır. Her kavim birbiriyle ilişkileri vardır. Olmalıdır da. Bu ayette de bundan bahseder. Sen olayı yanlış anlamışsın. İnternette biraz bakarsan çıkıyor. ben de şimdi internetten baktım.
- +1 yıl
o ifadeden bir önceki cümlede bir erkek ve bir dişiden yarattık deniliyor. yani erkeklik ve dişiliğe vurgu var. eğer bu vurgu olmasaydı dediğin doğru olabilirdi. ayrıca sana bir soru: senin kız arkadaşın var mı? ya da nasıl evlenmeyi düşünüyorsun?
- +1 yıl
:) KURAN'dan değil ama internetten bakıyorsun çünkü internet seni direkt emevi zihniyetine yönlendiriyor :) çok merak ediyorum GÜYA İslami usüllere göre evlenenler nasıl evleniyor? Malum 2. kez bakmak harammış ya... Bir kez baktın bir daha evlenene kadar bakmak yok :) Sanki bunu ALLAH'ın emriymiş gibi sunuyorlar
- +1 yıl
tefsir dediğin yorumdur kardeş... zaten o yorumları da HADİS (!) MEALLERİNE göre yapıyorlar ;) Zaten ben gönül eğlendiren zihniyetten bahsetmiyorum. Ciddi bir flörtten bahsediyorum.
- +1 yıl
Hah işte bu kişinin zihniyetine bağlıdır kardeş. Eğer sen flörtte edepsizlik yapıyorsan bu tabiki günahtır. Öpmek, ellemek gibi. Ancak senin niyetin hiç öyle şeyler değilse ve o kızla ciddi düşünüyorsan sorun olmaz.
- +1 yıl
kardeşim demek istediğim şudur. Sen flört ettiğin zaman şeytanın sana vesvese vermesi için adeta fırsat vermiş olursun. Şeytanın vesveselerine kanıp kanmamak senin elinde ama neden ben kendi içimde "hayır şeytanı dinlememeliyim" diye bir savaşa gireyim ki? Gerek yok. Kaldı ki, İslamda "günah işlemeyin" lafı kadar, "günaha yaklaşmayın" der. Ben de elimden geldiğince yaklaşmamaya gayret ediyorum. Dediğim gibi hani flört etmek edepsizlik değil. Hatta flört edip o kişiyle hiç günaha da girmeyebilirsiniz belki. Ama çook zor
- +1 yıl
çook zor demek imkansız demek değildir. ayetlerin anlamlarını zorlamak yerine 'zinaya yaklaşmayın' ayetini kişisel değerlendirirsek; sen bir kız gördüğün zaman aklına hemen cinsellik gelebilir. ama bir başkası ona sadece insan olarak, arkadaş olarak bakabilir. ALLAH kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Eğer 'aman ne olur ne olmaz ben hiç bakmayayım sürekli kafam yerde dolaşayım' zihniyetine bürünürsek insani iletişimlerden uzak kalırız. Bu hastalıklı bir zihniyettir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada zina desek yapmayacakmısın?
Yapmışsın ve yapmayada muhtemelen devam edeceksin.
Artık zina olup olmadığını sorgulamanın bir anlamı yok bence.:)021 Yorumla
Soran+1 yılneden. belkı yapmayacagım artık... yapmamı mı yeglerdın?
Cevap sahibi+1 yılYapsanda sana yapmasanda.
Zevk alıyosun ki yapıyosun.
Sonuç olarak yaptığının günah olduğunu biliyorsundur herhalde.
Zina olsada günah olmasada günah.
Hee ama alınan zevkteysen haklısın zevkli oluyo.:)
Soran+1 yılzevk almıyorum.
Cevap sahibi+1 yılZevk almadığım bişeyi niye yapıyon o zaman? :)
İhtiyaç gidermek mi?
Soran+1 yılhayır. nasıl ihtıyac gıderebılırım. sevdıgım adamla mutlulugum devam etmesı ıcın ona ayak uydurup mutlu ettmk ıstedım
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyor mu peki birlikteliğiniz?
Soran+1 yılhayatımda su an kimse yok
Cevap sahibi+1 yılYani ilişkiniz senin yapacağın orala ya da cinselliğe kaldıysa devam etmesi gereksiz olurdu.
Cevap sahibi+1 yılİlişkide cinsel uyumdan önce gelen birçok şey var bence
Soran+1 yılhaklısıın
Cevap sahibi+1 yılSeni merak ettim yalnız.
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılKötü bir amaçla değil.
Nefsine hakim gibi duruyosun o yönden.
Soran+1 yılnefsime hakım olabiliyorum. kararlı biriyim fakat bazen insan mutlu olmak icin fedakarlık yapar vucudundan karakterinden. bende mutlulugum ıcın kotu hissederek de olsa yaptım bıseyler. pişmanım. dusunecegım bunları.
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz?
Soran+1 yılkonusamayız.
ikmiz de gizli kullanıcıyız
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktığımda mesaj atabilirsin.
ya da tam terside olabilir :)
Soran+1 yılben cıkmam gizliden. ne konuscaz ayrıca.
Cevap sahibi+1 yılBen çıkayım o zaman sen mesaj at?
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılYolla
+1 yılSenin küçük sandığın günahlar karşına büyük olarak çıkar. Yaptığın haramdır ve büyük günahtır.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru
+1 yılEl ele tutuştuğun anda zina başlar diyo.. Sen oral zina mı diye soruyosun.. Yok sevap mk yiyin birbirinizi
00 Yorumla
+1 yılBu yasta tabıkı normal sonucta ınsansın ve hormonların arzuların var 😎😎
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Sevdıgın ya da hoslandıgın bırıyle yaptıgın surece kotu bırsey degıll
Gizli Üye(36-45)+1 yılGUNAHI SANA. KIMSEYI BAĞLAMAZ. AMA AYIBINI GIZLI YAP...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim elini tutman bile zinaya giriyo
121 Yorumla- +1 yıl
yok be kanka ne zinası, cennetdeki yerin şu an seni bekliyo.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne farkı var ki.. niyet önemli. Niyetin rahatlamak ^^
00 Yorumla
+1 yılBu bildiğin zina yavrum lamı cimi yok yorumda yapma zina.
00 Yorumla
+1 yıl“Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!”
gerisini sen düşün00 YorumlaYani bir yerde etkileşim oluyor zinaya girer diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzına olmaz ama gunah gunahın en buyugude zına yapmaktır ılıskı seks yanı oral yapmak ıyı bısey aslında ılıskıye gırmeseden karsındakını tatmın etmesıdır
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklsın
Cevap sahibi+1 yılsen sadece oral yapıyorsn dımı
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılnasıl ıyımı sence oral yapmak ıogrenmıyorsun hıc
Soran+1 yıloral yapmak guzel evet. hıc ıgrenmedım. ama su an karısık hıssedıyorum.
Cevap sahibi+1 yılkarısık derken nasıl yanı oral yaparken hıc agzına bosaldımı partnerın
Temsili olarak "önü trafiğe kapalı arkası otoban"
76 Yorumla
Soran+1 yılarkadan ilişkıye girmıyorum. pardonda nedir bu yaklasım?
Soran+1 yılne gordun kı neyin izlenimi git isine cocuk
Soran+1 yılher cıplak olan anal mı yapıyor. bos konusma. yazma da artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana herşey serbest bu beyinle belli ki akli dengen yerinde değil
11 Yorumla
Soran+1 yılsenin bana laf atan beynin cok mu saglıklı. soruma cevap vermıyorsan camur atma
Gizli Üye(30-35)+1 yılzına bır tek ıcıne gırmesıylemı oluyor bu yasına gelıp daha ogrenemedıysen sana kocaman bır alkıs
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle bılıyordum. opusmek de mı zına o zaman.
Cevap sahibi+1 yılgunah ama zına deıl demışler pekı zına ney zına da haram en buyuk gunah demek ıste
+1 yılevet her ne kadar kendimde yapsam evet zinadır tatlım
00 YorumlaOral cekti canim simdi bak senin yuzunden , gunaha girdin bak :)
00 Yorumla
+1 yılsen zinaymışsın o kesinde
24 Yorumla
Soran+1 yılben senin annene laf atmıycagım. ben gunahkarım ama bana yazdıgın bu yorum iftiranın hakkını helal etmıyorum sana.
- +1 yıl
kusura bakmada kör cahil bilir neyin ne olduğunu yani sizin trollemelerinizden ben YIL-DIM :D
https://i.hizliresim.com/Gvjqv6.jpg
Soran+1 yılben bakmayacagım o fotoya. seni o kadar kaale almıyorum. yazma.
- +1 yıl
kız bak eğlenceli bişey paylaştım troll kızım :D
+1 yılİstediğini yapmakta özgürsün ama bu bakirelikse...
ben oro. sp. uyum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuranda zina yapmayin demez zinaya yaklasmayin der hep artik gerisini siz dusunun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe farkı var senin ona oranı göstermen bile zina.
bırak göstermeyi yalatmışsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar yapıyon malada vurdur :) gözün bile zinası var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina sadece cinsel ilişkiye girmek değil. (evet zina)
00 YorumlaŞehvetle bakmak da zinaya girer.
23 Yorumla
Soran+1 yılileri gittik iste. 3 yıllık sevgılımdı
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. zinaya yaklaşmak bile haram, bırakın yapmayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina penis basinin deligin icine girmesi ile olur
012 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım sana
Cevap sahibi+1 yılNe yani ayeti mi saptirdim ben
Cevap sahibi+1 yılBurdaki kendini bilmez din tuccarlarina inanma. Gunahtir helalin olmadig icin. Ancak zina degildir.
- +1 yıl
dostum benım agzımı açtırma surdan * git yolunu * * koydumun kafir iwww.mumsema.org/.../...olan-durumlar-nelerdir.html oku burayı
Cevap sahibi+1 yılSenin ve senin gbiler bu dini yuceltemeyecek. Sonra neden muslumanlik ilerlemiyor diyorlar. Siz varken olmaz bu is
Cevap sahibi+1 yılOrtacag karanlignda bile yoktu o dinden ciktin salakligi. Cahilsin
Cevap sahibi+1 yılBakar suresine bak kafirleri olsurun diyor neden hristiyanlari kafirleri oldurmedin bu zamana kadar. Din olaylari sartlarina gore yorumlama isidir. Senin gbi oku oku konus o degildir. Hadi oldur kafirleri goreyim
- +1 yıl
Balara suresi ne alaka? sana iyi cevap vermem gerekıyor galiba
tevbe suresinın 30 ayetinde dinde zorlama yoktur diyor
bakara 191 de kafirleri yakladınız yerde öldürün diyor (bradırr kardeşim bu savaş esnasında geçer savaştaherşey mubadır kafana göre öldüremessin kurana göre Allaha sövseler birşey diyemezsin allah sadece savasta diyor
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem