Kıl evlilik için değil şahsi temizlik için önemlidir. Dolayisiyla esinin kes demesinden ziyade senin kesmen ve önem vermen lazım.
Evlilik kişilerin karşılıklı olarak sağladığı güvenin, sevginin resmi adıdır. Cinsellik ise bu iki olguyu evlilik çatısı altında tamamlayan ihtiyactir.
Ilk teklifi bayanın urkmesinden ötürü erkek yapabilir. Bu hem rahatlatmak için hemde hazirlamak için. Günde kac kere olur? Bu ilk zamanlar fazla olabilir. (Evlilik izni, tatil ve balayı gibi etkenlerden oturu) Fakat iş yasamina dahil olunca azalma olacaktır -ki fiziki yorgunluk söz konusu olacak.
Çiftler birbirini reddede bilir. Bu sağlık sorunlarından ötürü, özel günlere dayali (bayanlar icin) veya bireysel kavgalara dayali.
Not: Evli degilim mantıkdan yola çıkarak yazdım. Yanlısım varsa düzeltin lütfen.42 Yorumla
Soran+1 yılYanlışın yok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılHer gun 4 defa yapilir, hep erkk nadiren kadin ister, kadin genelde basi agrir reddeder erkek israr eder. seks evliligin rengidir
14 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mı
- +1 yıl
Gerisi tecrubeyle sabitlenir
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Hmm :)
Kaç günde yapılacağı size kalmış isterseniz hergün yapın.
Kim teklif eder diye birşey yok oda olabilir sende kimin canı isterse.
Eşler birbirini reddedebilir tabikide.32 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşndasın ve bu yaşta evlenicek misin? Hayatının hatasını yapmana az kalmış.
61 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Ve hemen değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlilikte cinsellikte teklif falan yok kim kimi isterse öperek sarılarak sözlerle havaya sokar.. Bunun günü saati yok , istendiğin de yapılır.. Normal de eşler bir birini ret etmez ama özel bir durum varsa o zaman söylenip ertelenebilir.. Korkacak hiç bir şey yok merak etme söylenen saçma şeylere aldanma.. Ağda yapıp tüyleri temizleyeceksin..
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam dede
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüyleri ağdayla bir güzel alacaksın Gerdek gecesi miss olacaksın.. 20 li yaşlarda bâkire bir kız.. Bence 2-3 günden önce bozamaz seni.. Artık dişini sıkacaksın.. bir kaç gün Toto'nun üstüne de oturamayacaksın ama geçecek :) herif işten anlıyorsa zaten bozulduktan sonra zevkten 4 Köşe olacaksın :)) belki yalvarırsın geceleri kalk beni bir becer diye :))))
53 Yorumla
Soran+1 yılO derece! !!!
Cevap sahibi+1 yılSakın Gerdek zamanı Balayına gitmeyin :)) önce bir işinizi halledin bu da benden son tavsiye :))
Soran+1 yılTamam teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte seks hiç düşündüğün gibi değil eşler birbirlerini red edebiliyorlar. Özellikle kadınlar red etme taraftarıdır. En zoru doğum ve sonrası ilişki durumu daha çok zorlaşıyor. Sana tavsiyem olacak eğer eşinin gözü dışarıda kalmasın istiyorsan red eden değil isteyen ol. Erkeğin isterse hayır deme kabul et.
23 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yazmayı unuttuğum bir şey var. Evlilikte seks ilk zamanlar günlük oluyor. Belli bir süre sonra bu tempo yavaşça düşüyor
Soran+1 yılHm. Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl29 yaşındayım evlenecegim günü iple çekiyorum :) bakirim :) volkan gibi patlayacam :) il kseksi hep ben teklif ederim eşim teklif edince hiç hayır demem iki günde bir seks isterim ve iki kere boşalmak isterim eşimin gzüel iş çamaşırları ve gecelikelr giymesini isterim :)
prezervatif takmayı istemem eşimin dogum kontrol hapı içmesini isterim eşimi hisetmeki isterim :)
ama eşimi tüylerini almasını isterim :) tertemiz bal dök yala olsun :)422 Yorumla
Soran+1 yılAma her gün nası kılsız olsun ki
Cevap sahibi+1 yılhergün degilki iki günde bir :) kzıların ki az uzar zaten aaftda iki kere alsa bişey olmaz :) hem pirinç tanesinin geçmemesi lazım dinimizce :) peki sen evli olsan eşin hergün istese seni ne yaparısn :) bir de süslenirmisin :)
Soran+1 yılYani pirinç tanesine hiçbir zaman uzamadı. Şimdi 5-6 günde bir alıyorum ama evliyken nası olacak yaa:/
Cevap sahibi+1 yıle tamam işte prinç tanesi kadar olmuyosa zaten sen temiz bir kızsın :) yani sen benim eşim olsan 5 günde bir alıyosan rahatsız etmez o tüy beni :) bide vajinanın rengi nasıl tüylerinin rengi filan ten rengin oda önemli tabi
Soran+1 yılErkeklerin ki daha mı geç uzuyo
Cevap sahibi+1 yılolur mu erkeginki daha çabuk uzer ben haftada iki kez kesiyorum :) sen beyaz tenliysen bide jilele alma kararrı vajinan agdayl acam kaymak gibi olcak
Soran+1 yılMakine yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılsüper bence tüyden yana derdin olmasın senin vajinan iyidir temizdir eminim :))
Soran+1 yılEvet temiz de yinede sorun olur mu
Cevap sahibi+1 yılolmaz bence :) evlencekmisin sen niye bu kadar kafaya taktın bu tüy meselssini
Soran+1 yılEv kızıyım okulum işim yok. Biraz tombulum ve kapalıyım. İstemeye geliyolar geldi bir kaç kişi. Kısmet işte
Cevap sahibi+1 yılbende evlenmek istiyorum çok hemnde bankacıyım bende çalışan bir kızla evlenmek istemiyom ev kızı olsun istiyorum , annem bakıyo walla :)) e ne güzel kapalı kızsın mutlaka ksımetin çıkar bence :) kaç yaşındasın peki
Soran+1 yıl18 yaşındayım. Ama daha büyük duruyorum.
Cevap sahibi+1 yılkızlar daha olgun gösterir erkeklerde geç olgunaşır ondan erkeklerden büyüktür evliklilte :) shb et etmek istemisin :) ö zel i den :) bende 28 yasındayım
Soran+1 yılAma ilk yorumunda 29 yazmışsın.
Cevap sahibi+1 yılmayısta 29 olcam yıl oalrak 29 ay olarak 28 :)))
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılirtibata gecekmisin :) sohetin harika :) yaşlı mı geldim :)
Soran+1 yılYa ben cinsellik sorusu sordum diye bana cinsellik sormıcan di mi
Cevap sahibi+1 yılyok ya ne alakası var ya ayrıca cinselligi sana sormam :)) çok toysun :))
Soran+1 yılHayır olmaz
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin :))
harika bişey tavsıye edıorm yerken zavk alcaksın :) banyoda kuvettte yatakta koltukta mutfak tezgahı kısacası kalktıgı heryerde koymak ıstıycek :D
211 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
Soran+1 yılKaç güne bir yapıyonuz
Soran+1 yılYa çok mu soru soruyorum? Kaç yıllık evlisiniz? Sen kaç o kaç yaşında çocuk var mı?
Soran+1 yılİkiniz mi yaşıyorsunuz? Senin ailenle birlikte mi
Soran+1 yılYa lütfen biraz bahseder misiniz
18 yaşında, evlenilmez. Eğitimini tamamla ve çalış koca eline bakma.
150 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cisellik eşlerin isteklerine bağlıdır. Ne kadar isteklilerse o kadar yapılır. Bu işin teklifi olmaz, bakışlar hareketler çiftleri yatağa götürür. Eşler birbirini rededer., şöyleki genelde kadınların başı ağrır :)
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Ya bir de o gün hadi tüy sorunu olursa nolacak
Soran+1 yılVajina ya da penis tüyü
- +1 yıl
Düzenli temizlersiniz, her cinsellikte aynı temizlikte olması mümkün değil zaten. p*rno izliyorsanız gerçek seks yaşamı hiç ordaki gibi değildir, onlara itibar etmeyin. Zaman içinde bazen sen penisi görmezsin, bazen eşin vajinayı görmez ama cinsel birleşme olur. Eşinle birlikte halledersiniz bu işleri, belki kılı seviyordur.
Soran+1 yılYa ben tüylüyken açamam.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belirli bir periyodu yoktur. Her günde olabilir ayda 1 de. İlk aylarda sık olan ilişki zamanla seyrekleşebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Once dilekçe ile başvurulur. sonra başvuru yapan karşı taraftan yazılı cevap bekler. Uzun is anlayacagin
60 YorumlaEsine ve sana bağlı. Libidonuz yuksekse hergunde olabilir. Lakin genelde ilk aylar hizli gider sonra seyreklesir...
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
+1 yılteklif olayı yok canım kim daha çok istiyorsa o gün o yanaşır digerine ve hergünde olabilir 2 günde birde ideal olan 2 günde bir bizimki şimdilik öyle yani 5 yıldır
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhergün yapılır seks .. ilk hafta acı çekersin sonraki hafta zevk alırsın ilk hafta o istekli olur sonraları hep sen istersin.. kadın erkeği sexe davet etmeli böyle olunca daha iyi
23 Yorumla
Soran+1 yılAma hadi o istemezse.
Cevap sahibi+1 yıladamı azdırmayı bilcen.. adamın kucahına otur dekolteden firikik ver adamı azdır benmi taktik vercem sana bir saksofon çek bak bakalım adam istiyomu istemiyomu
Soran+1 yılIşte saksoya gelene kadar nası olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılticari sözleşme mi yapacaksın sanıyorsun sanki. alım satım işi olmaz. ikinizin de canı istedikçe marmelat olursunuz. evliliğin ilk günleri hızlı koşar eşek. sonra yorulur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm:)
+1 yılKocanla geçersin karşı karşıya mast. yaparsın o kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ben
+1 yılAnlaşılmiycak bişey yok panpa or. spuluguna resmi bir imza atican altı üstü.
20 Yorumla
+1 yıl:) benim gibi sende hic yapmamissin :) bu konuda bilgisizlik kotu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılevlenince anlarsın nekadar güzel olduğunu el akşam el sabah
11 Yorumla
Soran+1 yılHm teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gbi birine denk gelirsen her gece.. hafta sonlari gece gunduzz..
20 Yorumla
+1 yılevlilikte cinsel hayat erkekten erkeğe değişiyo tüyleride kesersin makinayla jiletle kesme çok sert çıkarlar
020 Yorumla
Soran+1 yılNeyle kescem
- +1 yıl
makinayla diyom ya
Soran+1 yılEvet zaten makine yapıyorum
- +1 yıl
iyi o zaman sıkıntı yok
Soran+1 yılHadi olursa
- +1 yıl
Ne olursa
Soran+1 yılSıkıntı olursa
- +1 yıl
olmaz bişey merak etme sen
Soran+1 yılBilmiyorum ya. Korkuyorum tüy konusunda
- +1 yıl
herkeste var sıkıntı olmaz o kadar uzadıkça al normal bişey bu
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
ilk başlarda heyecan normal hemen çocuk yapmayın bekleyin biraz ayrılırsanız falan çocuk piç gibi kalır ortada bir iki sene bekleyin tartışmalar fazla olmazsa yaparsınız o zaman kadar prezervatif kullansın kocan
Soran+1 yılDaha yok ki kocam
- +1 yıl
evlenince diyom zaten
Soran+1 yılHm tamam
- +1 yıl
başka sorun varmı?
Soran+1 yılHadi ben istediğimde reddederse diye korkuyorum
- +1 yıl
senden nefret etmiyosa ya da başka biriyle ilişkisi yoksa etçeğini sanmam bide senle evlenmek istemediyse onun dışında bir yorgunsa reddeder ondada ortak nokta çok basit kocan uzanır herşeyi sen yaparsın
Soran+1 yılTamam. Teşekkür
- +1 yıl
kafana takılan bişey olursa mesaj atarsın istersen
+1 yılEvlilikte kadın teklif eder diyorlar :/
56 Yorumla
Soran+1 yılHmm.
- +1 yıl
Eksileyen arkadaşların espriden anlamadiklarini anladım. şuraya yazın bari de sizin sorunuza yazarken dikkat edeyim gençler.
- +1 yıl
Kdjfkfl
- +1 yıl
Kader kısmet be canım @berkelmas
adama kalmış kimi günde 3 posta kimdi de haftada 1 posta
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm:/
Evlenek ben sana her seyi en ince ayrinrisina kadar anlatayim oke
01 Yorumla
Soran+1 yılNo it isn't
Kasimda aşk, evlilikte seks başkadır.
51 Yorumla
Soran+1 yılHahaha iyimiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanın performansına baglı belki hergün, belki haftada bir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKim teklif ediyo genellikle
Cevap sahibi+1 yılerkek zaten istekli oldugunu belli eder teklife ne gerek var :) bazende sen istekli oldugunu belli edersin yataga girdiginde ona sarılırsın filan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte seks Mart ayi gibidir once kapidan baktirir sonra kazma kurek yaktirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılguzeldır ben hergun yapıyorduk valla yanı yapıyorduk :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKim teklif ediyodu
Cevap sahibi+1 yılkarım tabıkıdee :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklı olan evlenmesin evleneceksede 35 yaşını beklesin dertsiz başınıza iş almayın
00 YorumlaHaftada 3 normal olan alışırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
Soran+1 yılHmm
+1 yılEvlendiğin gece görürsün merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum
+1 yılkocan olduktan sonra ne olcak kafana göre takılın
11 Yorumla
Soran+1 yılKolay mı:/!
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle evlenirsen gece gündüz pompa: D
60 YorumlaBu yasta ne evliligi teyze
01 Yorumla
Soran+1 yılOkulum yok işim yok. Biraz da iriyim ve kapalıyım.
İstemediğin kadar yapabilirsin sinir yok :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKaç günde bir mesela
Soran+1 yılHmm. Market kasiyeriyse nasıl olur
Soran+1 yılHmm
+1 yılzamanla ogrenırsın bunları
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Cok sikicidir o. O
21 Yorumla
+1 yılSana kimse bir şey oğretmedimi?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yinede bilmiyorum sormak istedim
- +1 yıl
Tuyunu al parfümü sık gerdek gecesi onemli ! Umarım damat korkutmaz seni rahatlatır evlilikte seks olası olabilir her zaman kişinin isteğine bağlıdır senin ya da onun ama yinese kendini naza çekmeyi bil
Soran+1 yılTamam teşekkür. Nazlanmak iyi midir
- +1 yıl
Her zaman değil moralin bozuk olur sinir olursun bişey istersin yapmaz o zaman verme sen istediğin zaman öyle kur yapki oda azsın bazen kudurt bazen süründür
Soran+1 yılAzıcık daha açabilir miyiz? Size zahmet
- +1 yıl
Erkeğinin ipini eline al dediğini yaptırt doverse diye korkma henüz evli değilsin bunları şart koş dayak yok eşit olacaksınız o sana muhtaç sen ona aldatmaya kalkmasın dikkat et ailen yanında olsun her zaman korısun seks hayatı senin elinde olsun onda değil
Soran+1 yılTamam teşekkür
Başka bişey değilde Seksi düşünüyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü merak ediyorum
karımla pek iyi değilde erkeklerimle harika oluyor
015 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılGey misin
Soran+1 yılYani=?
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılO ne demek?
Soran+1 yılIyyyyy