Bazen hayret ederim kadınların dişiliklerini kullanıp herkesi avuçlarının içine alacaklarını düşünmelerine. Hangi akıl ürünü bu acaba. Bilmezler ki gömleği arkadan yırtılan Hz. Yusuf gibi niceleri var etrafta, Allah rast getirmiyor size. Herkes kendine yakışanı çeker kendine.
Bana karşı gerçekten dürüst samimiyse, yanındayken ya da onunla konuşurken safe ve secure hissediyorsam, onunla konuşurken mahremimi açabiliyorsam o rahatlığı ve alanı bana hissettiriyorsa, çekim de varsa yeminler bozulabilir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu kadar ayrıntı verip kale duvarlarını boşa düşürmeyelim dhdbddj
Tövbe etmişliğim yok ki bozayım 🙃
Bazen hayret ederim kadınların dişiliklerini kullanıp herkesi avuçlarının içine alacaklarını düşünmelerine. Hangi akıl ürünü bu acaba. Bilmezler ki gömleği arkadan yırtılan Hz. Yusuf gibi niceleri var etrafta, Allah rast getirmiyor size. Herkes kendine yakışanı çeker kendine.
o bakışını atıp biraz yaklaşırsa, yemin falan kalmaz; bütün suç @Günesinkadini ona yazılır. 😏🔥
Askım günahkar olmasak olmaz mı 😃
Aşkım, sen böyle bakarsan günah sevaba karışır 😏😂
youtube.com/shorts/jnYixQlH4H4?si=KcrkLM1Tp9l341CX
Bir bakış attın kalbimi yaktın
Yıldız ablaya katılıyorum
Bir de gülümsersen kül olurum ben 😎
Yıldız abla her zaman doğru yoldan gidiyor, ben de peşinden geliyorum 😂 😄
Bende senin peşinden geliyoreee aşkooo
Gel aşkım, peşimden gel ama sonra seni bırakmam, haberin olsun 😏😎🙈
Bırakmanı istemem ki 🫠
Vallaha gözlerimin içine bakıp rujlu dudaklarını ıssırması sonra birde saclarla oynarsa şeytana uyarım gibi 🤫😅
Şeytan doldirir ben pompalarım. 🤣🤣
Hareketten ziyade sevdiğim kadının beni istemesi bana tüm yeminleri bozdurur, çarpılırsam da ben zaten çarpılmışım derim. djd
Bana karşı gerçekten dürüst samimiyse, yanındayken ya da onunla konuşurken safe ve secure hissediyorsam, onunla konuşurken mahremimi açabiliyorsam o rahatlığı ve alanı bana hissettiriyorsa, çekim de varsa yeminler bozulabilir..
Hiç bozma niyeti oldumu
Bilemiyorummmm kolay kolay yemin bozmam yeminde etmem
Yemin mi ediliyor kim
Okadar kolay değil
Bana olan romantik tavırları
Toplu saclarını tek hareketle önümde açması
Hiçbirsey yeminimi bozduramaz
Büyük konuşma bozarız 😅
Sen bozdurmaya ihtimal bile olamazsın bremin
Denemeden bilemezsin
Beni yükseltmek istemesi yeterli
Gözlerimin içine bakarak oràl yapması