#smellsmoke

Bazen, bazı anlarda, bazı kişiler vardır ki; nefes alıp vermesi bile yakar bu tarafı.. Bir bakışı kısık kısık, bir duruşu kurumuş dudaklar ıslanmak için çırpınan..
Usulca ve yaramaz bir sokulma gözlerindeki arzuyu ve şehveti gizlemeden ayan beyan aşikar eden..
Bütün zaaflarımı alt üst edip dengeleri bozan bazı nüanslar..

Her şeye hazır bir şekilde merakla beklemesi..
Hani o kısrak kalçasıyla seksi hareketler yapar ya işte o an gel bana bebeğim çağrısı atar ona biterim. İkincisi ise gözünü kırparak, işaret parmağıyla gel bana, bitir beni yiğidim dediği an buna da dama bayrağını kaldırırım :dd
Ha ekstra nefes alışverişinde ortamın havasına tutku bombası atması ise yüreğimdeki ateşi en yüksek seviyeye çıkartıp yanıp yanıp kül olmamı sağlar. Anka kuşu olarak dirilme zamanım geldi :dd
Gözlerimin içine içine bakıp beni istediği belli oluyorsa, hafiften dudağını ısırıp konuşuyorsa karşımda, güzel kokusu burnumu sarmışsa, bakışlarıyla yakıyorsa içimi ben erimeye başlamışımdır zaten.
Selam
Sevdiğim hayranlık duyduğum kişi olsun geçsin karşımda sadece otursun ona bile sırılsıklam olurum.
Sadece kalben ilgi duyduğum kişiye cinsel çekim duyabilirim.
#perso
Cevap
58Cevap

fazla söze gerek yok…
Boynumu öpmesi, sırtımı küçük küçük öpmesi beni deli ediyor vücudumun her yerini böyle küçük küçük öptükçe ben daha çok zevke geliyorum.
Arzulayan bakışlarını üzerimde gezdirmesi ve sonra o baktığı her noktaya dokunmasıyla yanarız alimallah 🤭
gözlerimin içine bakıp mimiklerini kullanması
Ellerimden tutup kalkmış penisinin üstüne oturtsun. Bir eli göğüsümde diğeri başımda boynumu emmesii
Şu şarkıyı ne zaman dinlesem son uçakla izmirdeyim
https://youtu.be/T1qCiBVmm_4Söyledikleri çok önemli, söyleme şeki, ses tonu, bakışlarrrrr
Çapkın biri değildir efendi ağır başlıdir bana karşı yaklaşmaya çalışıyorsa eğer bunu fark etmişsem o an biterim ya.
Göğsümü ısırıp küçük küçük öpücüklerle aşağılara doğru inmesi, tam beklenen anda başka yere yönelip öpmelerine devam etmesinden büyük keyif alırım.
Elbisesinin eteğini hafif kaldırıp, kucağıma oturduktan sonra ellerini omuzlarıma koyup bana doğru yaklaşması 🤤
Yani bilmeden istemeyerekte enseme soluğunun değmesi o an erimek değil yani yanıp bitmeme neden olur 🤣🤣
Kacmasi zor olması pesinden kosturmasi ulasmak için cabalamak bunlar yakıyo insani daha heyecanli oluyo
Sexy sekil göz kirpmasi ve pantolon üzeri caktirmadan orasini düzeltmesi
Gif teki tabiki ve başka ben tv izlerken yanıma sokulup cilve yapması olurdu ben isteksizken uyuyan yılanı uyandırması
Kapıdan giriyorsun saten mini bir elbise ile seni karşılıyor, sonrasında bir anda yakamdan kavrayıp seni içeri çekiyor kapıyı sertçe kapatıp dudaklarına yapışıyor. Bence bu başlangıcı yapan kadın zirvedir.
Şu an aktif bir libido problemi yaşıyorum karşı cins olması yeterli duruyor djsjsjsk
Israrla gözlerimin içine içine bakarak lolipop yalaması 😈
Şu fotodaki hatun gibi kalça bacak varsa gerisi teferruattir
@drzola ne alaka ya
@drzola eyvallah
Bi anda tutup belimden çekmesi
Boynumdan öpmesi
Aniden kucağına alması
Kızların yorumunu okudum da biz dediklerinizi yapsak abaza olup linç yeriz
Küçük dokunuşlar ve dokunurken söylediği sözler. 💆♂️
Karşımda frikik verirse veya diliyle dudaklarını yalarsa
Kokusu bakışları dokunuşu her şekilde deli eder beni 😍😍
Yorgun bir gün ardından gözlerimin içine bakarak saçlarını topuz yapması...
Hiç olmayacak bir yerde "şimdi seni istiyorum" diye kulağıma fısıldaması
Sexy bakış ve mini etek iri göğüsler daha ne olsun erir gidersin
Dudağını ısırsın üzerinde jartiyer olsun tamam erir giderim 😂
Vücuduna dokundurup bunu istemeden yapıyormuş gibi yapması beni çıldırtır
Gifteki gibi avına yaklaşan çita gibi olursa vay halime
dolgun göğüsler, kucağıma atlayıp öpmeye başlaması gifteki gibi ve tabiki fiziksel temaslar penise dokunması falan
Elini bacağıma koyması
Dudak yalamasi, çenesini veya boynuna dokunmasi, elini alete goturmesi
Olmaz. İstediğin hareketi yap sinem beni etkileyemezsin.
* Teşhir ve derin frikik.. Kulaktan veya enseden öpülme, nefesini bana vermesi..
Yazmam için düşünmem lazım. Düşünürsem gece gece yükselirim gerek yok 😀
Türkiyedeki bir çok erkek arkadaşın iç sesi olarak cevaplamak istiyorum : Nefes alması sjsjsjsj
Artık hiç bir şeyden etkilenmiyorum duygularımı yitirdim
Dizginleri ele alıp beni altına aldıgı zaman. Off diyorum 🔥🔥🔥🔥
Kulağıma birşeyler fısıldaması.
Sözler tahrik ediyor beni
@DurriYekta5 ne mesela
Hiç bir hareketi beni diri diri yakmaz 😂
Gelip yanıma sokulması 😍
Onu domine etmemi istemesi
Nefesini boynumda hissedersem tamamdır 😄
Harika bir davetkar bakışı.
Çok seviyorsam saçıma dokunması bile yeter.
Aklımda o varsa yanmışım zaten
Sen çok tehliklisin evlerden ırak
Yavaş yavaş üzerime gelirken Seksi bakışları..
Boynumdan öpüp penise dokunması
Hoşgeldin demek için dizleri üzerine çökmesi
Belimi kavrayıp kendine çekmesi
Böyle yaklaşırsa eriyorum zaten 😀😀
Taytlı daracık gezmesi
Emzirmek istiyorum seni demesi
Varlığı bile yeter :))
Kollarıyla boynumdan sarılıp öpmesi eririm resmen…
Dilini oynatması yalaması
Yanarsam söndüren olur illaki 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?