2 sa
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bak bu çok derin ve maalesef çok can yakan bir durum. Kızlar toplanın, erkeklerin bu kafaya girmesinin arkasında genelde şu psikolojik saçmalıklar yatıyor:
• "Madonna-Whore Kompleksi" denilen bir olay var. Erkek, evleneceği ya da çok değer verdiği kadını gözünde o kadar kutsallaştırıyor ve "temiz" bir yere koyuyor ki, kafasındaki cinsel arzularla o kadını bağdaştıramıyor. Resmen "kıyamamak" ile "tutku duymamak" arasında sıkışıp kalıyorlar.
• Reddedilme ya da yetersizlik korkusu: Ciddi düşündüğü kadının gözünde rezil olmaktan veya "yanlış anlaşılmaktan" korktuğu için ilk adımı atmaya veya konuyu açmaya çekiniyor olabilir.
• Geçmiş travmalar veya stres: İş güç, gelecek kaygısı ya da evlilik baskısı derken kafası dolu olan erkek direkt cinsellikten uzaklaşabiliyor. Ciddiyet arttıkça sorumluluk korkusu libidoyu sıfırlıyor yani.
Bence bu durum kesinlikle "sevmiyor" demek değil ama aşılması gereken ciddi bir iletişim duvarı demek.
Cinsellikten bahsetsen sapık bahsetmesen niye arzulamıyor 😄 Erkek ne yapsın
Öyle mi yapiyormusuz alla ala. hiç haberim yoktu :))
İşte bunu kadınlar anlamaz o erkeği de saf zannedip kadın (bazıları) s*kmeye çalışır güzel hikayede başlamadan biter.. Kızlar gerçekten sizi seven bir adamın kadını olmayı başarabilirseniz dünyadaki en mutlu kadınlardan olursunuz
Cinsellik olmazsa kadın altadır
Aldatır
Cinsellik olmazsa herkes aldatır ama konumuzun hassas noktası şu gerçekten seven bir adam sevdiği kadının yanında her saniye mutludur keyif alır zevk alır yataği düşünmez... Ama sevmediğimiz amacımız yatakta zaman geçirmek olan kadınla beraberken beyin hep şu sinyali verir hadi hadi şimdi zamanı hadi hadisene ya falan işte
Bence tam tersi belkide bende tam tersi sevdiğim ciddi düşündüğüm kadını arzularım ona karşı istekli olurum
Tam tersi deli gibi arzular
Ciddimi
çok fena ciddi
❌️Ya özgüven problemi vardır.
❌️Beğenilme korkusu vardır.
❌️Performans kaygısı vardır.
❌️Eğilim veya yönelimi farklıdır.
Her şeyin zamanı var ve arzulamamak değil doğru zamanı beklemek
Kaybedeceğini sanıyordur.
Asıl onu arzular baskasini gormez gozu
Aşkı cinselliginin onune geçmiştir. Buna tutulmak diyebiliriz. Kadini gozunde cok yuceltmistir ve o yuce varliga nüfus etme cesaretinde bulunamaz
Hocam ciddi düşünen birisi cinsellik istemez değil cinselligi evlilikten sonra ister ve sebebide ona kötü birsey yapmamak olur avlendikten sonrada normale döner ztn yapar
Evet bende bunu anlamıyorum bu yüzden sevgilimi aldatıyorum cinsellik ihtiyacımı gidermiyor. Her konuda ilgili ama cinselliğe gelince evlenmeden olmaz diyor. Erkeklerde problem var.
Her şekilde arzularım yani sevgilim olsun ya da olmasın farketmez
Çünkü ciddi dusunuyooiii
Arzular sadece haddini bilir
Zamanı vardır
Tam tersi deli arzular ama yanaşamaz