Gerçekten öyle afedersiniz seks denildiği anda akla kadın geliyor ama seks iki kişi erkek ve kadın tarafından yapılan bir şey ise neden çıplak bir erkek problem olmazken çıplak bir kadın seksi çağrıştırıyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten öyle afedersiniz seks denildiği anda akla kadın geliyor ama seks iki kişi erkek ve kadın tarafından yapılan bir şey ise neden çıplak bir erkek problem olmazken çıplak bir kadın seksi çağrıştırıyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
seksin veya videolarin sadece erkekleri tatmin etmek gibi bir amaci var sanki. duzen buna kurulu, sacma sapan bir sekilde..
Kadın vücudu daha çekici çünkü
Tabii erkeklerinde ön planda olduğu videolar güzel olurdu ama kadın daha çekici o yüzden
Çünkü kadın vücudu baştan aşağıya cinsel obje
Örneğin bir kadının dekoltesine erkekten önce bile kadın bakıyor
Por'oların çoğu hetero erkeklere göre yapılıyor çünkü bazen kamerada sadece kadını görüyoruz hetero kadınların da izlediğinin ve sevdiğinin farkında çok olmayan bir sektör var
Kadin vucudu kendi cinsini bile tahrik edebilen bir varlik oyle yaratilmis biz insanlar da ozellikle bu konunun ustune cok anlam yukleyince dedigin gibi oluyor
Hayır kadın vücudu kendi cinsini falan tahrik etmiyo sen erkek olduğun ve hetero olduğun için öyle sanıyorsun
Ya bunu ben uydurmadim kizlarin deyimi bu sende heterosun bu yuzden sana cekici gelmiyo demekki
Kızlar gelmiyo evet hatta. çok biçimsiz bile geliyorlar güzel bir vücut yapısı değil bence bana erkek çok estetik geliyor hele biraz yapılıysa 3 saat oturur izlerim
Iste sen oyle dusunuyorsun ama benim eski kiz arkadasim kizlardan hoslaniyodu erkekten de hoslaniyo ama kizlar cok cekici geliyordu ona mesela cinsellik konusunda erkek cok fazla tahrik edemiyordu onu ama cekici bi kiz gorsun hemen islaniyodu degisik ya herkes
Biseksüel ya da lezbiyen çünkü eski kız arkadaşın bastırarak hetero dedim farkettiysen hetero biri kızı napsın aw iğreniyom bile ben kız vücudundan
Iste bende onu diyorum sadece erkekler degil kizlar bile oyle bakiyor dedigim gibi bide cok anlam yuklenince kadinlar uzerinde bu konuda bilinc tamamen ona calisiyor
Gay erkekler niye var o zaman onlar da kadın sevmiyo ki sadece kadınlar mı bisex
Konu o degilki erkek cinsel obje olarak gorunmuyo toplumda sorudan ciktin sen
Toplum görüyor aslında siz farkında değilsiniz sadece ülkede canım feminist çok
Ben toplumun bakis acisindan bahsettim zaten sen niye beni rakip olarak gorup sahsilestirdin olayi 😅
Çünkü genelde erkekler daha çok kovalayan arayan taraf olduğu için
doğası öyle ben de öyleyim
İlk defa burada bir erkeğin bunu sorguladığını görüyorum, bence en büyük sebebi kapitalizm.
@Hayaletmod kaptalzm kadını obje olarak göstermeye calşıyı
Evet öyle maalesef bilinçlenmek lazım
İşte bazı saf kzlarda bilinçlenmek yerine onlara hizmet ettiğini bilmeden soyunuyo sırf biri begensin diye
Haklısın bu yüzden birbirimizi de bilinçlendirmek lazım
Bencede
Çünkü işi bitiren kadın
Toplum öyle gösterdi bugüne kadsr da ondan
Erkekler yapiyo bunu