Bir erkeğin bir kadına duyduğu sevginin gerçek olduğunu anlamak için cinsellik şart mıdır?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğin bir kadına duyduğu sevginin gerçek olduğunu anlamak için cinsellik şart mıdır?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Fiiliyattan bihaber olmaktan değil, fiiliyatın gereksizliğine inanıştan kaynaklanma ihtimali yüksektir. 'Orgazm zihindeyse, bedensel aktiviteye ne hacet' mentalitesine yorumlanabilir. Tenlerin, birbirlerinin ateşine hasret kaldığı, buram buram feromon yüklü bireylerin 'dokunuşlardan' uzak olduğu sevme ve hayranlık duyma şeklidir bu, mümkündür.
Adam olan karakteri olan zaten cinsellikle bağlanmaz. bir zamanlar dokunmaya bile kıyamayanlar vardı şimdi nasıl sevişsem ne maymunluk yapsam da yatağa atsam derdindeler. kadın da erkek de aynı amaçları bel altı olmuş.
Helal
Cinsellik sevginin ispatı değildir ama bunu romantikleştirip her yoğun duyguyu da sevgi sanmamak gerekir. Bir erkek hiç birlikte olmadığı bir kadına gerçekten derinden bağlanabilir; fakat bazen bağlandığını sandığı şey kadının kendisi değil, kafasında yarattığı kadındır. Aradaki fark acımasızdır. Gerçek sevgi, sahip olamadığın halde de karşındakinin iyiliğini istemektir. Cinsellik olmadan da sevgi vardır. Ama cinsellik yaşanmadı diye bir erkeğin duygusunu otomatik olarak masum, derin veya gerçek kabul etmek de saflıktır. Bir erkeğin sevgisini yatağa girip girmediği değil, kadından hiçbir şey alamadığı zaman ona nasıl davrandığı gösterir. İlgi, sabır, saygı ve tutarlılık varsa duygu ciddiye alınır. Bunlar yoksa cinsellik olsa ne olur, olmasa ne olur? Ortada sevgi değil, ihtiyaç vardır.
Bu zamanın getirisi ve insanların direk içgüdüsel olarak hareket ettiklerinden dolayı böyle oluyor. Hissiz duygusuz Hayvanlar da iç güdüsel olarak davandıkları için direk yakınlaşmalarında çiftleşme oluyorsa bu zamana daki toplumumuzun çoğu kesimi böyle hareket etmektedir maalesef.
Zaten sadece bir erkek (aslında adam) bir kadına derinden ve içten bağlanabilir. Hayatını adar.
Oldukça iddialıyım, tamamen cinsiyet meselesi. Çünkü böyle bir adanmışlık sadece erkeklerde var.
İnsanlık tarihi ve sosyoloji beni doğrular.
Not: İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çok ender rastlanmakla birlikte mümkün. Normal şartlarda erkeğin biyolojik, zihinsel varoluşuna uygun değildir böylesine koşulsuz aşk.
Eril enerjileri düşük ve aynı zamanda kadınlar konusunda başarısız erkekler birazcık anlayış ve ilgi kırıntısı gördüğü kadına kısa sürede derin ve idealist şekilde bağlanır, hatta onu gözünde tanrılaştırabilir. Lakin bu bile sürdürebilir değildir. En fazla 3 yıl.
Sağlıklı bünye ve kafaya sahip erkekler cinsellik alamadığı kadına ömür boyu bağlılık geliştiremez. Erkekte duygu bağının oluşup gelişmesi için aynı partnerle seri cinsellik şart. Kızlardaysa durum tezat. Kadın, duygu geliştirmediği erkeğe seks vermez. Veriyorsa da ücret ya da maddi bir beklenti karşılığında zoraki verir. Bu tip bir seksin de sizler için tecavüze uğramaktan farkı yoktur.
Asıl o erkek derinden bağlanır cinsellikle bağlanan erkekten hayır mı gelir 😂😂
Konuşşşş arkanda sağında solundayım konuşşş
Yorumlara baktımda. kızlar erkeği nasıl bağlarım diye türlü türlü takla atarken. erkelerin görmeden bile bağlanırım demesi. taktiğe gerek yokmuş kızlar.
Valla yok aslına bakarsan
Öyleymiş
Cinsellik tabiki şart değildir, ama bazı şahsiyetler istiyor istediğini alamayınca da herseyde sen sucluymuşsun gibi davranıp türlü bahanelerle sizden ayrılır.. bazılarının beyni maalesef orada calısıyor.
Bağlanabilir ama açık konuşmak gerekirse bu zamanın şartları gereği öyle bir erkek varsa ya iktidarsizdir ya da tipsiz djdjdn
Niye
Bağlanabilir, cinsellik kafasın da olan da istediğini alamayınca uzar...
Tamam boyu mu uzar 🙄
Hayır yahu cinsellikse amacı alamayınca kaçar gider.😀
Aaa ben de boy atıyor sandıydım ah ne kadar safım sjsjxk
Tamam inandım bende.😀
Didişemiyoruz artık hiç zevkli değil uykum geliyor sjsj
Ruhsal bağlılığın maddesel boyutta bir karşılığa ihtiyacı yoktur. Fakat karşılaşmadan sonra bu hayatidir. Damarlarınızda akan kanda bulunan tüm alyuvarlar ve akyuvarlar dahil fiziksel birlikteliğe muhtaç hale gelir.
Evet. Baglanabiliriz.
Bizde "Aşk başa gelince, libido seyahate çıkar.
Ama nereye kadar. Eninde sonunda o duygusal çekim bedensel cekime de dönecektir, dönmelidir de. Yoksa nasıl sevdigimizle evlenip birlikte yuva kuracagiz.
Bağlanabilir ya. Valla öyle adamlar var kiiii... Neyssee🥹😂
Nasip olur mu be 😋
İnsta bak instaaaa ajdjd
Ödüm koptu ya ahshs
Cinsellik ile sevğinin arasında bir bağ olması gerekir, sevdiğini Arzulamalı insan günümüzde bu durum sevmeden bacakarası sevğisine dönüştü araya şehvet girdi ve sevği olmadan ne tadı kaldı ne tuzu...
Hayır olm ne alaka daha çok erkeklerin uğdurduğu bişey gibi geliyo
Orası doğru shs
Bence alakası bile yok. Seven adam gözüyle sever kalbiyle sever vs vs 🤗
Ama sevipte tutkulu sekste muhteşem 😍
Evet bağlanabilir birlikte olduğu ile de bağ kuramayabilir cinsellik bağ kurmak için garanti sunmaz çocuk yap eve bağlansın demek kadar saçma.
Kaldı mı öyle seven erkekler.. cinsellik bunu belirlemez ama arzusunu görmek iyi olurdu
Bence cinsellik şart değildir doğru bir karakterde bir adam sevdiğine derinden bağlanır bence
Cinsellik asla şart değildir
Erkek, kadının ruhunu duygusunu tutkusunu kendi kalbiyle tatmışsa bağlanabilir
Şart değil.
Bekarken yapılan cinsellik ilişkiyi yozlaştırıyor bile.
Bir erkek bağlanamaz , ama bir adam için aynı şeyi diyemem çiçeğimsu
hiçbir erkek bağ kurmak istediği kadına cinsellik düşünmez önceliği olmaz
Birlikte olmadığı dediğin cinsellikse evet bağ kurulabilir.
Tabii ki bağlanabilir, gerçekten insan olan herkes bağlanabilir
Hayır öyle olsaydı escler aşk meleği olurdu herhalde
Şart veya olmazsa olmaz değil ama kendini sürekli çeken karşı cinsten nefret ederim.
Bu o kişiye bağlıdır. Her erkek derin den bağlanmaz.
Eskiden buna cevap evetti şimdi ise cevabım aynı değil
İnsan dokunmadan da sevebilir. Hatta şu kadar söyleyim hiç görmeden bile sevebiliyor
Birlikte olmakla bağlanacak insan varsa zaten bağlanmasın
Duygusal anlamda bağlanmak için ille cinsellik olacak diye bir kaide yok.
Elbette duygusal olarak bağlanır bisey yasamasina gerek yok kadinlarda bjseyler yaşayınca bağlanır galiba öyle biliyorum
Baglanabilir tabiki illa birlikte olacak diye kaide yok zaten baglandıgı birisiyle birlikte olmak ister
Ay bunlara hiç güven olmaz ki çok tutarsızlar sjsh
😅
Derinden kastın ne olduğuna bağlı değişebilir bu.
Aşksal
Evet olabilir
Baktım bir erkeğin kalbi yokmuş jkf
Yokmuymuşş muu
Yokmuş kesin bilgi bana inan jkf
Tamam sana inanırım 🥹
Bu soruyu da bilirsek cennete mi gitcez 😂
Sen kesin cehenneme gidecen boşuna debelenme
Tövbe de çarpılıcan 😂
Niye mübarek misin sen erdin mi
Hayır cennete cehenneme kimin gideceğini Allah bilir dicektin 🤦
Yok mesela sen Netanjahu cennete gidebilir diyebilir misin
Ben kimse hakkında cennete cehenneme gider diyemem Allah bilir 😌
Ya şovu kes shdj
Yargısız inafazçıııııı 😂
Bizim zamanımızda cinsellik yoktu sevdiğimi harbi severdik
Aaa aşk etiketinde fenomenmissin tavsiye alabilir miyim bir konuda ,😄😄
Tavsiye veremem Aşk konusunda :D
Ya hayır tavsiye dediğim bişey soracağım fikrini söyle banane banane aşk konusunda femomen diyor 🥲🥲🥲
İlk gibi olur iştehh
Nasıl yanii
İlk heyecan gibimsi unutulmaz bağlanılır diyecektim son anda caddeden geri döndüm bir şey değişmiyor o karşı ve cinslerde
Doğru yavru
Erkekler sayesinde haklı olacağım aklıma gelmezdi kdmdkmk
Onlar hiçbir zaman haklı değiller ki shsj
Hayır her şey cinsellik değildir olursa o adamdan olmaz zaten
Bağlanır, örnek ben. Hoşlandığım birisi var ama imkansızız
Asiksan cinsellik kafanda olmaz
Ben bağlanmam
Yani zor ama imkansız değil bu..
Evet sevdiğine
Bağlanır tabii
Arada aşk varsa olur
abaza değilse bağlanır
Bağlanırız, cinsellikle bağlanmak çok başka şeyler
Bağlanır bağlanabiliyor yaşanmış bir tecrübe
Bağlanmak için cinselliğe gerek yok ki
Bağlanır, cinsellik şart değil
Çok seven adam olan erkek bağlanır evet..
Tabii ki bağlanabilir.
Arzular en fazla
Olmaz sanırım
Şart değildir
İmkansız.