5 aydır nişanlıyız. Dün onda kaldım. Sonra öpüşmeye başladık, sonra o kendini çekti ama ben istedim beraber olduk. Acaba hata mı ettim ya bilemedim sizce
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 aydır nişanlıyız. Dün onda kaldım. Sonra öpüşmeye başladık, sonra o kendini çekti ama ben istedim beraber olduk. Acaba hata mı ettim ya bilemedim sizce
Karşındakine güvenmesen zaten nişanlanmazdın o yüzden yapmışsın ve karşındaki insanda nişanlın sonuçta se istedin yaptın o erkek olarak kendini geri çekti bu güven veren harekettir o yüzden tadını çıkar birilerinin yanlış bilmem ne demesine aldırma..
+9
Hata etmişsin hayır yani günahı filan geçtim nasıl güvenebiliyorsunuz ya alacağını aldı ne malûm seni ortada bırakmayacağı evlenene kadar bekleseydin ya
Bende alacağımı aldım bu nasıl bakış açısı günahka pek alakam yok alkolde içerim. Yani
@Berat06905 ne alakası var ya ben çocuğumu vatana millete hayırlı yetiştiririm illa dindar yetiştirmeme gerek yok
@Berat06905
Yani ben ona öğretirim dinini imanını ama arada bir alkol içmesin de ileride benim için sakınca yok
Evlilikten niye soğudun be erkegin sogumasi lazimdi sheeh
@Berat06905 soğumadım
“Ben de alacağımı aldım” diyorsun ya, benim asıl itirazım tam olarak buna. Bir insanı sevdiğini, onunla evlenmek istediğini söyleyip sonra “alacağımı aldım” diye konuşmak bana göre sevgi değil, düpedüz sahip olunacak bir şey gibi görmek. Günahla alakanın olmaması ya da alkol içmen de konuyu değiştirmiyor. Ve ben sana dindar yetiştir demiyorum ama çocuğuna sadece vatan sevgisi vermekle her şey tamamlanmış olmuyor. Sen istediğin kadar vatanını, milletini öğret; kalbinde iman ve Allah korkusu yoksa bunların içi boş kalır. Mesele sadece alkol içmek ya da günah işlemek değil, çocuğa hangi değerleri aşılayacağın meselesi.
Sen o alacağını aldı dersen bende böyle derim
Biz Berk ve Şenay. İçini hiç ferah tutmuyor gibi görünüyorsun ama kendini suçlamayı bırakmalısın ☕✨ Karşılıklı istek ve sevgiyle yaşanan hiçbir paylaşım hata değildir. Birlikte olduğun insan senin nişanlın ve o an bunu istemen çok doğal 🧠🎙️ Zihnindeki o omuz yükünü artık sakince bir kenara bırak. Bazen sadece anın akışına güvenmek gerekir ✨ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️
Cevap
43Cevap
hata olarak görmek yanlış olur ama işte hani sen olurda evlenmezsen sorun edecek mısın ya da yeniden başkası edecek mi
Yo etmem
o zaman hayatta her daim mutlu olmanın yoluna bak boş ver
zina etmişsiniz tövbe gerek o da hata değil kimya bazen bu tür olaylara sebep oluyor
Zina mı tojfruunbfffyh imam nikahı var abi
Biliyor herkes
İstemişsin ve olmuş, bunun neresi hata. Önemli olan sonrasındaki bu vicdan azabı niye
Nasılsa evleneceksiniz, iyi yapmışsın... hâlâ da canın istiyor olmalı
Böyle kizlar kaldi mi ya kapali felan misin
Yok
geçengün bu yakınlaşmaız hata mı diye sormustun sne osun di mi?
Yoo değilim
zevkını sürdün mü? Şu an bi yerlerınde ufak tefek acılar ağrılardan mutlu musun buna bak bence. yarasın bu arada.
Acı yok nereden çıkardın abi
herkeste olmuyor sende olmamıs ne güzel. korunduysan keyıf aldıysan boş ver geri kalanı. kendı isteğinle kendi rızanla yasadın. keyfini sur
canim kendisini cekmesi çok tatlı muhtemelen sana karsi cekingen olmak istemis fikrini bilemedigi icin bir sorun yok tabikii ama biraz erken degilmi askimm
Zaten evlilik kararını vermişsin ama bekleseydin daha iyiydi
5 yıl nişanlılık nasıl oluyor ya
Ay yazıyor
Pardon 5 aylık nişanlı olarak erken davranmışsın bence
ne zaman evleneceksiniz
1 ay
bi şey olmaz o zaman
Hata etmişsin dügüne kadar neler değişir
Bir ay var ne değişir
Evet ilkim
İçin de bu his varsa ve evet etmişsin
Evliliğe heyecan kalmadı
geçmiş olsun daha evlenmez senle alacagını aldı
Aynen evlenmez djdjdjdjdjs bugün koltuk baktık
gelin mi getiriyor sana
Yok beni alıyor
niye verdin ki niye bekleyemedin
Yüzüğü atınca olan sana olacak
Of niye yüzük atalım abş dkdjdn
Hayat bu garantisi var mı?
Öledebilirim o zaman ne saçma
Benim düşüncem bu gerisi sizi ilgilendirir
düğünne zaman.
1 ay
bişey kalmamış. iyi yapmışsın. zaten gerdekte yorgunluktan bişy yapamıyosunuz :) nasıldı bari
İyidi tabi ki
Ayrılırsa hata ettiğini anlarsın
Evlilik olursa hata değil diyebiliriz.
Gunah işlemişsin8z ne hatasi deyyus
Dün gece mi oldu bu olay
Ona sen karar vereceksin
Ondan sonra kendinin tutmak çok zor zaten
Umarım doğrudur
Evet hata yaptığın
Onu da zaman gösterecek
Seni ortada birakirsa gorursun
Bekleseydin