17 gü

Bu adam azginliktan mi boyle davrandi yoksa neden boyle davrandi?

Yasca buyuk bir adamla beraber oldum. Önceden tanısıyorduk, merak hayranlik falan vardi aradı etti görmek istedigini soyledi bulustuk bir sekilde beraber olduk. Benim ilkimdi. O romantik ve manipulatif başladı sarilmalar olusmeler falan ama çok bencildi, yatakta sadece kendi tatminini düşündü. Beni hiç düşünmedi. Hayır bir de mesela girdigini zannediyor odakli odakli onu bile beceremiyor azmış kudurmuş. Ama sesi normal günlük sesiydi nerdeyse her zaman. Emirler verdi, ilkim oldugunu soyleyince onden cıktı sormadan arkadan girdi. Kayganlastiric veya kondom kullanmadi. Zorla bir seyler daha yapti yazamiyorum. Bekaretini bana sakla ülkene gelecegim dedi. Ben bir daha hayir dedim orada ama genel olarak ilkim oldugu icin bir de cok yas farki var diye bir sey diyemedim. Sonlara dogru ama epey sogudum bu sefer ben de isteklerimi soyledim reddetti mırın kırın etti bahane uydurdu. Camı gosterip baban seni boyle gorse ne yapardi falan dedi yasin kacti diye sordu halbuki yani tanisiyoruz biliyor yasimi. Balkondan atlayacaksin biliyorsun degil mi dedi saka yapiyorsun herhalde dedim ciddiymis ben atlamayacagimi soyledim o da atla falan dedi hayir dedim direttim tamam dedi ama tellerden atlaman lazim yoksa cikamazsin dedi. Ben ayrilirken o da nasil atlayacagini gormem lazim diyip balkona cikti beni izledi. Ben atlayinca bravo falan bir seyler dedi aradi. Ertesi gun bulusup hediye vermek istedi ben istemedim o lutfen bulus benle dedi bi kafe konumu atti gelemem ayriliyorum adadan dedim. O da ben geliyorum dedi geldi ben cikmadim feribota bindim gittim. O adresini ver adresine yollayayim dedi. İstemedim. Sonra engelledim zaten adami.
Bu adam azginliktan mi boyle davrandi yoksa neden boyle davrandi?