Eski erkek arkadaşımla öpüştük. Barışmak istemedi benimle ama nedense yanaştı. Öpüşmeyi uzatıp göğsüme ellemeye çalıştı. Sevgiliyken hiç yapmadığı hareket. Bende hemen geri çekildim ne yapıyorsun dedim özür diledi. Sizce neden böyle bir yaklaşımda bulundu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O an çok daha fazla etkilenmis senden ve devami gelebilir gibi dusunmus neden yeniden şans vermiyrosun
Çünkü cinsellik aşk değildir ondan onunla o gün sevişseydim ne olacaktı? Kalbinden beni sevmiyor ki sadece etkileniyor cinsellik açısından öyle insanı ne istiyim ben
Yanliş düşünüyorsun. İnsan sevdiği kişiyi arzular. Sevdiği kişiyi arzulamayıp başka kişileri arzuluyorsa orada ciddi bir sorun vardır. Ayrıca geçici olan aşktir. Aşk yerini sevgiye birakmiyorsa arzu sevgiyle cinsellikle birleşip tutkuyu dogurmuyorsa o ilişkinin sonu er ya da gec biter. Aşk ı ilahi aşk gibi sırf manevi temassiz olarka yorumlamayın bu bir hatadir. Sadece hissi hareket etmiş. Bu kadar büyük ceza verme. Sadece onu değil kendini de cezalandirmıs oluyorsun çünkü.
Aylar sonra görüştük benimle barışmak istemedi. Birbirimize göre olmadığımızı tekrarladı ama bana elleşmeye çalıştı ayrıca cinsellik sevgi gösterisi olsaydı bütün eskortlar evlenirdi. Bence zihin algın yanlış. Çevremde bir sürü örneği var amcam yengemi merdivenden itti resmen boynunda kablo kırdı ölümden döndürdü kadını ama yatmaya devam ediyorlar üstelik yengemi aldatıyor cinsellik yaşıyor diye seviyor mu? Allah inse inanmam yine sevdiğini.
Senin verdiğin örnekle benim bahsettigim seÿ ayni dogrultuda degil. Aşkin sevgiye dönüsmedigi. Kadinin seks objesi olarak görüldüğü örnegi anlatiyorsun. Benim kast ettiğim aşk somuttur soyut değil. İnsan aşik olduğu kişiden tahrik olur cinsel çekim yaşar. Aşk geçici bir sarhosluk halidir. Max 6 ay sürer. 6 ay sonra ayni etkiler devam etmez ama yerini sevgiye birakabilir. Aşk var sevgiye de dönüştu diyelim ama cinsel çekim yoksa cinsellik sorunu varsa o ilişki biter. Evlilik olupta bitebilir evlilik olmadanda ben bundan bahseidyorum. Eski sevgilin bu konuda zamansiz davranmis olabilir. Fakat orada durduk yerde yapmamis. Eski sevgilim diyorsun aylar gecmis diyorsun ama sonucta orada öpüşuyorsunuz. Seni zorla öptüyse tamam haklisin. Ama karşilikli hissederek öpüşme olduysa o an bir yükselmis olabilir. Kast ettiğim bu. Asla şiddeti de onaylamam. Ölçüsüzlügü seviyesizliği de. Kadinin objelestirilmesini de. Bana karşi yaptığin elestiye saygı duysam da bu senin önyargın. Zihnim de algımda doğru. 41 yaşinda bir kadinım. Neler neler yaşadim. Hayat senin hayatin. Tercih senin. Karar senin. Yeter ki pisman olma. Ben kötlülük olsun diye bir sey yapmam. İyiliğin icin söyledim. Hayat senin. Dilediğince yaşa.
Merak etme erkekler dişi sineğe bile cinsel çekim yaşıyor dişi olsun yeter benim için cinsellik en son planda. Benim şikayetim olmadı. Zorla öptü de demedim ama zamansız yaptı
Merak etmiyorum. Nezaketle konusuyorum senin aksine. Her erkek aynı değil. Her erkek abaza değil. Zamansiz yapmasi heycanindandir. Kendi cezalandirma. Diyeceklerimi nezaketle sana saygi duyarak ifade ettim. Hayat senin hayatın.
Ayrica arzulama kismi sadece erkekler için degil kadinlar icinde gecerli. Sende onu arzulamalisin seviyorsan eger. Arzulama problemi genellikle kadinlarda olur ben seni kast ederke ifade etmiştim. Zamansiz olmasina üzüldüm. Ama tercih senin. Ister yeni bir sanş ver ister verme. Mutlu olmani temenni ederim. İyi günler.
Ben onu seviyorum ve arzuluyorum. Ama onun bana karşı duygusal bağını yeterince hissetmediğim için böyle şeyler istemiyorum
O zaman ona erken de yeniden bir dene
madem sevgili olmıcaz gider ayak bi s*km bunu diye düşünmüş olabilir
Benimle barışmak istememesime rağmen bu yaklaşımı normal mi
normal tabii s*kmek istemesi ben olsam s*kmiştim bile :D
Hoşt sapık
hahahahhaaa
Belli neden oldugu çok açık tek dertleri seks yapmak aw
Biz 4 senedir beraberdik hiç öyle yapmamıştı daha önce
Yaşı çok küçüktü oyüzden seks bilmiyordu şimdi ergen ve yetişkin şimdi biliyor😀😀
Alakası yok. 4 sene önce 17 idik küçük değildik
tamam işte herkes aynı degil yeni ögrendi
Ne yeni öğrenmesi ya, hep öpüşüyorduk zaten ama hiç dokunmaya cesaret edemiyordu tuhaf geldi bu hareketi
Fırsat bulmuşken daha ilerisini denedi
Tahrik olmustur
Neyden. Ne alaka
Öpüşünce işte tahrik olmuş göğsüne ellemeye çalışmış
Öpüşmek tahrik eder mi ki beni etmiyor hatta benimle barışmak istemediği için onu öperken de bişey hissetmedim
Ya nasl öptüğü önemli o an onun için tahrik edici opusmusnzdr oda ellemeye calismis
Eve gidince onu azarladım hem benimle barışmak istemiyorsun hemde böyle yapıyorsun midesiz misin sen dedim. Sende istekliydin dedi. Öpmene bişey demedim ama dokunman abartı dedim özür diledi bidaha yapmaya cesaret edemez di mi
Kızdıysan etmez ama iste tahrik olunca bisyler yapar elleme dokunma gibi
Seni seks için arzuluyor
seni denemiş
Belki yaparım diye
Neden geri çekildin
Çünkü beni sevmiyor
Ama öptün
Duygularıma yenik düştüm ama ellemeye çalışması fazla geldi. İlk önce tişörtümün üstünden sıkmaya başladı sonra parmağını geçirmeye başladı tepki verdim sakin ol dedi sonra bağırdım yapma dedim ve durdu. 2020den beri görüşüyoruz hiç böyle yapmamıştı daha önce böyle bir isteği de olmamıştı
Seni kaybetmekten korkuyodu önceden