Cinsel açıdan doyumsuz olmak ilişkide avantaj mı, sorun mu?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel açıdan doyumsuz olmak ilişkide avantaj mı, sorun mu?
Bu genellikle dikkat ediyorum kadınların çok istemediği bir şeydir erkek için soru yoktur Şahsen ben kendi adıma söyleyeyim ben doyumsuzum Ama hiçbir şekilde doymam kadının da öyle olmasını isterim hani herkes dengini çekermiş ya o yüzden söylüyorum bu lafım yanlış anlaşılmasın ama kadınların biyolojiksel gereği fazla iletişimden sonra kuruluk oluştuğu için Canları acıyor Bu da hani kadınlara otomatik olarak uzun süreli seks yaptırmıyor maalesef
Doyumsuz olan taraf benim. Kesinlikle avantaj olarak düşünüyorum. Hayatımda sadece 2 kadın partnerim oldu bu şekilde doyumsuzca yaşayan. Tencere kapak misali... Diğer partnerlerimde bu kadar istek yoktu ve benim açımdan sorun oluyordu.
Partnerinle aynı frekanstaysan müthiş avantaj. Ama zit biri ile birlikteysen cehennemden beter Allah korusun gözlerinin içine bakar yeter yeter diye tüm haz çöp
Cevap
15Cevap
Karşılıklı doyumsuzluk varsa tadından yenmez
Karşılıklı değilse sıkıntı. Bir taraf istemiyorsa ve sırf karşı taraf istiyor diye yapıyorsa bir anlamı kalmaz zaten.
avantajdır tabi ki de
Denge önemlidir. Karşındaki kişiyle dengeyi bulamazsan sorun olur azı da çoğu da...
https://hizliresim.com/upbhjzpm
Yaratıcılığı gelişir karşıdakinin
Burçların karaktere etkisi vardır ama bu kişinin bütünü değildir. İnsanın bakış açısı, tecrübeleri, olayları ele alış biçimi, karşısındakine karşı tutumu bür bütündür. Ben de burçlara ön yargıyla yaklaşmam ama az çok kişinin karakterine etki ettiğini ve bize küçük ipuçları verdiğini düşünüyorum.
aslında avantaj ama bir taraf yetersizse sorun olur
Tanışabilir miyiz
Eğer karşı tarafda doyumsuzsa hiç sorun değil mükemmel bir birliktelik ama biri az biri çok isityorsa ozaman sçtın işte
Alt tarafı bir beyaz sıvı, amma abartınız he. Sıvı çıkınca isin bitiyor, istediğin kadar doyumsuz ol. Fabrika mı bu sürekli üretsin yaw.
Avantajdır Vücudun İstediğini ona veriyorsun
Tek taraf soğuksa o doyumsuzluk biraz sıkıntı oluyor iki tarafta yaşamalı bunu
İlk başta güzel gelse de ilerleyen dönemler de sorun oluyor
Denge önemli
şimdiye kadar bir kaç defa sorun olarak yaşadım.
Karşılıklı olmayan her duygu sorun teşkil eder.
Ön sevişme süresi uzun tutuluyorsa avantaj
Benim açımdan problem yok
Sorun. Doyumsuzluk kötü
Önemli bir avantaj
ikisi de
Doymuyorum ay
Fazlası sorun olur
Sorun olur
Sorun...
Avantajya kolay kolay kimsenin eline gecmez
Avantajlı bence
avantaj