En sevdiğim yemeği yerken bile doyduğumu hissedemiyorum. Cinsellikte de bu şekilde mi olur? 🙈
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel açlık başka şey, her şeyi ile mükemmel bir cinsellik yaşadığınız halde hiç bir şey yaşamamış bigi hala durmadan sevişmeyi istemek başka şey. Aşk yok ise hiç aralık vermeden saatlerce, günlerce, haftalarca da sevişseniz hiç bir şey olmayacak, doymayacak, hep bir şeyler eksik diyeceksiniz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılnemfomani bir çok insanda görüyoruz bunu, yüksek seks bağımlılığı gibi bir şey, yinede bazı organlarıda bir şeyler ters gidiyor olmalı bana kalırsa, ilk aklıma gelen trioid ve böbrek üstü bezlerinin aşırı çalışmasından kaynaklı olabilir, bunuda doktorunuz ile görüşün lütfen
aşırı yemek yemek doymamak asla psikolojik bir durum değildir ama yinede bir doktor kontrolüne gidilmesini tavsiye ederim00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doyumsuz hanım çekici olur sürekli içinde olmak içinde uyumak süper keyif ben uzun süre içinde kalmayı boşandıktan sonrada kaşık pozisyonunda içinde olmayı severim bunu isteyen olur mu bilemem kaşıkla bir l göğüslere sarılıp uyumak güzel olmazmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil bence, ben de öyleyim
01 Yorumla- +1 yıl
sınır kural var mı pekı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
+1 yılHayır bence değil , bence diyorum çünkü doyumsuz bir kadın ancak doyumsuz bir erkeğin elinde olduğunda bir cevher gibidir , cinsellikten anlamayan ve sadece boşalma amacı olarak bakan düşünendir erkek doyumsuz bir kadını mutlu edemeyeceği gibi zamanla suçlamaya başlar , doyumsuzluk düzeldik ama partner seçiminde dikkat etmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi birine denk gelemezsem diye korkuyorum 🥲
- +1 yıl
Evet bu arada n büyük işkence olur sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü değil ama partnerin uyum sağlamalı. Burcun ne bilmiyorum ama mesela biz yengeçler böyleyiz sürekli aklımızda o büyülü şehvet dolu anı düşünürüz biz yengeçler olarak doyumsusuz ben doymazdım şahsen 🙈🙈
07 Yorumla
Soran+1 yılYaaa aynı burçtanız 🙈 bir araya gelsek ne olur acaba 😂
Cevap sahibi+1 yılAa sen de yengeçsin kıskaçlarını yediğim 🙈🙈 ortalık alev alev olurdu sabahlara kadar sönmezdi 🤣🤣
Soran+1 yılbenim gibi doyumsuz birisini gördüğüme çok mutlu oldum. Bi de aynı burçtanız dünyada cennet resmen 🙈 romantik romantik sekslerimiz olurdu mum ışığında ahaha 🤣
Cevap sahibi+1 yılCennetimi buldum valla çok şanslıyım 🙈🙈 ahahah çok romantik olurdu romantik romantik seni kucağıma alır o şekilde öpüp koklardım şehvetle tutkuyla 🤣🤣
Soran+1 yılÇok tatlısın ama seeen 🙈
Cevap sahibi+1 yılSen daha tatlışsın ama ya 🤭🤭 mesela gece uyuyoruz ben arkandan uzanmışım popişine sürtünüyorum sonra sen elinle penisimle oynuyorsun sıvazlıyorsun ne kadar güzel olurdu dimi 🤣
Cevap sahibi+1 yılBurçdaşım keşke özelde konuşabilseydik seninle gittin mi 🥺
Gerçekten istediğin zevk aldığın biriyle doyumsuzluk oluyor evet, her dk istiyor insan
30 YorumlaBende doyumsuz biriyim partnerin doyumsuzsa güzel oluyor ancak
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla doyucak birisi değilim partnerim yandı 🙈
+1 yılEn sevdiğim bende doyumsuzluk hep doyumlular karşıma çıkıyor kaçanlar doyumsuz olmak mükemmel saatlerce sürüyor ön sevisme
00 YorumlaBizim Türk kadınları için kötü bir şey yabancı kadınlar icinse bulunmaz niğmet... hayat işte coğrafya kaderdir demişler boşuna demiyorlar.
00 YorumlaCinsellikte sürekli istek. Ufacık şeye tahrik olursun. Kendin gibi birini bulsan çok iyi olur. Asexsual biri çıksa karşına kesin aldatirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aynen öyle. Ama hayatında biri yoksa da işkence.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺
- +1 yıl
Aşırı doyumsuz biriyim, dayanmak zor oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilişki başlarında harika bişiydir lakin bi zaman sonra sıkmaya başlar. o yüzden senin gibi aşırı libidosu olan bi kadın aşırı libidolu bi erkeğe denk gelmeli
00 YorumlaBurcun akrepse evet bu şekilde olur çünkü bir akrep burcu için herseyin hep daha fazlası çünkü...
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılGaliba öyle 🐥
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendin gibi birine denk gelmezsen kötü. Seviyosun ama atsan atılmıyor da. Canlı örnek
00 Yorumla
+1 yılEvet kotu bisey devamli ac gozlusun bende bu durumdam muzdaribim
00 Yorumlaİçinde olan fatezilerini uygulayıp rahatlamsn gerrk
00 Yorumla
+1 yılDaha berbat olursun kadinlari. Şeyi arsiz oluyo çünkü jzjzj
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum valla 😃 anonim olduğun sitede gizli sorup buna inanmami bekleme türk kızları cinselliğe uzaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmazsan inanma banane
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy 🙈🙈🙈🙈 utanmış bir de ay 🙈🙈🙈🙈
14 Yorumla
Soran+1 yılHıhı 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılEfendim buyrun doyumsuzluğunuza iyi gelebilir 🍆🍆🍆🍆🍆🍆
Soran+1 yılAhahah teşekkürler beyefendi aldım kabul ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılNe demek efendim rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük bulursan benimki gibi doyarsın 24 cm yetmez mi
00 Yorumla
+1 yılİkisi farklı şeyler yaşamadan bilemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisi farklı mı? Tüh ben aynı sanıyodum
- +1 yıl
Aga be üzüldüm hayallerine yıktım , benim hiç fantezim yok neden böyle sence
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Olmak zorunda değil zaten
- +1 yıl
Evlilikte bir tık zorunlu diyolar ama bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni alacak erkek yaşadı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. niye kötü olsun yaw, kim doymuş ki cinselliğe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu tamamen içinde arzulara baglı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYormuyorsa neden kötü olsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO şekilde olursa büyük sorun olur ya
00 Yorumla
+1 yılDoymuyorsan tüm deliklerini doldurtman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evett sen doymazsınn her gece istersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gece değil günde 2 kere isterim en az 😝
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmaz, vücut duracaktır bi’ yerde
014 Yorumla
Soran+1 yılDurur umarım 🐥
Cevap sahibi+1 yılTadını çıkarmaya bak, hevesini al, sonra durur o, o işi kukuya bırak 😂
Soran+1 yılYanıyo sönmüyo kiii 😂
Cevap sahibi+1 yılTadını alınca söner o, doyurmayı bilen biri lazım sana sadece, şimdi meraktan yanıyordur 😂
Soran+1 yılEvet işte bence de. Doyuracak biri olsa da ben de kurtulsam 😂 rahat vermiyor 😝
Cevap sahibi+1 yılÇıkar elbet birisi be, ben de bi’ ara içine girsem bi’ daha çıkmam diyordum ama bi’ şekilde rahatlıyor, bir süre sonra da sarmaş dolaş uyumak falan istiyor bünye, tenin sıcaklığı yetiyor
Soran+1 yılAaa cidden o his bende de var. İçimde olsa hiç çıksın istemem diyorum. Seks olmasa dahi içimde kalsın. Doymam lazım çünkü 😂
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, sen de benim gibi çok sevenlerdensin belli, sabah içindeyken uyansın falan istersin, akşam yatmadan önce oynamadan uyuyamazsın falan dimi😂
Soran+1 yılEvet evet tam olarak öyleyim. Hatta o uyurken penisini çıkarır oynarım sonra da içime alırım günaydın hediyesi olarak 😂
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğin pozisyon hangisi senin? Çabuk söyle, çabucak 😂
Soran+1 yılMisyoner ve cowgirl 🤤 senin? 😂
Cevap sahibi+1 yılKaşık ve misyonere bayılırım, sabah sabah canımı çektirdin 🤤😂
Soran+1 yılKaşıkta çok güzel gerçekten ya 🤤
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle güzel bi’ sabaha başlamak için ideal pozisyon 🔥
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tamına öyle boyutu da nemfomaniye gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa duydum
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bana lazım böyle doyumsuz🥳🥳🥳
10 YorumlaKötü bişey değil ihtiyaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntılı bi durum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey değil
012 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsın 😂
- +1 yıl
Çok acayip ciddiyim 🤣
Soran+1 yılFarkındayım heralde beyefendi 🤣
- +1 yıl
Tecrübe etmedin galiba henüz
Soran+1 yılEtmedim
- +1 yıl
Az çok kendini bilirsin ya
Soran+1 yılBiliyorum o yüzden doyumsuz olurum diyorum zaten