Kanım dondu resmen sinirim zıpladı nasıl buna göz yumarlar pedofili bildiğin bu Türkiye'de o dönem 70'ler de adalet yokmuş ah o dönem yaşayacaktım ki o yönetmen yapımcıları elime geçecek ki gör bak ne yapıyorum
İdam edilmesi gerekiyor di
Hapis cezası almaları gerekiyor di
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O dönemde dünyada yoktum fakat şöyle diyebilirim. Zorla tehdit edilmediği müddetçe oynayanda da suç var oynatanda da suç var bunu izleyip tepki göstermeyen halkta da suç var. Hani şöyle düşünelim hadi yönetmen sapık anladık, peki niye izleniyor neden kimse ayaklanmadı linçlemedi yönetmeni? Kısaca arz talep oluşmuş. Milletin hoşuna gitmiş bu filmler maalesef.
O tarz yeşilçam filmlerine bakmadım ama genelde Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Hababam sınıfı tarzı filmleri izlemiştim. Bazıları güzel ama haklarını teslim edelim filmlerde anlam var.
Fakat erotik olanları desteklemiyorum ayrıca reşit olunsun olunmasın bu tarz erotik filmlerin çekilmesine karşıyım.
Ee neyi bekliyon. şu an ülkede tecavüz eden sapıklık yapan dolu pislik var neyi bekliyon şu an çok farklı sanki
En kızdığım herkes buna göz yumuyor yönetmene hiç mi kızan darp eden olmaz mafyaymis onlarin Makatindan kan alirim
Aynen maalesef şu an daha kötüleşti ortam Allah Belalarıni versin
O zaman mafya cart curt onların arasındaydı zaten kimse bişey diyemez diye rahatlardi
Hülya Şengül örneğin kız 17 yaşında olduğunu görünce sinirim zıpladı o dönem olsaydım o yönetmeni yeminle yasatmazdim mafyanın krali gelsin bu ülkede kanun hiç yokmuş o dönem şimdi bile doğru düzgün yokda zaten küçücük çocuk taciz serbest kalır böyle adaletin taa
Türkan Şoray da 14 de keşfediliyor mesela ama görsen 20 gibi o dönem değişik bir dönem mis çok takilma
Valla o dönem yaşamiyordum iyi ki yoksa elimi belaya sokarlar katliam yapardım ne diyelim Allah Belalarıni versin yavuz figenli Behçet nacar in
İğrenç hem de çok iğrenç, ülkede neden bu kadar sapık tacizci tecavüzcü var bi daha sorgulasınlar.