Selamm,
Yatakta kontrolü partnere bırakanlar tembel mi yoksa zevkli mi?:))

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Yatakta kontrolü partnere bırakanlar tembel mi yoksa zevkli mi?:))

Eğer karşı taraf o kontrolü iyi yönetebiliyorsa tabii ki zevk verir. Ama bu sürekli olmamalı yine de. Arada farklılık olsun diye yapılabilir ama genelde iki tarafın da aktif olması daha iyi bence.
Sevişmeyin, savaşın diyoruz o halde..
Yakın yıkın ortalığı 😂😂
dsfgsdfhg
Zevk işi ama kontrolü bırakmak dümdüz yatmak demek değil kontrol ondayken de ellerini dudaklarını tırnaklarını kelimelerini inlemelerini kullanabilirsin
Stiletto tırnaklı bi hatunun tırnaklarını kullanması... Evet evet tam olarak bu.
Karşılıklı olmalı sürekli birinde olması iki tarafı da sıkar bence
Hatikasin
Sıkılmamalı insan
Kontrolü bana bırakan değil zorla aldığım keyif veriyor bana.
Seni biliyoruz artık cevaplarından manyaksın:D
ahaha yakıştı mı şimdi :D
Öyle değil yahu iyi anlamda manyak :D yakıştı sana yakıştı fsghfsd
ahaha :D teşekkür ederim :P
Ricaa :p
Teşekkür ederim
Cevap
14Cevap
Zevk işidir benim için
bir çok nedeni olabilir
tecrübesz birisi de kontrolü karşıya bırakabilir
seks anında bile kalori yakılıyor yani yorucu bir şey dolayısıyla dinlenme amacıyla da bi zamana kadar kontrol karşı tarafta olabilir
bence bu işin içinde tembellik olamaz
Yatak ego alanı değil zevk alanı o yüzden kontrolün sadece erkekte olması gerektiğini düşünenler gülünç geliyor, iki tarafta da kontrol olmalı birinin bıraktığı yerden diğeri tutmalı kadının ya da erkeğin mutlak şekilde baskın olması bir süre sonra sıkacaktır. Fifty fifty en iyisi..
Kontrolü vermeyi sevmiyorum... Bence erkek kadına baskın olmalı ve onun zevk alması için elinden geleni yapmalı
Kontrol erkekte olmalı, tabii ki doğru düzgün yönetebilmeli. Yoksa sonu hüsran olur
Kontrol erkekte kalir, o zaten hareketlerimden anlar neye ihtiyacim oldugunu ona gore yonlendirir
Zevk işi. Yıllardır eşime hüküm senin hissini veriyorum kadınlığımı yaşıyorum :) yatakta erkeği domine etmeye çalışmak performans düşürür.
Kontrol her zaman bendedir kadın itaat eder zevki burada
Hükmedip arasıra karşımdakine bırakmak en güzeli.(onada kanıtlama şansı vermiş olmak)
Oyle bi ihtimal yok o yuzden uzerine konusmaya bile degmez😀
Zevki tutkuyla bulusturmak isi eglence ve şevke donusturmek gerekir 😊
Uyum onemli✅😇
İki tarafda kontrolü ele almalı ama kendimi ona bıraktığım zaman efsane hissettiriyo
Bence yatakta kontrol erkeğe aittir
Beklediğim cevap tam olarak buydu:))
Seviyesi ortak olmalı, ne çok kadın ne çok erkek, bu işi birlikte yapıyoruz çünkü, tek taraflı değil 😅 tek taraflı olan çok iyi olmuyor zaten 😅
Duygu meselesi, ee oda o duyguları yaşasın di mi? Çok yüklenmemek lazım, oda rahatlasın istediği gibi
Karşılıklı varsa zevki vardır
@Bahar_555 yani kadın da dahil mi olmalı demek bu?
Yaaaaaani ikisi de olabilir
tembellik işi
Bencillik de olabilir
hangi açıdan bencillik olabilir?
Hazza kendini bırakmak karşıdan bişeyler beklemek
ama kadın olarak hazzı yaşamazsa biri karşısına nasıl haz verecek ki? bencillik yerine farklı şey diyebiliriz. yani senin düşüncene göre nasıl olmalı?
Bencillik yerine gerekli olan mı demeliyiz biri onun hazzından etkilenip onu hazzın doruklarına ulaştırır diğeri hazzı sonuna kadar yaşar
evet bu ifade tam karşılığı bence de. harika ifade ettin. edebiyat falan mı okudun yoksa :) erkeğin hazzı yaşaması kadının hazzına bağlı bence. düşünüldüğü gibi girme çıkma değil temaslar hisler duygular olmalı
Anladım edebiyat okumadım kendimi geliştirmeye adadım kendimi
hımmm ne güzel. bu geliştirme cinsel anlamda da oluyor mu yoksa kariyer odaklı mı?
kendini geliştiren insanları severim. insanın insandan öğreneceği de çok şeyy olduğuna inanırım.
Ne alaka ne saçmalıyorsun o kadar uzak olduğun belli ki sikinden ileri gitmiyorsun ve bilmiyorsun böyle şeyleri. Kendini geliştirmek demek ne araştur biraz belki kişisel gelişimine katkısı olur bu sayede ne kariyer ne cinsel kariyer ayrı konu cinsel ayrı kişisel gelişim ayrı
ayrı olduğu için belirttim zaten ayrı ayrı. niye hemen parlıyorsun ki? karşındaki suçlanacak biri mi?
Abi bilmiyorum ya ben partnerime birakirim
Zevk işi yani
Tamam abisi
Zevk işi
Zevk işi
Zevk işi
Zevk meselesi
Zevk işi
Tamamen zevk işi
Ikisode
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?