Cinsel Yaşam Üstte olmak mı kontrol sendemi olmalı altta olup anın tadını çıkarmak mı neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Üstte olmak mı kontrol sendemi olmalı altta olup anın tadını çıkarmak mı neden? üst alt alt üst güreş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl kızlar çok tembel hep alt ta kalıyorlar üste çıkın canım az da aa bu ne böyle Güncellemeler+1 yıl ... Üstte olmak mı kontrol sendemi olmalı altta olup anın tadını çıkarmak mı neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl altta olup anın tadını çıkarmak 5 1 Yorumla Soran +1 yıl ben üstte olmanı istiyorum ama Yorumla
düşlerindeyim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Altt kontrol edilmeyi severim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl kızlar altta olmayı seviyor genelde domimant değilse tabi ben altta başlayıp üstte olmasını istiyorum kadınımın üstte çıkmazmısın hiç mi? Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Genelde altıma alırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben üstümde seviyorum Yorumla istanBULLy34 +1 yıl Bazı kızlar cowgirl yapmadan boşalamıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
altta olup anın tadını çıkarmak
ben üstte olmanı istiyorum ama
Altt kontrol edilmeyi severim
kızlar altta olmayı seviyor genelde domimant değilse tabi ben altta başlayıp üstte olmasını istiyorum kadınımın üstte çıkmazmısın hiç mi?
Genelde altıma alırım
ben üstümde seviyorum
Bazı kızlar cowgirl yapmadan boşalamıyor