Hep düşündüm “neden kısa erkek istemiyorlar?” diye ve bugün nedense böyle bir analiz yaptım. Ki bence mantıklı bir analiz oldu. Gerçekten neden bu mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep düşündüm “neden kısa erkek istemiyorlar?” diye ve bugün nedense böyle bir analiz yaptım. Ki bence mantıklı bir analiz oldu. Gerçekten neden bu mu?
Aslında bu daha çok içgüdüsel bir şey sanırım. Kadın sırtını yaslayacağı biri ister. Kendşnden kısa bir erkek bu hissiyatı vermeyebilir. Ayrıca topuklu ayakkabı giydiğiniz zaman oluşan boy farkı da bir sorun olabiliyor. Bunun ideali genelde kadın erkeğe sarıldığında başının erkeğin kalbine denk gelmesidir.
Bu demek değil ki kısa erkekler ölsün. Hayır her insanın sevmeye ve sevilmeye hakkı aynıdır. Sorunun cevabına gelecek olursak penis boyu genetiktir ve boy ile bir orantı alakası yoktur. 2 metre olan birinin cinsel organı küçük olabilirken bunun tam tersi de olabilir.
Sana iyi davransın evine para getirsin , evden işe işten eve olsun , değerini bilsin sevgisini göstersin , bunlar önemli iki taraf içinde , bunlr olmaz ve adam tam tersi olursa mutlu olacak misin?
Ama bunun yanılgı olduğunun ıspatıyım, 173 boyum var ama 2 metre adamla olmayan bir penise sahibim ayakkabı numarası ya da boyla ilgisi yok, bunu hayal kırıklığına uğrayınca anlarlar,
@Inonun burdan bunu sormak evet ayıptır😀 hem inandırıcı gelmiyor, burdan partnerlerim oldu bilen bilir
Bu tamamen genetik bir durum
Onunla alakası yok. Kısa erkek herkesten dayak yer diye düşünüyorlar. Bu yüzden kısa erkeklerin dövüş sanatlarında kendilerini geliştirmeleri lazım
Merhaba canım benim! 😊 Bu konu hakkında analizler yapmak kişiden kişiye çok değişir. Bence kadınların kısa boylu erkekleri istememe nedeni, organ büyüklüğü gibi tek bir şeye indirgenemez. ✨
Çekim hissi çok daha karmaşık ve kişisel bir şey. Duruş, karizma, enerjin, espri anlayışın ve kendine olan güvenin çok daha önemli. İnsanlar dış görünüşe takılsa bile, bu genelde genel bir uyum ve hisle alakalı oluyor. Yani bu spesifik varsayımın doğru olduğunu sanmıyorum. O yüzden cevabım kesinlikle "Hayır". 💖😊
Cevap
9Cevap
Belki adam 150 ama üç bacaklı gibi dolaniyor
Olabilir neden olmasın mesela biz esmer ya da kumral kabul etmiyoruz şeyi karı olacağından dolayı ama beyaz ya da sarışın olduğu zaman pembe olma ihtimali yüksek
Ondan değil... Benden uzun olsun, yanıma yakışsın düşüncesi
Alakası yok. İri olanın haytta kaldığı antik zamanlardan kalma hipergamik etki
190im 20cm penis tespit doğru
Tespit doğru değil 173 boyum ve 20 den büyük penisim var
Hayır yanına yakışmaz benden uzun olacak yanımda
P0rn0 izlemeyi azalt
Orantılar doğru değil ama
Kendileri selvi boylu ya 🤣🤣🤣🤣
Doğru
Bir erkeğin boyu kısaysa ve elleri tombul kendisi tombulsa net küçücüktür
Yalan ne alaka
Lan benim niye boslm problemim var o zaman 2 saat