Düşünceniz nedir?
Cinsellik insanları birbirine bağlar mı?
Düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca bir çok erkeğin bahane olarak kullandığı şey bu, ilişkiye girelim senden kopamam ayrılamam bağlanırım diye diye ne kadar kadını kullanıp attılar.
Bağlar ama siz kadınlarda bu bağlanma durumu daha etkili bu yüzden kendiniz gibi bizi de bağlanacağımızı sanıyorsunuz ama bu yanlış size oranla biz bağlanıyoruz gibi gibi
Güzel değindin ama siz kadınlar daha çok umursuyorsunuz cinsel ilişki sırasında bağlılık hormonları salgılanır bunun nedeni de eğer yavru olursa erkek dişiye veya yavruya baksın diye dişide erkeğe güveni artsın diye bunlar gerçekler bilimsel olarakta ispatlandı tabi çocuk olursa bu bağlılık seviyesi kadın için daha da artar
foto dikkatle seçilmiş :D cinsellik her ilişkinin en önemli unsuru. doğru partnerle her şey inanılmaz güzelleşebilir. ve bu mutluluk tamamen ücretsiz :D
büyük zevkle
Cevap
34Cevap
Olabilir neden olmasın.
Hayır bağlamaz.
Cinsellik, insanların birbirine bağlanması için var bence
Yakın zamanda bir şey görmüştüm. Sanırım Norveçteydi. İnsanlar ilişkiye devam edip edemeyeceklerine seks yapıp karar veriyorlarmış. Bu biraz abartı gelebilir ama önce cinsellik sanki daha mantıklı
Evet de şu soruyu ben sorsam kaldırılır. Kadınlar sorunca kaldırılmıyor. Erkek düşmanlığı var bu sitede
Güncellemene yönelik şunu söyliyim bütün romantik ilişkiler cinsellikle başlar. Cinselliğin olmadığı yerde sadece arkadaşlıktan bahsedebiliriz. Erkek cinsellikle ve dokunarak bağ kurar. Kadın ise duygusal yönle bağ kurar. Çoğu zaman kadının etkilenmesi gerekir cinsel ilişkiye girmesi için. Cinsellik için aşırı bağ kurmaya gerek yoktur o yüzden ama bazı kızlar daha çok bağ kurmak istiyor. Erkek de soğuyor bu durumda çünkü hevesi kaçıyor
Bana göre normal de siteye göre erkek paylaşırsa anormal, kız paylaşırsa normal. Ben bu fotoğrafı paylaşsam 1 saniye içinde sistem mesaj atardı konunuz kaldırıldı diye. Feminizm (erkek düşmanlığı) var bu sitede
Konu güncellenince ben de yorumumu tekrar güncellemek istedim:
Erkekler dokunarak bağ kurar, kadınlar ise duygusal. Kadın erkeği sever ve etkilenerek başlangıçta bağ kurar. Ama erkeğin bağ kurması cinsellik başlayınca başlar. Ayrıca bir ilişkinin arkadaşlıktan çıkıp, romantik seviyede (fb, sevgililik, evlilik, nişan, tek gecelik vs) bir şekil alması için başlangıç noktası CİNSELLİKTİR. Aksi halde arkadaşlıktan çıkılamaz.
Arada bir duygusallık varsa evet kesinlikle bağlar
Akrobasi yapıyorlar maşallah 😳 Sorunun cevabı ise tabii ki bağlar.
Becerirken iyi bağlanıyoruz tek vücut bol orgazm ile titreyen vajina
Uslüple alakası ne dediğim birşeyde yanlış mı var
Yapıştır diye boşa demiyoruz, yapıştırır bile ama anlık
Herkesin eşiyle bağı vardır, yapıştıra yapıştıra bağlaniriz
Tavsiyen için teşekkürler, gerisini biliyorsun
Söylemek ister misin kendisine
Bağlar tabi. Duygusallık olmadan yapılan bile bağlayabilir.
evet cinsellik insanları birbirine bağlıyor sahiplenme duygusunu ortaya çıkarıyor ama istisnalarda var o işi hallettikten sonra bir daha görmek istemeyebilir de
C*nsellik yaşayan erkekler genel olarak tiksiniyor yani bıraksınlar bu palavraları
Öncesinde duygusal olarak bağ olması gerekiyor. Dokunmadan heyecanlanmadığım biriyle cinsellik olduğu için bağlanamam. Bunlar varsa cinsellik bağı daha da artırabilir ama en önemlisi değildir
Duygusal olmadan yapılan cinsellik değil başka bir adı oluyor
İyi bir cinsellik tüm sorunları giderir
O da baglamiyirsa hiç bir şey bağlamaz 😅
Düğüm oluyorsunuz, daha nasıl bağlanacak? 🤣
Bence tam tersi yaparsa bağlanmaz basit görür
Evet yapar bence
Zihniyetlerine bağlı
Prki bir kadın olarak senin buna cevabın nedir
Başlamasa sürekli olmaz dimi
Kenetlenme oluyo evet
Fazlasıyla bağlar
Evet tam olarak bağlar