Merhaba! Bugün plajda öpüşen iki kız görünce aklıma böyle bir soru geldi sizce insanlar neden eşcinsel oluyor bu bir tercih mi yoksa tamamen hisler mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Bugün plajda öpüşen iki kız görünce aklıma böyle bir soru geldi sizce insanlar neden eşcinsel oluyor bu bir tercih mi yoksa tamamen hisler mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hisler, yetistirilme tarzlari, yetistirilme yerleri, cocukluk/ergenlik donemlerinde zorunlu olarak hemcinslerin surekli ic ice olmak, cocukken anneye veya babaya gereginden fazla baglilik gibi cesitli etkenleri var. Tabiki de bunlardan birini veya hepsini yasayan herkes illaha escinsel olacak diye bir kaidede yok. Ama biseksuel olma egilimi yuksek.
Eşcinsellik bugün çıkmamıştır. Fakat çok yaygın olduğu dönemlerde o kavimler helak olmuştur bugün de dünya da ve ülkemizde oldukça yaygın bu da bize ne hatırlatıyor.. Allah sapık kavimleri helak etmiştir ve edecektir şimdi bakın bizler sapık mıyız? Herkes az çok kendine göre evet ya da hayır dedi.. Sebebi de belli sonu da belli..
Bu bilerek yapılan bi şey değil bence, bizde nasıl karşı cinse karşı konulamaz bir istek varsa ve hemcinsimiz ilgimizi çekmiyorsa onlarda da tam tersi.
Kimseyi ayıplamamak lazım denecek tek şey Allah şifasını versin
Bu ne bicm soru ne bicm görsel biz sorsak kaldırırlar yazık burayı silme vakti gelmis
Güle güle
Bu bikini beache gidermi? Bu bikini beache gidermi? ↗
Farkı nedir?
Hormonlarla ilgili siz kızlardan hoşlanmayı seçmiyorsunuz öyle hissederek doğuyorsunuz bu yüzden kızlar çekici geliyor bende bisexsüelim yani doğuştan olan bişey insan kimden hoşlanıp etkileniceni seçemez ki
Kizlar escinsel olmasa bile kedi gibi sürtünmeyi seviyorlar 😅 zevkine yapıyorlar
Çoğunlukla doğuştan gelen bir durum. Transseksüellik de öyle.
Hisler olabilir. Saygı duyuyorum.
Tercih diye düşünüyorum
Hisler ve içten gelendir
Kim nasil hissediyorsa onu yasasin bana ne
İğrenç
dünya bitmiş israil bomba at türkiyeye
Dünya tersine dönüyor
Migde bulandırıcı
Sosyal medya
İnançsızlık sapıklık
İsrail