Bu erkeklerşn kadon konusjndaki beceriksizliği, başarısızlığı, sığırlığı söz konusu olduğunda, hep suçlu kadındır.
Ya "egolu" oluyorlar, ya "uzun boylu, paralı erkek" isterler, ya da "efendi tipleri sevmezler" falan.
Alakası yok, ama "doğru" diyelim bunlara. Gene de sizin gibi embesşllere yüz vermemekte haklı dururlar dmfmfm06 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var yurtdışında ki bir kızla konuşmuştum instagram üzerinden kız yakışıklısın demişti ve tüm fotoğrafları beğendi ama Türk Kızı vardı bir tane istek yolladım kabul etmedi engelledi bana yazma bana bakma falan dedi bağırdı bir sürü değişik tavırlar hareketler sonrasın da kendisi benimle çıkmak istedi ama ben kabul etmedim tabi burada oyun oynamıyoruz kendisinin peşinden koşturdu tabi baya bi hem de ve neden ben böyle şeylerle uğraşmak zorundayım kolay yol varken niye zor yol?
Soran+1 yılSaçmalık işte normal değil bunlar tam tersi anormal davranışlar gelişmiş bir toplum da böyle şeyler olmaz
Soran+1 yılBiz hayvan değiliz insaniz iki aslanin dişiyi etkilemek için güç gösterisine girmesi gibi bir şey değil bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılmedya internet özendiriyor bide yedigimiz içtiğimiz hormon bozuklugu yapıyor her taraftan kirletildik
10 Yorumla
+1 yılİnanç ve kültür eksikliği, ana baba ahlaki verilememesindne
10 Yorumla
+1 yılEşcinsellik değil hemcinsiyle cinsel iliski arayanların sayısı arttı
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi ilgi çekmek için eşcinsel oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılNetfix , blutv 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var yahu.. ™
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar