Düzenli seks hayatı hem erkek hem kadın için konuşacağım, Depresyon ve melankoli yatkınlığını azaltıp insandaki mutluluk hormonunu artırırken kortizon seviyesini bir hayli düşürüyor arkadaşlar aynı zamanda, aktif cinsellik yaşayan insanlarda bazı sağlık sorunları çıkma ihtimali azalırken fiziksel olarak gelişim de oluyor çünkü en fazla kalori yaktıran spor sekstir. Aradan bazı cehalet kaplı insanlar o kadar seks yapıyorum ama zayıflamıyorum tarzı şeyler diyecektir onları es geçin yatağa sırt üstü yatarak kilo veremezsiniz zaten biraz çaba lazım dhdhdjdd
Duzenli seks hayatı bu kadar önemliyken neden herkes sürekli bir cinsel yaşam düşmanlığı peşinde?
Adam gelin benimle birlikte olun demiş diye bir şey mi yazmışım? Ben cinsel yasamla ilgili fikrimi söyledim bence siz dikkat çekmek için başka üyeleri hedef alın, yanlış adres iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toplum baskısı yüzünden olabilir, yani organizm olamayan insanlar mutsuz insanlar zaten
organizm bir hastalık mı peki hocam sşdlkhgsdşlhjkdslş
Değildir sayın bilge ksjs
heh tamam lsdşgklsdşg
Kaliteli Cinselliğin önemini bilmiyorlarda ondan, hayatın gerçek sırrı bu
Acaba neden erkeklerle seks mi yapılır ne bi gizlilik ne bi saygı
senin tercihlerinin kötülüğü bizi alakadar etmiyor seçimlerini iyi yap sende.
He he elinle oynasırsın anca 😂
ben ve elimle? sdlşgsdlşgks aynen knk
Cinsellik anlık bir rahatlık olarak görülürse anlamı olmaz
Düzenli seks sadece evlenince güzel.
Öyle herkesle her şey yaşanmaz. Ortalık malı olmaya gerek yok
Yapmaya yapmaya artık umurlarında değil çünkü alıştılar sekssiz hayata
Çünkü seksten daha önemli şeyler var bu hayatta, beynimiz sürekli oraya çalışırsa bir hiç oluruz. d
Bu yorumu yaparken ciddi misin kimsenin aklı oraya çalışmıyor adam gelin benle de onu bunu yapın dememiş biraz kitap oku
@Enver79 cevap vermeye lüzum yok bir hiç olmuş çoktan zaten :D
Adam gelin benimle birlikte olun demiş diye bir şey mi yazmışım? Ben cinsel yasamla ilgili fikrimi söyledim bence siz dikkat çekmek için başka üyeleri hedef alın, yanlış adres iyi günler
@Kupid fikrimi söyledim abi saldırmanin anlamı yok relax. d
ya inan kimse senin dikkatini çekmeye çalışmıyor :D
Tamam en iyi sensin seks tanrısı. d neyse , uzatmaa
Kım düşman?
çok fazla öyle insan var
Düzenli cinsel hayata karşı değiliz, ulu orta konuşulmasına karşıyız.
Dogru kişi ve dogru insanla güzel