+1 yılbu konuda ne yazsam yanlış anlaşılmam diye düşünmeden edemiyor insan. ah keşke dikkat etseydin mi denmeli, boşver zaten seni haketmedi mi denmeli. ama en akıllıcası belki de onu artık hayatından çıkar ve gerçek insanlarla birlikte olmaya bak.. birşey kaybetmiş değilsin. yanlış bir insana karşı güvenmenin vermiş olduğu haksızlık içerisindesin sadece. ayrıca birşeyler yaşadın diye sana kötü kadın muamelesi yapacaklara da aldırma. böyle düşünyorsan zaten samimi bir kişiliğe ve asil bir ruha saip olmandan ır.
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim. buna bu zamanda o kadr ihtiyacımız oluyor ki..
En İyi Cevaplar
O kadar söylüyor uz kardeşim. seven erkek sevdiğine bırak oralı elini bile tutmaya kıyamaz ya. sevgi dediğimiz şey bu. seni kullanmalik olarak görmüş. oral yaptırdım bundan sonra kendini bana teslim eder bende ondan istediğim kadar faydalanirim zevki alınca hadi eyvallah derim. düşüncesinde senin sevgilin. kendini bu kadar küçük düşürme herşeyin zamanı var. evlenince boyle şeyleri yaparsınız ama simdi bunları yapmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHap kullanıyor musun deyince bitti zaten, ayrıdık. Verdiğim sevgiye emeğe yazık.
- +1 yıl
Bak su kulağına kupe olsun.. hic bir seven erkek boyle cinsel bir istek te bulunmaz. bende seviyorum ama gel Gorki elini bile tutmaya cekiniyorum acaba uzulurmu kendini kotu hissedermi diye düşünüyorum. Eğer bir erkek senden böyle şeyler istiyorsa bil ki o doğru bir erkek değildir kardeşim. bu sözümü aklında tut. bidaha boyle bir olay yasamamani temenni ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke sen kendine değer verip böyle bir şey yapmasaydın ama olmuş artık sana ders olsun ciddiyim sakın bir daha tekrarlama böyle bir şeyi insan nasıl gelecekte kendinin olacağından emin olmadığı birine bu şekilde yaklaşabilir galiba sen aşk nedeniyle böyle bir şey yapmışsın ama yanlış sonuna kadar yanlış aksını söyleyen birine asla inanma ders al ve bir daha asla yapma o kişiyle de görüşme adamlık olsaydı zaten sana öyle demezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılO olaydan sonra ayrıldım zaten. Bir daha yapar mıyım asla yapmam. Sevdiğim için kabul ettim, değerim mi bilindi hayır, aksine değersizleştim gözünde:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de akıllı ol kullandirtma kendini sana bildiğin orspu muamelesi yapmış
43 Yorumla
Soran+1 yılBenim gözümde o o* asıl ve erkeğin orospusu çok daha iğren.
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yahu buraya yazıp milletin diline niye düşürüyorsunki kendini? Hayatında kız eli tutmamış olanlar, aşk nedir, kendini birine kaptırmak nedir bilmeyenler, paylaşmayı tatmamış olanlar bütün nefretlerini sana kustular. Sevgilinin yaptığına gelince, seni yoklamaya çalışmış. Konuyu ilişkiye getirecekti. Aşık olmayabilir ama olabilir de. Herneyse geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılMilletin diline düşmemek için gizli kullanıcı olarak soru sordum.
Soran+1 yılKendileri çok namuslu ya o yüzden atıp tutuyorlar, Allah bilir işini. Ben yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum, ama insanların kendilerine bakmadan beni yargılamalarına kızıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. gercekten ama gercekten cok ayıp etmıs ınan senın adına uzuldum sımdı ben bıle bu kadar kız arkadasım oldu ama ıyı ama kotu hıc bırıne bu sekılde yemınle hıtap etmedım soylenmeyek bır kelıme bence ıyı dusun derım
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten, beni sevse oral da teklif etmezdi, etse bile azıcık sevse hap kullanıyor musun diye sormazdı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHap ne alakaymış onu anlamadım. Gerçeğini de mi yaptınız yoksa.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun ğlanı öyleydi, ikinci görüşme olsaydı onu yapacaktı sanırım, yoksa niye sorsunki
Soran+1 yılOnun amacı.
- +1 yıl
muhtemelen belki sırf espiri amaçlı demiştir ama tabi kötü espiri olmuş.
+1 yılVeeee sayenizde böyle duygusuz hayvanlarin g.. nü kaldiriyorsunuz farkinda bile olmadannn :(( :(( :(( ;) 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne kalktı götü, bir daha inmez. Ego manyağı zaten.
- +1 yıl
Iştee siz böyle davranmaya devam ettiğiniz sürece de o g.. öt aşaği inmezzz :(( :(( ;)
Bence en iyi yol koy kiçina tekmeyi ;)
Şimdi oral için surat yapan adam ilerde vagina veya g.. tten de s*kmek ister seni ;)
Hayir dediğin zaman yine tripler aticak sana
Ama verdikten sonrada senin kiçina tekmeyi basabilir ;) 😉😉
O yüzden şimdiden sen bas kiçina tekmeyi ;)
Soran+1 yılO oral olayından sonra ayrıldık zaten. Bana hap kullanıyormusun diyen insanın beni ne gözle gördüğü meydanda.
- +1 yıl
Işte şimdi tüm kalbimle tebrik ederim seni kiiizzzzzzz ;) ;) 😉😉
Çok ayıp bir tek ben yapmıyorum diye illa yapman mı gerekiyor madem yargılanmak istemiyorsun marifetmiş gibi de burada herkese sorma o zaman haketmişsin
09 Yorumla
Soran+1 yılsen diğer insanların cinsellik adı altında sordukları soruları da oku onlara bu şekilde yargıla , defol git soruma da yorum yapma.
Soran+1 yılKalmıyorsa arkadan götüne kazık sok kendini tatmin et, sizin gibilere de o yakışır.
Soran+1 yılHayır senin gibi yapanlar var, oradan biliyorum.
Soran+1 yılSenin gibi pislikti işte, kendi gibi sanıyordu herkesi. Sen dediğimi yap al bir yağlı kazık geçir, bünyeniz alışkındır sizin.
Soran+1 yılAllah da belanızı sizin gibilerin.
- +1 yıl
onun aletini ağzına almadan önce düşünecektin saf fhişe bana mı sordun piclerle gezip tozarken pıcler bosu bosuna senin gibi malları secmezler azıcık akıllı olsaydın açıp 2 gazete okusaydın dünyanın binbir halini görseydin anlasaydın kimseye güvenilmeyeceğini sonrada gelip burada ağlamasydın ama yok senin gibi aptallar buna mahkum eden bulur kızım o çocuğun kini ağzına almak yerine oturup muhtaç birinin hayrını alsaydın... itin duası kabul olsaydı gökten taş yağardı bu sözler sana ders olsun yazmayı da kes artık ben mi sktm seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaş bulurken hayvan barınağı yerine normal insanların yaşadığı yerlerden sevgili edinmeye çalışırsan böyle olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılBaştan gayet normaldi, böyle olduğunu bilsem on metre uzağından geçerdim:(
Cevap sahibi+1 yılAma hata sende egoist bir herifi tanıyamamışsın, ama üzülmene gerek yok her insan hata yapar ders çıkarman lazım
Soran+1 yılHem de e dersler çıkardım bir bilsen, hala da vicdan azabı duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılKendine fazla haksızlık yapma bence, bundan sonra daha akıllıca kararlar ver insanları tanımadan kimseye bağlanma
oral yapmakla hap arasindaki bagi da cozebilseydim tam olacakti
13 Yorumla
Soran+1 yılSonraki buluşmada vajinadan girmeyi planladı da ondan bence.
senin oğlan ağızdan hamile kalındığını düşünüyor :) demedi deme :)))
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim derdim bambaşka.
Soran+1 yılSonraki görüşme olsaydı vajinadan yapmayı planlıyordu sanırım ondan dedi bence.
Soran+1 yılkalas kardeşim odunda laf mı.
Soran+1 yılBir kere yaptım ne mal olduğunu anlayınca bitti, ayrıdık.
+1 yılburdan sana hak vermemizi mi bekliyorsun? o istedi diye yaptım ne demek? kazığa otur dese ona da mı oturcaktın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHak verin diye yazmadım. Ama karşılığında böyle muamele yapması mı gerekirdi.
+1 yılOral yaparakmi birbirinize deger veriyirsunuz. Ondan ayril bir baskasina git onlada ayni muhabbetm sonrada erkekler neden bakire istiyor. Hakediyorsunuz her boku
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim ondan başka sevgilim olmadı, ister inan ister inanma.
Soran+1 yılİyi sen namuslu ayağına yatanı bul evlen. Çok var onlardan. herkes benim gibi dile getirmiyor ne yazık ki inşallah her boku yiyenle evlenirsin. vajinasını diktirsin seni de aptal yerine koysun.
Evlilik öncesi cinsellik günahtır haramdır. Her şeyi hakediyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılBendim bir tel yapan, Evet günah bana yazdığım gibi herkese de yazarsın umarım. İnsan mana bulduğu şey başına gelmeden ölmezmiş unutma bunu, yargılamak çok kolay.
Soran+1 yılBir tek yapan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına almak gücüne gitmiyor da bunu sana demesi mi gücüne gitti? Sana değer verse kirli zevklerine alet eder miydi?
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu teklif etmesi de gücüme gitti tabi ki, Hoşlansam kusmazdım. Değer vermediğini de anlamış oldum ve ayrıldık.
Cevap sahibi+1 yılAlacağını almış zaten daha ne olsun :-/
Öküzün önde gideniymiş. Tebrikler, ruh öküzünü bulmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBitti kardeşim bitti. Bir daha böylesine selam bile vermem.
bu kız tecrübeli gibi, kesin daha önce de bir şeyler yaşamıştır diye düşünmüştür
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun hayatına giren kadınlardan çok da tecrübesiz olduğum her halimden belliydi, öpüşmeyi bile bilmiyordum. Sen nasıl öpüşüyorsun öyle bilmiyor musun dedi.
+1 yılsütü kanı bozukmuk adi şrfsizin eğer onla bir daha konusursan sende şrfsizsin demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılO olaydan sonra ayrıldık.
- +1 yıl
böyle salak görmedim sne onu mutlu etmek istiyorsun o sana ne yapıyor yanlış analam bütün erkekler dürüst demiyorum ama bunun gibilerde güveneceğin erkekten soğutur insanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk kendisine değer vereni potansiyel f*hişe sanıyor yazık
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, Ben de o olaydan sonra onu potansiyel fahişe olarak görüyorum. Erkeğin fahişesi çok daha iğrenç oluyor.
Cevap sahibi+1 yılişte hal böyle olunca yaşadıımız zamanda insanlarım aşka sevgiye inancı kalmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla benden sana tavsiye kendini eşine sakla yapma bir daha böyle şeyler.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir daha zaten yapmam. Bir musibet bin nasihatten evladır derler ya benim ki de o hesap oldu. Bu yaşa kadar böyle şeyler yapmadım onun gönlü olsun diye kabul ettim, sonuç ortada.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bunu düşünceğin kadar
Allah a nasıl hesap vereceğini düşünseydin?31 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünmediğimi nereden biliyorsun. Yargılamak yerine insanları anlamayı denesek keşke. Ben vicdan azabı çekiyorum aylardır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver milletin ne dedigini takma ayrıca o çocugada gelince hak etmiş görüşme
00 Yorumlasiz bu kadar saf olmaya devam ettikçe onlarda öyle olmaya devam edecek
214 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ve aşk dudaktan kalbe inemedikçe bu böyle olmaya devam edecek.
Soran+1 yılMana bulmaya yargılamaya devam et sen, ne diyeyim.
Soran+1 yılSen çok namuslusundur kesin. Allahın sopası yok, sen devam et yargılamaya.
Soran+1 yılSen kendine bak.
Soran+1 yılSenin Allah şimdi gelmiş aklına o kesin de.
Soran+1 yılAllah senin başına bin beterini getirsin inşallah.
Soran+1 yılGörürüz işte.
Soran+1 yılSen bu pis uslubuna devam et.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİste bir kez daha kanitlandi kizlarin okuze taptigi
00 Yorumlapisliğin önde gideniymiş hakkaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan 7sinde neyse 70inde o huy değişmiyor.
hamilelik önleyici hapları mı kastediyo.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet, eve döndükten sonra hap kullanıyor musun dedi, ondan sonraki görüşmede vajinadan girecekti sanırım.
Soran+1 yılO olaydan sonra ayrıldık. Bulursa vajinadan yapan yapsın ne diyeyim.
Soran+1 yılGizli olmayayım da insanlar daha beter saydırsın öyle mi? Saydıranlar sütten çıkmış ak kaşık, kendilerinin yemediği halt yoktur ama sorsan dünyanın en namuslusu hepsi, pehhh, onların yaptıklarının yanında benim i devede kulak kalır.
Oral ile hap ın ne alakası var onu anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonraki görüşmede vajinadan girmeyi planladı sanırım. tabi ben hap kullanıyor musun deyince ayrıldım.
+1 yılNe hapı ilikiyemi girdiniz ne hapı soruyor mal
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır eve döndükten sonra hap kullanıyor musun dedi, ondan sonraki görüşmede vajinadan girecekti sanırım.
- +1 yıl
doğum kontrol hapımı. Ne kadardır çıkıyosunuz
Soran+1 yıl8 aydır çıktık, o olaydan sonra bitti.
yanlış insanı sevmişin
00 Yorumla
+1 yılAcele etmişsin güvenmekle
06 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığımı düşünüyordum ama tanıyamamışım. Ya da hedefine ulaşana kadar çok iyi rol yaptı. Ben de aptal kandım.
Soran+1 yılİnsan sevdiğinin bir sözüne kanacak kadar aptaldır.
- +1 yıl
O kadar aptal değildir insan. sen fazla kaptırmışsın. hadi sevişmek neyse de oral nası yaparsın?
- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yılEvet fazla kaptırdım doğrudur,27 yaşındayım. Ve ilk oldu, son da onunla olsun istiyordum ama ayrıldık.
- +1 yıl
Konuşalım mı sizinle biraz. anlatın dinliyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarbi ağır gerzekmiş
41 Yorumla
Soran+1 yılKalas bildiğin kalas.
+1 yılİyi olmus * iyiki baska seyler yapmamissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl insanlarla çıkıyorsun yaa:((
00 Yorumla Oral ve hap ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha ki görüşmede vajinadan yapacaktı sanırım başka açıklaması yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılYumrugu caksaydin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat