Beyfendi prezervatif kullanmak istemiyormus.. Diyor o ikimize engel, rahat olmaz.
Bende hap yutamiyorumm buda cok buyuk bir sorun benim icin.. hapa basla diyor ama nasil olacak bu? baska en iyi korumaci hangisi
Beyfendi prezervatif kullanmak istemiyormus.. Diyor o ikimize engel, rahat olmaz.
Bende hap yutamiyorumm buda cok buyuk bir sorun benim icin.. hapa basla diyor ama nasil olacak bu? baska en iyi korumaci hangisi
Yumurtlama gününüzü nasıl bulacağınızı öğrenin. Bunun dışında hiç bir korunma yöntemine gerek yoktur hanfendi. Sadece yumurtlama gününüzde hamile kalabilirsiniz. Yumurta yoksa hamilelikte mümkün değil. Erkek spermleri kadın cinsel organında 3 gün yaşayabiliyor dendiğine göre yumurtlama günün bugün diyelim 3 gün öncesinde ilişki olup içinize boşalmış ise bir risk var mı düşükte olsa var. O zaman yumurtlama gününüz ve öncesin de 3 gün sadece dikkatli olun veri kalan günlerde hamile kalmanız mümkün değil.
tesekkurler
Rica ederim. Sonuç olarak tüm korunma yöntemi kimyasallar içermekte ve sonrasın da kanser de dahil, bir çok şeye sebep olmaktalar.
:(
Neden üzgünsün?
Doğum Kontrol Haplarının Kadınlar Kullanıyorlar Ama Sonrasında Adet Bozuklukları, Vajinal Kaşıntı, Cinsel İstekte Azalma Vb. Şeyleri Yaşıyorlar O Yüzden Kullanmamanı Öneririm İstenmeyen Durumlarda Kullanabilirsin Anca. Bir Kaç Korunma Yöntemi Var Arkadaşın Bilmesi Lazım Bunları Yaşı Kaç Ki Bilmiyor Ya Çok Enteresan Prezervatif, Geri Çekilme Yöntemi Ya da Sizin Vajina İç Kısmına Yerleştirilen Spiral Taktırmanız Oda Krom Olması Lazım Ki En İyi Korumayı Sağlasın
Cevap
16Cevap
Hap senin hormonal dengeni bozacaktır bilgin olsun kilo alımına da sebep olur birileri kendi zevkinden önce senin sağlığını düşünmeli
Spiral falan takılıyor ama onu da ister misin bilemem
yok istemem, hele bekarken olmaz
ilk başlarda prezervatif kullanmanız daha iyi olur bence.
neden
Benimki de zararli diye kullandirmiyor. Bak sen zevkinden de ödün vermiyor.
Aynenn benimki zevkimizii dusunuyorrr. peki sen ne kullaniyorsun
Kondom kullanıyor
Ya zevk dediğin zaten kısa sürüyor en bşlarda kullansa daha iyi en azından belki geç gelir
bilmiyorumm yaaa diyoo istemiyorumm o zevkimizi alir buyuzden hapi kullanmami istiyor
Daha dur ne biliyorda konuşuyor sanki yaşadı zevk almadı da konuşuyor bi erken gelsin görürüm ben onu😀
hahahhaa aynenn daha hiicc yasamadii oda
Yaşayarak öğrenin size önerim bu olabilir ancak
tamam cook tesekkur ederimm :)
Mecbur o kendini tutacak icine gelmeyecek canim
onu dedim de onu yapamam dedi, tam zevkine gelince zor olur dedi.. ikimizinde zevki yarida kalir dedi
hahahaha aynenn ama aslinda bende istemem onu kullanmasina bildigin arada bir engel oluyor
Spiral taktır bir süre
simdi olmaz o anca evlilikten sonra
Gerdek diye sormuşsun evli olacaksın işte.
aynen
Evlendikten sonra taktır spirali rahat ol. Çocuk istediğiniz zaman çıkarırsın.
Kondom zevki azaltır zaten
evet buyuzden onu istemiyor
Hap kesin bir çözüm değil bu arada
neden
Kesin koruma sağlamaz
daha sonra korunmak için alternatifin çoğalır Mesela spiral taktırabilirsin. Aslında başka yöntemlerde varda onlar hap gibi.
Bence icme sakin kısırlık yapiyor amasyada
Geri çekil yöntemi olabilir
onu istemiyor zevkini yasamak istiyor zor olur cekilmesi geri
esim olacak
bilmiyorumm bakcaz
yok olmadik bir kac ay icinde
Geri çekilerek yapacaksınız
istemiyor iste
Bunu söyleyen birine geri çekilme teklif edilemez
neden
aynenn
zatenn onuu yapmak istemiyor icime bosalmak istiyormus
bilmiyorumm
daha önce cinsel deneyimi mi olduda istemiyo
yok olmamis
İğne yaptır
ama sanirim onda istek azaliyormu?
Zevk için neler neler var 😂😂
oooooooo
Zevkin için her yolu deniyorsun sende😂😂
tabi onemli olan o
Ahahaha nurdan insanlarıda tahrik ediyorsun 😂😂😂
süreli iğneler var
ama zevkini istegini aliyormus sanirim oyle duydum
tutsun beyfendi
Spiral ya da iğne
Geri çekilme
onu yapamam dedi, yoksa zevkimiz yarida kalir
O zaman takacak naylonu
onuda istemiyor iste
Kusura bakmasın birinden birini yapacak, adetine 3-5 gün kalada içine boşalabilir hamile kalmazsın
oo ciddi bunu bilmiyordum
Adet olacağın zaman 10 gün önce hamile kalma olasılığın çok düşük, adet bittikten sonraki ilk 10 gün ise hamile kalma olasılığın çok yüksek
adeten 11-16 gun sonrasi o arasii hamile kalma riski yuksek
İlk 10 gün daha yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?