Yüksek libido dediğimiz şey günde bir kere değil arkadaşlar cidden günde birkaç defa yapabilecek enerjiye sahip olmaktır hani o an kaç kere yapmak istediğiniz değil realiteye dayanalım biraz :D

Yüksek libido dediğimiz şey günde bir kere değil arkadaşlar cidden günde birkaç defa yapabilecek enerjiye sahip olmaktır hani o an kaç kere yapmak istediğiniz değil realiteye dayanalım biraz :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eşimin libidosu acayip yüksek abartısız her gün yapmak istiyor bende seviyorum bu halini her istediğinde giriyorum altına onu tatmin etmeye çalışıyorum
hiç bir günde oram buram ağrıyor deyipte yapmayalım demedim
her zaman pozisyonları zorlasada, acayip sert yapsada, çok uzun sürsede acayip şeyler istesede her zaman isteğini karşılıyorum
Sabaha yürüyemez hale gelsem de sonraki gece tekrar domalırım eşim için
Bazı yerlerde yapıyor bazı yerlerde yapmıyor diye şikayet etmişsin şimdi burada iki soru akla geliyor hayal dünyasında mi yaşıyorsun yoksa iki tane mi eşin var 😂
Off nerdee öyle koca ya
her seye libidonun kalkmasi sacmaliktir saglikli gozle bakmiyorum
Burada bir uzaklaştık seninle
bence de uzaklasalim
seri o zaman seri
Öyle olup olmadığımın dışarıdan çok hissedilmesini sevmem bunu ancak bilmesini istediğim insan bilir
Dışarıdan hissedilmesi de güzel ama bir kişinin sahip olması enfes
💫
😈😈😈
Şeytanlarını cebine koy 😁
Cebimde başka bir şey var sjsjs
Kesinliklikle libido partnerine bağlı eğer zevkten dört köşe ediyorsa seni libido tavan 😉😎
Sorsan herkes asarım keserim uçarım duvardan duvara vururum diyor ama libidosu yüksek insan az. Gerçekten yüksek biriyle tanışınca anlıyorsunuz öncekilerin fıs olduğunu.
Bence gerçekten yüksek bir libidoya sahibim asla doymak bilmiyorum her an her saniyede bu olmaz ki insanın aklında yemek yiyen insanların dudak şapırdama sesi bile tahrik ediyo
Enfes bir şey ama dhdhsi
Aynen öyle ama ben de bi bozukluk var bence herşeye herkese yükseliyorum
Seri cevap ver şimdi
Narcotic mi yoksa MONARCH mi
Monarch
Tamam ondan sıkıcam
Üff koklamak isterdimm
Misss gibi dominasyon kokusuu
Mmmm 🤤
🦁🦁🦁
Ah bazen kokain gibi gelir bazı şeyler eni sonu yok o anlarda :d
Hergün olması iyi değil bence ya haftada 2-3 iyidir
Haftada , iki üç mü
Maalesef çok yüksek testesteron seviyem normal kadınlara göre yüksek olduğu için
açıklamayı okuyunca normal olduğumu fark ettim.
Tam olarak bundan bahsediyorum işte shshs
Libidom yüksek, günde ortalama 3keredir. Ama bu bazen daha da arta biliyor.
Öyle olduğum söyleniyor
Yukseldigim biri olmadığı için değilim
Yaşım dan dolayı yüksek ama kontrol ediyorum 😅🤭
Libido denen bısey kalmadı ruhum çürüdü 🤦♀️🤦♀️
Yüksek libidoya sahibim
Hayır
En azından dürüst
Evet sahibim
evett
Benimki genetik sulalelimin çoğu yüksek.
Yüksek evet