Yüksek libido dediğimiz şey günde bir kere değil arkadaşlar cidden günde birkaç defa yapabilecek enerjiye sahip olmaktır hani o an kaç kere yapmak istediğiniz değil realiteye dayanalım biraz :D

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüksek libido dediğimiz şey günde bir kere değil arkadaşlar cidden günde birkaç defa yapabilecek enerjiye sahip olmaktır hani o an kaç kere yapmak istediğiniz değil realiteye dayanalım biraz :D

Eşimin libidosu acayip yüksek abartısız her gün yapmak istiyor bende seviyorum bu halini her istediğinde giriyorum altına onu tatmin etmeye çalışıyorum
hiç bir günde oram buram ağrıyor deyipte yapmayalım demedim
her zaman pozisyonları zorlasada, acayip sert yapsada, çok uzun sürsede acayip şeyler istesede her zaman isteğini karşılıyorum
Sabaha yürüyemez hale gelsem de sonraki gece tekrar domalırım eşim için
Bence gerçekten yüksek bir libidoya sahibim asla doymak bilmiyorum her an her saniyede bu olmaz ki insanın aklında yemek yiyen insanların dudak şapırdama sesi bile tahrik ediyo
Öyle olup olmadığımın dışarıdan çok hissedilmesini sevmem bunu ancak bilmesini istediğim insan bilir
💫
Şeytanlarını cebine koy 😁
Sorsan herkes asarım keserim uçarım duvardan duvara vururum diyor ama libidosu yüksek insan az. Gerçekten yüksek biriyle tanışınca anlıyorsunuz öncekilerin fıs olduğunu.
Cevap
13Cevap
Akrep burcu açısından bakarsak olaya, insanın burcu akrep ve yükseleni de yengeç olup da libidosunun düşük olması imkansız gibi birşeydir.
her seye libidonun kalkmasi sacmaliktir saglikli gozle bakmiyorum
bence de uzaklasalim
Eski sevgilim sabaha kadar sayısız boşaltırdı beni, kendisi bile 10 kez boşalırdı belki. Şimdiki sevgilim taş çatlasın 2. Ve eski sevgilim sadece oral yaparak beni delirtir kıvrandırır inim inim inletirdi.
Ah ah bukunmazda işte ağzıma etti…. Neyse deşme yaramı
Libidom yüksek değil. Fazla cinsellik düşünmüyorum
Kesinliklikle libido partnerine bağlı eğer zevkten dört köşe ediyorsa seni libido tavan 😉😎
Ah bazen kokain gibi gelir bazı şeyler eni sonu yok o anlarda :d
Maalesef çok yüksek testesteron seviyem normal kadınlara göre yüksek olduğu için
Hergün olması iyi değil bence ya haftada 2-3 iyidir
açıklamayı okuyunca normal olduğumu fark ettim.
Gerçekten tetikleyici olduğu zaman libidom yükselir ama boşu boşuna yükselmesini engelledim zamanında artık uğraşmıyorum :)
Libidom yüksek, günde ortalama 3keredir. Ama bu bazen daha da arta biliyor.
Öyle olduğum söyleniyor
Evet her zaman formundayız shdjf
3 bacak modda olduğum anlar oluyor
Yukseldigim biri olmadığı için değilim
Yaşım dan dolayı yüksek ama kontrol ediyorum 😅🤭
Libido denen bısey kalmadı ruhum çürüdü 🤦♀️🤦♀️
Yüksek libidoya sahibim
Evet sahibim
Hayır
Evet sahibim
evett
Evet baya yüksek
Yüksek evet
Benimki genetik sulalelimin çoğu yüksek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?