Cinsel Yaşam Ağda yaptıktan sonra libido yükselmesi yaşıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok saçma ama oldum olası öyle oluyor Ağda yaptıktan sonra libido yükselmesi yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Vücudun şöyle diyor evet hazırız öyleyse şimdi sevişebiliriz😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Slkça bir mekanizması var o zaman :D Yorumla sertyrock +1 yıl Psikolojik işte Özgüvenin artıyor isteğin artıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bi ben düşünmüyomşum :D haha normal agda yaptırmaya gittigimde bile millet acıdan kıvranıyo ama ben tahrik oluyorum ıslanıyorum kadın gülüyo napim :) 1 1 Yorumla Spartanyus +1 yıl Oha ciddi misin Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl cillop gibi olunca normal bence haz alman kendinden birde karşı cinsin dokunduğunu düşün 1 0 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sinirsel bir şey olabilir. Uyarılıyor bölge acıyla da olsa. 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gayet normal temizlik hirjen bakım herzaman mutlu eder ve begenmekte heycan arzu verir kişiye 0 0 Yorumla
burakeremisik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Temiz gördüğün için kendini ister istemez artabilir normal ya 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Normal bence iyi his ve güzel bi vajina istekli olur tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de penis çevresine bakım yaptığım zaman yaşıyorum, sanırım o pürüzsüzlük şehveti tetikliyor. Sıcak suyu açıp asılıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya sadece genital bölgede değiş genel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani her bölge için bu durum mantıklı olmaz ama acının verdiği rahatlama etkisi nedenli belki de Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sinirler. kilcal. damarlar. uyariliyor normal bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha disi hissetmektendir. Genel temizlikte ben de öyle hissederim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne garip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cok garip. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence saçma değil. Cinsel bölgeyi traş edince bende de oluyor. Anlamsız kalkıp duruyor 🙈😂 1 0 Yorumla
Emre5341 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ağda yaparken dokundugun için sulanıyor ve istek geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır o an öyle hissetmiyorum Yorumla Emre5341 +1 yıl Sen hissetmiyorsun hormonlar çalışıyor Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Ağdacımı açsak napsak ya her cırt 5 lira 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Emin ol yapılırken değil :D o korkunç bir şey Yorumla vesvesex +1 yıl Olsun dinlenme odası yaparız çay kahve kırmızı şarap ikram ederiz bekleriz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ağdacı açarsanız köşeyi dönersiniz haberiniz olsun 😂😀 Yorumla vesvesex +1 yıl Yemin et tutarmı 😂 ama bide çingenesi gelir arapı gelir uğraşılmaz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Semt önemli 😀 Yorumla vesvesex +1 yıl Nilantaşı 💎 Yorumla vesvesex +1 yıl Nişantaşı* Yorumla
efeecannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl gerçekten mi çok ilginç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçma ama evet Yorumla efeecannn +1 yıl bilemedim Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani temas var normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece genital bölgeyi kast etmedim Yorumla frk18 +1 yıl Bende genel olarak Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bahane ariyo demek ki yukselmek için sjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Uyarılıyor sonuçta ama bakıyo gelen giden yok yanıp yanıp sönüyo garibim ksks Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cunku kendini seksi ve hazir hissediyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var sanıyo garibim Yorumla Floryadan +1 yıl Jsjjs evet tam olarak dogru ifade bu Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çünkü kendini hazır hissediyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet. Lazerden sonra oluyor bende de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynisi bende oluyor tek değilsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cannm puruzsuz oluşu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kadife gibi olunca dokunmak azdırıyor mu seni 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sadece orası olması gerekmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama özellikle orası dokunuş istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir kız fiziğinin mükemmel yerlerinde neler olsun ister bu bellidir sanırım ve senin ora dediğinin dışındaki yerlerde de Yorumla Soran +1 yıl Hayır aslında 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazen yaşanması gerekenler vardır ya o sınırlara uyulmasıyla güvenle olmalı derim özellikle bir kız için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaymak gibi oluyor diye miiiii 😋😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum sadece orası için değil genel olaral ağdadan sonra böyle hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine güvenin artıyor çekici hissediyorsun kendini çok normal. Zateen kadınlar kuaförden çıkınca özgüven hormon patlaması yaşar erkekler berberden çıkınca kimseye görünmeden eve kaçma derdindee 😋😂😊😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek başına mı ağda yaparsın heepp 🤔😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Vücudun şöyle diyor evet hazırız öyleyse şimdi sevişebiliriz😂
Slkça bir mekanizması var o zaman :D
Psikolojik işte Özgüvenin artıyor isteğin artıyor
bi ben düşünmüyomşum :D haha normal agda yaptırmaya gittigimde bile millet acıdan kıvranıyo ama ben tahrik oluyorum ıslanıyorum kadın gülüyo napim :)
Oha ciddi misin
cillop gibi olunca normal bence haz alman kendinden birde karşı cinsin dokunduğunu düşün
Sinirsel bir şey olabilir. Uyarılıyor bölge acıyla da olsa.
Gayet normal temizlik hirjen bakım herzaman mutlu eder ve begenmekte heycan arzu verir kişiye
Temiz gördüğün için kendini ister istemez artabilir normal ya
Normal bence iyi his ve güzel bi vajina istekli olur tabiki
Ben de penis çevresine bakım yaptığım zaman yaşıyorum, sanırım o pürüzsüzlük şehveti tetikliyor. Sıcak suyu açıp asılıyorum
Hayır ya sadece genital bölgede değiş genel
Yani her bölge için bu durum mantıklı olmaz ama acının verdiği rahatlama etkisi nedenli belki de
Sinirler. kilcal. damarlar. uyariliyor normal bence
Daha disi hissetmektendir. Genel temizlikte ben de öyle hissederim.
Ne garip
Evet cok garip.
Bence saçma değil. Cinsel bölgeyi traş edince bende de oluyor. Anlamsız kalkıp duruyor 🙈😂
Ağda yaparken dokundugun için sulanıyor ve istek geliyor
Hayır o an öyle hissetmiyorum
Sen hissetmiyorsun hormonlar çalışıyor
Ağdacımı açsak napsak ya her cırt 5 lira 😂
Emin ol yapılırken değil :D o korkunç bir şey
Olsun dinlenme odası yaparız çay kahve kırmızı şarap ikram ederiz bekleriz 😂
Öyle ağdacı açarsanız köşeyi dönersiniz haberiniz olsun 😂😀
Yemin et tutarmı 😂 ama bide çingenesi gelir arapı gelir uğraşılmaz 😂
Semt önemli 😀
Nilantaşı 💎
Nişantaşı*
gerçekten mi çok ilginç
Saçma ama evet
bilemedim
Yani temas var normal
Sadece genital bölgeyi kast etmedim
Bende genel olarak
Bahane ariyo demek ki yukselmek için sjs
Bilemedim
Uyarılıyor sonuçta ama bakıyo gelen giden yok yanıp yanıp sönüyo garibim ksks
Cunku kendini seksi ve hazir hissediyorsun
Bir şey var sanıyo garibim
Jsjjs evet tam olarak dogru ifade bu
Çünkü kendini hazır hissediyosun
Evet. Lazerden sonra oluyor bende de
Vay be
Aynisi bende oluyor tek değilsin
Sevindim 😂
Evet cannm puruzsuz oluşu
kadife gibi olunca dokunmak azdırıyor mu seni
Sadece orası olması gerekmiyor
ama özellikle orası dokunuş istiyor
bir kız fiziğinin mükemmel yerlerinde neler olsun ister bu bellidir sanırım ve senin ora dediğinin dışındaki yerlerde de
Hayır aslında 😀
bazen yaşanması gerekenler vardır ya o sınırlara uyulmasıyla güvenle olmalı derim özellikle bir kız için
Genatel bölgede lazerde oluo
Hayır
Kaymak gibi oluyor diye miiiii 😋😂
Hiç bilmiyorum sadece orası için değil genel olaral ağdadan sonra böyle hissediyorum
Kendine güvenin artıyor çekici hissediyorsun kendini çok normal. Zateen kadınlar kuaförden çıkınca özgüven hormon patlaması yaşar erkekler berberden çıkınca kimseye görünmeden eve kaçma derdindee 😋😂😊😂
Tek başına mı ağda yaparsın heepp 🤔😂
İlk d da duydum
Gerçekten mi