Bir ilişkide cinsel doyumsuzluk veya beklentilerin karşılanmaması, tek başına bir ayrılık sebebi midir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide cinsel doyumsuzluk veya beklentilerin karşılanmaması, tek başına bir ayrılık sebebi midir?
Bence tek başına ayrılık sebebi olmamalı Bir ilişkide çekim de önemli tutku da önemli ama bunlar sevgi güven ve saygının önüne geçmemeli Ben bugüne kadar hiç cinsellik yaşamadım ama bana göre iki insan arasında oluşan o heyecan o bakışmalar o küçük dokunuşlar ve birbirini gerçekten istemek ilişkinin en güzel taraflarından biri Eğer iki kişi birbirini seviyorsa beklentilerini konuşarak ortak bir noktada buluşabilir Ben kolay vazgeçen biri değilim Önce birbirimizi anlamayı denerim Çünkü bana göre gerçek tutku sadece fiziksel değil kalpten gelen uyumla da oluşuyor
İlişki dediğimiz şey sadece cinsellik üzerine kurulu bir şey olmadığından hayır tek başına ayrılık sebebi değildir
Sevgi de bir o kadar önemlidir. Eğer ilişkide taraflardan biri istediği doyuma ulaşamıyorsa bu durum konuşulmalı ve düzeltilebiliyorsa düzeltilmeli, bencilce davranılmamalı ve iki tarafta partnerine odaklı yaklaşmalı
Ama buna rağmen bir şeyler oldurulamıyor ve cinsel yaşamdan bir taraf zevk alamıyorsa evet ayrılık yolunda gider o ilişki
Eic için teşekkürler
Eşim o kadar doyumsuz ki her gün her saat yapmak istiyor durmak nedir bilmiyor
sürekli, çok sert ve hızlı yapıyor
penisi küçük kısa olsa yine dayanabilirdim ancak cidden büyük. Her yapmadan önce beni genişletsede yinede girerken çok zorlanıyorum
onu tatmin etmeye çalışıyorum ancak bendekide popo dayanmıyor artık
Cevap
8Cevap
önemli olan nasıl davrandığı
Bir anda sebep olmaz birikimli şekilde olur.
Degildir bahanedir
Kesinlikle öyle
Evet karşılayamamak sebetiri
G**tunden element uydurma lan sokuk!
Evet olabilir
Değildir
Eh biraz
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?