Yatak odasından mutlu ayrılamamak o ilişkiyi sonlandırmak için yeterli bir neden olabilir mi?

Yatak odasından mutlu ayrılamamak o ilişkiyi sonlandırmak için yeterli bir neden olabilir mi?

Yeterli bir neden tabiki. Çift olabilmek sadece cinsel uyumla mümkün. Cinsel uyumsuzluk varsa asla bir çift olamazsınız , arkadaş gibi devam edersiniz. Arzularınızı, isteğinizi de yok edemeyeceğinize göre önünüzde iki seçenek oluşur ya ayrılmak ya aldatmak
Yani cinsellik yeterli değilse altında yatan nedenler önemlidir.. Bu yatağa gelene kadar ilişkideki daha farklı sorunların göstergesi mi yoksa herhangi bir rahatsızlıktan dolayı mı böyle oluyor bu önemli.. Giderilmesi tabi ki gerekli durumlardandır ve bir yerden sonra muhakkak sorun çıkar.. Tabi ki elde olmayan nedenler varsa ortada mesela sağlık problemleri gibi o zaman da bu kişiyi bırakmak anlamına gelmez benim için.. Ortada sevgi saygı varsa yarı yolda bırakmak gibi bir durum olmamalı eğer rahatsızlıktan kaynaklı bir durum varsa.. Keyifli akşamlar..
Evlilik değilse de sevgililik bitebilir.
Evliliğin başka bi boyut olduğunu düşünüyorum. Kaderci yaklaşıyorum. Evlilik tabiki bitebilir ama cinsellik sebebiyle olmaz. Emek verip, ev yaptığından, yuva kurduğundan, aile olduğundan öyle kolay vazgeçemiyorsun. Bi kaç farklı sebebin bir araya gelip artık bardağı taşırması lazım.
Teşekkür ederim
Cinselliği yaşamın kendisinden ayırmak doğru olmaz.
Tatmin edilmesi gereken aksi halde kişide çeşitli psikolojik sorunlara yol açabilen bir dürtümüz. İlişkiyi sonlandırmadan önce denenmesi gerek bir çok yol ve yöntem var.
Uğraşıp uğraşmamak kişinin ilişkiye verdiği değer neticesinde ortaya çıkar.
Cevap
7Cevap
Selam gadası 🙃
İlişkiler cinsellik üzerine kurulmaz. Haliyle sırf cinsel açıdan tatmin olmuyorum diye de ilişkiyi bitirmek olmaz. Bir söz vardır. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye. Sekste mutlu olmayı ararken ruhen mutsuz olmak kaçınılmaz bir son olabilir.
Bence yeterli bir neden olabilir
Daha mantıklı bir ayrılık sebebi daha yok. Seks yapamıyosan eşinin/sevgilinin evlat edinmekten farkı nedir tam olarak 😄
Evet yeterli bir neden. Bu benim için çok önemli. 😎❤️😻
Onun için mi terkettin beni yazıklar olsun Bi de soru açmış 😒😏😂
Sen beni mutlu ediyorsun ama 😍
Geleyim de baş başa tekrar tartışalım 😉
Çabuk gel 😍
Çabuk olursa sevmezsin 😍
Onda değil be yanıma çabuk gel 😍😂
En kısa zamanda yanındayım bebeğim 😘
Sabırsızlıkla bekliyorum aşkım😍
🥰🥰
Bence ilişki ilk aşamada güven, sadakat ve sevgi ile başlar. Ancak cinsellik ile devam eder. İleri safhada seks ile duygular korunur. Benim için birinci öncelik bir erkeğin kalbi, ikincisi koynudur. İlişkiyi bitirmek için bir nedendir🙂
Evli çiftler sonlandırmıyor öleeee devam ediyorlar , cinsellikten feragat edip yaşıyorlar. Bekarlar ayrılsın fırsat varken
Çözüm yolları aranmalı eğer gene olmazsa evet sonlanmalı çünkü cinsel tatminlik bence ilişkinin en önemli noktası, o olmazsa ilişki sağlıklı olmaz.
Sebebi ve diğer başka detaylar önemli. Ortada kasıt varsa ilişki bitmeli.
Yeterli bir neden.
Hayır ama ciddi bir problem
İlişkilerde cinsellik 2. Planda olmali
Erkekler için evet
Benim için değil
Evet yeterli