Cinsel Yaşam 1 sa Sevişirken partnerinin gözlerinde o deli gibi arzulayan heyecanı görmediğin an her şey biter Mi? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevişirken partnerinin gözlerinde o deli gibi arzulayan heyecanı görmediğin an her şey biter Mi? Sevişirken partnerinin gözlerinde o deli gibi arzulayan heyecanı görmediğin an her şey biter Mi? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 56 dk Abi ne güzel çay içiyorduk ya şantiyede böyle bir soruya neler neler yazılmaz ki 😂 1 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 28 dk Herşeyi bitirmek için Emin olmam lazım 1 2 Yorumla ℓuciffєя_ 20 dk Mesela 🙄 aklımdadelısorular12 20 dk Yani tekrarlıyor mu ve beni sevmediğinden emin miyim şüphelerim kuvvetli mı bunlar önemli 🤷🏻♀️
Gizli Üye (25-29) 1 sa Bakarım 3 3 Yorumla ℓuciffєя_ 1 sa Bekarım mı dedin 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 sa Evliyim Yorumla ℓuciffєя_ 1 sa Yok neye bakarsın soruyu iyi okudun mu 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abi ne güzel çay içiyorduk ya şantiyede
böyle bir soruya neler neler yazılmaz ki 😂
Herşeyi bitirmek için Emin olmam lazım
Mesela 🙄
Yani tekrarlıyor mu ve beni sevmediğinden emin miyim şüphelerim kuvvetli mı bunlar önemli 🤷🏻♀️
Benim için bitmez
Bakarım
Bekarım mı dedin 🙄
Evliyim
Yok neye bakarsın soruyu iyi okudun mu 😬
Heycan önemli
biter
Bence bitmez