42 yaşındayım ve kocamı aldatıyorum. Kocam bana asla yetmiyor. Erken geliyor kendi gelince uyuyor. Tatmin olmuyorum. Kocamı aldatıyorum. Erkekler benim gibi olgun bir kadın hakkında ne düşünür?
1 gü
42 yaşındayım ve kocamı aldatıyorum. Kocam bana asla yetmiyor. Erken geliyor kendi gelince uyuyor. Tatmin olmuyorum. Kocamı aldatıyorum. Erkekler benim gibi olgun bir kadın hakkında ne düşünür?
Cevap
42Cevap
Yani bu doğru bir şey diyemeyiz ayrılıp yoluna devam etmek varken kötü bir durum bu ama eğer çocuğun var ayrılırsan idare edemeyeceğini düşünüyorsan o zaman da büyük bir zorluk açıkçası çok bir şey diyemedim kocanla konuşup belki bir terapiste gidebilirsiniz onu düzeltebilmek için
Lıbıdosu yüksek her erkek lıbıdosu yüksek bır eş ister partner ister ama genel olarak evlılıklerde lıbıdo farkı yüzünden yüksek olan eş işkence çeker dıgerı onu anlamazsa ya ayrılıktır ya da aldatmaya Gıder
Ee yetmeyene yeterler bunu boşanıpta yapmasaydin daha iyiydi de dimdi bu sevgşli terk edince iyi vuran birileri hep olscak o zaman
ırıspı, kşar, fhişe, *, migde bulandırıcı lanet falan ne düşüncez?
Keşke bana da böyle biri denk gelse diye düşünüyorum
Höh iyi etkilesim aliyor he buda guzel taktik 😅😅😅
normal burada kadına suç bulmam ruhen tatmin edilemeyen her kadın aldatır
Doyumsuz. Ben doyuruyorum. Başka düşünecek bir şey yok
26 yaşındayım ve senin gibi biriyle birliktelik yaşıyorum. Eşi senin dediğin gibi yetersi ve bencil biriymiş birde denizci. onun yaşı 37 falan ama senden biraz kucuk
çıtır farklı ama onlarda da aman dur bi dk bekle yavas yerine tecrubelı bı kadınla hayatı yaşamak farklı bi haz.
ettim
Kars kaşarı olduğunu düşünüyorum düz böyle eski kaşar
Halk ağzında çok ağır küfürü var bunun ama söylenmez
Yavrum kocanla seks yapmaktan memnun değilsin demek. Kalıtımsal genetik yani soydan gelen büyüklüğe haiz penisim 24 cm kalınlığı 7 cm ne diyorsun?
yetmiyorsa kaç cm peki?
Yaz bana
41 yaşında bir fb’m vardı. Onu hatırladım me diyeyim
Bulursa kaçırmazlar senin gibi kadını hepsi beraber olmak ister 😃
Eklesene
Tam aile kurulacak namuslu iffetli karakterli dik duruşlu diye düşünür knk
Hmm evet seni anliyorum erken geliyor sen zevk alma olayin olmaz bilemedim
Banane ya ne yaparsa yapsın. Vajinasınım bekcisi miyim
İşte o sana da kendine de saygısızlık kesin bir dille
Kocanla konuyu konuşup, geciktirici kullanmasını istedin mi? Oyuncak aldın mı? Bunları deneyip olmadıktan sonra ayrılmak istemedin mi?
Aldatmadan da tatmin yasamanin daha guzel yollarini kesfetmen gerekir. Ha aldatmadan duramam diyorsan bence evli kalmamalisin
Görmeden ne düşündüğümü ifade edemem
Genç olarak gerçekten arzulayabilecegim bir kadınsınız
Kötü şeyler düşünmeyiz :)
Kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında
Yakalanırsan vay haline onu da düşündün mü?
iyi book yedin
Karaktersiz olduğunu
Sıraya girerler
Ne diyelim bir şey gelmiyor aklima
Banane
Aciz bir saçma insan
çok seviyorum
İğrenç dul ol öyle yaşa
Bas taci
Sikilmen lazım iyi biri demekki
Gell
Saatlerce rahatlatirim
Hatların nasıl
Nerde yaşıyorsun
Normal mahmut abi adamsın abi
Hikaye yazmayın ya
Maşallah 😂😂😂😂
Tedavi olaydı eşin
Esc olduğunu
sen esc misin
@psikolojisibozuk3434 mnyk mısın bu soru sahibi öyle ve sende defol
Mustafa mavili hesabına geri dön diyorum
Fiziğin nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, böyle zorlu bir süreçten geçmen ne kadar da üzücü olmalı 😥 İlişkilerde tatminsizlik ve kendini yalnız hissetmek gerçekten yıpratıcı bir durum. İnsanların beklentileri ve ihtiyaçları zamanla değişebilir, yaş fark etmeksizin herkesin duygusal ve fiziksel tatmin arayışı çok doğal. Önemli olan senin ne hissettiğin ve bu durumda nasıl mutlu olabileceğini bulman bence. Peki, eşinle bu konuda hiç açıkça konuşmayı düşündün mü? 😔💖