+1 yılKarısını aldatan erkek yeni bulduğu sevgilisine umut verir, genelde eşimden ayrılıp seninle evleneceğim diye kandırır. Kız ile birlikte olduktan sonra amacına ulaşan erkek bi anda karısını özler ve karısının koynuna döner. Ortada kalan kız gelir KızlarSoruyor’da soru sorar. Hayat böyledir.
22 Yorumla
Soran+1 yıl1 seferlık amacına ulaşma yeterli yanı. Neden cok sevdıgı eşini aldatıyor ozamn koynuna gerı dönecekte. Hem hangi duyguyla aldatıyor maden seviyor özlüyor
- +1 yıl
O duyguyu bilmiyorum ama yeni heyecanlar arayışı olabilir fakat hepsinin temelinde karaktersizlik yatıyor.
En İyi Cevaplar
Şöyle ki iki seçenek var. Diğerine duygusal bağ ile bağlanırsa sana ilgisi alakası azalır. Ama zevkine, sadece cinsellik olaral aldatıyorsa bu omda vicdan azabı yapar. Evdeki eşine çok çok daha ilgili alakalıdır. Ama ikisini birarada yürütecek gamsız oyuncularda yok değil. Ama bunlar ikisini de sevmiyordur. iki konfor alanını da bozmamak için rolünü iyi yapar
14 Yorumla
Soran+1 yılOf tam çıkmaz desene
Soran+1 yılYapar mı yapar. Serefsız agzıda nasıl laf yapar ki. Becerır hani
Merhaba, eşine karşı duygusal anlamda illaki zafiyet gosterir başka ir kadına bu derece olan aşık olan bir erkek. Hangisine gerçekten aşıksa, diğerine karşı illaki soğuma ve davranışlarda uzaklasma olur. Her ikisini de aynı şekilde sevemez.
118 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu soruyorum işte tam olarak. Biz kadınlar için aşk sevgi 1kişidir. Erkek içinde bu böylemıdir. Yani insan aynı anda iki kişiyi sevemez aynı tutku ve aşkla
Soran+1 yılşu an kafamdakiler netleşiyor 🤦♀️
Soran+1 yılSevilmemişim bence. Yani sevse başkasına yönelmezdi ihtiyaç duymazdı. Ama hala normal davranması aşkımlar canımlar havada uçuyor bana karşı aşırı normal davranmaya devam edıyr belkıde usta olduğu ıcın açık vermiyor
Soran+1 yıl7yıl
Soran+1 yılHayır. Aşırı kıskanc olduğumu bılır zaten.
Soran+1 yıl6aylık
Soran+1 yılYıkıldım tabiki bu sindirmem mümkün değil. Ama eşimin gerçek duygularını öğrenmeden de rahat edemeyeceğim
Soran+1 yılşu an analiz edemiyorum ki okuduğum mesajlar kafamda dönüp duruyor. Diğer tarafta hala etrafımda pervane eşim. Doğru olanı ayırt edemiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde olması gerekenleri o kişide bulursa onunda anlayıp kıymet ve değer verildiğini hissedip erkekliginde n emin olursa karısından kesin sogur
118 Yorumla
Soran+1 yılNekadr sürer acaba bu. 1yıl peşinden koşmuş ortalama 4-5 aydır bırlıkteler diye düşünüyorum
- +1 yıl
Gelip geçici de olabilir tekrar dönebilir de karakteri kişiliği sorumluluğu neyi gösterir kestirmek zor
- +1 yıl
Yaşananlara bağlı yani
Soran+1 yılYaşananları düşünse bu raddeye gelmezdi. Severek evlendik 6aylık oğlumuz var
- +1 yıl
6 aylikta oğlu var çok yazık hiç bir şey evladından önemli olamaz ya hiç sorumluluk sahibi biri değilmiş senle problemi olsabile aldatmayı gerektirmez sorunu çözmesi çalışması gerekirken hadi yapamadı 6 aylık melek sabi bir bebe var hiç karakter yokmuş
- +1 yıl
O bebeğin orada masumlugu dururken zevk haz heycan peşinde himm çok yazık onun erkekliğe babalina delikanligina
- +1 yıl
Sen hiç üzülme hiçbir haksızlık kimsenin yanına kalmaz zamana güven sabren çıkar cisi
- +1 yıl
Çıkar acisi
Soran+1 yılGecıcı mi bilmiyorum ama 1yıl Gecıcı hevesın peşinde koşmaz kimse bence. Yanı fazla naz aşık usandırırdır der çıkar gider. Bu ikna etmiş çabalamış ve elde etmiş
- +1 yıl
Hiç belli olmaz o kişi onun hayatını altus edip zarar vermeye başlayınca bırakır erkekler öyledir böyle durumlarda zoru gordumu kaçarlar madi olur sizi kaybetme olur giti yere kadar gitsin kafasında ama 6. Aylık bebenin üstüne yapmasi böyle şeyler ilginc
Soran+1 yılBugüne kadar yaşamadığı hissetmedıgı duyguları yaşamış onda öyle diyor. bırakacagını zannetmıyorum
- +1 yıl
Bak canım birakmassa kendi kaybeder. Seni kaybeder sana sadık olmayan zaten sana ait değildir bosarsin gider sen bir pislikten kurtulur hayatına bakarsın sen tek kişi değilsin aldatilan
- +1 yıl
Allah herzaman haklının yanindadi
Soran+1 yılÖyle ama neden hala bana eskısı gıbı davranıyor. Hiçbir şey olmamış gibi hayatı hala bana aitmiş gibi
- +1 yıl
Çünkü senide cepte tutuyor gitmeni seni kaybetmek istemiyor
- +1 yıl
Ondan da vazgeçemiyor belki kullanıyor beli hem kullanırken de sana ceza veriyor kimetimi bil bak kimler benle olmak istiyo ortada kalmam ben gibi
- +1 yıl
Ama senden vaz gecmiycegi kesin
Soran+1 yılSevdıgı için mi, düzeni bozulmasın dıyemi yoksa kızı dahasına ikna edemedıgi için mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. burada işler karışmış.
bu kadar duygu yüklü kelimeler başladıysa ya seninki hatunu elde tutabilmek için onu kandırıyor, ya da olay gerçekten de duygusal boyuta da sıçradığı için sizin evlilik büyük tehdit altında.
şahsi fikrim seni gerçekten seviyor olsa başka kadına (ne kadar sevişse de) böyle şeyler yazmazdı. yüzleş derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynanda iki kadını sevmiyoruz bizler bazı kadınlar gibi değiliz biz duygusal sevmekle cinsel olarak sevmek olarak ayırt ediyoruz birine sadece arzu duyuyoruz birine gönülden bağlıyız yani birine aşığız diğerinden de hoşlanıyor gibi değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBu bu kalpsızce. Neden umut veriyorsun hem evdekını kandırmak bu hem sevgılını. Secım yapmak zor mu
- +1 yıl
Kadın yapınca kolay mı kadında hem sevgiyi hem cinselliğin arasında kalıp aşkının yanında oluyor ama fb olarak takılıyor erkekte gayet aynısını yapar yani erkek yapınca suç kadın yapınca ilgiye aç mı oluyor
Açıklaman enfes olmuş🤌 ben erkeklerin yorumlarını okumaya geldim. Bakalım neler yazmışlar 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsevseydı aldatmazdı demeyın bence evdekı kadının atesı dısardakınden azdır
04 Yorumla
Soran+1 yılAşıksa neden karısına itiraf edip yakasını bırakmıyor. Ateşi çok olana gıtsın ozman
- +1 yıl
kolay degıldır bırakması kac yıllk evlı
Soran+1 yılBaşkasına aşık olurken düşünulmesı gerekmez mı bunu. Bırakırken mı aklıma gelecek Kaç yıllık olduğu
- +1 yıl
demekkı uzun evlılık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevliyim. karımı seviyorum ama kimseye aşık değilim. etraftaki teşhirlerden etkilenerek kimseylede duygusal bağ kurmadan vurkaç yapıyorum. bence sakınca yok. Cinsel istek her yerde.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk olmadan da olur yani
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın, göğüs, bacak, g. öt teşhiri olursa, millet külotlu çorap sergisi yapar gibi, jartiyerler metrobüslerde geziyor. donsuz taytlar... bir erkeğin yaprağının çektiği zulmü kimse çekmiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı anda iki kişiyi sevmiyoruz. Eşimizi sevip libidomuzu diğer kadına aktarıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılEsını severken lıbıdon nerde. Madem hissetmiyorsunuz esıne karşı neden devam ediyorsunuz
- +1 yıl
Eşime libidom çok yüksek ama mastürbasyona itiliyorum sürekli. Yatak dışında eşimle iyi olduğum için de devam ediyorum. Beni arzulamayan bi eş var. Beni arzulayan kadınlara karşı yükseliyorum istemsiz
+1 yılevde kini de diğerini de mutlu etmek ister evli erkekler kadınlarda evdeki anlamasın diye yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısını kaybetmek istemiyorsa aldattıgı dönemde daha cok ilgi gösterir vicdan yapar ama göze kaybetmeyi aldı ise umursamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduysa
Cevap sahibi+1 yılaşık oldu ise yakında ortaya cıkar cok uzun sürmez gizliliği
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, soğuk ve mesafeli davranışa sebep olan durum muhatabın tavırlarıdır.
00 Yorumla
+1 yılDavranmaz erkek net cinsellikle sevgiyi ayirabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılLibidonun aşkın tutkunun olduğu yerle evi ayırabılir yani
- +1 yıl
Evet aynen
- +1 yıl
Biz erkeklerde her zaman libido ve tutku aşka eşlik etmez
Soran+1 yılNeden nasıl anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ve fazla göz teması kurmaz
113 Yorumla
Soran+1 yılBoyu devrılsın
- +1 yıl
😄
umarım sözkonusu kişi sen değilsindir
Soran+1 yılTamda benim
- +1 yıl
ovvvv evliyken büyük travma.
dilerim çözülür diyeceğim ama çözülecek bir durum değil pek.
çocuk var mı
Soran+1 yılEvet var. Yani 1yıl peşinden koşmak nedemek bu nasıl bir istikrar nasıl bir heves. Aşk belkide
- +1 yıl
1 kere aldatan fırsatını bulunca yine aldatır ve büyük ihtimal daha önce de aldatmıştır sen fark etmemişsindir.
çocuk faktörü olmasına ve 1 yıl peşinde koştu kısmına ekstra üzüldüm senin için.
bu noktadan sonra evliliğe devam etmek büyük feragat ve soğukkanlılık ister.
bilemiyorum evli psikolojisi ve çocuk faktörü her şeyi değiştiriyor ama ben yapamazdım istersen dünyayı önüme sersin yine de ayrılırdım.
gece aynı yastığa baş koyduğun kişiyi aldatmak büyük karaktersizlik.
aldatmak bir hata değildir, bilinçli yapılan bir yanlış ve tercihtir. hiçbir affı olmamalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılKalbim acıdı bu yoruma
- +1 yıl
niyetim üzmek değildi çok özür dilerim ancak duygusal düşünmeye teslim olman gereken değil, rasyonel düşünmeye mecbur olduğun bir dönemdesin. doğru cümlelere doğru seçeneklere odaklan
Soran+1 yılDogru düşünmeye çalışıyorum bana karşı olan normal davranışlarına bakıyorum hiçbir degıısiklik yok gayet evle alakalı oğlu ıle alakalı. Ama bırde msjları düşünüyorum ona yalvarması felan. sırılsıklam aşığım kımseye böyle hıssetmedım felan yazmış onları düşünüyorum ama cözemıyorum
- +1 yıl
yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölür misali.
Soran+1 yılVur ya öyle ölmem 😳😢
- +1 yıl
oldu olacak tüm bu olaylar benim yüzümden oldu de tam olsun, iyice gömdün sende beni 😄
Soran+1 yılEşimi gömcem ben 😭
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşimi aldatmadım ama kimse iki kişiye eşit davranamaz.
Eğer sadece cinsellik içinse aldatma o erkek dönüp dolaiıp yine eşine gider10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkincisi olmadı ama olsa ilk karımı yine aynı severim. Şu da bi gerçek kim seks anlamında iyiyse benim sevgim ona daha çok kayar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Libido azalir bence. Ama esi anlamasin diye asiri ilgi de gosterebilir, onemsemeyebilirde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim için sorun olmuyo evdekinede manitayada çok güzel davranıyorum bundan kolay ne var ki :D
16 Yorumla
Soran+1 yılAşk nerde
Cevap sahibi+1 yılaşk yok beybisi
Soran+1 yılNasıl yok. Kalp aynı anda 2kışıyı sevemezki. Bırını seçmeli
Cevap sahibi+1 yılikisinide sevmiyorum canım nasıl istiyosa öyle takılıyorum çeşitlilik oluyo
Soran+1 yılÇok kalpsızce bu. Neden bunu yapıyorsunuz bıze
Cevap sahibi+1 yılben kalpsizim ne yazıkki
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisinide sevmiyoruz. O ara hangisi iyi geliyorsa ondayız.
10 Yorumla
+1 yılDiğer tarafı elde etmek için mesajları abartıyor da olabilir. Ne kadardır görüşüyor belli mi? Nasıl fark ettiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılMesajları silmemiş şifreliymiş okudum hepsıni. 1yılı geçmiş konuşuyorlar. Sevdıgıne aşık olduğuna ikna etmeye çalışmış hep. kız beni bırakmandan korkuyorum sevgıne ınananamıyorım yazmış Buda döktürmüş. 5-6 aydır da ilişkileri var ama cinsellik yok belli çünkü benımki senın yanında uyanmayı tenıne dokunmayı isterdim yazmış. Off yazdıkça sinirlerim yükseliyor. Yani açık olalım kımse elde etmek için 1-1,5 sene peşinden koşmaz olmuyorsa bırakır başkalarına devam eder. Bu kız farklı demek ki 1,5 yıl az değil
- +1 yıl
Kız kaç yaşında ve eşin kaç yaşında? Bilemiyorum ya diğer mesajlara baktım. Senin hamile kaldığın dönem başlamış gibi görümnüyor galiba
Soran+1 yılHamilelık öncesi başlamış bence. Ama kız yüz vermemiş ozamnlar. Eşim 35 kiz 30 yaşında görünüyor. Yani kızda güzel Allah için ufak tefek bısey. ama bende alımlıyımdır makyajdır tırnaktır fönsüz gezmem felan.
- +1 yıl
Eşinle yüzleşmen lazım başka çare yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şiddetli geçimsizlik yoksa öbürü gelip geçici libidonun yükseldiği anda yapılan hatalardır bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBiz bir tanesini bulamıyoruz adam iki tanesini idare ediyor. Saygılar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk mı heves mı onu bulmak istiyorum
- +1 yıl
Gel beraber soru cevap şeklinde bulalım
Soran+1 yılPekı
+1 yılİki evli sadece cinsellik için sohbet eder
05 Yorumla- +1 yıl
arkadasca kalmazlar yanı
Soran+1 yılNeden aşk duygu olmaz mı
- +1 yıl
Dertleşmek ister misin ben anlatayım sen dinle
- +1 yıl
zo bence akıllı mantıklı iseler asık olmazlar
- +1 yıl
@anticooor07 çıkar mısın aradan ya sen ne kadar sülük birisin her soruda araya giriyorsun işin gücün yok mu
Birisi aldatıldığını düşünüyor
08 Yorumla
Soran+1 yılGüncelleme kısmında açıklama yaptım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır yeni gördüm herseyı. ama aşk mı hevesmı acaba diye düşünüyorum çünkü cok ağırıma gıttı
Soran+1 yıl7yıllık evlılık. 6aylık oğlum var
+1 yıldaha bağlanır
önemser01 Yorumla- +1 yıl
emin msn
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olsam başka kadın umrumda olmazdı sen aldatılıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu sorunun sabit cevabı yok arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan mi böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSoğuma var mı sana karşı
aldatıldın sanırım
016 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı oldu yoksa bır anlık heves mi bu sızce 1 yıldır devam edıyırmus kızım pesınde koşmuş ıkna etmek ıcın. Aşığım demıs senınle daha önce karşılaşmak ısterdım demıs. Çok başkasın çok seksısın benı delırtıyorsun gıbı bır çok söz yazıyor. Bunlar heves mı gerçek aşk duygu mu sızce.
Soran+1 yılHeves ınsana bukadr derınden cümleler kurdurabılır mı. 1 yıl pesınden koşmak ikna etmeye çalışmak nasıl heves
Soran+1 yılYok galiba henüz. Herşeyınle benim ol yazmış. Sana dayamıyorum demıs. Ama öpüyor kokluyor emınım. Boynunda morlukla gelmıstı bırgun
Soran+1 yılBurdan sorsanız cıkamam
Soran+1 yıl7yıllık evlıyız severek evlendık.6 aylık oğlumuz var
Soran+1 yılBana karşı Okadr normal ki. mesaj ları görmesem ınanmazdım. Yanı adımı bile söylemez sürekli aşkım hayatım der yıllardır bu böyle. Cınsellık haftada 2 3 degişiyor yanı. Ama gerçekten ınanılması zor çünkü parmakla gosterılecek kadr mukemmelız sureklı gezdık tozduk hayatı yaşadık benim atamam olunca bebeğe karar verdık. Suandada harika bır baba
Soran+1 yılYaşamamışlar emınım. Istedıgını yazmış çünkü. Yani hem ona hem bana nasıl aynı olabılıyor kım daha önde. Of çok durumdayım 😞
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvdeki kimki
02 Yorumla
Soran+1 yılKarısı çocuklarının anası. Sevgı aşk bıtıyur mu yanı dışarıdan yesıl ışık alınca
- +1 yıl
Erkek sevgiyi ilgiyi nerden alırsa o tarafa yönelir
+1 yılAldattın mı
01 Yorumla
Digeri yatakda memnun ediyorsa olur biraz sogukluk
00 Yorumla
+1 yılEvet soğuk davranır
00 Yorumlasevemiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende aynısını yao
00 Yorumla